Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunţuri imobiliareAnunţuriOferte de serviciiLocuri de muncă şi cursuri de specializarePromoții și concursuriBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări şi răspunsuriChestionareTurism

> un mod mai placut si sigur de castiga bani de acasa la sc ulvan prest srl
Loc Oraş: BUCUREŞTI, Galaţi, Timişoara, ...
Angajator Angajator: sc ulvan prest srl    Data introducerii jobului Dată job: 18.01.2012
sc ulvan prest srl
Angajator: ? sc ulvan prest srl
Specializări: ? Internet/eCommerce/New Media
Data adăugării: ? 18.01.2012
Data limită: ? 19.06.2014
Tip: ? part time
Posturi disponibile: ? 10
Taguri: ?
Accesări: ? 1126
Ultima actualizare: ? 29.01.2012
Candidează  
> Detalii job
Detalii despre job, completate de angajator

Descriere

am doar cateva zilede cand cunosc acest site,  dar pot sa spun ca sunt acaparat de acest joc...iti pune mintea la contribuitie, trebuie sa fii pe faza la anumite operatiuni care pot deveni profitabile.
nu e vorba ca am strans nu stiu ce suma imensa... imi place comunitatea jucatorilor de acolo, ideea inovatoare in tara noastra, atmosfera relaxanta...si cu un pic de tupeu poti reusi sa castigi super bani. dati click pe linkul de mai jos si aruncati o privire. nu va costa nimic...totul e free!
si in plus va testati abilitatile de a reusi in viata plecand de la 0.
dati-mi un email la bogdan_9800@yahoo.com sa va trimit un link   
acum am cca 10 zile de cand  ma joc si deja am scos 25 euro ..i-am probat..sa vad daca platesc. ) la cate scamuri sunt pe net..sufli si-n iaurt! maine ar trebui sa mai incasez 20euro;)
I-am incasat de cateva zile...zilele astea se mai pregaste o retragere:)

Cerinţe

sa te loghezi zi de zi si sa urmezi pasii..fie la indrumarile prezente pe site...fie cu ajutorul meu

adresa mea este bogdan_9800@yahoo.com

Ofertă

curaj-indemanare-idei bune= cheia sucesului.

> Despre angajator
Scurtă prezentare a angajatorului/companiei

© 2001 - 2012 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of SoftNews NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia