Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

16 V  « < 2 3 4 5 6 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Pro Sau Contra Counter-strike ?, Motive....si motivatii....
Fubar
mesaj 27th October 2005, 17:35
Mesaj #55

Moderator

Grup: Moderators
Data înscrierii: 28-November 01
ID membru: 35

Multumesc
Go to the top of the page

+Quote Post
Takeshy
mesaj 27th October 2005, 17:41
Mesaj #56

Active Member

Grup: Members
Data înscrierii: 4-March 05
Locație: Iasi
ID membru: 31 757

Eu prefer seara inainte de culcare sa ma eliberez de ce-i rau in mine printr-o partida online de Counter Strike

Mi-a atras atentia
GEEEEEZZZZZZZZZZ
Ai femeie, ai prieteni, ai familie? Dute si alerga, dute la o bauta cu prietenii, la un picnic, la sala, cauta-ti un hobby...

Nimic nu e mai placut decat sa zbor creierii la niste picseli pe un monitor. Si se mai vrea accesul mai usor la arme prin alte topicuri. Vom avea smintiti care se relaxeaza seara cu un foc de arma din casa in parculetul din fata blocului (IMG:style_emoticons/default/death.gif)

+Quote Post
Kwarrasha
mesaj 27th October 2005, 17:44
Mesaj #57

Member

Data înscrierii: 30-July 05
Locație: Heaven 7
ID membru: 42 659

BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH

Gata cu certurile mah...

Am terminat io sa ma cert cu Fubar si cu mai nu stiu cine si ati inceput intre vai sa va certati...

GATA !!! Lasati-l pe Fubar in pace cu modul lui de a fi si cu parerile lui, voi pastrativi-le pe ale voastre si toata lumea e fericita. Nu va mai certati fara sens ca interpretati unu' "reply" -urile altuia (asa cum am facut si io dealtefel.... (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) ). Luati-le ca atare, ceea ce e scris, asta a vrut omu sa spuna.

Inca o data, pentru a treia oara... PENTRU TOTI : Peace Man (IMG:style_emoticons/default/peacefingers.gif) (IMG:style_emoticons/default/peacefingers.gif) (IMG:style_emoticons/default/peacefingers.gif)

+Quote Post
GodSend
mesaj 27th October 2005, 17:51
Mesaj #58

Junior

Data înscrierii: 27-October 05
ID membru: 51 366

Eu unu is pro CS...shi cunosc o multime de oameni care joaca....shi nu mica mi-a fost mirarea cand am auzit ca profu de Istorie ii pasionat CS....aaaaaaa...shi sa imi ziceti voi un joc FPS mai realist decat CS Source.... (IMG:style_emoticons/default/coolspeak.gif)

+Quote Post
eXXocet
mesaj 27th October 2005, 18:18
Mesaj #59

Active Member

Grup: Banned by Moderators
Data înscrierii: 16-April 04
Locație: One Microsoft Way, Redmond, WA 98052-6399 , USA
ID membru: 14 661

QUOTE(GodSend @ Oct 27 2005, 18:51) *
Eu unu is pro CS...shi cunosc o multime de oameni care joaca....shi nu mica mi-a fost mirarea cand am auzit ca profu de Istorie ii pasionat CS....aaaaaaa...shi sa imi ziceti voi un joc FPS mai realist decat CS Source.... (IMG:style_emoticons/default/coolspeak.gif)

Pentru cosuri si alte manifestari se foloseste cu succes asta.
Pentru rezolvarea neplacerilor legate de IQ subunitar nu prea ai ce folosi. Insa esti un optimist,nu?

+Quote Post
Celest
mesaj 27th October 2005, 18:32
Mesaj #60

Be .. don't try to become!

Grup: Super Moderators
Data înscrierii: 26-November 01
Locație: samanya
ID membru: 9

QUOTE(eXXocet @ Oct 27 2005, 18:18) *
Pentru cosuri si alte manifestari se foloseste cu succes asta.
Pentru rezolvarea neplacerilor legate de IQ subunitar nu prea ai ce folosi. Insa esti un optimist,nu?

(IMG:style_emoticons/default/lol.gif) (IMG:style_emoticons/default/lol.gif) (IMG:style_emoticons/default/lol.gif)

QUOTE(GodSend @ Oct 27 2005, 17:51) *

si-ai simtit nevoia sa te inregistrezi ca sa ne spui asta ?

Trebuie sa spun ca ma simt complexat ...io n-am prof de istorie de genul asta ... e drept ca am avut un profesor de istorie, dar nu cred ca ar fi jucat ... la un moment dat, dupa ce iti iei un masterat si vorbesti vreo 5 limbi straine ...cam dispare cheful de CS ...e un fapt dovedit...dar savantii nu stiu inca de ce.

Revenim la jocuri ...ca sa ma pastrez in tema ...da, de ex Splinter Cell 3 este cel mai realist joc.

p.s. si da ...are si etichete pe el de pe care poti exersa.

Acest mesaj a fost modificat de Celestin: 27th October 2005, 18:37

+Quote Post
rashid
mesaj 27th October 2005, 18:50
Mesaj #61

Active Member

Grup: Senior Members
Data înscrierii: 30-June 05
Locație: [x]Isla De Muerte[x] God dammed hippie
ID membru: 40 388

Eu ma declar neutru. Din cand in cand mai fac cate o retea cu prietenii si jucam si cate un CS, e un joc care te poate tine etretained cateva ore... nu am putut niciodata sa joc mai mult de 2-3 meciuri pe saptamana... ma plictisesc imediat...
Am vazut si oameni prosti si oameni cu creier care jucau counter-strike, iar in general aia "buni" nu sunt niste idioti...
Ideea e ca si eu mi-am pierdut clasa a 9-a prin sali de jocuri (acum 4 ani...ce vremuri...) si sincer sa fiu regret chestia asta, cred ca puteam face lucruri mai constructive in timpul ala... si totusi raman la conceptia ca un meci pe saptamana nu strica nimanui... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Macrobloc
mesaj 27th October 2005, 21:23
Mesaj #62

Junior

Data înscrierii: 16-October 05
Locație: Bucuresti
ID membru: 50 148

QUOTE(Takeshy @ Oct 27 2005, 18:41) *
Mi-a atras atentia
GEEEEEZZZZZZZZZZ
Ai femeie, ai prieteni, ai familie? Dute si alerga, dute la o bauta cu prietenii, la un picnic, la sala, cauta-ti un hobby...

Nimic nu e mai placut decat sa zbor creierii la niste picseli pe un monitor. Si se mai vrea accesul mai usor la arme prin alte topicuri. Vom avea smintiti care se relaxeaza seara cu un foc de arma din casa in parculetul din fata blocului (IMG:style_emoticons/default/death.gif)

Din cate vad eu scris mai sus saracul Traznit nu a afirmat ca sta 24/24 de ore in fata monitorului. Nu-l mai executati! Nu-i nimic rau sa faca timp de o ora sau doua o partida de CS pe un server unde se intalneste cu prietenii... Credeti ca-i mai ,,barbateste" sa se imbete ca un porc intr-o carciuma si apoi sa vina acasa sa-si bata nevasta si copii, sau poate sa se certe cu vecinii? (IMG:style_emoticons/default/nono.gif) Sau o portie de mai stiu si eu ce drog nenorocit ca se poarta, nu? Si eu ma joc uneori cstrike si nu consider ca ar fi un joc de doi lei! Nu este singurul joc agreat de mine... Este bine facut si se misca simuland realitatea. Nu-i precum UT sau Quake 3 in care te teleportezi... Banuiesc ca persoanele ce sustin vehement ca jocul este o porcarie nu l-au jucat niciodata sau au incercat iar dupa ce au luat-o in barba scurt de tot de la cei experimentati fac comentariile astea rautacioase. Probabil au fost banati si au prins ura! Jocul nu e simplu si cere multa concentrare si indemanare. Daca nu ai un mouse bun poti sa te apuci de crosetat! Stiu jucatori care au dat aproape 100$ pe un mouse sa poata juca bine... Dovada ca jocul este reusit este fapul ca are o varsta venerabila si inca umple serverele de pe tot globul! Trebuie sa ai un anume temperament pentru al putea juca. In definitiv nu va obliga nimeni sa faceti nimic. Vai cat am scris!

+Quote Post
Mosotti
mesaj 27th October 2005, 22:24
Mesaj #63

Geniu umil

Data înscrierii: 21-April 04
Locație: Timisoara, orasul jeguletzului
ID membru: 14 919

mausu ala de 100 de coco probabil ca tinteste singur. aia da maniaci

+Quote Post
Fubar
mesaj 28th October 2005, 08:57
Mesaj #64

Moderator

Jocul nu e simplu si cere multa concentrare si indemanare.

Tare complicat... trebuie macar doua ore de meditatie inainte si doua ore dupa.

+Quote Post
sm0ker
mesaj 28th October 2005, 09:20
Mesaj #65

Member

Data înscrierii: 11-February 04
Locație: Smokers Land
ID membru: 11 340

QUOTE(Fubar @ Oct 28 2005, 09:57) *

stop bitching!!
ca sa fii bun la cest joc trebuie sa joci minim 2-3 luni non-stop!!

mi-am luat cs source+hl 2 ca deh s-a ieftinit.... 1300 RON...SUPERB!
sa vezi head`uri dupa 12 noaptea!!! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)

Acest mesaj a fost modificat de sm0ker: 28th October 2005, 09:20

+Quote Post
Fubar
mesaj 28th October 2005, 09:23
Mesaj #66

Moderator

ca sa fii bun la cest joc trebuie sa joci minim 2-3 luni non-stop

Cu antrenor personal...

Si neaparat non-stop, ca si cum nu as mai avea nimic pe lumea asta. de ce vorbeam? A CS... normal

+Quote Post
blake
mesaj 28th October 2005, 09:24
Mesaj #67

Junior

Data înscrierii: 15-March 04
ID membru: 12 779

E mijto jocul. Mie-mi place. Nu joc mult, 3-4 ore pe saptamana maxim.

+Quote Post
Fubar
mesaj 28th October 2005, 09:26
Mesaj #68

Moderator

mijto

mijtomijtomijtomijtomijtomijtomijtomijtomijtomijtomijtomijtomijtomijtomijtomijto
ijtomijtomijtomijtomijtomijtomijtomijtomijtomijtomijtomijtomijtomijtomijtomijtom
jtomijtomijtomijtomijtomijtomijtomijtomijtomijtomijtomijtomijtomijtomijtomijtomi
tomijtomijtomijtomijtomijtomijtomijtomijtomijtomijtomijtomijtomijtomijtomijtomij
omijtomijtomijtomijtomijtomijtomijtomijtomijtomijtomijtomijtomijtomijtomijtomijt
mijtomijtomijtomijtomijtomijtomijtomijtomijtomijtomijtomijtomijtomijtomijtomijto
ijtomijtomijtomijtomijtomijtomijtomijtomijtomijtomijtomijtomijtomijtomijtomijtom
jtomijtomijtomijtomijtomijtomijtomijtomijtomijtomijto

Ia zi fara sa respiri? poti?

+Quote Post
zuppy
mesaj 28th October 2005, 09:58
Mesaj #69

elbonian

Grup: Senior Members
Data înscrierii: 12-October 02
Locație: Bucharest, sort of
ID membru: 2 181

QUOTE(sm0ker @ Oct 28 2005, 10:20) *
1300 RON...SUPERB!

matematica asta ...

+Quote Post
Macrobloc
mesaj 28th October 2005, 10:45
Mesaj #70

Junior

Data înscrierii: 16-October 05
Locație: Bucuresti
ID membru: 50 148

QUOTE(Fubar @ Oct 28 2005, 08:57) *

Esti tare arogant Fubar! Pana acum nu ai venit cu nimic concret in a combate jocul. M-ai lasa-ne... Nu stii decat sa ironizezi pe cei care posteaza aici! Se pare ca citesti pe sarite si retii numai ce-ti poate alimenta rautatea. Sau mai exista varianta in care nu esti capabil sa pricepi ce spun oamenii! Cred ca esti un copil rasfatat care s-a plictisit de jucarii si se amuza enervand pe altii. Nu am sa-ti mai citesc postarile!

+Quote Post
Fubar
mesaj 28th October 2005, 10:50
Mesaj #71

Moderator

Nu poti sa nu le citesti... Esti curios, sunt convins.

Cat despre argumente, au existat si nu sunt singurul care le-a oferit. Nu stiu care dintre noi le citeste pe sarite.

Si de ce sa nu recunosc ca ma distrez teribil cand vad ca va atacati pentru un joc de rahat cu care va irositi viata.

Sunt atatea alte jocuri cu care va puteti irosi viata...

retii numai ce-ti poate alimenta rautatea

Asta mi-a placut... imi alimenteaza rautatea... deja ma vad... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )

+Quote Post
Takeshy
mesaj 28th October 2005, 10:58
Mesaj #72

Active Member

Data înscrierii: 4-March 05
Locație: Iasi
ID membru: 31 757

De mult am vazut un reportaj la tv despre unul care a dat anunt in ziar ca ofera meditatii la CS. WTF? (IMG:style_emoticons/default/gunsmilie.gif) (IMG:style_emoticons/default/lol.gif)

Probabil nu mai avea bani de full night-uri.

+Quote Post

16 V  « < 2 3 4 5 6 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 23rd November 2009 - 16:39
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia