Nokia E50 blocat pe casti

alxvsl

Salutare,

Am un telefon Nokia E50 care din crasa neglijenta a stat aproape 5 ore langa un ghiveci de flori care curgea.....
Efecte: nu s-a inchis, nu s-a ars sau ceva similar, insa a ramas blocat pe CASTI (are si iconita pe ecran) si nu mai poate fi folosit decat cu hands free.
Am incercat tot ce se poate (uscat, desfacut si sters) a mers camm 5 minute si apoi a aparut din nou iconita cu CASTI active.

Ce ma sfatuiti? Rescriu softul? Il uit....? A mai avut cineva o problema asemanatoare?

Astept sfaturile voastre si va multumesc in avans!

Alx
atupi
CITAT (alxvsl @ 27th October 2009, 14:40) *
Salutare,

Am un telefon Nokia E50 care din crasa neglijenta a stat aproape 5 ore langa un ghiveci de flori care curgea.....
Efecte: nu s-a inchis, nu s-a ars sau ceva similar, insa a ramas blocat pe CASTI (are si iconita pe ecran) si nu mai poate fi folosit decat cu hands free.
Am incercat tot ce se poate (uscat, desfacut si sters) a mers camm 5 minute si apoi a aparut din nou iconita cu CASTI active.

Ce ma sfatuiti? Rescriu softul? Il uit....? A mai avut cineva o problema asemanatoare?

Astept sfaturile voastre si va multumesc in avans!

Alx

Daca nu exista optiune de software ptr comutare atunci trebuie facut bucati si curatat ca ceva a ramas in scurt si el simte "ca are handsfree" conectat tot timpul.

Rangerul
http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=131255
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.