Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

2 V  < 1 2  
Reply to this topicStart new topic
> Divx Ultraline 536H, Merge bine, dar are belele:)) Firmware gasesc?
GeoAxy
mesaj 19th February 2006, 15:53
Mesaj #19

Junior

Grup: Members
Data înscrierii: 9-February 06
ID membru: 65 404

Am fost ieri in Cora si ma uitam dupa Ultraline, poate primesc cateva lamuriri despre el.am avut surpriza sa dau peste un Orion 859, care era identic cu Ultraline 536. Din cate am aflat de pe forum, Ultraline are cipset SUNPLUS, dar vad ca Orion are cipset Zoran Vaddis 7. Stie cineva daca Ultraline e fabricat defapt de Orion? sau invers (IMG:style_emoticons/default/confusedsmiley.png)

ORION
http://www.orion.ro/index.php?m=product&ca...0&product_id=42
Compatibilitate: DVD;CD-DA;CD-MP3, Kodak Picture CD,CD-R/CD-RW, DivX (Advanced Simple profile, QPel, GMC), Xvid.

- Chipset Zoran Vaddis 7 (este cel mai nou chipset pentru decodarea fisierelor MPEG4, lansat pe piata de compania Zoran din Statele Unite)

- Vaddis 7 reda fisiere MPEG, MPEG2, MPEG4 (Advanced Simple Profile), DivX si DivX Pro (rezolutie maxima 720x480 la 30 de cadre pe secunda) sau Xvid.

- Vaddis 7 este DivX certified, redand toate versiunile de video DivX, inclusiv formatele codate cu QuarterPixel (QPel) si GMC

- Playerul Orion bazat pe Vaddis 7 recunoaste toate formatele uzuale de subtitrari.

- Chipset-ul este upgradabil software, iar Orion va furniza permanent actualizari ale firmware-ului. Accesati www.orion.ro pentru ultimele versiuni de firmware

- playerele dotate cu acest chipset redau discuri de tipul DVD / DVD-Audio / SACD / DVD-R / VCD / CD / CD-R / CD-RW

- modelel Orion sunt dotate cu functie de scanare progresiva pentru o imagine de calitate pe ecrane plasma

- multitudinea de iesiri oferite clasifica playerele Orion in topul gamei. Astfel sunt prezentei iesiri S-Video, pe componente, SCART, VGA

DECI: PT ORION SE GASESTE SI UPDATE. INREBAREA RAMANE: SUNT IDENTICE ORION SI ULTRALINE?

Pt ultraline nu am gasit link, dar este identic, cel putin carcasa si datele tehnice

Acest mesaj a fost modificat de GeoAxy: 19th February 2006, 16:00
Go to the top of the page

+Quote Post
daddy
mesaj 19th February 2006, 19:33
Mesaj #20

Active Member

Data înscrierii: 8-February 04
Locație: Iasi
ID membru: 11 184

Ai intrat tu pe situl celor de la Otrion si ai gasit update de firmware? M-as mira. Stai linistit ca toate ciorile spun ca puii lor sunt cei mai frumosi. Macar cei de la Orion sunt sinceri si au pe site toate testele la divx playerele lor. dar update de firmware eu n-am vazut pe situl lor.

+Quote Post
vulcaneanul
mesaj 21st February 2006, 23:48
Mesaj #21

Junior

Data înscrierii: 26-August 05
Locație: Vulcan/Hunedoara
ID membru: 45 116

QUOTE(GeoAxy @ Feb 14 2006, 21:49) *
(IMG:style_emoticons/default/confusedsmiley.png) Mda... se pare ca nu o sa gasesc - deocamdata, sper - un up date pt dvd-ul asta... (IMG:style_emoticons/default/cursing.gif) Ms mult zildan, faci o treaba buna pe forum (IMG:style_emoticons/default/peacefingers.gif)

inca iti mai merge?
se pare ca is cele mai proaste dvd-uri,am avut unul si pot sa zic ca a fost penal penal.subtitrarea mica de nici cu ochelarii nu descifrai ce scrie acolo,sa nu mai zicem de cum e pozitionata

+Quote Post
GeoAxy
mesaj 22nd February 2006, 12:09
Mesaj #22

Junior

Data înscrierii: 9-February 06
ID membru: 65 404

QUOTE(vulcaneanul @ Feb 21 2006, 23:48) *
inca iti mai merge?
se pare ca is cele mai proaste dvd-uri,am avut unul si pot sa zic ca a fost penal penal.subtitrarea mica de nici cu ochelarii nu descifrai ce scrie acolo,sa nu mai zicem de cum e pozitionata

cred ca tu vorbesti de divx-uri, caci la dvd-uri se vede bine. de mers merge perfect, si il am de ceva timp si chiar am vazut o gramada de filme cu el. e drept ca la divx se vede subtitrarea mai mica, dar sa nu exageram.... poti citi de la 3-4 metri.

+Quote Post
vulcaneanul
mesaj 22nd February 2006, 21:08
Mesaj #23

Junior

Data înscrierii: 26-August 05
Locație: Vulcan/Hunedoara
ID membru: 45 116

QUOTE(GeoAxy @ Feb 22 2006, 12:09) *
cred ca tu vorbesti de divx-uri, caci la dvd-uri se vede bine. de mers merge perfect, si il am de ceva timp si chiar am vazut o gramada de filme cu el. e drept ca la divx se vede subtitrarea mai mica, dar sa nu exageram.... poti citi de la 3-4 metri.

Lucrez la o firma unde am avut si dvd-urile astea,din 10 dvd-uri 1 a functionat 2 saptamani cel mult.
acum am primit GVG DVX420 si dupa cum observ nimeni nu s-au plans de ele.
Intreadevar DVD-urile rulau corect dar DivX-urile daca tu zici ca vedeai de la 3 sau 4 metrii inseamna ca ai vedere de soim eu de la 2 metrii abia descifram,Acum asta e tu esti cu parerea ta iar eu is cu a mea.

Acest mesaj a fost modificat de vulcaneanul: 22nd February 2006, 21:09

+Quote Post
tatal_lor
mesaj 24th February 2006, 22:37
Mesaj #24

Junior

Data înscrierii: 31-July 04
ID membru: 20 680

QUOTE(vulcaneanul @ Feb 22 2006, 23:08) *
Lucrez la o firma unde am avut si dvd-urile astea,din 10 dvd-uri 1 a functionat 2 saptamani cel mult.
acum am primit GVG DVX420 si dupa cum observ nimeni nu s-au plans de ele.
Intreadevar DVD-urile rulau corect dar DivX-urile daca tu zici ca vedeai de la 3 sau 4 metrii inseamna ca ai vedere de soim eu de la 2 metrii abia descifram,Acum asta e tu esti cu parerea ta iar eu is cu a mea.

oare de ce dupa 2 luni imi merge f bine? ai idee? o fi cel bun din alea 10%? ideea e ca si il forjez si cu DVD-R+ si cu DVD-R- si le ia ca uns.... inclusiv divx.... aaa? eu cred ca e gresit sa blamezi ceva si mai ales in necunostinta de cauza... shame on you !

+Quote Post
Sburatoru
mesaj 25th February 2006, 16:05
Mesaj #25

Junior

Data înscrierii: 31-December 05
ID membru: 59 246

Eu am unul din Decembrie 2005 si imi merge perfect exceptand faptul ca nu-mi citeste foarte bine cd-urile pe care au fost arse divx-uri.Probabil tine si de calitatea cd-urilor fiindca nu am incercat foarte mult.Acelasi film tras pe un dvd rw merge perfect.Subtitrarea este intr-adevar cam mica dar nu este o problema pt un tel cu diagonala mare.Probabil va fi rezolvata odata cu primul update de firmware.Regards.

+Quote Post
costinasa
mesaj 27th February 2006, 10:07
Mesaj #26

Junior

Data înscrierii: 13-January 06
ID membru: 61 160

si cand apare un firmware? stie cineva?

+Quote Post
DragosVok
mesaj 10th March 2006, 09:38
Mesaj #27

Junior

Data înscrierii: 10-March 06
ID membru: 69 125

Salut!am citit pe acest forum km tot ce se poate despre acest subiect...dar informatia era raspandita in mai multe topicuri ca nu am inteles pana la urma daca s-a gasit o solutie de upgrade! Bineinteles ca si problema mea este km aceeasi cu subtitrari prea mici si prost asezate pe ecran...Totusi, il am de vreo 3 luni si pot sa spun ca sunt foarte multumit de el...avand in vedere ca a fost vreo 160 de lei...uneori probleme cu divx-uri...

Deci?poate cineva sa ma ajute cu niste lamuriri despre un eventual upgrade?

Multumesc!

+Quote Post
DragosVok
mesaj 12th March 2006, 23:07
Mesaj #28

Junior

Data înscrierii: 10-March 06
ID membru: 69 125

Salut!am citit pe acest forum km tot ce se poate despre acest subiect...dar informatia era raspandita in mai multe topicuri ca nu am inteles pana la urma daca s-a gasit o solutie de upgrade! Bineinteles ca si problema mea este km aceeasi cu subtitrari prea mici si prost asezate pe ecran...Totusi, il am de vreo 3 luni si pot sa spun ca sunt foarte multumit de el...avand in vedere ca a fost vreo 160 de lei...uneori probleme cu divx-uri...

Deci?poate cineva sa ma ajute cu niste lamuriri despre un eventual upgrade?

Multumesc!

+Quote Post
Mtz
mesaj 13th March 2006, 02:31
Mesaj #29

Man on the run

Grup: Moderators
Data înscrierii: 1-December 02
Locație: On the beach
ID membru: 2 473

Am unit eu threadurile deschise de tine in acest thread.
Nu mai deschide aiurea threaduri noi. Citeste regulamentul.

enjoy,
Mtz

+Quote Post
Bursa
mesaj 27th December 2006, 16:22
Mesaj #30

Junior

Data înscrierii: 30-December 05
ID membru: 59 129

Salut am o prb cu 536h. Citeste doar Cd-urile nu si DVD-urile.Problema de firmware?Si daca da exista undeva update pt el?

+Quote Post

2 V  < 1 2
Reply to this topicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 23rd November 2009 - 15:17
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia