Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

12 V  « < 3 4 5 6 7 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Malta, ce si cum
gomez99
mesaj 29th November 2007, 09:17
Mesaj #73

Active Member

Grup: Members
Data înscrierii: 20-March 05
Locație: Bucuresti
ID membru: 32 881

nu este zbor direct de linie. numai charterurile zboara direct.
Go to the top of the page

+Quote Post
Kyandra
mesaj 2nd March 2008, 11:45
Mesaj #74

Junior

Data înscrierii: 18-November 06
ID membru: 110 105

Vad ca in topicul asta nu s-a mai scris cam de multisor, dar o sa incep eu anul 2008 cu o intrebare. Nu a stat nimeni la Golden Tulip Vivaldi sau Intercontinental in St Julians?? Vad pe trip advisor niste pareri aiuritoare si n-am chef de surprize-surprize la fata locului (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .. Ma bate gandul de o vacanta de Paste, asa ca orice parere despre hotelurile astea doua e binevenita.

+Quote Post
PixulMeu
mesaj 5th March 2008, 20:22
Mesaj #75

Junior

Data înscrierii: 7-April 07
Locație: vasile.ro
ID membru: 164 399

QUOTE (Kyandra @ Mar 2 2008, 11:45) *
Vad ca in topicul asta nu s-a mai scris cam de multisor, dar o sa incep eu anul 2008 cu o intrebare. Nu a stat nimeni la Golden Tulip Vivaldi sau Intercontinental in St Julians?? Vad pe trip advisor niste pareri aiuritoare si n-am chef de surprize-surprize la fata locului (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .. Ma bate gandul de o vacanta de Paste, asa ca orice parere despre hotelurile astea doua e binevenita.

Malta a facut parte pana in 1964 din Imperiul Britanic si in consecinta e plina de britanici, in special englezi care sunt betivi.

+Quote Post
DanCld
mesaj 6th March 2008, 14:36
Mesaj #76

Member

Data înscrierii: 25-November 03
ID membru: 8 400

QUOTE (PixulMeu @ Mar 5 2008, 20:22) *
Malta a facut parte pana in 1964 din Imperiul Britanic si in consecinta e plina de britanici, in special englezi care sunt betivi.

Din ce am vazut eu nu atat localnicii de origine anglo-saxona sunt problema cat cei veniti in vacanta (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Dupa cateva "encounters" gen mers cu autobuzul langa un grup de studenti englezi (probabil eminenti (IMG:style_emoticons/default/notangel.gif) ) sau luat masa la restaurant langa un grup de adulti la fel de englezi si de intelectuali care "rad" alcoolul ca mine sticla de pepsi si fac la 50+ de ani glume infantile gen clasa a 4-a cand simulam cum face porcu sau oaia....... Hmmm, se cam schimba perspectiva asupra vietii in ce priveste aspecte gen "copii galagiosi in spatii inchise" sau "degradare umana in forma elevata" (IMG:style_emoticons/default/naughty.gif)

