unde poti afla valoarea facturii la curent?

miki3

Unde ma pot interesa cat este de plata la curent, in Buc. sect.3? Pana acum sunam la un nr de telefon(021 3461640) spuneam codul client si o doamna amabila imi spunea cat este de plata, dar acum nu mai raspunde nimeni la acest nr.

Daca poate sa-mi raspunda cineva ca nu sunt in Buc. momentan.

Multumesc.
don_dannielo
Enel Energie Muntenia

Tel: 021- 9636 (regiunea Muntenia Sud)

Numai ca nu-ti raspunde imediat vreo doamna amabila, mai intai te lupti prin meniul ala, ca la orice operator care se respecta.

miki3
Dar raspunde pana la urma cineva la nr ala? sau doar te plimba prin meniuri doar sa-ti inghita niste bani fara sa rezolvi nimic?

Acum nu inteleg eu sunam la un nr de telefon obisnuit al unui centru din Mihai Bravu, acum ce s-a schimbat? Acum unde se mai plateste factura, la orice centru sau la un anumit centru unde sunt arondati clientii dintr-un anumit sector, ca nu mai sunt la curent mellow.gif
don_dannielo
Raspunde, am sunat si eu de doua ori pentru aceeasi problema, vara asta. Numarul e luat de pe site. enel.ro
miki3
Multumesc mult o sa incerc si la acest nr, este nr cu tarif normal(ca unul fix)?
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.