DECODARE NOKIA 6280

lulisz82

As putea sa-mi iau un astfel de telef din italia..dar deocamdata am inteles ca nu se poate dbloca sub 90 de euro,si asta in Serbia!Chiar nu exista o varianta mai ieftina pe nicaieri pt acest telefon?Multam mult!
paulgsm
Acest telefon face parte din platforma BB5 de la Nokia si nu se poate decoda deocamdata. Alte telefoane alfate pe aceeasi platforma sunt: 6630, 6680, 6681, N90, N70, N91.

daddyflo
ba se poate decoda .cu 90 euro smile.gif ...iti dau si ID baiatului ,acesta le trimite in sarbia si le decodeaza...de aia costa asa mult biggrin.gif ,in alta parte nu cred k se mai poate decoda
manlynux
si eu vreau id-ul baiatului! astept raspuns !
mateoid
QUOTE(paulgsm @ May 8 2006, 11:06) *
Acest telefon face parte din platforma BB5 de la Nokia si nu se poate decoda deocamdata. Alte telefoane alfate pe aceeasi platforma sunt: 6630, 6680, 6681, N90, N70, N91.

vreau si eu..ca am si eu unu adus din italia....merci
da cat de sigur e omu...??? cum se procedeaza??
oragula2002
QUOTE(daddyflo @ May 8 2006, 19:10) *
ba se poate decoda .cu 90 euro smile.gif ...iti dau si ID baiatului ,acesta le trimite in sarbia si le decodeaza...de aia costa asa mult biggrin.gif ,in alta parte nu cred k se mai poate decoda

Salut,

As dori si eu daca se poate id-ul tipului, asta daca se mai ocupa cu asa ceva. Imi poti da un rasp pe adresa oragula2002@yahoo.com, please
sw33t_princ3ss
telefonul merge decodat in bucuresti pe magheru pentru 100 euro

si pentru cei interesati de soft la 6280...se reinstaleaza versiunea in romana in ploiesti in mall...cu 1 milion..in faza cu decodatul in serbia nu m-as increde....mi se pare mult mai convenabila o decodare cu 100 euro pe loc..decat o decodare cu 90 euro in serbia

oragula2002
salut, as dori si eu id-ul tipului care decodeaza astfel de telefoane pe platforma BB5. am un nokia 6280 din anglia pe reteaua 3. deci daca se poate te-as ruga mult sa imi dai si mie acel id. daca se poate trimite-mi un mail pe adresa oragula2002@yahoo.com. mersi anticipat

QUOTE(sw33t_princ3ss @ Nov 15 2006, 21:48) *
telefonul merge decodat in bucuresti pe magheru pentru 100 euro

si pentru cei interesati de soft la 6280...se reinstaleaza versiunea in romana in ploiesti in mall...cu 1 milion..in faza cu decodatul in serbia nu m-as increde....mi se pare mult mai convenabila o decodare cu 100 euro pe loc..decat o decodare cu 90 euro in serbia

imi poti spune mai exact unde pe magheru se decodeaza? te rog mult
bogdan1611
DECODEZ NOKIA 6280 / 6288 , BB5 !!!! ID Yahoo Messenger : capsrds
mufa

Aveți thread sticky! death.gif
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.