+Quote Post
Kyandra
mesaj 4th May 2008, 16:39
Mesaj #77

Junior

De Paste am plecat in Malta... Nici mie nu prea mi-a venit sa cred la inceput, dar cand am ajuns pe Otopeni la 3 dimineata cu destinatia Luqa (Valletta), m-am ciupit si am inteles ca nu visez...
Excelsior Grand Hotel, Valletta... primul hotel in care receptia e la etajul 6, restaurantele la 5 si eu am stat la 4 (lol)... Fara cusur, nici sa vreau nu as putea sa-i gasesc vreun punct slab, ceva nelalocul lui... Isi merita din plin cele 5 stele.
Vederea din camera a fost superba, am avut 2 ferestre: la una rasarea soarele, la cealalta apunea. Portul din fata e atat de albastru, incat uneori nu am putut crede ca e real. M-am trezit intr-o dimineata cand soarele inca dormea in spatele norilor roz-alburii si am simtit mirosul Mediteranei. Acel miros specific, pe care l-am iubit in Tunisia...
Valletta?? Strazi drepte si inguste, o gramada de biserici pe metru patrat, bijuterii si ceasuri... Cred ca Valletta va ramane in memoria mea pentru 3 lucruri: un Omega Constellation din aur roz, cu diamante, safire, perle si rubine, de vreo 10.000 euro, cu care m-am tras in poza, bijuteriile lucrate in filigran, o dantela aeriana de aur si argint si Grand Harbour (noaptea parca plutesc mii de lumini in apele lui, iar ziua e plin de cele mai frumoase yacht-uri si vase de croaziera din cate am vazut).
In Malta se circula pe stanga... si portocalii cresc pe strada...
Blue Grotto? Trebuie vazuta din barca, chiar daca asta inseamna o plimbare pe o Mediterana cam plina de valuri (in cel mai rau caz te alegi cu o baie intr-o apa adanca doar de vreo 15 m - lol) Apa e atat de albastra, incat daga bagi mana in ea, mana devine albastra instantaneu... Un albastru safir, in care danseaza soarele si stelele de cuart...
Marsaxlokk?? Un sat de pescari, unde am regretat enorm ca am exilat masa din sufragerie. De ce? Am vazut niste fete de masa din matase, brodate cu dantela, de o finete incredibila... Si umbrele de soare din dantela... m-am simtit precum Domnisoara Christina a lui Eliade...
Fereastra Albastra? Alta plimbare cu barcuta si ramai din nou cu rasuflarea taiata: o poarta spre rai, taiata in stanca, plutind in albastru si miere.
Xlendi - un alt golf albastru, unde timpul parca s-a oprit in loc: cateva hoteluri, o faleza, o apa in care s-au topit tiare de safir si multa liniste. Si soare (care arde serios pe la pranz, incat mi-a prajit fata binisor).
Malta e plina de biserici, basilici, catedrale, domuri... Cavalerii Ioaniti probabil se simteau "cu musca pe caciula" si dupa fiecare batalie mai zdravana faceau ca Stefan cel Mare: mai ridicau cate o biserica. Hazliu e ca, desi sunt biserici crestine, stilul de constructie pare arab: sunt pline de dantelarii din marmura, foisoare, balconase...
La Ta 'Pinu mi-am pus o dorinta, la co-Catedrala Sf. Ioan am pozat o pictura de Caravaggio (bineinteles ca nu era voie dar...lol), in domul din Mosta am ramas cu gura cascata (e atat de mare incat te apuca ameteala), iar catedrala din Mdina e cufundata in tacere...
Malta nu are plaje de nisip (de fapt, e plina de pietroaie si bolovani); am vazut doar doua plaje: una, naturala, la Ramla Bay si alta, amenajata cu nisip importat din Iordania, pe langa St Julians.
Ce pot sa mai zic despre Excelsior?? Cel mai bun hotel in care am stat vreodata, unde mi-am facut ceai Dajeerling cu apa Evian si m-am spalat pe dinti cu Perrier...Locul unde un fresh de protocale costa 5 euro paharul si o pizza vreo 15...
Mi-a placut sa vina cameristele sa-mi faca patul dimineata si seara, sa am seif electronic in camera si plasma... Sa am din balcon o priveliste mai frumoasa decat un tablou de van Gogh si sa inteleg cu adevarat ce inseamna luxul unui hotel de 5 stele, la care usa camerei se deschide cu cartela si piciorul ti se cufunda pana la glezna intr-o mocheta pufoasa...
Ce am adus din Malta? Amintirea unei tari aurii (de miere), melancolia Mediteranei, amintirea unui parfum dulce-sarat si a apelor albastre... Multe bijuterii de aur si argint, ceasuri de firma, poze, vederi, dorinta de a-mi construi o casa in stil arab si speranta ca voi revedea Mediterana in curand. E ca o otrava care mi-a intrat in sange si singurul antidot e sa fiu aproape de intinderea albastra, nesfarsita, pe care pluteste cel mai frumos parfum al lumii: dulce-sarat, de alge umede dormind in soare si un nu-stiu-ce inimitabil si unic.

Fișiere atașate
Fișier atașat  barrakka___arcada.jpg ( 869.88KB ) Număr de descărcări: 38
Fișier atașat  blue_grotto_4.jpg ( 1.07MB ) Număr de descărcări: 43
Fișier atașat  caravaggio.jpg ( 1.44MB ) Număr de descărcări: 33
Fișier atașat  Domul_din_Mosta.jpg ( 1001.94KB ) Număr de descărcări: 23
Fișier atașat  Excelsior.jpg ( 955.64KB ) Număr de descărcări: 39
Fișier atașat  Excelsior_2.jpg ( 895.66KB ) Număr de descărcări: 33
Fișier atașat  excelsior___stairs.jpg ( 999.91KB ) Număr de descărcări: 48
Fișier atașat  Excelsior_lumini_seara_la_hotel.jpg ( 1.43MB ) Număr de descărcări: 35
Fișier atașat  fereastra_albastra_11.jpg ( 1022.78KB ) Număr de descărcări: 24
Fișier atașat  fereastra_albastra_17.jpg ( 1.12MB ) Număr de descărcări: 18
Fișier atașat  Grand_harbour_from_barrakka.jpg ( 916.13KB ) Număr de descărcări: 14
Fișier atașat  marsaxlokk_1.jpg ( 920.92KB ) Număr de descărcări: 16
Fișier atașat  Ta___Pinu_9.jpg ( 1007.2KB ) Număr de descărcări: 23
Fișier atașat  triton_fountain.jpg ( 881.97KB ) Număr de descărcări: 16
Fișier atașat  Xlendi_2.jpg ( 1.03MB ) Număr de descărcări: 32
Fișier atașat  Victoria_Gate.jpg ( 867.92KB ) Număr de descărcări: 24
Fișier atașat  Valletta_seara.jpg ( 1.43MB ) Număr de descărcări: 28

+Quote Post
vivien08
mesaj 4th May 2008, 22:49
Mesaj #78

Junior

Data înscrierii: 18-July 06
Locație: cluj-napoca
ID membru: 87 125

QUOTE (Kyandra @ May 4 2008, 16:39) *
De Paste am plecat in Malta... Nici mie nu prea mi-a venit sa cred la inceput, dar cand am ajuns pe Otopeni la 3 dimineata cu destinatia Luqa (Valletta), m-am ciupit si am inteles ca nu visez...
Excelsior Grand Hotel, Valletta... primul hotel in care receptia e la etajul 6, restaurantele la 5 si eu am stat la 4 (lol)... Fara cusur, nici sa vreau nu as putea sa-i gasesc vreun punct slab, ceva nelalocul lui... Isi merita din plin cele 5 stele.
Vederea din camera a fost superba, am avut 2 ferestre: la una rasarea soarele, la cealalta apunea. Portul din fata e atat de albastru, incat uneori nu am putut crede ca e real. M-am trezit intr-o dimineata cand soarele inca dormea in spatele norilor roz-alburii si am simtit mirosul Mediteranei. Acel miros specific, pe care l-am iubit in Tunisia...
Valletta?? Strazi drepte si inguste, o gramada de biserici pe metru patrat, bijuterii si ceasuri... Cred ca Valletta va ramane in memoria mea pentru 3 lucruri: un Omega Constellation din aur roz, cu diamante, safire, perle si rubine, de vreo 10.000 euro, cu care m-am tras in poza, bijuteriile lucrate in filigran, o dantela aeriana de aur si argint si Grand Harbour (noaptea parca plutesc mii de lumini in apele lui, iar ziua e plin de cele mai frumoase yacht-uri si vase de croaziera din cate am vazut).
In Malta se circula pe stanga... si portocalii cresc pe strada...
Blue Grotto? Trebuie vazuta din barca, chiar daca asta inseamna o plimbare pe o Mediterana cam plina de valuri (in cel mai rau caz te alegi cu o baie intr-o apa adanca doar de vreo 15 m - lol) Apa e atat de albastra, incat daga bagi mana in ea, mana devine albastra instantaneu... Un albastru safir, in care danseaza soarele si stelele de cuart...
Marsaxlokk?? Un sat de pescari, unde am regretat enorm ca am exilat masa din sufragerie. De ce? Am vazut niste fete de masa din matase, brodate cu dantela, de o finete incredibila... Si umbrele de soare din dantela... m-am simtit precum Domnisoara Christina a lui Eliade...
Fereastra Albastra? Alta plimbare cu barcuta si ramai din nou cu rasuflarea taiata: o poarta spre rai, taiata in stanca, plutind in albastru si miere.
Xlendi - un alt golf albastru, unde timpul parca s-a oprit in loc: cateva hoteluri, o faleza, o apa in care s-au topit tiare de safir si multa liniste. Si soare (care arde serios pe la pranz, incat mi-a prajit fata binisor).
Malta e plina de biserici, basilici, catedrale, domuri... Cavalerii Ioaniti probabil se simteau "cu musca pe caciula" si dupa fiecare batalie mai zdravana faceau ca Stefan cel Mare: mai ridicau cate o biserica. Hazliu e ca, desi sunt biserici crestine, stilul de constructie pare arab: sunt pline de dantelarii din marmura, foisoare, balconase...
La Ta 'Pinu mi-am pus o dorinta, la co-Catedrala Sf. Ioan am pozat o pictura de Caravaggio (bineinteles ca nu era voie dar...lol), in domul din Mosta am ramas cu gura cascata (e atat de mare incat te apuca ameteala), iar catedrala din Mdina e cufundata in tacere...
Malta nu are plaje de nisip (de fapt, e plina de pietroaie si bolovani); am vazut doar doua plaje: una, naturala, la Ramla Bay si alta, amenajata cu nisip importat din Iordania, pe langa St Julians.
Ce pot sa mai zic despre Excelsior?? Cel mai bun hotel in care am stat vreodata, unde mi-am facut ceai Dajeerling cu apa Evian si m-am spalat pe dinti cu Perrier...Locul unde un fresh de protocale costa 5 euro paharul si o pizza vreo 15...
Mi-a placut sa vina cameristele sa-mi faca patul dimineata si seara, sa am seif electronic in camera si plasma... Sa am din balcon o priveliste mai frumoasa decat un tablou de van Gogh si sa inteleg cu adevarat ce inseamna luxul unui hotel de 5 stele, la care usa camerei se deschide cu cartela si piciorul ti se cufunda pana la glezna intr-o mocheta pufoasa...
Ce am adus din Malta? Amintirea unei tari aurii (de miere), melancolia Mediteranei, amintirea unui parfum dulce-sarat si a apelor albastre... Multe bijuterii de aur si argint, ceasuri de firma, poze, vederi, dorinta de a-mi construi o casa in stil arab si speranta ca voi revedea Mediterana in curand. E ca o otrava care mi-a intrat in sange si singurul antidot e sa fiu aproape de intinderea albastra, nesfarsita, pe care pluteste cel mai frumos parfum al lumii: dulce-sarat, de alge umede dormind in soare si un nu-stiu-ce inimitabil si unic.

foarte frumos povestit, mi-a ramas la suflet!

+Quote Post
kommodore_ss
mesaj 12th May 2008, 20:16
Mesaj #79

Junior

Data înscrierii: 11-May 08
ID membru: 325 234

QUOTE (mirelamuresan @ Jul 16 2007, 14:19) *
Buna

Am fost in Malta in perioada 22-28.06 si pot spune ca a fost o vacanta reusita.

Am fost tot cu Malta travel, dar in afara faptului ca am luat de la ei sejurul si am avut asigurat transportul de la aeroport la hotel nu am avut alte contacte cu personalul lor.
Am stat la Bella Vista, care desi are 4 stele la ei, la noi nu prea iti vine sa ii dai 3. Cel mai rau a fost ca am prins o perioada de canicula, zilnic peste 40 de grade, cu umiditate de 100% :( In primele 3 zile a fost stricata instalatia de aer conditionat in intreaga aripa a hotelului in care am stat noi, iar in rest era plin hotelul si nu au putut sa ne mute in alta camera, asa ca ne-am copt. Noroc cat de cat cu ventilatorul din tavan...
Mancare HB, dimineata si seara bufet cu mai multe feluri de mancare, bune dar nu fenomenale. Prin comparatie, dupa Malta am fost in Bulgaria la 3 stele, cu mancare mult mai variata si mai buna. Oricum ne-am distrat de "full english breakfast", din care nu lipsea fasolea

Am fost zilnic in excursii cu agentii locale, mult mai ieftine si cu mai putine persoane, max 12. Am vizitat cam tot ce ne-am propus. Au fost zile in care am fost in 2 excursii, una dimineata si una seara dupa cina. Merita sa mergeti sa vedeti cat mai multe, e cu totul diferita ca tara decat pe unde am mai umblat noi. Stiu sa faca bani din orice coltisor al insulei, din stanca goala...
Obiective vizitate de noi: Grand harbour - croaziera inclusa in sejur, Grota albastra - grote sapate de mare in stancile de pe malul insulei, in care apa este foarte curata si albastra, Sate de pescari, Gradinile Barraka, Mdina - Silent City - o cetate medievala inca locuita, cu stradute inguste si imprejmuita de ziduri inalte, superb, Festa - "hramul bisericii" - mergeti neaparat pentru artificiile terestre, sigur nu ati vazut asa ceva pe la noi, templele megalitice de la Hagar Qim, Mnajdra, Tarxien - foarte interesant mai ales daca va lipiti de un ghid avizat, pestera Ghar Dalam - un fel de Pestera Ursilor de la noi, dar in miniatura ;) , Domul din Mosta - al treilea dom ca marime din lume.
Am fost si pe insula Gozo, mai linistita si mai pitoresca, la 30 de minute de plimbare cu ferry-boat-ul: Muzeul Heritage Gozo - o prezentare audio-vizuala a istoriei insulei, Sanctuarul Ta'Pintu, Fereastra albastra - un arc de calcar prin care se vede frumos marea, un alt sat de pescari stransformat in sat turistic, Victoria - capitala insulei Gozo si Citadela - fortareata din timpul cavalerilor cu muzeele ei, Pestera nimfei Calypso - cea din legenda lui Ulise - peisajul superb de acolo.
Valetta, capitala Maltei, am vizitat-o o zi intreaga, pe jos, doar noi doi, cu ghidul LonelyPlanet in mana :D Ne-a lasat o impresie puternica tot orasul, toata atmosfera de acolo mustea a istorie. Cateva obiective vizitate acolo: piata, stradutele, Muzeul celui de-al II-lea razboi mondial, Sacra Infirmeria, Catedrala St. Paul - superba, cu picturi de Caravagio, foarte impodobita, in stil baroc, iti taie rasuflarea la intrare, Muzeul armelor, State rooms - palatul prezidential, candva al cavalerilor...

O singura zi am fost la plaja acolo, pe Golden Beach, plaja cu nisip importat din Sahara. Mediterana a fost calda si foarte curata.
Autobuzele lor vechi, desi pitoresti, nu au aer conditionat. Biletul se plateste direct la sofer, au controale si supracontroale foarte dese.
Cumparaturi nu prea am facut, doar cateva amintiri de pe acolo. Merita sa luati argint, au niste lucraturi in filigran cum nu am mai vazut. Dantela au multa si frumoasa, dar pe mine nu m-a impresionat in mod deosebit nicio peisa.
In fiecare zi la pranz am mancat in alt loc, am comandat altceva. Bucataria lor are influente mediteraneene si arabe, am savurat pesti si crustacee de mai multe feluri, tocana de caracatita ^_^ , iepure in mai multe feluri, branza de capra si alte bunatati. Nu ratati in Bugibba terasa La Krepree - fac niste clatite uriase cu umpluturi cum nu am mai vazut, ti se face foame numai cand vezi bucatarul cum le face (unele sunt chiar flambate!)

Daca vreti sa vedeti insa peisaje superbe cu palmieri, oaze de verdeata si conceptul acela de insula exotica, Malta nu e pentru voi. Clima aproape desertica, nu rezista nimic fara irigatii, nu vezi decat cactusi si niste tufe de hibiscus cu flori superb colorate. Toate constructiile sunt din placi de calcar :)
Alt punct in minus sunt preturile - mari spre foarte mari, noroc ca stiam si am mers pregatiti sufleteste ;) Dar a meritat !

Pentru alte info astept intrebari

hehe nuj de unde conceptia ca " desi are 4 stele la ei, la noi nu prea iti vine sa ii dai 3" :huh: .Io am stat la 3*(cik 2* la noi ) si aveam aer conditionat,tv,o baie foarte curata ,mancarea bunicik.Te serveau foarte frumos.Ma rog asa erau toti maltezii.
Hotelul Relax Inn mai putin cunoscut era in Bugibba,o zona mai linistita dar cu foarte foarte multe puburi si restaurante. E o zona relativ apropiata de Valletta(super frumos oras,cred k locul cel mai interesant din Malta :Dnuj sigur) si St Julians(un fel de Unirii al Buc. ,cu o plaja aproape,peste tot numai cluburi ,foarte marfa iar).Am mai fost in Mdina si Mosta (interesante),Qawra (desi nu intelegeam und se termina Bugibba si incepe Qawra),oricum in zona de centru -nord-est a insulei orasele sunt foarte foarte apropiate.Mai e Birkirkara,oras maricel(cel mai populat) cu magazine multe,Sliema care e dupa St Julians,ai magazine multe si e un loc destul de interesant).Gozo (ferryboatu e 5 euro)e foarte misto ,mai calm asa,cu capitala Victoria foarte frumoasa.Au putine supermarketuri ,unu din ele fiind in Victoria.Comino iar e super cu laguna albastra (trebuie neaparat sa mergi e in top 5 lucruri de fqt) o parte din insula pare neatinsa.In general am vazut toate orasele mai mari ,toate difera si merita vazute.
Nu stiu de unde ideea k e foarte scump in malta!? in cel mai rau caz gasesti ceva de 1,5 ori mai scump ca in romania dar nu cred k sunt foarte multe acestea(doar electronice,care oricum nu prea se gasesc).Sucuri ,pizza,astea un pic mai scump k la noi, doar bauturile alcolice erau mai scumpe, da nu toate,la haine de firma cam k la noi preturile.In supermarketuri e mult mai ieftin ca la noi. Deci nu e scump :D.... Mai vorbim>

+Quote Post
moschino
mesaj 13th May 2008, 18:32
Mesaj #80

Member

Data înscrierii: 8-May 08
ID membru: 323 775

deci nu este chiar asa scump,cum ai impresia,mersi,o sa trec pe lista si malta,de pereferat sa merg cand la noi este frig.

+Quote Post
kommodore_ss
mesaj 13th May 2008, 22:55
Mesaj #81

Junior

QUOTE (moschino @ May 13 2008, 19:32) *
deci nu este chiar asa scump,cum ai impresia,mersi,o sa trec pe lista si malta,de pereferat sa merg cand la noi este frig.

Dar e mai frumos sa mergi cand e sezon(ca e multa lume,mai multa distractie,toate magazinele deschise,marea calda),adica vara(ca la noi) sau cel ptn cand se apropie sezonu(aprilie sau septembrie).

Acest mesaj a fost modificat de kommodore_ss: 13th May 2008, 22:59

+Quote Post
moschino
mesaj 14th May 2008, 00:34
Mesaj #82

Member

Data înscrierii: 8-May 08
ID membru: 323 775

deci aprilie pana in septembrie,am inteles.

+Quote Post
gomez99
mesaj 14th May 2008, 10:13
Mesaj #83

Active Member

septembrie e minunat - cel putin pentru mine asa a fost.
vezi ca mai toate preturile sint fixe. nu te poti tocmi decit in magazinele de bijuterii si in bazar. la bijuuri, daca chiar vrei sa cumperi, poti obtine pina la 20% reducere, cu rabdare si multa conversatie.
cind am fost eu, in aeroport, la plecari, nu era casa de schimb, deci daca ai lire malteze, papa tot pina pleci.

+Quote Post
kommodore_ss
mesaj 14th May 2008, 21:13
Mesaj #84

Junior

QUOTE (gomez99 @ May 14 2008, 11:13) *
septembrie e minunat - cel putin pentru mine asa a fost.
vezi ca mai toate preturile sint fixe. nu te poti tocmi decit in magazinele de bijuterii si in bazar. la bijuuri, daca chiar vrei sa cumperi, poti obtine pina la 20% reducere, cu rabdare si multa conversatie.
cind am fost eu, in aeroport, la plecari, nu era casa de schimb, deci daca ai lire malteze, papa tot pina pleci.

Numai exista lire malteze:D

+Quote Post
Kyandra
mesaj 26th May 2008, 18:15
Mesaj #85

Junior

QUOTE (kommodore_ss @ May 14 2008, 22:13) *
Numai exista lire malteze:D

Bravo lor pentru monedele de 1 si 2 EURO cu crucea malteza pe revers... Foarte frumoase, le-am adaugat la capitolul "cadouri" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
kommodore_ss
mesaj 27th May 2008, 10:13
Mesaj #86

Junior

QUOTE (Kyandra @ May 26 2008, 18:15) *
Bravo lor pentru monedele de 1 si 2 EURO cu crucea malteza pe revers... Foarte frumoase, le-am adaugat la capitolul "cadouri" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Chiar ca sunt frumoase...

+Quote Post
gomez99
mesaj 27th May 2008, 12:31
Mesaj #87

Active Member

ma faceti sa ma duc in tomana pina acolo... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Acest mesaj a fost modificat de gomez99: 27th May 2008, 12:32

+Quote Post
kommodore_ss
mesaj 29th May 2008, 22:20
Mesaj #88

Junior

QUOTE (gomez99 @ May 27 2008, 12:31) *
ma faceti sa ma duc in tomana pina acolo... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

dute k malta e una din putinele tari in care nu dai de romani=))

+Quote Post
fly_dream
mesaj 30th May 2008, 14:11
Mesaj #89

Active Member

Data înscrierii: 17-May 07
ID membru: 180 771

QUOTE (kommodore_ss @ May 29 2008, 22:20) *
dute k malta e una din putinele tari in care nu dai de romani=))

Pai... nu dai decat cel putin de cei o suta si ceva care sunt in charterul cu care zbori... Noi ne-am lovit de ei cel putin o data pe zi!

+Quote Post
kommodore_ss
mesaj 30th May 2008, 22:52
Mesaj #90

Junior

QUOTE (fly_dream @ May 30 2008, 14:11) *
Pai... nu dai decat cel putin de cei o suta si ceva care sunt in charterul cu care zbori... Noi ne-am lovit de ei cel putin o data pe zi!

Makr nus capsunari:D

+Quote Post
Reclama
mesaj A minute ago
Mesaj #

Grup: Bot

In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!

12 V  « < 3 4 5 6 7 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 23rd November 2009 - 21:30
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia