Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

16 V  « < 4 5 6 7 8 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Pro Sau Contra Counter-strike ?, Motive....si motivatii....
Takeshy
mesaj 29th October 2005, 11:34
Mesaj #91

Active Member

Grup: Members
Data înscrierii: 4-March 05
Locație: Iasi
ID membru: 31 757

E un drog si ca orice narcoman nu veti recunoaste ca aveti o problema pana cand viata voastra nu va fi la limita .
Spor la killerit si poate da domnul sa nu va injunghie un taran suparat pe viata intr-o sala infecta de CS. (s-au intamplat si de astea)
Go to the top of the page

+Quote Post
Kwarrasha
mesaj 30th October 2005, 22:56
Mesaj #92

Member

Data înscrierii: 30-July 05
Locație: Heaven 7
ID membru: 42 659

Vad ca n-ati mai scris....vi s-au terminat ideile???

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Fubar
mesaj 31st October 2005, 10:23
Mesaj #93

Moderator

Grup: Moderators
Data înscrierii: 28-November 01
ID membru: 35

pot sa spun si eu ceva?

+Quote Post
crz
mesaj 31st October 2005, 12:34
Mesaj #94

Active Member

Grup: Senior Members
Data înscrierii: 27-September 05
ID membru: 48 412

QUOTE(Kwarrasha @ Oct 30 2005, 22:56) *
Vad ca n-ati mai scris....vi s-au terminat ideile???

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Eu l-am sters ieri seara. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
akajohn
mesaj 31st October 2005, 13:27
Mesaj #95

Active Member

Data înscrierii: 15-July 04
Locație: ici si colo
ID membru: 19 992

simplu de jucat, nu te stresezi prea tare cu invatatul si e foarte apropiat de spiritul nostru latin (de aia si prinde la noi in halul asta)... uneori ai nevoie sa te relaxezi, esti in fata computerului si zici ce-ar fi sa trag 2-3 gloante? nimic mai simplu... pe de alta parte este si spiritul de competitie si de aceea apar acei jucatori de vineri noaptea (sau sambata) care vin in gashca si au de gand sa sparga o noapte ca sa joace cs si sa se distreze... sincer sa fiu cs fara gashca in jur nu are nici un fun... cand ii dai un headshot colegului de birou (sau calculator) parca e mai funny... oricum e doar o chestie de distractie care a aparut datorita comportamentului nostru sedentar... cand eram pusti ieseam toti in fata blocului la fotbal si daca nu alergam o minge innebuneam... acum merg pustii la Internet Cafe in loc de fotbal si joaca cs... singurul lucru de care ma tem este ce fel de oameni or sa ajunga la maturitate pentru ca alergatul mingiei este si sanatos pentru organism pe cand statul in fata calculatorului e daunator... de fapt cred ca asta e problema cea mai serioasa in aceasta situatie...

+Quote Post
Celest
mesaj 31st October 2005, 13:46
Mesaj #96

Be .. don't try to become!

Grup: Super Moderators
Data înscrierii: 26-November 01
Locație: samanya
ID membru: 9

QUOTE(Fubar @ Oct 31 2005, 10:23) *
pot sa spun si eu ceva?

doar despre CS in sine ...in rest poti sa taci. (IMG:style_emoticons/default/death.gif)

+Quote Post
Fubar
mesaj 31st October 2005, 13:48
Mesaj #97

Moderator

hrrr... DO NOT (IMG:style_emoticons/default/death.gif) ME!

M-am mai abtinut, nu vezi ca am tacut...

Acest mesaj a fost modificat de Fubar: 31st October 2005, 13:49

+Quote Post
Kwarrasha
mesaj 31st October 2005, 16:26
Mesaj #98

Member

QUOTE(Fubar @ Oct 31 2005, 13:48) *
hrrr... DO NOT (IMG:style_emoticons/default/death.gif) ME!

M-am mai abtinut, nu vezi ca am tacut...

lol

Zi mah ce ai de zis...dar totusi despre CS

Ca (sper), am terminat cu certurile..... (IMG:style_emoticons/default/nono.gif) no more

+Quote Post
Fubar
mesaj 31st October 2005, 16:30
Mesaj #99

Moderator

e... ma mai ia valul...cred ca deja stie toata lumea ce parere am eu despre CS, Heroes si Blizzard... nu mai are rost sa ma repet, cel putin nu in threadul asta

Acest mesaj a fost modificat de Fubar: 31st October 2005, 16:31

+Quote Post
Kwarrasha
mesaj 31st October 2005, 16:35
Mesaj #100

Member

QUOTE(akajohn @ Oct 31 2005, 13:27) *
simplu de jucat, nu te stresezi prea tare cu invatatul si e foarte apropiat de spiritul nostru latin (de aia si prinde la noi in halul asta)... uneori ai nevoie sa te relaxezi, esti in fata computerului si zici ce-ar fi sa trag 2-3 gloante? nimic mai simplu... pe de alta parte este si spiritul de competitie si de aceea apar acei jucatori de vineri noaptea (sau sambata) care vin in gashca si au de gand sa sparga o noapte ca sa joace cs si sa se distreze... sincer sa fiu cs fara gashca in jur nu are nici un fun... cand ii dai un headshot colegului de birou (sau calculator) parca e mai funny... oricum e doar o chestie de distractie care a aparut datorita comportamentului nostru sedentar... cand eram pusti ieseam toti in fata blocului la fotbal si daca nu alergam o minge innebuneam... acum merg pustii la Internet Cafe in loc de fotbal si joaca cs... singurul lucru de care ma tem este ce fel de oameni or sa ajunga la maturitate pentru ca alergatul mingiei este si sanatos pentru organism pe cand statul in fata calculatorului e daunator... de fapt cred ca asta e problema cea mai serioasa in aceasta situatie...

Asta este foarte adevarat, faza cu fotbalul, dar sa stii ca sunt inca destui care prefera un fotbal ORICAND decat un CS sau GTA SA sau io mai stiu ce...

DAR parca sunt si mai muti care adopta stilul "HAI CS" si nu mai au nici un fel de viata particulara, nici un fel de relatie cu oamenii din jur si asa mai departe. Astia sunt pustii de genu' sedentar (exact cum ai spus tu) si care vin la 12 noaptea cu ochii umflati de fraguri (sau de bataia luata de la colegul de calculator care a vazut ca a bagat OGC-u') si il intraba ma-sa de unde vine si ce e cu el acas' la ora aia, iar el tot ce e in stare sa raspunda este : "Nu-mi iau io data viitoare 4-3-u' si ii zbor capu aluia ?! FMM de codat infect <ia uite cine vorbea de coduri (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) >" si dup-aia intra in transa si spune ca un magnetofon..."4-3, 4-3, 4-3, 4-3...."

Asta e depasirea oricarui simt de raspundere asupra propriului corp, adica trebuie sa faci si miscare, dar oricand poti si sa te relaxezi cu prietenii la o "killereala" mica...cum mai fac si io...

I expect more oppinions... (IMG:style_emoticons/default/peacefingers.gif)

QUOTE(Fubar @ Oct 31 2005, 16:30) *
e... ma mai ia valul...cred ca deja stie toata lumea ce parere am eu despre CS, Heroes si Blizzard... nu mai are rost sa ma repet, cel putin nu in threadul asta

Din nou....lol

+Quote Post
Kwarrasha
mesaj 31st October 2005, 19:36
Mesaj #101

Member

QUOTE(Fubar @ Oct 31 2005, 16:30) *

A fost evident faptul ca esti impotriva Counter-Strike.....dar cu Blizzard ce ai ??? Super smecheri (ca firma) caci jocurile uneori mai lasa de dorit...

+Quote Post
sm0ker
mesaj 1st November 2005, 08:35
Mesaj #102

Member

Data înscrierii: 11-February 04
Locație: Smokers Land
ID membru: 11 340

LoL....Blizzard daca stau bine sa ma gandesc bine a scos Diablo, Starcraft, Warcraft si World Of Warcraft...

daca nu iti place RTS sau RPG sigur nu-ti place blizzard...

+Quote Post
evil`boy
mesaj 1st November 2005, 09:11
Mesaj #103

Junior

Data înscrierii: 11-September 04
ID membru: 22 939

(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
parerea mea despre CS, din punct de vedere al lunui jucator&admin. Jocul asta nu se va termina niciodata. Sa zicem ca eventual la o varsta, din cauza serviciului sau poate a sotiei, vom fi obligati sa nu mai jucam CS, DAR copii care cresc, ma refer la 13, 14 ani ca varsta ne iau locul pe servere, si CULMEA, joaca mai bine ca noi. Asa e rostul, asa se face, e de ajuns sa joci 5 minute sa vezi ca ai o arma (WOW) in mana si curge sange (WOW) si nu il mai lasi niciodata. Eu am cam terminat cu adminul si cu jocul pe servere publice (unde cum zicea cineva mai sus sunt din ce in ce mai multzi codatzi) si acum am clan.. joc 5-5, este altfel.. Sfaturi daca vretzi sa va lasati de counter.. nush (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) sa va apucatzi de alt joc serios, sau.. sa taiatzi firul de net (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Fubar
mesaj 1st November 2005, 09:57
Mesaj #104

Moderator

1.Nu am nimic cu Blizzard. Am cu jocurile pe care le scot. In cel mai bun caz sunt mediocre.

2. joc cu placere un RTS sau RPG daca sunt bune...

Am jucat toate genurile care exista. Nu am spus niciodata ca sar un joc pentru nu stiu ce motiv. Le-am incercat chiar daca nu mi-au placut. Warcraft, Starcraft, Diablo 1&2, Heroes. Asa pot sa am o parere despre ele, nu doar din auzite. Nu am gen de joc pe care sa il refuz din start...

+Quote Post
AK47
mesaj 1st November 2005, 10:27
Mesaj #105

Junior

Data înscrierii: 28-October 05
Locație: Bucharest
ID membru: 51 519

QUOTE(Fubar @ Nov 1 2005, 09:57) *
1.Nu am nimic cu Blizzard. Am cu jocurile pe care le scot. In cel mai bun caz sunt mediocre.

2. joc cu placere un RTS sau RPG daca sunt bune...

Am jucat toate genurile care exista. Nu am spus niciodata ca sar un joc pentru nu stiu ce motiv. Le-am incercat chiar daca nu mi-au placut. Warcraft, Starcraft, Diablo 1&2, Heroes. Asa pot sa am o parere despre ele, nu doar din auzite. Nu am gen de joc pe care sa il refuz din start...

Ce surpriza! A inceput Fubar sa fie logic si rational... Cred ca i-a furat cineva passul de la cont si a scris in locul lui! Hahahahaha..... Vad ca unii au uitat tema. Era vorba depre pro sau contra Counter Strike!

+Quote Post
dr4qul4
mesaj 1st November 2005, 11:16
Mesaj #106

Member

Data înscrierii: 19-March 05
ID membru: 32 788

cs e cel mai real shooter si cel mai marfa.
lasati-ma cu tampeniile de quake si unreal ca alea nu sunt jocuri, ce-mi place la cs?? un glont in cap sa fiu exact
ce nu-mi place?? codatii, pur si simplu nu-i suport si imi face o placere nebuna sa le dau banip direct
daca va place cs 1,6 va astept pe cs.xteamnet.ro sau pe rosite.ath.cx . daca intrati cu aim wall sau orice alt tip de ogc sau mai stiu eu ce, aveti ban
coduri folosesc doar pustii stresati care habar nu au sa joace cs si ca sa nu ramana ultimiii sa se faca de ras
CS RULZ CHEATING SUCKS

+Quote Post
Fubar
mesaj 1st November 2005, 11:25
Mesaj #107

Moderator

exact genul asta de comportament (pe care in general jucatorii de CS il manifesta) intransigent, de parca CS este singurul joc existent, ma enerveaza la culme. "Eu nu joc jucul ala sau alalalt ca sunt de KKT (dar am pareri), ma joc CS, CS RULEZ, MURITI CU TOTII, TERORISTI NENOROCITI..." Stupid...

Ce au quake si Unreal? Sunt la fel de distractive si chiar mai mult. Daca tot vorbim de un regele al multiplayerului atunci Unreal tounament nici nu ar trebui sa aiba rivali...

Acest mesaj a fost modificat de Fubar: 1st November 2005, 11:25

+Quote Post
apollo_expert
mesaj 1st November 2005, 11:48
Mesaj #108

Inactive Member

Data înscrierii: 12-June 04
Locație: Constanta
ID membru: 18 177

Personal joc Quake 3 , Unreal Tournament , Half-Life , Counter Strike si sincer toate aceste jocuri sunt nule pentru mine daca le joc singur. Daca ma joc cu un amic in retea da se merita jucat orice joc. Trebuie mentionat ca trebuie sa pastram o linie intre realitate si fictiune. Toate sunt doar niste jocuri si sunt pentru distractie si nu pentru altceva. Toate jocurile au in comun ceva: mori...o iei de la capat si tot asa. Cam toate sunt aproximativ la fel doar ca difera prin complexitatea plansilor , armelor si a altor factori.

+Quote Post
Reclama
mesaj A minute ago
Mesaj #

Grup: Bot

Esti student? Beneficiaza acum de gratuitatile si reducerile de iarna!

16 V  « < 4 5 6 7 8 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 23rd November 2009 - 08:29
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia