QUOTE(santieco @ Oct 29 2005, 00:45)

Grafica de rahat, sunet de rahat, arme de rahat.
De ce se joaca asa de mult?
Eu unul cred ca ai dat raspunsul inaintea intrebarii. Tocmai pentru ca are o grafica nu tocmai senzationala (aici intra si armele) si un sunet la fel, jocul nu este foarte pretentios, cerintele de sistem fiind minime.
Mai sunt si altele, insa sunt convins ca daca jocul ar fi mai complex (adica daca l-ai putea juca pe un sistem sa zicem...de la 10 mil in sus pe net) oricat ar fi de grozav, nu ar mai avea parte de acelasi succes.
QUOTE(santieco @ Oct 29 2005, 00:45)

Doamne fereste sa ne trezim cu vreun pustan ca i-a furat lui taticu pusca de vanatoare si ne trage un glont in cap ca asa stie el din CS ..
Parerea mea este ca alaturi de droguri si alte prostii d'astea care creeaza dependenta si distorsioneaza realitatea, ar treabui ca si CS sa fie scos in afara legii.. (evident luati-o ca pe o metafora)
Cand aud de zile de nastere sarbatorite "la sala" sau "in retea" ma intreb ce viata sociala au oamenii aceia.
Cand vad copii de pana in 14 ani fumand, band, injurand mai rau decat mine si toti prietenii mei la un loc din cauza unui joc, ma intreb ce se va alege de pe urma lor la 24 de ani...
Cand aud la stiri ca un idiot a murit in fata PC-ului cu mausul in mana dupa ce a jucat CS NON STOP DOUA ZILE FARA SA MANANCE, avand in stomac doar cafea, cola si mult fum de tigara in plamani, nu ma mai intreb absolut nimic. Ma scarpin in crestetul capului (ca orice bun roman care nu stie ce sa mai faca) si imi dau seama ca am descoperit raspunsul la intrebarea anterioara...
DAR! Nu cred ca vinovat pentru toate acestea este jocul. Vinovati sunt parintii acelor copii care nu au grija sa ii scoata intr-un parc, sa le explice ca exista si altceva pe lume decat PC-ul...In copilarie ma jucam dizzie sau soldier of fortune sau elite. Dar mult mai mult timp il petreceam la fotbal sau jucandu-ma cu masinutele...Poate ar fi bine ca si copii din ziua de azi sa uite putin de PC...ar fi ceva mai sanatosi...
Cat despre oamenii(?) care mor jucandu-se CS...pentru ei s-au inventat unele institutii, in trecut numerotate cu "9".
Acest mesaj a fost modificat de crz: 29th October 2005, 03:13