Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

2 V   1 2 >  
Reply to this topicStart new topic
> Divx Ultraline 536H, Merge bine, dar are belele:)) Firmware gasesc?
cristig
mesaj 14th December 2005, 09:43
Mesaj #1

Junior

Grup: Members
Data înscrierii: 8-February 05
ID membru: 30 294

Buna ziua,
as vrea sa intreb daca exista pe undeva update de software pentru acest dvd , in principiu totul e ok la el dar lucrul deranjant consta in caracterele mici pe care le afiseaza la subtitrare...

Va multumesc !
Go to the top of the page

+Quote Post
zcristi
mesaj 15th December 2005, 19:00
Mesaj #2

Junior

Data înscrierii: 13-March 04
ID membru: 12 708

Ai idee ce chipset are (MTK sau ESS) ?

Iti afiseaza corect diacriticele ?

Ce tip de subtitrari accepta ?

Merci mult.

+Quote Post
zcristi
mesaj 17th December 2005, 12:06
Mesaj #3

Junior

Data înscrierii: 13-March 04
ID membru: 12 708

Salutare,

Revin cu intrebarile legate de Ultaline 536 H / Nr. 1 Cood 006.

Duminica vreau sa-mi cumpar un DVD player cu divx.Din motive de buget limitat m-am oprit la doua variante : Ultraline 536H (1,5 mil. - Cora ) si Nr 1 - Cod 006 (1,7 mil. - Carrefour).

Care dintre cele doua "junghi"-uri ma sfatuiti sa-l cumpar ?

Aveti idee ce chipset are Ultraline-ul (MTK , ESS sau Sunplus) ?
Se descurca vre-unu dintre cele 2 cu subtitrarile cu diactritice ?

Multumesc anticipat.

+Quote Post
goesalajan
mesaj 17th December 2005, 12:59
Mesaj #4

Junior

Data înscrierii: 10-June 04
Locație: Bucuresti
ID membru: 18 086

eu detin un DVD/Divx Ultraline 536 H si pot sa zic ca sunt multumit de el, la banii care i-am dat, si da subtitrarile cu diacritice se vad corect, singura "problema" ca au fontul cam mic in rest e ok.

+Quote Post
muscu
mesaj 24th December 2005, 18:23
Mesaj #5

Junior

Data înscrierii: 23-December 05
ID membru: 58 406

QUOTE(goesalajan @ Dec 17 2005, 12:59) *
eu detin un DVD/Divx Ultraline 536 H si pot sa zic ca sunt multumit de el, la banii care i-am dat, si da subtitrarile cu diacritice se vad corect, singura "problema" ca au fontul cam mic in rest e ok.

am si eu o mica intrebare... pana la urma citeste sau nu mp3-uri? intreb asta pt ca una scrie pe cutie,si alta pe reclama celor din Cora de exemplu. pe cutie nu apare mp3...dar pe marea reclama apare... ciudat.

+Quote Post
tatal_lor
mesaj 25th December 2005, 13:26
Mesaj #6

Junior

Data înscrierii: 31-July 04
ID membru: 20 680

QUOTE(muscu @ Dec 24 2005, 20:23) *
am si eu o mica intrebare... pana la urma citeste sau nu mp3-uri? intreb asta pt ca una scrie pe cutie,si alta pe reclama celor din Cora de exemplu. pe cutie nu apare mp3...dar pe marea reclama apare... ciudat.

cinta mp3.vede divx.reda poze.merg dvd. la 1.5 mil merge nesperat de bine.am luat din Cora si un tv ultraline de 54 cm bifonic ce merge f bine. ce firma e asta ultraline ca mie sincer nu imi spune nimic dar m*a surprins placut. felicitari celor de la ultraline. le recomand sa isi faca un site sa stim si noi despre ei.

Acest mesaj a fost modificat de Mtz: 26th December 2005, 13:17

+Quote Post
Sburatoru
mesaj 1st January 2006, 23:00
Mesaj #7

Junior

Data înscrierii: 31-December 05
ID membru: 59 246

Am cumparat de curand un Ultraline din Cora (a fost oferta) si am "slightly problems" cu el...Pana acum a citit orice cd,subtitrari perfect...problemele apar dupa un timp de vizionare a filmului.Dupa o anumita perioada (5 min, 25 min...nu are un punct anume) incepe sa se "poticneasca" ca si cum nu ar citi bine discul si sare in fata caeva minute.Mentionez ca am incercat pe el si xviduri,divxuri...face la fel la toate.Si o clta chestie:atunci cand sare in fata, daca subtitrarea e .sub, aceasta e rulata ca si cum nu ar fi sarit, astfel ca ramane decalata cu numarul de frameuti sarite.Inca zul .srt subtitrarea ramane sincronizata cu filmul.Cineva are o idee sau s-a mai intalnit cu asa ceva?As vrea niste sugestii inainte sa sar in capul celor de la service.Thx...si La multi ani!

+Quote Post
Mtz
mesaj 2nd January 2006, 12:56
Mesaj #8

Man on the run

Grup: Moderators
Data înscrierii: 1-December 02
Locație: On the beach
ID membru: 2 473

Ceea ce spui tu acolo este problema de firmware. Daca cei de la service nu au firmware care sa rezolve problema, nu prea poti face nimic. Adica da... reclamatii.

enjoy,
Mtz

+Quote Post
Sburatoru
mesaj 2nd January 2006, 13:10
Mesaj #9

Junior

Data înscrierii: 31-December 05
ID membru: 59 246

Thx....ma gandeam ca ar mai putea fi de la calitatea cd-urilor sau de la viteza cu care le ard (12x)...Vazusem pe forum pe cineva care era foarte multumit de player.

+Quote Post
marius73us
mesaj 4th January 2006, 23:41
Mesaj #10

Junior

Data înscrierii: 9-November 05
ID membru: 52 861

A aflat cineva pina acum ce chipset are in interior? putem face vreun update? la service au recunoscut ca stiu ca are problema cu subtitrarea fff mica (si pozitionata tare prost, prea sus). Mi s-a spus ca trebuie sa mai astept. Voi ce amanunte mai aveti?

+Quote Post
lukaboy
mesaj 5th January 2006, 00:52
Mesaj #11

Junior

Data înscrierii: 29-December 05
ID membru: 58 942

QUOTE(marius73us @ Jan 4 2006, 23:41) *
A aflat cineva pina acum ce chipset are in interior? putem face vreun update? la service au recunoscut ca stiu ca are problema cu subtitrarea fff mica (si pozitionata tare prost, prea sus). Mi s-a spus ca trebuie sa mai astept. Voi ce amanunte mai aveti?

Eu mi-am luat un Elite 390, tot la 150RON, din cate stiu este cu chipset Zoran Vaddis, la fel cu CDV 536( asta are site cu update) sau orion 859( asta are site, dar nu mai are update.

Poti incerca un update de la CDV, da numai daca stii ce faci( nu iti pot recomanda nimic, stiu tot cat si tine!). Insa daca iti merge, da-ne si noua de stire. A, daca poti, pune si tu o poza cu telecomanda ta, eu am vazut ca CDV-ul are telecomanda identica cu cea a orionului, insa diferita de a mea...

Bafta

+Quote Post
sorin61
mesaj 2nd February 2006, 22:55
Mesaj #12

Member

Data înscrierii: 5-January 04
ID membru: 9 808

N-am mai suportat si am deschis DVD-ul sa vad ce chipset are. E un SUNPLUS SPHE8281D, iar in continuare pe chipset scrie 0535, un rind mai jos MFK 5184.1

SUNPLUS
SPHE8281D
0535
MFK 5184.1

Sper sa fie de ajutor pentru cineva, ca sa ne fie de ajutor la toti

+Quote Post
GeoAxy
mesaj 9th February 2006, 21:59
Mesaj #13

Junior

Data înscrierii: 9-February 06
ID membru: 65 404

Are cineva idee ce firmware are cipset-ul din Ultraline 536? (IMG:style_emoticons/default/confusedsmiley.png) Am unul si la DivX subtitrarea se vede foarte mica iar pozitionarea este mai sus ca la dvd-uri. (IMG:style_emoticons/default/cursing.gif) Subtitrarea are diacritice. (IMG:style_emoticons/default/coolspeak.gif) Sau poate aveti idee de unde pot sa descarc un update pt el (IMG:style_emoticons/default/naughty.gif)

+Quote Post
zildan
mesaj 9th February 2006, 22:11
Mesaj #14

Member

Data înscrierii: 9-March 04
Locație: tzara mioritzei
ID membru: 12 507

Pune poze cu meniul aparatului, cu setup-ul etc.
Poate seamana cu ceva, sau aflii ce procesor are.

+Quote Post
GeoAxy
mesaj 10th February 2006, 09:41
Mesaj #15

Junior

[attachment=89632:attachment][attachment=89633:attachment]Asta e tot ce am putut sa obtin mai bine... 2 imagini din setup si pt orice eventualitate am postat si o poza cu telecomanda.[attachment=89634:attachment] Ms mult!

+Quote Post
zildan
mesaj 10th February 2006, 09:53
Mesaj #16

Member

Data înscrierii: 9-March 04
Locație: tzara mioritzei
ID membru: 12 507

SUNPLUS !
Vezi ca e un topic specializat SUNPLUS.

+Quote Post
GeoAxy
mesaj 10th February 2006, 14:57
Mesaj #17

Junior

Ms mult zildan (IMG:style_emoticons/default/coolspeak.gif) Incerc acum (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)

+Quote Post
GeoAxy
mesaj 14th February 2006, 21:49
Mesaj #18

Junior

(IMG:style_emoticons/default/confusedsmiley.png) Mda... se pare ca nu o sa gasesc - deocamdata, sper - un up date pt dvd-ul asta... (IMG:style_emoticons/default/cursing.gif) Ms mult zildan, faci o treaba buna pe forum (IMG:style_emoticons/default/peacefingers.gif)

+Quote Post

2 V   1 2 >
Reply to this topicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 23rd November 2009 - 13:06
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia