Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

4 V  < 1 2 3 4 >  
Reply to this topicStart new topic
> Cuptor Microunde, Cum sa gatesti...
GrLght
mesaj 17th November 2005, 15:17
Mesaj #19

Active Member

Grup: Members
Data înscrierii: 13-November 03
Locație: Dusk Till Dawn
ID membru: 8 102

Eu il folosesc doar pt dezghetat, reincalzit mancarea, sandvich-uri rapide, floricele si cam atat. Am intelesc ca nu prea e bine sa faci mancare cu el. Distruge toate vitaminele plus multe alte dezavantaje.
Go to the top of the page

+Quote Post
rashid
mesaj 17th November 2005, 15:57
Mesaj #20

Active Member

Grup: Senior Members
Data înscrierii: 30-June 05
Locație: [x]Isla De Muerte[x] God dammed hippie
ID membru: 40 388

QUOTE(hiddenone @ Nov 9 2005, 11:18) *
So,
As vrea sa fac rost de o carte de bucate sau macar de niste instructiuni de cum sa folosesc cuptorul cu microunde. in cat timp se face un ou? Dar carnea de pui?

Chiar si retete mai complicate.
Am o jucarie din asta acasa si habar nu am ce sa fac cu ea.
Multumesc!

Gatitul la cuporul cu microunde nu e o idee prea buna, pana acum tot ce am incercat ori a explodat ori avea un gust ciudat... Recomand gatitul traditional si te sfatuiesc sa utilizezi cuptorul cu microunde doar pentru incalzirea mancarii
QUOTE(add @ Nov 10 2005, 12:44) *
staniolul face misto.

io am fiert crenvusti la microunde (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) au iesit ok. creca vro 5 minute

Stanilul face foarte misto (IMG:style_emoticons/default/w00t.gif) (IMG:style_emoticons/default/w00t.gif)

Si eu am facut o data crenwrusti la cuptorul cu microunde, numai ca eu nu i-am pus in apa, doar asa intr-o farfurie ... nu recomand chestia asta, cand i-am scos aveau un gust foarte foarte ciudat... de ulei stricat...sau ceva de genu`...

Apropo de metale:
Intr-o zi am vrut sa imi incalzesc sarmale, am pus farfuria in cuptor... i-am dat drumul, si mi-am dat seama ca am uitat o furculita in el... am scos-o imediat si am rasuflat usurat... m-am dus pana in sufragerie... si am auzit zgomote ciudate... ghici ce? si farfuria era metalica (IMG:style_emoticons/default/w00t.gif) (IMG:style_emoticons/default/w00t.gif) . Dar trebuie sa recunosc, efectele speciale au iesit super misto (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

P.S.: Iti recomand totusi supa la cuporul cu microunde... numai sa nu pui in castron de plastic cum am facut eu ... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Acest mesaj a fost modificat de rashid: 17th November 2005, 15:59

+Quote Post
GrLght
mesaj 17th November 2005, 16:35
Mesaj #21

Active Member

Data înscrierii: 13-November 03
Locație: Dusk Till Dawn
ID membru: 8 102

QUOTE(rashid @ Nov 17 2005, 15:57) *
... m-am dus pana in sufragerie... si am auzit zgomote ciudate... ghici ce? si farfuria era metalica (IMG:style_emoticons/default/w00t.gif) (IMG:style_emoticons/default/w00t.gif) . Dar trebuie sa recunosc, efectele speciale au iesit super misto (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Ce efecte speciale? Nu se recomanda folosirea recipientelor de metal pt simplul motiv ca microundele nu au putere de penetrare fata de acest material. In cel mai rau caz vei manca sarmale reci.

Acest mesaj a fost modificat de GrLght: 17th November 2005, 16:36

+Quote Post
dragos_avram
mesaj 17th November 2005, 16:45
Mesaj #22

Active Member

Data înscrierii: 29-December 03
Locație: Bucuresti
ID membru: 9 512

Eu am facut cartofi prajiti pt ca m-am trezit intr-un weekend fara gaze. De fapt, i-am facut pe tigaia de crisp si au iesiti mai degraba copti... dar au fost buni.

+Quote Post
Astor
mesaj 17th November 2005, 16:45
Mesaj #23

Active Member

Data înscrierii: 17-January 03
ID membru: 2 799

QUOTE(GrLght @ Nov 17 2005, 16:35) *
Ce efecte speciale? Nu se recomanda folosirea recipientelor de metal pt simplul motiv ca microundele nu au putere de penetrare fata de acest material. In cel mai rau caz vei manca sarmale reci.

Corect. Unele cuptoare chiar au si un suport de inaltare din metal (pentru a fi mai apropiata farfuria de grill). Insa nu e recomandat ca obiecte din metal (linguri, farfurii, etc) sa atinga peretii interiori in timpul functionarii. That's all.

PS: incercati CD-uri la microunde. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
rashid
mesaj 17th November 2005, 16:50
Mesaj #24

Active Member

QUOTE(GrLght @ Nov 17 2005, 16:35) *

QUOTE(Astor @ Nov 17 2005, 16:45) *
Corect. Unele cuptoare chiar au si un suport de inaltare din metal (pentru a fi mai apropiata farfuria de grill). Insa nu e recomandat ca obiecte din metal (linguri, farfurii, etc) sa atinga peretii interiori in timpul functionarii. That's all.

PS: incercati CD-uri la microunde. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

(IMG:style_emoticons/default/w00t.gif) (IMG:style_emoticons/default/w00t.gif) (IMG:style_emoticons/default/w00t.gif)
Nu stiu despre voi dar in cuporul meu se vede, la propriu, curentul electric, ca in globurile alea de sticla prin care se plimba fazele alea... nu stiu cum le zice... ca sa nu mai zic ca a sarit tot smaltul de pe farfurie....

+Quote Post
zuppy
mesaj 17th November 2005, 16:53
Mesaj #25

elbonian

Data înscrierii: 12-October 02
Locație: Bucharest, sort of
ID membru: 2 181

QUOTE(rashid @ Nov 17 2005, 16:50) *
Nu stiu despre voi dar in cuporul meu se vede, la propriu, curentul electric, ca in globurile alea de sticla prin care se plimba fazele alea... nu stiu cum le zice... ca sa nu mai zic ca a sarit tot smaltul de pe farfurie....

de la aluminiu face scantei.
nu mai face teste de genul asta pentru ca il strici.

+Quote Post
add
mesaj 17th November 2005, 17:04
Mesaj #26

Senior Member

Data înscrierii: 9-September 03
Locație: Homepedia
ID membru: 6 199

io fac pizza in nenorociri d-alea pentru shawrme... iese foarte buna. si repede. n-am gasit inca solutia cu aluatu la microunde (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Inginerul
mesaj 17th November 2005, 18:30
Mesaj #27

Unplugged

Data înscrierii: 22-May 02
Locație: Chukotka
ID membru: 1 282

Il folosesc numai pentru dezghetat sau/si incalzit rapid anumite mancaruri. Are avantajul major ca inscriptioneaza cd-urile foarte repede.

+Quote Post
Yorks6
mesaj 17th November 2005, 19:46
Mesaj #28

Active Member

Data înscrierii: 7-June 04
ID membru: 17 878

Mi-am luat si eu microwave (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Fișiere atașate
Fișier atașat  ms.jpg ( 117.14KB ) Număr de descărcări: 165

+Quote Post
costelinon1
mesaj 17th November 2005, 19:51
Mesaj #29

Junior

Data înscrierii: 15-October 05
ID membru: 50 089

QUOTE(GrLght @ Nov 17 2005, 15:17) *
Eu il folosesc doar pt dezghetat, reincalzit mancarea, sandvich-uri rapide, floricele si cam atat. Am intelesc ca nu prea e bine sa faci mancare cu el. Distruge toate vitaminele plus multe alte dezavantaje.

Idem, si eu la fel.

