Cum fac o baza de date

MiculProgramator10

Imi puteti spune va rog si mie cum as putea face o baza de date pentru un site de upload?

Stima peacefingers.gif
meanman
Inveti PHP, MySQL, Html si CSS, strangi bani pentru un domeniu+ gazduire si rezolvi problema. Daca faci piraterie s-ar putea sa ai si ceva probleme.

MiculProgramator10
@Meanman asta miam mai zis foarte multi astept un raspuns care chiar sa ma ajute ......deci chiar nimeni nu stie dry.gif
daimon'
no, faza-i ca nu ti se poate da un raspuns punctual. ce ai primit tu este denumirea tehnologiilor pe care trebuie sa le stii pentru a face singur "un site de upload".

raspunsul punctual il dai tu dupa ce te hotarasti cum vrei sa arate minunea.
MiculProgramator10
pai cam numa mysql nu il stiu.......dar nu stiu de unde sal apuc poate imi ziceti voi dacac stiti
neagu_laurentiu
Nu cred ca sta cineva pe un forum sa faca scoala ! Forum-ul te ajuta dar la intrebari punctuale, unde esti in impas.
Cat ai citit despre baze de date (in general), te-ai uitat un pic in help-ul MySQL si nu ti-e clar ceva ?
msmihai
pai ... domeniu si gazduire si nevoie , asta e clar .
HTML , CSS, poate javascript - pentru interfata vizuala ( pagina propriu-zisa )
PHP - "creierul" aplicatiei tale, care va face legatura intre baza de date si pagina web
MYSQL - sgbd-ul necesar pentru baza de date

poti urma tutorialul asta
dar trebuie sa stii si putin SQL ( e destul de simplu , inveti rapid din exemple )

Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.