Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

71 V  « < 32 33 34 35 36 > »   
Closed TopicStart new topic
> Laptop, Pt cei care au laptop - generalitati
viobastea
mesaj 6th March 2006, 14:47
Mesaj #595

Junior

Grup: Members
Data înscrierii: 3-February 06
Locație: Bucuresti
ID membru: 64 296

Excelenta achizitie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Se merita te asigur.... numai lucruri bune despre toshiba (IMG:style_emoticons/default/proud.gif) (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) (IMG:style_emoticons/default/clapping.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Dvorak
mesaj 6th March 2006, 15:24
Mesaj #596

Junior

Data înscrierii: 14-November 03
ID membru: 8 138

QUOTE(prafuit @ Mar 6 2006, 10:28) *
Sa nu uiti aici ca HDD-ul de la Acer este cu 4200 RPM, iar la Asus este de 5400!!!
Acel Toshiba qosmio F20-138 l-am achizitionat vineri seara. Nu am plecat de la munca pana cand nu a ajuns.

Brava, numai de bine despre toshiba am auzit. Felicitari !

QUOTE(prafuit @ Mar 6 2006, 10:28) *
Cand o sa am mai multe de povestit o sa mai revin.

Neaparat !!! Sa nu uiti ! sunt curios la benchmark-uri, mai ales pe partea video

+Quote Post
Byt
mesaj 6th March 2006, 18:21
Mesaj #597

Member

Data înscrierii: 5-February 02
ID membru: 792

10x prafuit pentru mini-review si felicitari pentru noua jucarie!

Greutatea ceva mai mare (actualul are 2.8kg) si conectivitatea slaba (fara bt si ir) sunt minusurile remarcate si de mine in configuratie. Insa acestea nu ma vor impiedica sa il cumpar cat mai curand sper sa apar si eu pe aici cu impresii (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
prafuit
mesaj 7th March 2006, 09:42
Mesaj #598

Member

Data înscrierii: 28-June 05
ID membru: 40 146

Cred ca o sa imi iau concediu o zi ca sa il frec nitel (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Lipsa BT si IR, ma ingrijorase si pe mine initial, dar se rezolva foarte usor cu un adaptor, si mi-a trecut foarte repede (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
eddingro
mesaj 7th March 2006, 10:24
Mesaj #599

Active Member

Data înscrierii: 20-April 05
ID membru: 35 075

Salut

Are cineva ceva experiente bune / rele cu un:

Notebook Fujitsu Siemens Amilo M-1451G

Monitor: TFT 15.4", 1280x800 dpi WXGA
Procesor: INTEL Pentium M 750 1.86GHz, 2MB L2 cache
Memorie: SoDimm 512 Mb DDR, PC3200
HDD Notebook 2,5" 100 Gb, 5400 rpm
Unitate optica DVD-RW dual layer (+R)
Placa Video Interfata grafica ATI MOBILITY RADEON X300 32MB external
Placa de sunet AC 97 Compliant Codec, Conexant 24068-31 AMC
microphone-in and internal stereo speakers
Retea: 10/100 MByte/s Ethernet LAN (Broadcom 440x)
Retea Wireless: Intel PRO/Wireless 2200BG
Modem: 56k V.92 integrated
Licenta: Microsoft windows XP Home Edition
Acumulator: Li-Ion battery, 6 cells: 14.8V, 4400 mAh
autonomie ~ 3h
Porturi:
1x IEEE1394, 4 x USB 2.0 ports, 1x S-Video
1x CRT, 1x modem, 1x LAN
4 in 1 flash card port SD/MS/MMC/MSPRO
1 x Express Card 34/ Express Card 54
1x headphone out, 1x microphone in,
1x power supply, 1x SPDIF (via headphone out)
Greutate in kg: 3
Altele: PS2 Touchpad with two mouse buttons and one scroll

1 year spares

1050 euro fara TVA + GEANTA

Merita?
Va place?
Stiti de ceva probleme cu Fujitsu Siemens?

Multumesc.

Acest mesaj a fost modificat de eddingro: 7th March 2006, 10:29

+Quote Post
vimp
mesaj 7th March 2006, 10:30
Mesaj #600

Active Member

Data înscrierii: 3-December 04
Locație: Bacau
ID membru: 26 657

QUOTE(ripper @ Mar 5 2006, 21:52) *
Cine are un Ibm si are idee ce memorii ddr PC 2700 sunt compatibile cu notebook-ul... sau daca merge orice tip?
Ca vreau sa-mi mai pun inca 512 si nu stiu intre ce memorii sa aleg...?!

Nu stiu cum e la al tau, dar, in principiu, accesul la memorie la laptop este usor. Vezi exact ce memorie ai pe el si tot aia sa iti pui, nu incerca echivalente. Altfel este posibil sa ai probleme.

+Quote Post
vimp
mesaj 7th March 2006, 10:44
Mesaj #601

Active Member

Data înscrierii: 3-December 04
Locație: Bacau
ID membru: 26 657

QUOTE(Byt @ Mar 5 2006, 23:55) *
Aveti pareri de rau despre un Toshiba Qosmio F20-138 ?
http://www.cel.ro/produse/notebook/noteboo...io-f20_138.html

Scurt: Centrino 2.0, wxga15.4, Fx Go6600, 1024 RAM, FxGo 6600, hdd100gb-5400 rpm

Eu am de 2 ani un hp-compaq nx7010 tot cu centrino 1.6. Dupa 2 ani bateria tine inca 3ore si singurele motive de nemultumire ar fi hardul de 4000rpm foarte greoi si zgomotos (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) si faptul ca ma joc destul de mult in ultimul timp si in tiger woods pga tour de incige enorm. Iar acum ca s-a ivit posibilitatea unui upgrade am zis de ce nu...

Sistemul e OK dar bateria tine mai putin decat ce ai tu acum. Pe mine unul nu m-ar deranja. Ar trebui totusi sa il vezi, eu am impresia ca toshiba au cam dat-o in bara cu LCD-urile, cel putin la clasa low.
LE: @prafuit nu citisem postut tau. Sa-l spapanesti sanatos si cu folos

Acest mesaj a fost modificat de vimp: 7th March 2006, 10:55

+Quote Post
eddingro
mesaj 7th March 2006, 13:32
Mesaj #602

Active Member

Data înscrierii: 20-April 05
ID membru: 35 075

Nu sunt in tema cu laptop-urile.

PENTIUM M 1.7
CENTRINO 1.5
SEMPRON 2800+
SEMPRON 3000+
CENTRINO 1.6
CELERON M 1.4
SEMPRON 2800+
CENTRINO 1.7
PENTIUM M 1.73
ATH.64 3800+

Ce puteti sa imi spuneti despre procesoarele de mai sus.

Pe care sa merg. Pe care sa le evit?

Multumesc.

+Quote Post
Dvorak
mesaj 7th March 2006, 14:54
Mesaj #603

Junior

QUOTE(eddingro @ Mar 7 2006, 13:32) *
Nu sunt in tema cu laptop-urile.

PENTIUM M 1.7
CENTRINO 1.5
SEMPRON 2800+
SEMPRON 3000+
CENTRINO 1.6
CELERON M 1.4
SEMPRON 2800+
CENTRINO 1.7
PENTIUM M 1.73
ATH.64 3800+

Ce puteti sa imi spuneti despre procesoarele de mai sus.

Pe care sa merg. Pe care sa le evit?

Multumesc.

Depinde de bani (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) celeron si sempron sunt gama low end, pentium m si turion high. Atlhon 64 se incalzesc rau, nu sunt bune de notebooks. Centrino nu exista ca procesor, este doar o tehnologie de-a intelului. Deci e bine sa te orientezi catre turion sau pentium m (sau tehnologie centrino mai bine zis). Au fost mai sus niste flame-uri vis-a-vis de turion vs pentium m, am dat niste link-uri catre chestia asta (2-3 pagini in spate). Citeste si tu tot thread-ul... cred ca ar fi cel mai indicat. Uffff, nu mai zic tot timpul sa se citeasca thread-ul ca m-am plictisit (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
conqueror
mesaj 7th March 2006, 16:43
Mesaj #604

Junior

Data înscrierii: 28-January 06
ID membru: 63 422

Daca te tine buzunarul mergi pe Pentium Mobile: 1.7 - 1.8.

Daca nu, merge si un AMD nou.

+Quote Post
RoAp
mesaj 7th March 2006, 17:28
Mesaj #605

Member

Data înscrierii: 22-January 06
ID membru: 62 509

QUOTE(conqueror @ Mar 7 2006, 16:43) *
Daca te tine buzunarul mergi pe Pentium Mobile: 1.7 - 1.8.

Daca nu, merge si un AMD nou.

Elegant post ! Pana la urma ne intelegem . Sunt convins ca nu este nimic personal in conflictele aparute .In general sunt constructive conflictele care apar de la oameni de calitate si mi-e greu sa cred ca au postat oameni altfel decat cei de mai sus mentionati .Eu mi-am luat in orb laptop pe mana lui Dvorak si a lui Gordon si a lui Boris . Este important faptul ca multi dintre noi isi fac timp sa citeasca si sa posteze ceva din experienta lor .E patetic ceea ce scriu dar pe mine m-a influentat la cumparare opinia celor ce au postat pe forum . Pana la urma (ma repet) e elegant topicul si asta nu-i putin lucru. Mai trebuie sa-si ia si mynameismeda laptop (nu zic cu rautate) si putem sa fim toti impacati (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) . Nu uitati ca maine e 8 Martie !

+Quote Post
conqueror
mesaj 7th March 2006, 21:31
Mesaj #606

Junior

Data înscrierii: 28-January 06
ID membru: 63 422

QUOTE(RoAp @ Mar 7 2006, 17:28) *
Elegant post ! Pana la urma ne intelegem . Sunt convins ca nu este nimic personal in conflictele aparute .In general sunt constructive conflictele care apar de la oameni de calitate si mi-e greu sa cred ca au postat oameni altfel decat cei de mai sus mentionati .Eu mi-am luat in orb laptop pe mana lui Dvorak si a lui Gordon si a lui Boris . Este important faptul ca multi dintre noi isi fac timp sa citeasca si sa posteze ceva din experienta lor .E patetic ceea ce scriu dar pe mine m-a influentat la cumparare opinia celor ce au postat pe forum . Pana la urma (ma repet) e elegant topicul si asta nu-i putin lucru. Mai trebuie sa-si ia si mynameismeda laptop (nu zic cu rautate) si putem sa fim toti impacati (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) . Nu uitati ca maine e 8 Martie !

De ce sa fie patetic ca pe tine te-a influentat la cumparare opinia celor de pe forum? In fond, la fiecare alegere din viata, fie ca vrei sa cumperi un laptop, o masina, o casa, etc, ceri parerea reudelor, prietenilor, cunostintelor sau, daca ei sunt nestiutori, ale unora mai avizati de pe forumuri... nu avizati in sensul ca emit hartii semnate si stampilate, avizati in sensul ca, in anumite domenii stiu mai multe decat tine.

(IMG:style_emoticons/default/cool.gif)

+Quote Post
mynameismada
mesaj 7th March 2006, 23:39
Mesaj #607

Active Member

Data înscrierii: 5-September 05
ID membru: 46 138

Azi am fost la banca...lol, cred ca in max o sapt o sa am banii. Si sunt la fel de indecis. Intre Asus Q033 sau Acer 1694 sau Acer 5024....sau sa dau un pic mai multi bani( cu vreo 10 mil) si sa imi iau un toshiba de 17'' sau un Asus centrino duo.....Pt cine vrea sa vada asus-ul centrino duo, VEZI AICI

+Quote Post
Dvorak
mesaj 8th March 2006, 11:22
Mesaj #608

Junior

QUOTE(conqueror @ Mar 7 2006, 21:31) *
QUOTE(RoAp @ Mar 7 2006, 17:28) *

Elegant post ! Pana la urma ne intelegem . Sunt convins ca nu este nimic personal in conflictele aparute .In general sunt constructive conflictele care apar de la oameni de calitate si mi-e greu sa cred ca au postat oameni altfel decat cei de mai sus mentionati .

De ce sa fie patetic ca pe tine te-a influentat la cumparare opinia celor de pe forum? In fond, la fiecare alegere din viata, fie ca vrei sa cumperi un laptop, o masina, o casa, etc, ceri parerea reudelor, prietenilor, cunostintelor sau, daca ei sunt nestiutori, ale unora mai avizati de pe forumuri... nu avizati in sensul ca emit hartii semnate si stampilate, avizati in sensul ca, in anumite domenii stiu mai multe decat tine.

(IMG:style_emoticons/default/cool.gif)

Iar nu intelegi mai nimic. RoAp a vrut sa zica/scrie sa vii cu argumente cand declari ceva sus si tare. Tu nu intelegi ca noi nu te credem pe cuvant ca stii asa bine ce se invarte in lumea asta si ca tu nu esti buricul universului? Toti de aici incercam sa aducem argumente, numai tu vii cu tot felul de chestii din top si vrei sa te credem pe cuvant ca asa a zis conqueror. Ave cezar ! Parca ai da posturi la ghici, zau asa, o prinde bine, nu prinde nu-i bai. Whatever.. tine-o tot asa, ca pe mine a inceput chiar sa ma distreze

QUOTE(mynameismada @ Mar 7 2006, 23:39) *
Azi am fost la banca...lol, cred ca in max o sapt o sa am banii. Si sunt la fel de indecis. Intre Asus Q033 sau Acer 1694 sau Acer 5024....sau sa dau un pic mai multi bani( cu vreo 10 mil) si sa imi iau un toshiba de 17'' sau un Asus centrino duo.....Pt cine vrea sa vada asus-ul centrino duo, VEZI AICI

Eu personal as merge pe mana alora de la Toshiba. Uite, nu imi aduc aminte exact unde naiba am vazut eu thread-ul respectiv (am impresia ca era pe mylaptop.com sau ceva de genul asta) cand arata omul tot felul de poze cum dupa 3-4 luni de zile a inceput sa ii crape colturile la asus-ul lui luat nou nout. Si asta cica fara sa il scape pe jos sau sa il forteze cand il deschidea. Plus de asta, nu am vazut pe nicaieri sa se vorbeasca cu mult patos despre asus (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) E vorba totusi de ceva bani (10 mil) ptr acel asus. Eu acum (ca nu sunt in locul tau (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) declar ca as lua acel toshiba in loc de asus.... dar pe de alta parte ma gandesc ca nu am dat 15 mil in plus ca sa imi iau un hp nx8220 in loc de nx 6125. Ce-i drept, eu l-am luat cu banii jos si am zis ca nu are sens sa mai imi fac datorii de 10 milioane. Plus de asta, am zis clar ca notebook-ul nu va fi ptr joace (ptr asta am desktopul ce naiba) ci doar ptr filme si muzica dpdv al multimediei. Vreau sa spun ca nu m-am inselat deloc, l-am fortat la inceput cu niste fifa 2005/2006, si se mai joaca prietena mea heroes pe el (care nu se pune) si cam atat.
Eu personal sunt curios cum s-ar comporta un asus, dar sa nu fie al meu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Sa ne spui si noua te rog ce decizie iei.

Acest mesaj a fost modificat de Dvorak: 8th March 2006, 11:24

+Quote Post
gordonFreeman
mesaj 8th March 2006, 11:40
Mesaj #609

Junior

Data înscrierii: 29-August 05
ID membru: 45 383

QUOTE(mynameismada @ Mar 7 2006, 21:39) *

Desi sunt deacord cu Dvorak in ceea ce priveste fiabilitatea produselor Toshiba , eu mereu am avut o retinere in ceea ce priveste notebook-uri cu display de 17inch.
Acuma sincer, e cam masiv. Daca te gandeshti ca e totushi un portabil la urma urmei, ideea ar fi sa-l tii cat mai mic, ca itzi spun din experienta proprie, daca ai un WLAN in casa o sa tot te plimbi cu el (personal il car si in bucatarie seara cand mananc ca sa citesc forumurile, si chiar si in buda dimineatza, la citit de presa). Daca ar fi de 17inch cred ca nu ar mai fi asha de comod de tinut pe genunchi sau de cuibarit intr-un colt pe masa, printre felii de panie si rude de salam. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Stiu ca asta nu-i un argument prea important in ceea ce priveste achizitia de laptop, eu personal nu prea l-am luat in calcul cand mi-am luat nx-ul, dar e in mod sigur genul de problema care apae dupa achizitie cand incepe convietzuirea cu noua jucarie.
Si pe langa astea sunt multe alte chestii minore de care dai cu timpul, cum ar fi pozitionarea gurii de ventilare de la CPU. Daca e burta notebookului asta inseaman ca adio stat cu el in pat, daca e pe laterala (ca la NX) trebe sa ai grija sa nu il lipesti de canapea.. si tot asha.
Bottom line, sfatul meu ar fi ca pe langa tipicele cercetari referitoare la componente si performanta sa fii atent si la ergonomia device-ului ca e foarte importanta.

P.S. @mynameismada sunt curios cate pagini de forum mai trec pana ajungi sa-tzi chiar iei device-ul si de cate ori mai oscilezi intre diverse produse (spun asta fara nici un strop de rautate, ca si eu tot indecis ca tine am fost (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ).
Mark: page 21 si estimez ca ajungem la 27. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Mai liciteaza cineva, poate facem un pool. lol
@mynameismada - keep up the good fight ! Oricum agonia de dinnainte de achizitie e jumatate din amuzament (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Acest mesaj a fost modificat de gordonFreeman: 8th March 2006, 11:49

+Quote Post
mynameismada
mesaj 8th March 2006, 12:22
Mesaj #610

Active Member

Data înscrierii: 5-September 05
ID membru: 46 138

Stiu ca nu zici cu rautate....si stiu ca am oscilat intre y firme si x produse. Dar cand bag atatia bani intr-un calc, din banii mei, nu banii lu' tata sau eu stiu ai cui.....esti atent ce cumperi...parerea mea. Acu cateva posturi vorbeam despre memorii DDR vs DDR2. Am gasit un link, VEDETI AICI din care reiese, vad eu ca nu ar fi mare diferenta intre ele. Voi ce credeti? Daca ar fi asa, imi iau Aceru 5024 cu 1GB ram (DDR) si gata. Si e si la 46,5 mil.

+Quote Post
xymzar
mesaj 8th March 2006, 15:03
Mesaj #611

Member

Data înscrierii: 14-October 04
ID membru: 24 285

O sa fiu un pic offtopic. Nu mai intru in aria asta ca m-ati "virusat" (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , vreau si eu laptop.
Acum intrbare la obiect ca sa zic asa, caut si nu gasesc (poate nu stiu sa caut (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ):
un procesor Intel M la 2Ghz cu ce procesor Intel desktop este echivalent?

Multumesc

+Quote Post
Dvorak
mesaj 8th March 2006, 15:11
Mesaj #612

Junior

QUOTE(gordonFreeman @ Mar 8 2006, 11:40) *
Desi sunt deacord cu Dvorak in ceea ce priveste fiabilitatea produselor Toshiba , eu mereu am avut o retinere in ceea ce priveste notebook-uri cu display de 17inch.
Acuma sincer, e cam masiv.

Pai da mai frate, da' omu' vrea neaparat de ala de 17, nu ai vazut ca l-am intrebat eu mai sus pe undeva? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
p.s. sincer, nici eu nu mi-as lua de 17.... is huge (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

*later edit: imi cer scuze, era vorba despre viobasta care vroia neaparat de 17. Nu stiu mynameismada daca vrea neaparat de 17, asa ca retractez ce am scris mai sus... mai putin chestia cu huge (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Acest mesaj a fost modificat de Dvorak: 8th March 2006, 15:21

+Quote Post
Reclama
mesaj A minute ago
Mesaj #

Grup: Bot

In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!

71 V  « < 32 33 34 35 36 > » 
Closed TopicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 23rd November 2009 - 21:32
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia