Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

71 V  « < 48 49 50 51 52 > »   
Closed TopicStart new topic
> Laptop, Pt cei care au laptop - generalitati
jobrasov
mesaj 2nd May 2006, 23:29
Mesaj #883

Junior

Grup: Members
Data înscrierii: 21-December 04
ID membru: 27 576

Salutare!!
In sfarsit a ajuns pe mainile mele... Toshiba M70-122..De 5 h stau nemiscata in fata lui si ma minunez.. Arata super bine si se comporta super bine..Rapid, multi multi multi tasking pt oameni nervosi,obsdati si cu mainile tremurande, (IMG:style_emoticons/default/w00t.gif) display impecabil, sunet bun pt laptop. Am dezactivat surroundul (cred ca ii zice surround ca sunetul da ocolul laptopului - glumesc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) ) si se simte f mult diferenta. are un soft care isi calculeaza si regleaza sunetul la iesire in functie de sunetul ce trebuie sa il redea.
Teste inca nu am facut cu el, atat pot sa va zic: l-am pus sa mearga pe baterie de la 10:30 si acum la 12.30 mai are 20%. Deci tine cam 2h 30 bateria in conditii dure de instalare si copiere si .. stiti voi ce se face cand iei un calc nou si gol (IMG:style_emoticons/default/w00t.gif)
Tastatura este ok, deloc incomoda.
O sa revin zilele urmatoare cu niste poze daca le solicita careva.
Daca aveti ceva intrebari va stau la dispozitie.

Un proprietar mandru de laptopul sau (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Ioana
Go to the top of the page

+Quote Post
bogda1313
mesaj 3rd May 2006, 07:38
Mesaj #884

Junior

Data înscrierii: 27-April 06
Locație: Bucuresti
ID membru: 75 241

QUOTE(jobrasov @ May 3 2006, 00:29) *
...Un proprietar mandru de laptopul sau (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Ioana

Felicitari. Sa-l stapanesti sanatoasa!
2-3 fotografii cu el n-ar strica (IMG:style_emoticons/default/naughty.gif)
Se pare ca a meritat asteptarea la mine. Fata de saptamana trecuta, e mai ieftin cu aproape 2 mil, probabil de la cursul valutar (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .

+Quote Post
Dvorak
mesaj 3rd May 2006, 08:40
Mesaj #885

Junior

Data înscrierii: 14-November 03
ID membru: 8 138

QUOTE(felippe @ May 2 2006, 22:15) *
Este pe undeva pe forum o comparatie intre Intel cu al lui Pentium M (cu extindere catre tehnologia Centrino) si AMD cu Turion?

Bile albe si negre pentru fiecare in parte si ceva concluzii?

Se vede ca nu prea ai citit tot thread-ul (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Dar e de inteles, ca incepe deja sa fie maricel. Du-te la pagina 16 a acestui thread si da un search pentru stringul "trebuia sa mai dai o raita si pe" (fara ghilimele, evident). Imediat vei vedea ca sunt 3 link-uri. Succes.

+Quote Post
chris_t
mesaj 3rd May 2006, 10:53
Mesaj #886

Junior

Locație: home
ID membru: 75 310

Ok, am mai cautat, mi-am mai revizuit optiunile, si acestea s-ar limita la urmatoarele: L20-100 vs. L20-184.

1.Nu ma intereseaza f. mult durata bateriei, o sa cam am prize pe unde il folosesc.
2.Ambele variante vor fi cu 40Gb SATA@5400Rpm si minim 512DDR2@533Mhz.
3.Jucaria va fi folosita la browsing(40%), office(20%), filme DVD(30%), jocuri(10%)

Tinand cont ca la browsing si office nu cred sa fie diferente semnificative intre cele doua, alegerea o sa o fac in functie de performanta 3D. Problema e ca nu stiu care se descurca mai bine aici. L20-100 vine cu un proc mai puternic, Pentium M la 1.73Ghz fata de Celeron M 1.6Ghz, dar in schimb ca solutie video are GMA 900, in timp ce L20-184 are mult mai puternica Ati X200M.

Asa ca....HELP PLEASE: Pentium M 1.73Ghz+Intel915GML sau Celeron M380 1.6Ghz+ ATIX200M? Jocuri ce m-ar interesa ar fi NFSU2, MAFIA, FM2005, fara figuri de genul FEAR.

+Quote Post
vimp
mesaj 3rd May 2006, 13:17
Mesaj #887

Active Member

Data înscrierii: 3-December 04
Locație: Bacau
ID membru: 26 657

L20-100 nu are SATA are EIDE. Pentru performante procesor as alege L20-100. Este posibil si ecranul sa fie mai de calitate la acesta. In schimb memoria video este limitata la 64MB fata de 128 la L20-184, unele jocuri s-ar putea sa iti ceara 128. Daca vrei jocuri (fara pretentii), grafica si design mai pune ceva banuti (vezi un M70-122 sau mult discutatul aici HP NX6125 pe turion).

+Quote Post
maritus
mesaj 3rd May 2006, 21:40
Mesaj #888

Junior

Data înscrierii: 2-February 06
Locație: Bucovina
ID membru: 64 127

QUOTE(jobrasov @ Apr 28 2006, 18:12) *
Si inca o chestie. Stie careva de pe aici: cand declari laptopul la vama.. iti da o hartie sau ceva sau in ce consta declararea? Trebuie sa platesti ceva?

În ultimii ani nu cred că mai e o problemă. Acum vreo 2 ani m-am dus la ieșirea din țară să-l declar, și au râs vameșii de mine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ... Poate daca insiști (IMG:style_emoticons/default/worthy.gif) , îl trec în pașaport. Însă am renunțat de atunci ...
O singura data, la intrarea în țară, m-au intrebat, si am zis că-l am de mult, nu e cumparat nou, și nici nu l-am mai scos din rucsac. A facut un gest de lehamite ...
Daca vii cu el in cutie, sigilat, în țiplă, sau lăsând o dâră de "nou", o fi altceva ... părerea mea
(IMG:style_emoticons/default/peacefingers.gif)

+Quote Post
Morphy
mesaj 3rd May 2006, 21:44
Mesaj #889

Junior

Data înscrierii: 28-March 05
ID membru: 33 406

sincer am pus mana acum cateva zile pe un Toshiba L20-100 venit la garantie, avea probleme la contact la display, (era o dunga verticala destul de lata care se vedea mai inchisa, daca apasai pe marginea ecranului in dreptul ei disparea). Momentan laptopul este la garantie si mi-au spus ca dureaza maxim 30 de zile pana aduce componenta respectiva sa o inlocuiasca... In rest mi s-a parut chiar misto laptopul, personal vreau sa achizitionez un toshiba A100-528 sau 529. Bateria chiar tinea vreo 3 ore si in rest ce sa spun totul ok...

PS : Am umblat acum saptamana pe un Toshiba Qosmio cu un Centrino de 2.0Ghz.(avea niste boxe Harman Kardon beton) si era o bijuterie de laptop... (IMG:style_emoticons/default/notangel.gif)

+Quote Post
RoAp
mesaj 4th May 2006, 06:46
Mesaj #890

Member

Data înscrierii: 22-January 06
ID membru: 62 509

QUOTE(jobrasov @ May 3 2006, 00:29) *
Un proprietar mandru de laptopul sau (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Ioana

Sa-l stapanesti cu placere !

+Quote Post
RoAp
mesaj 4th May 2006, 14:26
Mesaj #891

Member

E chiar reusit la banii astia M70-122(Toshiba) .Tare as lucra cu unul .Imi place partea de display din specificatii .Cred ca merita un efort financiar pentru achizitie fata de cele enumerate putin mai sus . Are dreptate @Vimp .
Asteptam impresii de la IOANA . Ea in primul post dupa achizitie a fost corecta privind bateria . Pe specificatii apare 4h si ceva . E greu cu display-ul lui .
E totusi o alegere foarte buna (nu intr-atat incat sa renunt la a fi adeptul HP-ului Turion) .Mai glumim si noi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Bafta

+Quote Post
vimp
mesaj 4th May 2006, 16:05
Mesaj #892

Active Member

Fac o corectie la postul meu anterion : L20-184 are EIDE nu SATA. Scuze. L20-100 are SATA.

