Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

16 V  « < 7 8 9 10 11 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Pro Sau Contra Counter-strike ?, Motive....si motivatii....
i0nutzb
mesaj 9th November 2005, 15:51
Mesaj #145

Member

Grup: Senior Members
Data înscrierii: 12-December 01
Locație: Constanta
ID membru: 248

mai bine sarac si sa stiu sa scriu decat cu apartament, casa, femeie (apropo's, ai idee ce mai face cand tu nu esti acasa? (IMG:style_emoticons/default/naughty.gif) ). asa cum esti tu...
edit: habar n-aveam ca poti sa stai cate 40 minute sa intri intr-un joc.. in timpul cat astepti sa sinti in joc (pus cap la cap) ai putea sa inveti programare si iti faci propriul joc.
daca fubar a fost haios... tu l-ai intrecut. in aceasta privinta poti spune ca ii esti superior... (IMG:style_emoticons/default/w00t.gif)
sa nu crezi ca ai fost haios prin alt fel decat prin incultura si "agramaticalitatile" tale (IMG:style_emoticons/default/death.gif)

Acest mesaj a fost modificat de i0nutzb: 9th November 2005, 15:56
Go to the top of the page

+Quote Post
Fubar
mesaj 9th November 2005, 16:04
Mesaj #146

Moderator

Grup: Moderators
Data înscrierii: 28-November 01
ID membru: 35

as vrea sa rog moderatorii sa NU stearga sau sa modifice postul anterior...

1. GET A LIFE ti se aplica in continuare. In mintea ta cat o aluna ai impresia ca o viata se rezuma la o casa, masini si femeie (intre doua partide de counter). Afla ca exista mai mult de atat.

2. Observ ca esti un pasionat si nu esti in stare sa distingi STEAM de Counter-Strike. Da STEAM isi face update des pentru ca este un sistem de distributie pacatos, plin de buguri care nu ar trebui sa existe. Cam ca tine asa. Dar nu putem trai intr-o lume perfecta.

3.
intradevar nu am foarte multa scoala

sti acei copiii care chiulesc de la romana si stau prin sali de jocuri (Net Cafee-uri) e echivalent cu acelasi lucru ca atunci cand una ar sta dezbracata si intinsa pe spate cu picioarele ridicate si nu ar cere bani eventual, toti ar chiuli si s-ar duce la ea si ar sta la coada sa se simta relativ bine

Banuiesc ca asta este motivul pentru care nu ai prea multa scoala...

4. Depinde ce intelegi prin a jigni. Poate ca am fost mai dur (pentru ca altfel nu pricepeti) dar nu am jignit propiu-zis. Urmeaza acum sa te jignesc pentru a putea face diferenta...

5.
asa sunt multi care dau RETRY 40 de minute sa intre pe un server
- adica inca 40 de minute irosite din viata...

6. Sincer nu m-a deranjat ca m-ai facut dobitoc. De ce? Pentru ca esti o forma de viata inferioara al carui singur scop pe planeta asta este sa procreeze (ce sa-i faci, instinctul) si care va continua sa consume pretiosul oxigen degeaba.

Eject...

PS: Pritena stie cu ce te ocupai in scoala?

+Quote Post
AK47
mesaj 9th November 2005, 16:27
Mesaj #147

Junior

Grup: Members
Data înscrierii: 28-October 05
Locație: Bucharest
ID membru: 51 519

Iar a aparut Fubar asta? Nu prea cunosti faptul ca tigarea este nociva omule... (IMG:style_emoticons/default/nono.gif) Hahahahaha! Cand vad avatarul tau ma apuca tusea! Esti tare arogant pe forum. Cam peste tot unde ai postat reusesti sa-ti pui lumea in cap! Te-am rugat sa argumentezi afirmatiile tale despre CS si vad ca nu faci altceva decat sa iriti... Vino cu argumente logice sa putem purta o discutie, ca niste oameni rationali.

+Quote Post
Fubar
mesaj 9th November 2005, 16:32
Mesaj #148

Moderator

daca ai avea altceva de spus decat tampenii poate te-as baga in seama. citeste inainte sa postezi. Nu am facut decat sa raspund unui post anterior... cat despre argumente... nu am de gand sa ma repet de 15 mii de ori doar pentru ca voua va este lene sa cititi inainte sau pentru ca va obosesc prea mult literele carora nu le puteti da head-shoturui

Acest mesaj a fost modificat de Fubar: 9th November 2005, 16:33

+Quote Post
AK47
mesaj 9th November 2005, 16:38
Mesaj #149

Junior

QUOTE(Fubar @ Nov 9 2005, 16:32) *
daca ai avea altceva de spus decat tampenii poate te-as baga in seama. citeste inainte sa postezi. Nu am facut decat sa raspund unui post anterior... cat despre argumente... nu am de gand sa ma repet de 15 mii de ori doar pentru ca voua va este lene sa cititi inainte sau pentru ca va obosesc prea mult literele carora nu le puteti da head-shoturui

Mda... Se confirma ce am spus in ultima mea postare! Esti mai mult decat arogant... Omule, daca vii aici, de ce nu participi la discutii in mod pertinent, ci te rezumi la niste fraze puerile, care daca citesc mai atent, nu au legatura cu adevarata tema? Esti ciudat...

+Quote Post
Fubar
mesaj 9th November 2005, 16:43
Mesaj #150

Moderator

ar trebui sa scriu mai rar sau am fost prea subtil?

CITESTE PE LA INCEPUTUL POSTULUI UNDE AM ARGUMENTAT SUFICIENT SA PRICEAPA ORICINE... CHIAR SI TU!

+Quote Post
AK47
mesaj 9th November 2005, 16:57
Mesaj #151

Junior

QUOTE(Fubar @ Nov 9 2005, 16:43) *
ar trebui sa scriu mai rar sau am fost prea subtil?

CITESTE PE LA INCEPUTUL POSTULUI UNDE AM ARGUMENTAT SUFICIENT SA PRICEAPA ORICINE... CHIAR SI TU!

Nu ai nici un argument care sa ramana in picioare din ce ai scris tu... Refuzi sa citesti postarile cu explicatii si continui cu aberatii! Nu accepti o provocare la un dialog. Sfatul pe care ti-l dau este sa NU NE MAI VIZITEZI daca nu ai nimic logic de postat...

+Quote Post
Fubar
mesaj 9th November 2005, 17:02
Mesaj #152

Moderator

Vizitez cand am chef si scriu ce vreau. Nu ma intereseaza ca pe tine te deranjeaza aversiunea mea fata de Counter. Nimeni nu va fi in stare vreodata sa de-a argumente infailibile (de necontestat pentru AK47) in asa hal incat sa respectivul sa renunte la pozitia sa, indiferent care va fi ea... dar intotdeauna vor exista d-astia ca tine care sa ne amuze... (acum ai aflat si de ce revin)

+Quote Post
Traznitul
mesaj 9th November 2005, 17:06
Mesaj #153

Junior

Data înscrierii: 27-October 05
Locație: Bucuresti
ID membru: 51 367

QUOTE(Fubar @ Nov 9 2005, 17:02) *
Vizitez cand am chef si scriu ce vreau. Nu ma intereseaza ca pe tine te deranjeaza aversiunea mea fata de Counter. Nimeni nu va fi in stare vreodata sa de-a argumente infailibile (de necontestat pentru AK47) in asa hal incat sa respectivul sa renunte la pozitia sa, indiferent care va fi ea... dar intotdeauna vor exista d-astia ca tine care sa ne amuze... (acum ai aflat si de ce revin)

Esti jalnic Fubar! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) Cred ca nu se mai poate face nimic pentru tine.

+Quote Post
Fubar
mesaj 9th November 2005, 17:09
Mesaj #154

Moderator

mda.. este valabil si pentru tine...

+Quote Post
angel
mesaj 9th November 2005, 18:20
Mesaj #155

Guardian of Softpedia o_O

Data înscrierii: 16-May 05
Locație: 4 now The Big City
ID membru: 36 813

doamenilor si doomnilor, va rog, putina civilizatie in jungla (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

deci si ca prin urmare, fiecare e liber sa zica ce vrea de Counter, si apropo...CS Source sucks big...cu mama update-ului si tot plin de bug-uri este, plus ca nu mai are acelasi feeling ca 1.5 sau 1.6. Ce sa zic, toata lumea lauda Valve in sus si in jos pentru minunatiile care le-a creeat...personal prefer in retzea mult mai mult Call Of Duty 1 sau orice altceva care implica un sniper si are cat de cat feeling de realitate...
Ok ?

+Quote Post
apollo_expert
mesaj 9th November 2005, 21:31
Mesaj #156

Inactive Member

Data înscrierii: 12-June 04
ID membru: 18 177

QUOTE(castravete @ Nov 9 2005, 15:01) *
apollo concluzia ar mai putea fi alta .. ca habar nu ai sa joci cs ! am mai gasit oameni pe servare care imi ziceau ca sunt codat .. ca luau cap dupa cap shi ziceau ca am aim bot . !ROBOTIII (IMG:style_emoticons/default/cursing.gif) (IMG:style_emoticons/default/cursing.gif)
apropo apolo de postul meu de mai sus .. uite ce nick ai "apollo_expert" .. cred ca ai inteles la ce ma refer .
Shtiu ca nici castravete nu suna prea tentant .. da nicku e pus la caterink ! nu de ex Terminator sau master_god ... shi in spatele nickului e unu mic pistruiat shi cu ochelari mari

Scuze domnu' Castravete dar in nick-ul meu scrie undeva apollo_cs_expert ? Nu cred , asa ca lasa comentariile deoparte. Am zis eu undeva ca sunt expert in cs ? Nu am zis , joc de placere si asta rar pentru ca am servici si nu prea mai am timp de jocuri. Scuze la toti pentru tonul meu dur folosit, cred ca prea mult stress la munca (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)

P.S.: Ionutz bre' sper sa ne intalnim intr-o zi sa purtam o discutie amicala si vorbesc serios. Poate ne vedem la o cunostinta comuna. Ciao.

Acest mesaj a fost modificat de apollo_expert: 9th November 2005, 22:26

+Quote Post
crz
mesaj 10th November 2005, 00:15
Mesaj #157

Active Member

Data înscrierii: 27-September 05
ID membru: 48 412

1. Am reinstalat CS pentru ca aveam chef de niste impuscaturi.

2. astazi m-am simtit super bine pentru ca majoritatea aveau microfon si toti erau oameni sanatosi la cap. A fost o distractie pe cinste fara ca cineva sa se uite la fraguri sau alte chestii de genul. La un moment dat nu mai puteam de ras...a fost ceva de genul "stanga baaaaaaaa"..."BA, AIA NU E STANGA"...sau "CARE E STANGA?" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Sau se razgandea cate unu la jumatea drumului si incepea cu "dreapta dreapta dreapta aici" spus foarte repede si tare...
Poate ca acum nu pare foarte amuzant, insa pe moment, sa vezi turma cum se intoarce din drum si e macelarita de la spate sau alte situatii de genul...m-am relaxat 1h ca niciodata pana acum la CS.
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Kwarrasha
mesaj 10th November 2005, 09:56
Mesaj #158

Member

Data înscrierii: 30-July 05
Locație: Heaven 7
ID membru: 42 659

QUOTE(crz @ Nov 10 2005, 00:15) *
1. Am reinstalat CS pentru ca aveam chef de niste impuscaturi.

2. astazi m-am simtit super bine pentru ca majoritatea aveau microfon si toti erau oameni sanatosi la cap. A fost o distractie pe cinste fara ca cineva sa se uite la fraguri sau alte chestii de genul. La un moment dat nu mai puteam de ras...a fost ceva de genul "stanga baaaaaaaa"..."BA, AIA NU E STANGA"...sau "CARE E STANGA?" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Sau se razgandea cate unu la jumatea drumului si incepea cu "dreapta dreapta dreapta aici" spus foarte repede si tare...
Poate ca acum nu pare foarte amuzant, insa pe moment, sa vezi turma cum se intoarce din drum si e macelarita de la spate sau alte situatii de genul...m-am relaxat 1h ca niciodata pana acum la CS.
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Probabil pentru asta a fost facut CS-u ... nu se stie niciodata ...

P.S.: Ionutz bre' sper sa ne intalnim intr-o zi sa purtam o discutie amicala si vorbesc serios. Poate ne vedem la o cunostinta comuna. Ciao.

Care Ionutz ??? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sau stie el ... ???

+Quote Post
apollo_expert
mesaj 10th November 2005, 15:39
Mesaj #159

Inactive Member

Data înscrierii: 12-June 04
ID membru: 18 177

QUOTE(Kwarrasha @ Nov 10 2005, 09:56) *
Probabil pentru asta a fost facut CS-u ... nu se stie niciodata ...
Care Ionutz ??? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sau stie el ... ???

User-ul IonutzB

A fost o discutie aprinsa si s-au sters posturile "miseleste" la urma (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Kwarrasha
mesaj 10th November 2005, 15:49
Mesaj #160

Member

lol ... dar mai e o chestie care vad ca e o coincidenta ... nick-ul IonutzB se potriveste cu initialele si numele meu (Ionut si B ) ... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Acest mesaj a fost modificat de Kwarrasha: 10th November 2005, 15:50

+Quote Post
Fubar
mesaj 10th November 2005, 15:53
Mesaj #161

Moderator

uau... ce coincidenta

Happy Hanuka!

+Quote Post
Kwarrasha
mesaj 10th November 2005, 16:02
Mesaj #162

Member

Fubar, nu stiu cine te-a mai suparat ... dar iti spun, iarasi esti arogant ... si jignitor prin faptul ca ma iei la misto ...

1. Postul respectiv nu te privea deloc pe tine (asta nu inseamna ca nu poti sa te uiti, dar in nici un caz sa nu jignesti pe baza lui)

2. Care e problema ???

+Quote Post
Reclama
mesaj A minute ago
Mesaj #

Grup: Bot

In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!

16 V  « < 7 8 9 10 11 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 23rd November 2009 - 22:51
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia