un programel in visual basic

Linix

Salutari,

As avea nevoie de putin ajutor sa fac un programel care sa faca urmatoarea chestie:

se da o fereastra activa in care trebuie scanata o zona dupa culoarea pixelilor din acea zona
cand se gaseste pixelul de culoarea x se pozitioneaza mouseul la coordonatele pixelului respectiv si se face un click

Asta fiind foarte pe scurt smile.gif daca cineva ma poate ajuta as fi foarte recunoscator.
Ar trebui sa mai mentionez ca nu stiu aproape nimic despre visual basic, dar "pe vremuri " am programat destul de mult in pascal si basic.

Multumesc mult.

Sorin Nedelcu
Practic tu nu stii programare si vrei sa faca cineva programelul,nu.
Pune mana si invata si daca te incurci vii inapoi si intrebi.

Linix
CITAT (Sorin Nedelcu @ 22nd October 2009, 03:07) *
Practic tu nu stii programare si vrei sa faca cineva programelul,nu.
Pune mana si invata si daca te incurci vii inapoi si intrebi.

multumesc de raspuns, tu am cerut in mod expres nimanui sa il faca, cat despre programare probabil ca stiu mult mai mult decat tine, doar ca nu stiu sub windows, tot ce am cerut e un cod de baza pe care sa lucrez eu mai departe.
Rugamintea ramane, daca este cineva binevoitor pot sa ma recompensez si material
Multumesc
Sorin Nedelcu
CITAT
se da o fereastra activa in care trebuie scanata o zona dupa culoarea pixelilor din acea zona
cand se gaseste pixelul de culoarea x se pozitioneaza mouseul la coordonatele pixelului respectiv si se face un click

Tu nu ai construita nici structura logica ce sa vorbim de nivele de programare daca tu nu stii cum sa faci asta?

Cat despre faptul ca esti mai avansat ca mine ma indoiesc sincer .

Nimic din ce am spus nu ar fi trebui sa te ofenseze,nu a fost spus cu rautate.
Linix
CITAT (Sorin Nedelcu @ 22nd October 2009, 18:16) *
Tu nu ai construita nici structura logica ce sa vorbim de nivele de programare daca tu nu stii cum sa faci asta?

Cat despre faptul ca esti mai avansat ca mine ma indoiesc sincer .

Nimic din ce am spus nu ar fi trebui sa te ofenseze,nu a fost spus cu rautate.

Din moment ce am facut programelul respectiv in pascal cred ca am idee despre structura logica, am intrebat daca este cineva dispus sa il faca si in visual basic sau alt limbaj sub windows. Nu as fi vrut sa studiez o carte intreaga pentru un program care probabil are 100 de linii maxim.
Cat despre raspunsuri ca cel dat de tine ma lipsesc, cu tot respectul, fa ceva util daca tot pierzi timpul pe forumuri.
Multumesc
Mircea_str8
confusedsmiley.png
sau cauta pe planet-surce-code.com

If Pal_R < 0 Then Pal_R = 0
If Pal_G < 0 Then Pal_G = 0
If Pal_B < 0 Then Pal_B = 0

If Pal_R > 255 Then Pal_R = 255
If Pal_G > 255 Then Pal_G = 255
If Pal_B > 255 Then Pal_B = 255
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.