nescafe dolce gusto

tavone

pe toate posturile de tv se tot face reclama la acest expresor de cafea, nescafe dolce gusto facut in colaborare cu marca Krups, renumita in acest segment. Este cineva care a achizitionat un astfel de aparat? Sunt tentat sa cumpar unul si as vrea sa stiu daca arunc banii pe geam sau ii arunc bine. In M.G. am vz pe net la pret de 570ron.
P.S. pastilele de unde se cumpara, eventual cat costa o punga?
99ton
CITAT (tavone @ 18th October 2009, 12:40) *
arunc banii pe geam sau ii arunc bine.

Observam ca ti-ai dat singur raspunsul..ii arunci. cool.gif

tavone
CITAT (99ton @ 18th October 2009, 16:13) *
Observam ca ti-ai dat singur raspunsul..ii arunci. cool.gif

pai nu prea ai inteles bine, daca ii arunc pot sa ii arunc si bine, varianta pe geam clar ca e a proasta.
totusi astept opinii referitoare si la alte aparate de acest gen.
Kalistas
CITAT (tavone @ 18th October 2009, 18:22) *
pai nu prea ai inteles bine, daca ii arunc pot sa ii arunc si bine, varianta pe geam clar ca e a proasta.
totusi astept opinii referitoare si la alte aparate de acest gen.

Noi avem un astfel de expresor de vreo 3 saptamani si suntem foarte incantati de el. Nu e chiar ieftin, insa face un capuccino excelent; esoresso; ciocolata calda.. cam tot ce vrei. Pastilele se cumpara in princpiu cam din aceleasi locuri de unde se poate achizitiona si aparatul. De ex, o cutie cu 16 pastile espresso - 20 de lei; tot 20 de lei costa si cappucino - sunt tot 16 pastile, dar din care poti prepara doar 8 deoarece contine 8 pastile de lapte si 8 de cappucino.
Loox
Pastile...? Hmm...poti sa detaliezi un pic? Cum arata alea?
Kalistas
CITAT (Loox @ 20th October 2009, 17:34) *
Pastile...? Hmm...poti sa detaliezi un pic? Cum arata alea?

Pai.. nu stiu cum sa explic...dar uite aici o poza a pastilelor la care ma refeream...

http://www.evz.ro/articole/detalii-articol...la-tine-acasa/#
Neohori
Nu are ca sa fie rau la aparat , este facut de firma krups , functioneaza la 15 bari , totul ok pentru un expreso bun . Nu am baut cafea facuta la el dar din datele tehnice suna bine , nu stiu cum sta la capitolul garnituri si robineti , ca daca are robinet cu pastila ceramica si microdiuze si se foloseste apa de la robinet in 6 luni maxim un an este gata.

danielull
Pastilele sunt ca niste pliculete de ceai, sub forma unor pastile (de unde si numele) si contin diverse granule si prafuri presate pentru a putea fi puse in aparat ca la orice espresor de cafea. Eu unul am un espresor clasic DeLonghi. Acest Nescafe Dolce Gusto din pacate a aparut cam tarziu pentru mine. Eu imi luasem deja acest espresor care e si mai ieftin si mai util, dupa parerea mea. Chiar sunt curios, o sa caut aceste capsule de Nescafe sa vad daca se potrivesc si la mine si sa vad si ce gust au. Oricum, cu al meu espresor cappuchinno iese 100% natural (din lapte rece se face spuma de lapte cu distribuitorul de abur iar cafeaua are cea mai deosebita aroma cu ajutorul filtrului sub presiune). Sper sa ma fi exprimat corect, nu am experienta intr-un coffe-shop! coolspeak.gif
Mariasb
CITAT (Neohori @ 20th October 2009, 22:01) *
Nu are ca sa fie rau la aparat , este facut de firma krups , functioneaza la 15 bari , totul ok pentru un expreso bun . Nu am baut cafea facuta la el dar din datele tehnice suna bine , nu stiu cum sta la capitolul garnituri si robineti , ca daca are robinet cu pastila ceramica si microdiuze si se foloseste apa de la robinet in 6 luni maxim un an este gata.

Am si eu un astfel de aparat acasa, l-am achizitionat recent de la Carrefour. Mie imi este util si parerea mea este ca e foarte simplu de folosit cu acest sistem de capsule. Ca sa iti explic pe scurt, aparatul foloseste capsule vidate de cafea si lapte. Exista bauturi fara lapte la care folosesti doar o capsula: espresso si cafe lungo, si cele cu lapte (cappuccino, latte macchiato si ciocolata calda) la care pui si capsula de lapte si pe cea de cafea/ciocolata. Cafeaua cu lapte arata f bine, iti prepara exact cafea in 3 culori, ca la carte....si are si un gust foarte bun. Partea la fel de buna este ca aparatul se spala foarte rar, nu prea face mizerie tocmai pentru ca foloseste acest sistem de capsule, trebuie doar sa clatesti cu apa 2 dispozitive.

Nu stiu cum e cu garniturile dar noi folosim apa plata (la apa de la robinet am renuntat de mult)

oanamatei

CITAT (danielull @ 22nd October 2009, 20:17) *
Pastilele sunt ca niste pliculete de ceai, sub forma unor pastile (de unde si numele) si contin diverse granule si prafuri presate pentru a putea fi puse in aparat ca la orice espresor de cafea. Eu unul am un espresor clasic DeLonghi. Acest Nescafe Dolce Gusto din pacate a aparut cam tarziu pentru mine. Eu imi luasem deja acest espresor care e si mai ieftin si mai util, dupa parerea mea. Chiar sunt curios, o sa caut aceste capsule de Nescafe sa vad daca se potrivesc si la mine si sa vad si ce gust au. Oricum, cu al meu espresor cappuchinno iese 100% natural (din lapte rece se face spuma de lapte cu distribuitorul de abur iar cafeaua are cea mai deosebita aroma cu ajutorul filtrului sub presiune). Sper sa ma fi exprimat corect, nu am experienta intr-un coffe-shop! coolspeak.gif

Si eu am un espresor Delonghi primit cadou, insa eu si sotul meu nu suntem multumiti de el. Cafeaua pe care o face nu ni se pare atat de gustoasa. noi bem multa cafea si de aceea ne gandim sa ne cumparam acum un aparat nou si ne-a atras si noua atentia Nescafe dolce gusto. Eu chiar vreau sa il incerc pentru ca am vazut ca prepara multe tipuri de cafea care arata f bine, plus ca face si ciocolata calda. Pretul nu mi se pare mare deloc.
tundev2008
CITAT (tavone @ 18th October 2009, 11:40) *
pe toate posturile de tv se tot face reclama la acest expresor de cafea, nescafe dolce gusto facut in colaborare cu marca Krups, renumita in acest segment. Este cineva care a achizitionat un astfel de aparat? Sunt tentat sa cumpar unul si as vrea sa stiu daca arunc banii pe geam sau ii arunc bine. In M.G. am vz pe net la pret de 570ron.
P.S. pastilele de unde se cumpara, eventual cat costa o punga?

am comandat si eu azi un aparat de pe totulieftin.ro , dar sa vad daca au si capsule o sa ma contacteze telefonic si voi vedea daca au
Andero
pe bune, nu e cam scump 8 cappucino 20 ron? 25 de mii un capucino? nu e mai ieftin sa-ti iei pliculete la 5 mii de lei si sa cumperi un instant la 150 de ron? iti tine apa fiarta tot timpul.
kayman
Am vazut ca in Carrefour faceau testare si era coada smile.gif

Mergeti si incercati, vedeti daca merita, apoi decideti.

Si uite inca o optiune: http://www.nespresso-pro.com/ooh/home_ro_ro.html
99ton
CITAT (kayman @ 31st October 2009, 17:23) *
Am vazut ca in Carrefour faceau testare si era coada smile.gif

La ce c**cat nu stau romanii la coada cand e gratis?
inside_spy
Mi-am luat și eu azi din Carrefour. tongue.gif Și nu fiindcă era coadă. biggrin.gif

Revin cu impresii.
bogdan000
Cat a costat aparatul?
dreaQ
Vazusem saptamana trecuta o oferta la flanco parca. reducere 50% la un expresor automat. Automat...adica pui apa si cafea boabe. Era vreo 8-9 mil. Acelasi model l-am vazut atunci peste tot pe la 18-20 mil. Era f tentant. Fata de pastile, cafeaua proaspat macinata are un alt gust. Am un prieten care are asa ceva.
inside_spy
Am promis că revin cu impresii. tongue.gif

L-am testat câteva zile și pot să vă spun că acest aparat este extraordinar, nu este un simplu espressor. Cel mai mult îmi place Latte Machiato. inlove.gif

Îl recomand.

CITAT (bogdan000 @ 1st November 2009, 15:00) *
Cat a costat aparatul?

Dacă nu mă înșel, 589 de lei.
ThunderRa
Eu am preferat sa cumpar varianta Nespresso pentru ca nu-mi place laptele praf... Mi-am luat un Krups Nespresso Citiz Milk si imi cumpar capsule online. Chiar daca e mai scumpa varianta, cred ca merita din plin diferenta pentru ca ai o gama mult mai mare de cafea iar calitatea este incomparabila. Un singur sfat: dati comanda de aparat din strainatate (am dat pe el 900 lei din Germania in loc de 1700 lei in Romania) iar capsulele ajung din Elvetia mult mai ieftine decat cei care le comercializeaza la noi.
raull
Stie cineva daca se pot folosi si alte pastile/capsule/pad-uri de cafea decat cele cu emblema nescafe?Mai sunt si de la Lavazza,Nespresso,Delizio,Melitta etc. Astea ar merge?Cum ne dam seama?Va multumesc smile.gif
vector-blue
Mie imi place ce iese! Pare cam scump dar face banii, mai ales ca eu sunt consumator al produselor nescafe. Ceea ce inseamna ca pot fi subiectiv, dar asta e! Eu il recomand celor cu pretentii peste medie.
alexnastase88
CITAT (raull @ 16th November 2009, 22:28) *
Stie cineva daca se pot folosi si alte pastile/capsule/pad-uri de cafea decat cele cu emblema nescafe?Mai sunt si de la Lavazza,Nespresso,Delizio,Melitta etc. Astea ar merge?Cum ne dam seama?Va multumesc smile.gif

nu prea merg alte capsule. in acel suport de capsule intra fix o capsula dolce gusto. capsule cred ca gasesti si mai ieftin la "baieti" la 15lei vazusem pe undeva
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.