+Quote Post
jobrasov
mesaj 5th May 2006, 09:07
Mesaj #893

Junior

Salut,

Revin cu cateva impresii despre Toshiba m70-122:
Am descoperit ca are multe pofiluri predefinite pentru baterie si consum. Poti sa setezi brightness-ul monitorului in functie de cata baterie mai ai, viteza procesorului, metoda de functionare a cooler-ului etc. Full power, normal, High power, dvd playback, long life, presentation. Astea sunt profilurile, acuma depinde pt ce il folosesti. Nici nu vreau sa ma gandesc ce as fi facut cu un AMD 3400+ la care scria ca tine 2.30h. Cred ca in realitate ar fi tinut 1h30. Multumesc mult celor care mi-au zis sa ma indrept spre Toshiba Intel si nu Amd

Ce mi s-a mai parut fain a fost faptul ca poti seta viteza dvd-rom-ului pe 2 moduri de functinare: normal si silentios pt cand te uiti la filme sau asculti muzica. (are viteza mai mica de rotatie dar nu influenteaza deloc vizionarea)

Displayul este super fain. Aici ma tot gandesc cum ar fi fost totusi daca era mat. e mai ca e lucios dar daca e lumina multa inauntru se intampla sa mai vezi si umbre pe monitor de la ce e in fata lui.

Acuma, despre performante.. mai mult decat ce stiti deja despre el nu am ce sa va spun. Eu nu pot comenta deocamdata pentru ca nu am un termen de comparatie prea bun. Desktopul meu e sub performantele notebookului.

Cand o sa am okazia sa butonez un laptop asemanator la performante cu al meu sau mai bun, o sa revin cu impresii.

Pana atunci v-am atasat niste poze cu el. Scuzati calitatea dar sunt facute in graba. Si apropos de graba, card-readerul este extraordinar de comod fata de cazul in care trebuia sa downloadez pozele de pe camera prin cablu usb si softul lui destul de enervant.

Touchpadul este foarte comod, am descoperit ca ii poti personaliza colturile: daca stai cu degetul mai mult pe coltul lui iti apare un meniu (in functie de setarile pe care le-ai facut pt coltul respectiv). De exemplu coltul stanga sus e MyComputer. Si asta mi s-a parut dragutz.

Oricum, este foarte orientat pe personalizare in functie de ce vrea utilizatorul.
Si am uitat despre sunet! Am rulat trackuri de testare a bassului si surroundului si se aude impresionant de bine pt un laptop (are TruSurround TX).
Cam atat pt azi. Imi pare rau ca nu am termen de comparatie si de aceea ma abtin de la a-i acorda calificative. Judecati si voi. Tot ce pot spune este ca sunt foarte multumita si nu i-am gasit nimic pana acum care sa ma enerveze.

Ioana
Fișier atașat  IMG_5353.JPG ( 853.26KB ) Număr de descărcări: 69

Fișier atașat  IMG_5350.JPG ( 970.77KB ) Număr de descărcări: 100

Fișier atașat  IMG_5352.JPG ( 1.03MB ) Număr de descărcări: 57

+Quote Post
bogda1313
mesaj 5th May 2006, 09:34
Mesaj #894

Junior

ID membru: 75 241

QUOTE(jobrasov @ May 5 2006, 10:07) *
Salut,

Revin cu cateva impresii despre Toshiba m70-122:

Multumim pentru impresii, si mai ales pentru poze. Azi ma duc pe la CERF sa vad poate dau de vreo oferta ceva.

P.S. Sunt bune primolele alea? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
vimp
mesaj 5th May 2006, 11:12
Mesaj #895

Active Member

QUOTE(jobrasov @ May 5 2006, 10:07) *
Touchpadul este foarte comod, am descoperit ca ii poti personaliza colturile: daca stai cu degetul mai mult pe coltul lui iti apare un meniu (in functie de setarile pe care le-ai facut pt coltul respectiv). De exemplu coltul stanga sus e MyComputer. Si asta mi s-a parut dragutz.

Intr-adevar touchpadul este foarte la indemana, am ajuns sa nu mai folosesc mouse-ul decat in situatii critica. Chestia cu colturile am dezactivat-o, pe mine ma enerva, dar pentru cine schimba des task-urile poate fi chiar foarte utila.
Multumim de review.

+Quote Post
RoAp
mesaj 5th May 2006, 14:23
Mesaj #896

Member

[quote name='jobrasov' date='May 5 2006, 10:07' post='1477516']
Salut,

Nici nu vreau sa ma gandesc ce as fi facut cu un AMD 3400+ la care scria ca tine 2.30h. Cred ca in realitate ar fi tinut 1h30. Multumesc mult celor care mi-au zis sa ma indrept spre Toshiba Intel si nu Amd

Esti putin nedreapta ! Ai primit recomandari bune pentru o platforma fata de un procesor clasic .Nu poti compara Centrino cu Sempron(in linii mari) .Exista Turion-ul ca replica la Centrino(sau invers, deh) .
Subiectiv vorbind , la aceiasi bani aproximativ exista Turionul de 1,8GHz. Eu sustin in continuare ca modelul ales este OK , desi am Turion . Asta-i AMD-ul cu care se lupta al tau (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ,nu Sempron-ul.
Am scris fara pic de rautate pentru a(a-ti) lamuri confuzia . Tu ai "sacii in caruta " (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) dar ce te faci cu cei care inca tatoneaza ? Ai uitat de chinurile achizitiei ? Glumeam . Toate cele bune si mai scrie-ne despre el pe masura ce-l descoperi .

+Quote Post
RoAp
mesaj 5th May 2006, 14:38
Mesaj #897

Member

[quote name='jobrasov' date='May 5 2006, 10:07' post='1477516']
Salut,

Si apropos de graba, card-readerul este extraordinar de comod fata de cazul in care trebuia sa downloadez pozele de pe camera prin cablu usb si softul lui destul de enervant.

Foarte buna remarca ! Subscriu la tot ce tine de confort . E intr-adevar o functie utila.

+Quote Post
jobrasov
mesaj 5th May 2006, 14:43
Mesaj #898

Junior

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Oook .. Nu am vrut sa ofensez pe nimeni... am mai scris ca nici macar nu am termen de comparatie ca sa pot spune ''asta e mai bun'' si ''asta e mai prost''. Ceea ce vroiam eu sa spun era ca sunt happy ca nu mi-am luat un model la care scria ca tine 2h30 pt ca probabil nu tine chiar atat..Ca si al meu pe care scrie 4h, tine in jur de 2h30 in conditii normale. Nu vroiam sa intru in discutii despre tehnologiile Amd, Intel etc pt ca stiu ca nu se poate ajunge la un consens niciodata (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Nici prin gand nu mi-a trecut sa vorbesc de performanta unui procesorin detrimentul altuia.

Ioana

+Quote Post
RoAp
mesaj 5th May 2006, 14:53
Mesaj #899

Member

Ai mai deschis desk-ul de cand l-ai luat ? Vezi ca cel mai bun transfer intre ele il faci cu un cablu IEE1394 . Costa cam 15-19RON. Si ia-ti un router wireless !

+Quote Post
jobrasov
mesaj 5th May 2006, 14:59
Mesaj #900

Junior

QUOTE(RoAp @ May 5 2006, 15:53) *
Ai mai deschis desk-ul de cand l-ai luat ? Vezi ca cel mai bun transfer intre ele il faci cu un cablu IEE1394 . Costa cam 15-19RON. Si ia-ti un router wireless !

Le-am legat deocamdata prinr-un cablu crossover si am dat share la internet initial de pe desktop pt laptop. Dupa ce am transferat ce aveam de transferat, am bagat netu pe laptop si gata. Nu am mai deschis desktopul (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ca mi-e ca la cum face coolerul intr-o zi isi ia zborul...

O sa imi iau un router wireless dar mai incolo un pic. Acum am facut investitia minima sa mearga pe ambele: 16 ron placa de retea si 16 ron cablul. Routerul parca e pe la 200 ron nu?

Al tau ce face? Pana la urma ce model ti-ai luat?

Ioana

+Quote Post
Reclama
mesaj A minute ago
Mesaj #

Grup: Bot

In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!

71 V  « < 48 49 50 51 52 > » 
Closed TopicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 23rd November 2009 - 22:47
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia