Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

2 V   1 2 >  
Reply to this topicStart new topic
> Catering, Impresii, recomandari, sfaturi
tofu
mesaj 21st November 2005, 22:37
Mesaj #1

Junior

Grup: Members
Data înscrierii: 21-November 05
ID membru: 54 565

Astept cu nerabdare
Go to the top of the page

+Quote Post
kogaionon
mesaj 21st November 2005, 23:12
Mesaj #2

Junior

Data înscrierii: 17-December 04
Locație: Brasov
ID membru: 27 381

unde? in Brasov? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ca e cam slaba oferta pe aici.. te asteptam cu drag (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
abe
mesaj 22nd November 2005, 00:27
Mesaj #3

Junior

Data înscrierii: 4-September 04
Locație: Bucuresti
ID membru: 22 643

succes!!!; ai putea sa ne spui cu ce sa te ajutam sau de ce ai deschis topicul?

+Quote Post
Piorel
mesaj 22nd November 2005, 01:10
Mesaj #4

Active Member

Data înscrierii: 21-October 03
Locație: Donkey Town
ID membru: 7 442

Si noi asteptam serviciile tale. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Inginerul
mesaj 22nd November 2005, 09:14
Mesaj #5

Unplugged

Grup: Senior Members
Data înscrierii: 22-May 02
Locație: Chukotka
ID membru: 1 282

QUOTE(tofu @ Nov 21 2005, 22:37) *
Astept cu nerabdare

Succes.

+Quote Post
raitar
mesaj 17th August 2006, 14:49
Mesaj #6

Junior

Data înscrierii: 2-October 03
ID membru: 6 902

E foarte greu sa gasesti o firma de catering care sa aduca si macarea la timp si calda si care sa nu provoace intregului birou o afluenta masiva la baie.
Poate reusim impreuna!

+Quote Post
catalin_marius20...
mesaj 6th November 2006, 19:18
Mesaj #7

Junior

Data înscrierii: 6-November 06
ID membru: 107 405

haideti sa discutam de firmele care livreaza mancare la domiciliu timp de livrare cum este mancarea pentru a afla si alti de firmele care nu sunt ok ca sa nu se mai ia teapa eu am patit-o cu lamatache am primit comanda in 3 ore

+Quote Post
AlexIP
mesaj 6th November 2006, 20:52
Mesaj #8

marele licurici

Grup: Moderators
Data înscrierii: 25-September 04
Locație: C-E DKTM
ID membru: 23 406

De mikesdelivery.ro ce stii? Umbla vorba prin targ ca isi fac reclama pe unde apuca si ei. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
ginger_my
mesaj 7th November 2006, 10:24
Mesaj #9

Member

Data înscrierii: 27-January 06
ID membru: 63 272

QUOTE(AlexIP @ Nov 6 2006, 20:52) *
De mikesdelivery.ro ce stii? Umbla vorba prin targ ca isi fac reclama pe unde apuca si ei. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

noi comandam la birou de la ei(mike)..in special e buna salata cu pui (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Mai comandam de la burtoni- foarte buni si porti uriase dar sunt probeme la livrare , de preferat sa suni din timp, la city grill sunt cam scumpi, la azzuro si astia sunt scumpi ...cam astia sunt

+Quote Post
ecou
mesaj 7th November 2006, 11:15
Mesaj #10

Member

Data înscrierii: 30-July 04
Locație: Bucharest
ID membru: 20 634

sa ii iau in ordine, pe cei cu care m-am intalnit eu:
WuXing (www.mancarechinezeasca.ro sau www.wuxing.ro): preferatii mei! Mancare gustoasa, comanda vine in aproximativ 45 minute (zona Hala Traian, ca parca au mai multe sedii). Cam asta a fost situatia de fiecare data cand am comandat, cel putin in ultimele luni (au avut o scadere la un moment dar si-au revenit).
Trenta Pizza (www.trentapizza.ro): pizza slabuta. Cascaval ordinar in loc de mozarella, topping cam "aerisit". Pentru pretul ala aveam pretentii mai mari.
Cuptorul cu Lemne (www.cuptorulculemne.com): daca pizza la restaurantul lor e excelenta, nu va asteptati sa fie la fel si cea livrata la domiciliu! Preturile sunt OK (desi aria de livrare fara taxa e destul de restransa), insa pizza nu e spectaculoasa (sau cel putin ultima data - cam 6 luni in urma- nu era nemaipomenita) nu sunt singurul dezamagit de ei, si colegii mei spun acelasi lucru
Jerry's Pizza (www.jerryspizza.ro): au avut o vreme cand faceau cea mai buna pizza din Bucuresti. Acum sunt cam la acelasi nivel cu cea livrata de Cuptorul cu Lemne. Parca e mai mare, dar la fel de "cheala". In plus, e mai scumpa, chiar daca nu cu mult.
Mentinez ca in ultima vreme am ramas axat pe WuXing, iar cu Trenta am avut o unica experienta, care mi-a ajuns. Cuptorul cu Lemne nu a mai fost "testat" de ceva vreme (desi a fost folosit destul de des ca sursa de mancare pentru aniversarile de la munca), iar Jerry's e considerat o cauza pierduta.

+Quote Post
Aprilia
mesaj 7th November 2006, 12:04
Mesaj #11

Member

Data înscrierii: 3-November 05
ID membru: 52 084

Express Pizza: pizza buna, topping din belsug, livrare rapida raportat la zona si conditii de trafic; au baza de date si nu trebuie sa dai adresa de fiecare data. O data cind au schimbat un ingredient m-au sunat sa ma intrebe cum mi s-a parut.

Taj - indian (comanda prin chelner.ro): foarte buna mincarea, o fac cit vrei de picanta, portii mari, livrare la ora stabilita

Jerry's pizza: livrare rapida, insa cam multa coca, mai ales la pizza mare; parca toate au un gust neplacut de ceapa - poate de la sosul de rosii
Trenta pizza: pizza ca in Italia - blat f subtire si topping putintel, altfel buna; livrare rapida, nr de 4 cifre pentru acces rapid

Stie cineva un resturant mexican care livreaza la domiciliu?

Acest mesaj a fost modificat de Aprilia: 7th November 2006, 12:05

+Quote Post
ecou
mesaj 7th November 2006, 12:34
Mesaj #12

Member

Data înscrierii: 30-July 04
Locație: Bucharest
ID membru: 20 634

QUOTE(Aprilia @ Nov 7 2006, 12:04) *
Jerry's pizza: livrare rapida, insa cam multa coca, mai ales la pizza mare; parca toate au un gust neplacut de ceapa - poate de la sosul de rosii
Trenta pizza: pizza ca in Italia - blat f subtire si topping putintel, altfel buna; livrare rapida, nr de 4 cifre pentru acces rapid

Ori nu avem aceleasi gusturi, ori ai mancat prin bombe in Italia, ori te ai pe bune cu bucatarii!
In Italia am mancat la fast-food pizza cu mult mai buna decat cea de la Trenta! Ca sa nu mai spun de pizze-le facute pe la tratorii... Blatul subtire, insa nu blat gol! Si nici macar cel mai ordinar bucatar italian nu ar pune cascaval pe blat!
La Jerry's.. la banii aia prefer sa cumpar altceva decat paine pe vatra! Daca si dupa doua topping-uri adaugate tot saraca este....la ce sa ma astept la o marguerita?! (IMG:style_emoticons/default/death.gif)

+Quote Post
d_ema
mesaj 10th November 2006, 17:43
Mesaj #13

Junior

Data înscrierii: 10-November 06
ID membru: 108 275

Nota buna: CID - mancare ok, meniu variat, preturi bune
Nota proasta: QuickLunch: preturile par bune pana cand descoperi portiile minuscule. Am comandat, printre altele, ciuperci la gratar si, pentru 6 lei, am primit 3 ciupercute. Cand m-am plans la firma, mi-au spus ca pe meniu e vorba de cantitatile "in crud", nepreparate (sa fim seriosi, nici crude ciupercutele alea nu avusesera mai mult de 100g, departe de alea 200, cum ar fi trebuit). Pentru ca nu cumva sa ramanem nemultumiti si cu impresia ca am luat teapa, au promis sa ne returneze a doua zi contravaloarea portiilor de ciuperci la gratar. Eh, credeti ca am mai auzit de ei?...A, iar cand am spus "portii minuscule" sa nu credeti ca m-am referit doar la respectivele ciuperci, nici cei ce au comandat altceva n-au fost mai norocosi...

+Quote Post
tupeu4you
mesaj 12th April 2007, 14:10
Mesaj #14

Junior

Data înscrierii: 19-November 06
ID membru: 110 302

Vreau sa comand (pt toata firma +2,3 firme - ca doar suntem in cladire de birouri )numai ca googul ' nu prea ma ajuta
Haide sa ne dam cu parerea (ca tot e moca ) si sa vedem ce firme de catering mai "foloseste" lumea.
Personal am comandat shaorma de la Dines (foarte buna dar nu merge zi de zi )
Va astept pe voi cu detaliile (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
shpampy
mesaj 25th April 2007, 13:51
Mesaj #15

Member

Data înscrierii: 29-October 05
ID membru: 51 581

Actual Catering... noi mancam de acolo aproape in fiecare zi - www.actual-catering.ro

+Quote Post
alikmario
mesaj 2nd May 2007, 13:33
Mesaj #16

Junior

Data înscrierii: 9-April 04
ID membru: 14 290

Noi luam de la Aroma Catering

Preturi omenoase, (10 Ron), mancare gustoasa, punctuali. Si am rreussit sa negociem cu ei la 10 portii comandate una gratis.

Buni baietii

+Quote Post
edyy_grig
mesaj 11th June 2007, 21:23
Mesaj #17

Junior

Data înscrierii: 11-June 07
ID membru: 190 068

Azi am facut comanda la Trenta o pizza Bianco si frate mi au adus o boratura de pizza , cica e pe cuptor cu lemne si are 32 cm in diametru . Am masurat pizza cu rigla si are 28cm in diametru. Blatul e din ala din carrefour semipreparat. M-am umplut de spune fratilor, am dat 21.50 lei pe o pizza + 2 sosuri pe care nici catei din spatele blocului nu au mancat-o.
Va atasasez o poza cu asa zisa pizza bianco. Care nu are treaba cu vatra cu lemne ca slava domnului am mai mancat pizza pe vatra si de la Expres Pizza si in Italia asta e facuta pe cuptor electric 100%
Asa ca aveti grija s-au prostit astia de la Trenta Pizza.
Mama mama sunt rupt de foame si nici bani nu mai am sa iau din alta parte
asa faci daca cumva mananci pizza de la trenta

Fișiere atașate
Fișier atașat  11062007043.jpg ( 551.18KB ) Număr de descărcări: 86
Fișier atașat  11062007044.jpg ( 591.12KB ) Număr de descărcări: 78

+Quote Post
danX
mesaj 15th June 2007, 15:04
Mesaj #18

Active Member

Grup: Senior Members
Data înscrierii: 26-June 03
Locație: BookARest
ID membru: 4 508

avand in vedere ca lucrez in Otopeni, comandam de la :
Iancu - Vine in maxim o ora, mancare excelenta, nu prea ieftina. Daca incurca ceva, se rezolva repede.
Papi - testat o singura data, portii mai mici decat la Iancu, preturi asijderea, vine foarte greu
Succes - aveau mancare buna si ieftina, dar de o luna au inceput sa isi bata joc de mancare si nu am mai comandat nimic.

+Quote Post
Reclama
mesaj A minute ago
Mesaj #

Grup: Bot

In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!

2 V   1 2 >
Reply to this topicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 23rd November 2009 - 16:08
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia