Ok. As avea nevoie de niste pareri/sfaturi/idei...
Treaba sta cam asa:Eu am terminat anul asta cls XII si am fost admis la Automatica si Calculatoare(sectia Calculatoare) la Timisoara
Vreau sa spun ca in cls IX am fost la profil de mate-info.DIn cate imi amintesc,am facut doar Pascal(Bubble-sort,matrici,sirul lui Fibonacci si inca cateva).In urmatorii 3 ani ,m-am transferat la profil bio-chimie/bilingv si deci nu am facut programere deloc si ca atare in prezent cunostintele mele in acest domeniu tind spre O
Cred ca acuma v-ati dat seama care e problema...Trebuie sa recuperez materia de info-liceu intr-un timp foarte scurt.Ideea e ca pe mine ma descurajeaza faptul ca toti viitorii mei colegi de facultate(care vin de la profil de mate-info) vor fi mult mai avansati decat mine la nivel de programare,iar eu va trebui sa ma chinui sa inteleg si eu ceva.Macar la matematica si fizica ma descurc.
Am sanse sa recuperez ce am pierdut?Sfaturi/pareri/idei sunt binevenite
M-am uitat si pe topicul 'Cu ce se mananca programarea' .....
O ultima chestie mai am de spus.Dupa cum am zis,ma descurc cu matematica si fizica.M-am hotarat in ultimul moment la ce facultate vreau Si nu vreau sa vad intrebari de genul:'Pai nu stii ce inseamna programarea si mergi la Calculatoare'CTI'
In septembrie,am optiunea sa ma transfer la Electronica si Telecomunicatii(inainte de inceperea anului scolar),aceasa fiind a 2-a mea optiune pusa la admitere.Cred ca daca nu voi putea sa invat cat de cat programare,ma voi muta la ETC