|
  |
Movie review, bitching that movie! |
|
|
|
|
12th June 2006, 20:16
|
Active Member
Grup: Senior Members
Data înscrierii: 7-May 04
Locație: Bitchville
ID membru: 15 943

|
X-Men: The Last Stand (2006) Daca vrei o dovada clara ca Hollywoodul nu este altceva decat o hazna plina cu bordeluri si afaceri ce se fac pe la spate, arunca o privire la scenaristii care au scris aceast jeg, sau cum spune americanul, mai elegant: "a piece of crap"! Pana s-au "unit", cei doi Simon K. si Zak Penn au scris alte opere precum XXX:State of the Union, Elektra, sau Inspectroul Gadget. Ok, se poate admite ca a fi scenarist e o meserie in care ai putin control asupra produsului final, dar cat talent iti trebuie ca sa scrii niste linii precum "I know how you feel", "Save me...", "I love you...", "take cover". Ca sa nu mai spun ca de 2 (doua) ori se folosesti chiar cuvantul "bitch" pe care il gasesc neplacut si lenes in context. De fapt e o profanitate prin faptul ca folosirea lui nu era necesara pe langa faptul ca era fara rost! Am ajuns sa cred ca era o petrecere in toi atunci cand au facut acest film pentru ca producatorii l-au adus si pe Brett Ratner ca regizor, cel care a regizat si Rush Hour 2 pentru a-l inlocui pe Bryan Singer si evident ca orice legatura dintre material si regizor a disparut ca prin farmec! X-Men 3 este un film absurd in intregime, fara suflet, pe langa faptul ca utilizeaza pentru coloana sonora acel tip de muzica, virgula, care daca ar fi difuzata intr-un ascensor, i-ar inspira pe calatori sa se loveasca tare cu țestele de pereti intr-o incercare disperata de a gasi alinare. Serios, as putea foarte usor sa scriu o recenzie despre muzica. De pilda imagineaza-ti o papusa Barbie care se napusteste asupra ta cu iPod-ul ei la brâu si-ti infige cu putere castile ipod in urechi, dupa care da volumul la "11" si incepe sa-ti bage manele cu Adi Guta si Gigi Voinicu non-stop pana se termina bateriile alea cu iepurasul in ele si care tin mult de tot; asta ca sa ai o idee despre ceea ce inteleg eu prin tortura sadista. Atentie: Spoilers - go away!Regizorul impreuna cu scenaristii baloteaza serios in dezvoltarea caracterelor filmului precum o gasca de veverite (si aici imi amintesc de vestitele Chip & Dale) care tocmai au descoperit un depozit secret de nuci (care ii apartine lui Donald, evident!). Editia a 3-a incepe cu anuntul guvernului ca cercetarorii au descoperit o vindecare pentru gena mutanta X. Ca urmare Magneto devine paranoid iar Profesorul Xavier trece in aparare. Intre timp, toti mutantii, inclusiv Wolverine, incerca s-o "citeasca" pe Jean care s-a intors din morti (spre bucuria spectatorilor masculi) si are noi puteri supranaturale, dintre care cea mai interesanta imi pare aia care-i permite sa stea nemiscata ca o mobila si sa se holbeze peste tot in timp ce nu face absolut nimic ore intregi. Acu serios, dar tipesa asta (Famke Janssen) are o fața tot timpul filmului de parca ar spune: "Help me!!! Stiu ca am fost distribuita intr-un film groaznic de prost". Chaturile de pe net despre aceasta pelicula au fost dominate de curiozitatea pentru Angel, un mutant cu aripi a carui abilitate de a zbura pare ca e data de faptul ca-si atrage multe suturi in fund daca aterizeaza prea mult timp intr-un loc. Personal, cred ca ai putea sa scoti toate scenele in care apare acest caracter si filmul nu ar pierde nimic, din pacate. Sau ma rog, poate ar pierde niste gemete si huidulieli... Sper din suflet ca personal am facut ultima infruntare X-Men atunci cand m-am ridicat sa ies din cinematograf de la aceasta pelicula. -- VIZIONARE PLACUTA! -- Nota mea 5/10
|
|
|
|
|
|
|
|
17th June 2006, 02:08
|
Active Member
Grup: Members
Data înscrierii: 2-May 05
Locație: București
ID membru: 35 814

|
|
|
|
|
|
|
|
|
29th June 2006, 21:34
|
Active Member

|
Unde este aria de Multiplex? Eu nu scriu review-uri decat acolo!
|
|
|
|
|
|
|
|
29th June 2006, 21:37
|
Senior Member
Grup: Moderators
Data înscrierii: 18-September 04
ID membru: 23 187

|
tocmai te afli in ea! e o chestiune de "rebranding" (IMG: style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|
29th June 2006, 23:16
|
Active Member

|
Acum cateva zile am luat la intamplare un dvd din colectie. S-a nimerit sa fie Pulp Fiction. Pentru ca ma mai "imbufnasem" la el in acest thread, am decis sa merg mai aproape de zilele noastre: Kill Bill: Vol. 2 (2004) Chiar si printre fanii innebuniti ai lui Tarantino, ale caror gudurari se opresc numai atunci cand il pupa'n fund, decizia de a imparti "Kill Bill" in doua volume la un interval de 6 luni a fost primita cu acelasi scepticism, cu care publicul asteapta pauza de reclama comerciala sau un concurs gen "Cine stie castiga". Cu aparitia lui "Kill Bill: vol 2" este foarte clar ca maimutele MoneyTalks (a nu se confunda cu Monitox cum gresesc unii!) de la Miramax au avut numai interese materiale fata de cinefili. Iar Tarantino a avut atat de putin material la indemana cu care sa construiasca aceasta a 2-a parte incat filmul a iesit cu un pas atat de incet de zici ca urmaresti un film documetar in care un ardelean isi povesteste aventurile exotice. Cunoscand si veneratia pe care regizorul i-o poarta actritei Uma Thurman, intreaga incursiune imi apare precum cea mai basinoasa tentativa de a intra in pantalonii unei femei de la razboiul Troian incoace... Spoilers - go away (in cazul in care n-ai vazut deja filmul) In aceasata a 2-a parte, The Bride (Mireasa) isi continua cautarea razbunarii inceputa in Vol.1, volum in care am vazut cum a incheiat conturile cu Vernita si draguta de O-Ren Ishii (Lucy Liu). Razbunarea este indreptata asupra fostului ei "boss", Bill (David Carradine), care i-a aranjat "nunta" ce a adus-o in pragul mortii. Stim ca i-au mai ramas in cale Bud si Elle. La fel ca in Pulp Fiction povestea este spusa fara continuitate. Probabil ca la academia de film asa ceva se intituleaza deja "scenariu tip Tarantino". Cred ca este o singura scena de lupta ceva mai lunga decat o simpla injunghiere, caracterele atrag mai multa prostie, iar dialogurile sunt mai incete decat un drogat care alearga sa prinda trenul. Tragerea de timp este regula nu exceptie. Numai faptul simplu ca Budd traieste intr-o rulota, pentru mine este suficient sa-mi spuna ca viata lui s-a dus pe apa budei, dar Tarantino insista sa ne trateze cu o scena dintr-un club de strip-tease (gol!!!) timp de vreo 10 minute numai ca sa ne transmita mesajul. 10 minute din viata mea pe care nu o sa le recuperez niciodata! Aproape fiecare dialog e insotit de pauze lungi si imagini care se intind la nesfarsit asupra unor banalitati. Mai primim si imagini lungi de la nunta miresei, imagini care acum nu mai schimba complotul in nici un fel, dar probabil ca Samuel Jackson trebuia sa apara in distributie... Dupa un sfert de ceas de film devine evident ca acestui film ii lipseste un editor de calitate. Arata de parca Tarantino si-a facut un film in care isi aduce un omagiu. Probabil ca urmarind acest film, multi vor trai cu impresia ca urmaresc "scenele taiate" (deleted scenes) de pe un dvd Kill Bill care nu exista din pacate. Probabil ca majoritatea scenelor s-ar preta unei versiuni extinse (director's cut) sau si mai bine un footage peste care sa auzim comentariile lui Tarantino. Parca'l si aud: "iata aici o scena care mi-a placut foarte mult dar din pacate n-am avut cum s-o folosim..." "Kill Bill: Viol.2" imi aduce aminte de o compunere cu tema istorica pe care fiul unei prietene trebuia s-o scrie; in final a marit caracterele de la 10-point la 16-point si asa a facut dintr-o compunere proasta de patru pagini una de opt pagini, la fel de proasta! ---- VIZIONARE PLACUTA ----- Nota mea: 6/10
|
|
|
|
|
|
|
|
29th June 2006, 23:45
|
Member
Data înscrierii: 20-June 06
ID membru: 82 808

|
QUOTE(Yorks6 @ Mar 7 2006, 16:18)  LOL After reading all these things I'm not surprised your topic is gone. (IMG: style_emoticons/default/laugh.gif) That's like just saying - Really, I'm not a homophobic, but I can't stand those sh!t co*k mother f**kers when they take it up their @sses. The movie is not about this, is so much more. Daca ti se servesc felurile preferate dar stii ca intr-un recipient, pe undeva pe masa, se gaseste rahat (chiar daca recipientul e inchis bine!) parca nu-ti mai vine sa mananci... Asa si cu filmul asta... QUOTE(Bitch_in_Red @ Nov 14 2005, 18:46)  Este chiar greu de imaginat ce ar face actorul Rob Schneider daca nu ar juca. Tipul este atat de lipsit de talent in orice directie, incat este foarte dureros sa reflectam la asta. Mai precis, ma doare al dracu' sa ma gandesc ca el face milioane de dolari jucand si eu nu. N-am vazut "Deuce Bigalow: European Gigolo" dar mie mi-a placut FOARTE mult rolul lui R. Schneider in "The Animal". Iar la Jay Leno Show, acum vreo doua luni, unde l-am vazut langa... Carmen Electra parca, tipul era chiar superfunny! Nu esti cam dura cand zici ca e complet lipsit de talent? Iar daca tot se fac critici filmelor din 1994 (Pulp Fiction) dau si eu o nota lui http://www.imdb.com/title/tt0117333/ Phenomenon din 1996. Super coloana sonora, super film, funny si profund in acelasi timp! Nota 8,50! Nu Travolta m-a impresionat ci atmosfera generala a filmului. M-am simtit transportat in decorul lui. De vazut pe DVD si proiector video, daca aveti, nu varianta divx!
Acest mesaj a fost modificat de ionescu_xoy: 29th June 2006, 23:45
|
|
|
|
|
|
|
|
5th July 2006, 09:05
|
Junior
Data înscrierii: 16-June 06
ID membru: 82 346

|
QUOTE(Bitch_in_Red @ Jun 30 2006, 00:16)  Acum cateva zile am luat la intamplare un dvd din colectie. S-a nimerit sa fie Pulp Fiction. Pentru ca ma mai "imbufnasem" la el in acest thread, am decis sa merg mai aproape de zilele noastre: [...]
când mai ești în dispoziție de-a căuta la întamplare prin colecție, ai putea să nimerești tot așa din întâmplare "The Usual Supects"? Te rog, te rog, te rog... | |
|
|
|
|
|
|
|
|
5th July 2006, 19:11
|
Active Member

|
QUOTE(Ki-Lin @ Jul 5 2006, 03:05)  când mai ești în dispoziție de-a căuta la întamplare prin colecție, ai putea să nimerești tot așa din întâmplare "The Usual Supects"? Te rog, te rog, te rog... Evident ca-l am in colectie. Dar sorry, sorry, sorry... no more, cred ca am bitch-uit destul, e randul altora!
|
|
|
|
|
|
|
|
6th July 2006, 07:33
|
Member
Data înscrierii: 20-June 06
ID membru: 82 808

|
QUOTE(Ki-Lin @ Jul 5 2006, 10:05)  când mai ești în dispoziție de-a căuta la întamplare prin colecție, ai putea să nimerești tot așa din întâmplare "The Usual Supects"? Te rog, te rog, te rog... Iti fac io un review! Daca ai vazut "Pulp Fiction" si ti-a placut, "The Usual Suspects" iti va placea UN PIC mai mult!
|
|
|
|
|
|
|
|
7th July 2006, 10:30
|
Active Member
Data înscrierii: 6-December 03
Locație: Bucuresti
ID membru: 8 698

