Am fost ieri in Cora si ma uitam dupa Ultraline, poate primesc cateva lamuriri despre el.am avut surpriza sa dau peste un Orion 859, care era identic cu Ultraline 536. Din cate am aflat de pe forum, Ultraline are cipset SUNPLUS, dar vad ca Orion are cipset Zoran Vaddis 7. Stie cineva daca Ultraline e fabricat defapt de Orion? sau invers (IMG:
style_emoticons/default/confusedsmiley.png)
ORION
http://www.orion.ro/index.php?m=product&ca...0&product_id=42Compatibilitate: DVD;CD-DA;CD-MP3, Kodak Picture CD,CD-R/CD-RW, DivX (Advanced Simple profile, QPel, GMC), Xvid.
- Chipset Zoran Vaddis 7 (este cel mai nou chipset pentru decodarea fisierelor MPEG4, lansat pe piata de compania Zoran din Statele Unite)
- Vaddis 7 reda fisiere MPEG, MPEG2, MPEG4 (Advanced Simple Profile), DivX si DivX Pro (rezolutie maxima 720x480 la 30 de cadre pe secunda) sau Xvid.
- Vaddis 7 este DivX certified, redand toate versiunile de video DivX, inclusiv formatele codate cu QuarterPixel (QPel) si GMC
- Playerul Orion bazat pe Vaddis 7 recunoaste toate formatele uzuale de subtitrari.
- Chipset-ul este upgradabil software, iar Orion va furniza permanent actualizari ale firmware-ului. Accesati www.orion.ro pentru ultimele versiuni de firmware
- playerele dotate cu acest chipset redau discuri de tipul DVD / DVD-Audio / SACD / DVD-R / VCD / CD / CD-R / CD-RW
- modelel Orion sunt dotate cu functie de scanare progresiva pentru o imagine de calitate pe ecrane plasma
- multitudinea de iesiri oferite clasifica playerele Orion in topul gamei. Astfel sunt prezentei iesiri S-Video, pe componente, SCART, VGA
DECI: PT ORION SE GASESTE SI UPDATE. INREBAREA RAMANE: SUNT IDENTICE ORION SI ULTRALINE?
Pt ultraline nu am gasit link, dar este identic, cel putin carcasa si datele tehnice
Acest mesaj a fost modificat de GeoAxy: 19th February 2006, 16:00