+Quote Post
Yorks6
mesaj 17th November 2005, 21:42
Mesaj #30

Active Member

Data înscrierii: 7-June 04
ID membru: 17 878

eu il folosesc pentru shaorma, supe instant si in general pentru incalzire usoara.
sau macaroane cu branza ... wow ce bune ies la microunde.
intai le fierb pe foc si dupa le pun in yena impreuna cu branza si putin ulei si delicat. pui la combo ca sa fie si cu grill ca ies mai bune si sunt gata cam in 20 - 30 de minute.

mi-e pofta de placinta cu branza, stie cineva unde gasesc placinta cu branza in Brasov?

+Quote Post
DeeJay
mesaj 18th November 2005, 16:40
Mesaj #31

Active Member

Data înscrierii: 7-May 04
ID membru: 15 932

QUOTE(Yorks6 @ Nov 17 2005, 21:42) *
eu il folosesc pentru shaorma, supe instant si in general pentru incalzire usoara.
intai le fierb pe foc si dupa le pun in yena impreuna cu branza si putin ulei si delicat. pui la combo ca sa fie si cu grill ca ies mai bune si sunt gata cam in 20 - 30 de minute.

mi-e pofta de placinta cu branza, stie cineva unde gasesc placinta cu branza in Brasov?

nu, dar am vazut unele dementiale prin cluj (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ....

+Quote Post
anca14
mesaj 18th November 2005, 22:23
Mesaj #32

Junior

Data înscrierii: 18-November 05
ID membru: 54 161

QUOTE(Yorks6 @ Nov 17 2005, 19:46) *
Mi-am luat si eu microwave (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Si eu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Azi (IMG:style_emoticons/default/proud.gif)
Fișiere atașate
Fișier atașat  cuptor.jpg ( 17.95KB ) Număr de descărcări: 129

+Quote Post
cerbra
mesaj 18th November 2005, 22:52
Mesaj #33

Active Member

Data înscrierii: 28-December 03
ID membru: 9 477

ce i se poate intampla cuptorului daca bagi cd-uri inauntru?, pentru ca fac asta destul de des.

+Quote Post
rashid
mesaj 18th November 2005, 23:09
Mesaj #34

Active Member

QUOTE(zuppy @ Nov 17 2005, 16:53) *
de la aluminiu face scantei.
nu mai face teste de genul asta pentru ca il strici.

Nu faceam teste...am bagat din greseala metal in cuptor (IMG:style_emoticons/default/cursing.gif)

QUOTE(Yorks6 @ Nov 17 2005, 21:42) *

?!?!?!? Pe la placintarii (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) E una buna langa Hotelul "Ambient", acolo unde i-a calcat Tartaga pe aia doi cu jeepu`.... trebuie sa stii locul...

+Quote Post
alexoac
mesaj 20th November 2005, 03:11
Mesaj #35

Junior

Data înscrierii: 6-January 05
ID membru: 28 337

QUOTE(florina @ Nov 9 2005, 09:22) *
nu fierbe oua in cuptor ca iti explodeaza.
restul depinde de puterea microundeleor. presupun ca stii ca n-ai voie cu metale in el, sau cu farfurii cu linie dinaia aurie.
dar cuptorul nu l-ai luat cu o carticica in care spune ce sa faci cu el?

incearca sa bagi o instalatie de pom sa vezi ce misto face !!! o sa vezi cum se aprind beculetzele ! dar pe urma ia foc instalatia si se cam strica si cuptorul (IMG:style_emoticons/default/coolspeak.gif)

+Quote Post
retele
mesaj 21st November 2005, 22:32
Mesaj #36

Active Member

Data înscrierii: 29-April 04
Locație: București
ID membru: 15 381

măi copii, dar puiul, puiul la cuptor, cum iese? e suculent, e delicios? dacă îmi ies puii buni, eu îmi cumpăr unul!

+Quote Post

4 V  < 1 2 3 4 >
Reply to this topicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 23rd November 2009 - 18:10
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia