Salut,
Revin cu cateva impresii despre Toshiba m70-122:
Am descoperit ca are multe pofiluri predefinite pentru baterie si consum. Poti sa setezi brightness-ul monitorului in functie de cata baterie mai ai, viteza procesorului, metoda de functionare a cooler-ului etc. Full power, normal, High power, dvd playback, long life, presentation. Astea sunt profilurile, acuma depinde pt ce il folosesti. Nici nu vreau sa ma gandesc ce as fi facut cu un AMD 3400+ la care scria ca tine 2.30h. Cred ca in realitate ar fi tinut 1h30. Multumesc mult celor care mi-au zis sa ma indrept spre Toshiba Intel si nu Amd
Ce mi s-a mai parut fain a fost faptul ca poti seta viteza dvd-rom-ului pe 2 moduri de functinare: normal si silentios pt cand te uiti la filme sau asculti muzica. (are viteza mai mica de rotatie dar nu influenteaza deloc vizionarea)
Displayul este super fain. Aici ma tot gandesc cum ar fi fost totusi daca era mat. e mai ca e lucios dar daca e lumina multa inauntru se intampla sa mai vezi si umbre pe monitor de la ce e in fata lui.
Acuma, despre performante.. mai mult decat ce stiti deja despre el nu am ce sa va spun. Eu nu pot comenta deocamdata pentru ca nu am un termen de comparatie prea bun. Desktopul meu e sub performantele notebookului.
Cand o sa am okazia sa butonez un laptop asemanator la performante cu al meu sau mai bun, o sa revin cu impresii.
Pana atunci v-am atasat niste poze cu el. Scuzati calitatea dar sunt facute in graba. Si apropos de graba, card-readerul este extraordinar de comod fata de cazul in care trebuia sa downloadez pozele de pe camera prin cablu usb si softul lui destul de enervant.
Touchpadul este foarte comod, am descoperit ca ii poti personaliza colturile: daca stai cu degetul mai mult pe coltul lui iti apare un meniu (in functie de setarile pe care le-ai facut pt coltul respectiv). De exemplu coltul stanga sus e MyComputer. Si asta mi s-a parut dragutz.
Oricum, este foarte orientat pe personalizare in functie de ce vrea utilizatorul.
Si am uitat despre sunet! Am rulat trackuri de testare a bassului si surroundului si se aude impresionant de bine pt un laptop (are TruSurround TX).
Cam atat pt azi. Imi pare rau ca nu am termen de comparatie si de aceea ma abtin de la a-i acorda calificative. Judecati si voi. Tot ce pot spune este ca sunt foarte multumita si nu i-am gasit nimic pana acum care sa ma enerveze.
Ioana
IMG_5353.JPG ( 853.26KB )
Număr de descărcări: 69
IMG_5350.JPG ( 970.77KB )
Număr de descărcări: 100
IMG_5352.JPG ( 1.03MB )
Număr de descărcări: 57