QUOTE(akajohn @ Oct 31 2005, 13:27)

simplu de jucat, nu te stresezi prea tare cu invatatul si e foarte apropiat de spiritul nostru latin (de aia si prinde la noi in halul asta)... uneori ai nevoie sa te relaxezi, esti in fata computerului si zici ce-ar fi sa trag 2-3 gloante? nimic mai simplu... pe de alta parte este si spiritul de competitie si de aceea apar acei jucatori de vineri noaptea (sau sambata) care vin in gashca si au de gand sa sparga o noapte ca sa joace cs si sa se distreze... sincer sa fiu cs fara gashca in jur nu are nici un fun... cand ii dai un headshot colegului de birou (sau calculator) parca e mai funny... oricum e doar o chestie de distractie care a aparut datorita comportamentului nostru sedentar... cand eram pusti ieseam toti in fata blocului la fotbal si daca nu alergam o minge innebuneam... acum merg pustii la Internet Cafe in loc de fotbal si joaca cs... singurul lucru de care ma tem este ce fel de oameni or sa ajunga la maturitate pentru ca alergatul mingiei este si sanatos pentru organism pe cand statul in fata calculatorului e daunator... de fapt cred ca asta e problema cea mai serioasa in aceasta situatie...
Asta este foarte adevarat, faza cu fotbalul, dar sa stii ca sunt inca destui care prefera un fotbal ORICAND decat un CS sau GTA SA sau io mai stiu ce...
DAR parca sunt si mai muti care adopta stilul "HAI CS" si nu mai au nici un fel de viata particulara, nici un fel de relatie cu oamenii din jur si asa mai departe. Astia sunt pustii de genu' sedentar (exact cum ai spus tu) si care vin la 12 noaptea cu ochii umflati de fraguri (sau de bataia luata de la colegul de calculator care a vazut ca a bagat OGC-u') si il intraba ma-sa de unde vine si ce e cu el acas' la ora aia, iar el tot ce e in stare sa raspunda este : "Nu-mi iau io data viitoare 4-3-u' si ii zbor capu aluia ?! FMM de codat infect <ia uite cine vorbea de coduri (IMG:
style_emoticons/default/biggrin.gif) >" si dup-aia intra in transa si spune ca un magnetofon..."4-3, 4-3, 4-3, 4-3...."
Asta e depasirea oricarui simt de raspundere asupra propriului corp, adica trebuie sa faci si miscare, dar oricand poti si sa te relaxezi cu prietenii la o "killereala" mica...cum mai fac si io...
I expect more oppinions... (IMG:
style_emoticons/default/peacefingers.gif)
QUOTE(Fubar @ Oct 31 2005, 16:30)

e... ma mai ia valul...cred ca deja stie toata lumea ce parere am eu despre CS, Heroes si Blizzard... nu mai are rost sa ma repet, cel putin nu in threadul asta
Din nou....lol