Sal . Nu-ti spun altceva , decat ca toate firmele ( sat , gsm , etc) fac la fel. Eu sunt abonat la gigitv din iunie 2005 si nu am de ce sa ma plang . Decat sa ma abonez la Max tv care spune ca ofera pachetele + 350 de prog. fta ( taranii nu stiu ca se pot prinde si cu alt receiver ) sau Focussat , care are preturi mai mari si prog . mai putine , mai bine cu GIGITV asa cum ii.Degeaba spune oricare ca nu e bun receiverul , eu sunt foarte multumit . Nu am avut niciodata intreruperi si nici alte probleme.
QUOTE(pytonu @ Dec 7 2005, 17:45)

Noua oferta e binevenita pentru viitorii posesori, dar pentru cei care au deja kitul a fost o dezamagire crunta.La cat s-a batut toba "dincolo" cu marile modificari ....au fost total neseriosi. Asteptam cu totul alceva nu o oferta economica promotionala. Ar fi trebuit sa ramanem asa (IMG:
style_emoticons/default/surprise.gif) nu asa (IMG:
style_emoticons/default/rant.gif)
Oricum subiectul e depasit. Am inghitit galusca mergem mai departe.Ferice de cei care au CATV.
Ma abtin de ieri seara sa nu postez cuvinte plastice.
Scuze ca te contrazic . Daca citeai contractele ( cel semnat de tine si cel nou ) nu vorbeai asa . tu ai semnat pe 1 an . Cei cu abonament gratuit 1 an semneaza contract pe 2 ani . Pana si la contractele de chirie sau daca ai cumparat receiverul , ii o mare diferenta. daca ai platit cash , poti renunta oricand . Dar daca ai luat in chirie aparatul ( sau rate ) esti obligat sa platesti chiar daca se face abonamentul 1.000.000 lei . La fel patesc si cei care prind oferta cu 1 an gratis. Al doilea an platesc obligatoriu cat vor cei de la gigitv. Eu inca mai am si catv ( upc timisoara ) , dar vreau sa renunt la el.