|
BIR, cand ai timp sa vezi atatea filme proaste si sa mai stai sa le si comentezi ? Eu cred ca am o lista cu vreo 20 de filme (cel putin !), pe care vreau neaparat sa le vad, DVD-urile asteapta in dulap, dar nu reusesc. Ca sa-ti dai seama ca un film ca "X-men bla-bla" este un film mediocru iti ia mai putin de un minut. Ma apuca migrena numai cand ma gandesc ca ai putut sa urmaresti cap-coada asa o gogomanie, unde mai pui ca i-ai facut si un review. Da', scuza-ma, mai da-l in ma-sa ! Iti urmaresc review-urile si nu am gasit nici macar un singur film demn de luat in seama. Poate exagerez, dar asta este parerea mea sincera, nu o lua ca pe-un afront ! (IMG: style_emoticons/default/peacefingers.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|
7th July 2006, 11:22
|
Active Member
Data înscrierii: 13-April 06
Locație: LaLaLand
ID membru: 73 446

|
Pe cand un review la Superman returns ? (IMG: style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|
7th July 2006, 21:43
|
Active Member

|
@Diane - te ajut: - am scris din placere pentru cineva niste review-uri pentru a fi publicate intr-un cotidian local la rubrica umoristica; - in general vizionez 2..3 filme / saptamana, din care vreo 2 pe DVD; de obicei in weekend incercam sa luam timp si sa mergem la theater sa vedem un nou release. Pentru acest weekend am programat Pirates of the caribbean: dead's man chest. - sunt filme muuuult mai proaste decat X-men; si viceversa! - te rog uimeste-ma si publica aici lista cu cele 20 filme pe care abia astepti sa le vizionezi! - regret sincer ca din review-urile mele nu ai gasit nici un film care merita vazut; nici nu mai cauta de acum incolo...
@placebo: am vazut saptamana trecuta Superman-returns. Si acum regret ca nu am facut efortul sa merg sa-l vad 3D. Poate totusi daca o sa am timp... Cat despre intrebarea cu review... dupa cum spuneam... no more, thanks!
Iti spun doar atat, daca eu eram Lex Luther, as fi angajat un croitor sa-mi faca un costum de kriptonyte pe marimea lui Superman, si atunci cand puneam gheara pe el, imi puneam angajatii sa-l imbrace cu acel costum ca sa ma asigur ca da coltul eficient. Nu-s atat de imbecila incat sa-l arunc de pe o stânca in apa fara un bolovan de gât si sa-mi incrucisez degetele ca o sa moara la contactul cu apa... inecat sau de plictiseala. Pe de alta parte, Superman fiind si stiind care-i punctul meu slab, as fi angajat o armata de idioti sa caute tot kryptonite-ul de pe planeta si sa mi-l inchida intr-un seif de plumb pe care sa-l depozitez in abisurile oceanelor. Dar cu totii stim, ca daca toate caracterele din filme ar fi inteligente, atunci nu am mai avea parte de filme de actiune... si cui ii place sa urmareasca numai filme adaptate dupa romane scrise de scriitoare precum Sandra Brown sau Danielle Steel?
|
|
|
|
|
|
|
|
8th July 2006, 00:18
|
Active Member

|
QUOTE(Bitch_in_Red @ Jul 7 2006, 22:43)  @Diane - te ajut: - te rog uimeste-ma si publica aici lista cu cele 20 filme pe care abia astepti sa le vizionezi!
O parte din ce am selectat ca ar merita sa fie vazut :
1. Ridicule (Patrice Leconte, 1996) 2. Wittgenstein (Derek Jarman, 1993) 3. Cité des enfants perdus, La (Marc Caro, Jean-Pierre Jeunet, 1995) 4. All About Eve (Joseph L. Mankiewicz, 1950) 5. Rebel Without a Cause (Nicholas Ray, 1955) 6. Edipo re - Oedipus Rex (Pasolini, 1967) 7. Jules et Jim (François Truffaut, 1962) 8. Who's Afraid of Virginia Woolf (Mike Nichols, 1966) 9. Zivot je cudo - Life is a Miracle (Emir Kusturica, 2004) 10. Point, The - Oblio (Fred Wolf, 1971) 11. Efter Repetitionen - After the Rehearsal (Ingmar Bergman, 1984) 12. Sommarnattens leende - Smiles of a Summer Night (Ingmar Bergman, 1955) 13. Sugata Sanshiro - Judo Saga (Akira Kurosawa, 1943) 14. Domicile Conjugal (François Truffaut, 1970) 15. Ubijtsi - The Killers (Tarkovsky, 1958) 16. Five People You Meet in Heaven, The (Lloyd Kramer, 2004) 17. Boot, Das (Wolfgang Petersen, 1981) 18. Neskolko dney iz zhizni I. I. Oblomova (Nikita Mikhalkov, 1979) 19. Onegin (Martha Finnes, 1999) 20. Tora! Tora! Tora! (Richard Fleischer, Kinji Fukasaku, 1970)
- regret sincer ca din review-urile mele nu ai gasit nici un film care merita vazut; nici nu mai cauta de acum incolo...
OK. Sunt cateva care merita vazute. Dar domina filme mediocre, la modul extrem as spune, asta era idea. Nu am inteles de ce ti-ai batut capul cu ele, cand tu singura concluzionai ca sunt tampite si sunt atatea alte filme care ar merita atentia, chiar daca nu sunt noi. In al doilea rand, ce rost avea sa le pui pe forum daca nu vroiai si un schimb de idei pe marginea lor ? Nu mi se pare normal. De exemplu review-ul filmului "Lost in translation" e un masacru in toata regula, este absolut obscen ce ai scris acolo. "American Beauty" e bestial, dar in afara lui Kevin Spacey, care asa e el mai "bestial" de felul lui, nu am inteles de unde atata glorie pentru un film dominat de un babalac visand minore, nude, ingropate in petale in trandafir. Daca filmul ala este de nota 9, un film de Tarkovski sau Kurosawa cam cat ar merita ?
Se pare ca te-a iritat mesajul, nu asta era intentia, din contra. Este stimulant sa gasesti oameni care au puncte de vedere diferite. Se pare ca nu este si interesul tau, asa ca nu mai deranjez. Te las cu admiratorii.
|
|
|
|
|
|
|
|
8th July 2006, 01:11
|
Senior Member

|
QUOTE Daca filmul ala este de nota 9, un film de Tarkovski [..] cam cat ar merita ? 1 (IMG: style_emoticons/default/mad.gif)
Acest mesaj a fost modificat de gtk: 8th July 2006, 01:12
|
|
|
|
|
|
|
|
8th July 2006, 01:26
|
Active Member

|
QUOTE(gtk @ Jul 8 2006, 02:11)  (IMG: style_emoticons/default/thumbdown.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|
8th July 2006, 01:32
|
Senior Member

|
hah... am vazut Stalker... ce oroare! sau eroare! sau cum vrei sa-i spui... aiurea de tot in orice caz... si are pretentii de "mare opera cinematografica"... (IMG: style_emoticons/default/dry.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|
8th July 2006, 01:48
|
Active Member

|
QUOTE(gtk @ Jul 8 2006, 02:32)  hah... am vazut Stalker... ce oroare! sau eroare! sau cum vrei sa-i spui... aiurea de tot in orice caz... si are pretentii de "mare opera cinematografica"... (IMG: style_emoticons/default/dry.gif) Nu numai ca are pretentii, chiar este mare opera cinematografica. M-am lamurit cu meritocratia gtk. Poate-ti mai schimbi parerile cu timpul.
|
|
|
|
|
|
|
|
8th July 2006, 02:08
|
Active Member

|
QUOTE(gtk @ Jul 8 2006, 02:32)  hah... am vazut Stalker... ce oroare! sau eroare! sau cum vrei sa-i spui... aiurea de tot in orice caz... si are pretentii de "mare opera cinematografica"... (IMG: style_emoticons/default/dry.gif) E cu balti, n-are petale de trandafir, de aia nu ti-a placut. (IMG: style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|
A minute ago
|

Grup: Bot

|
In curand... autoevolution.roTeste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
|
|
|
|
|
|
|
  |
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:
|