QUOTE(Builder @ Sep 30 2006, 21:42)

lool...tra sa fi deviat mental rau de tot sa faci o manie dintr-un joc amarat. cat despre ala cu mousu de 100$ nu-i pa treaba lui! sau poate gresesc dak sunt mai multi prieteni care joaca cs in disperare oricum sunt adultii care supravietuiesc dar in schimb au configuratii de ultima ora doar pt. jocuri.
am 25 de ani..joc cs de 5 ani...am prietena..casa...2 locuri de munca...masina..si un grup de 12 prieteni unde media de varsta e de 27 de ani (toti jucatori de cs)...jucam pe un serv unde media de varsta e de 24-26 de ani cam aprox. 3-5 ore pe zi (aproape zi de zi)...
pe toti prietenii de mai sus (inclusiv prietena mea) i-am cunoscut pe serv....prin intermediul cs-ului....
pot sa spun k de knd i-am cunoscut (aproape 2 ani) ies in oras cu ei la o "bere" cam de 10 ori mai des fata de cum ieseam inainte..
va las pe voi sa judecati dak sunt " un al looser care joaca cs"
ahh si apropo...acele 3-5 ore pe zi le joc la modul cel mai serios (poate de aia sunt un zeu pe serv ala (IMG:
style_emoticons/default/tongue.gif) )
nu mai spun nimic, decat:
I LOVE THIS GAME!!!
si am uitat sa mentionez ceva: fiecare face c vrea cu viata lui..si nimeni nu are dreptul sal judece!!!
dak vreti sa jucati cs sunte-ti invitatii mei (IMG:
style_emoticons/default/coolspeak.gif) ....dar nu jucati cs doar de dragul de a juca sau de dragul de a arata lumii "ce bun esti"....iar acest mesaj este destinat mai ales persoanelor care strica toata frumusetea acestui joc folosind coduri..
deci dak e sa urasc ceva la cs..pot spune ca acel "ceva" sunt codatii!!!!!
wall.jpg ( 10.21KB )
Număr de descărcări: 8
schultz.jpg ( 353.75KB )
Număr de descărcări: 17
Acest mesaj a fost modificat de schultzu: 24th December 2006, 21:49