|
  |
Laptop, Pt cei care au laptop - generalitati |
|
|
|
|
27th February 2006, 11:07
|
Junior
Grup: Members
Data înscrierii: 14-November 03
ID membru: 8 138

|
QUOTE(viobastea @ Feb 27 2006, 10:50)  Sincer nu stiu ce sa fac. Lucrez ca depanator hardware de aproape 4 ani, si tare imi e greu sa cred ca o firma ca fs ar scoate pe piata o intreaga gama de laptopuri (amilo x34x) care sa aibe un asemenea bug si care de aproape 4 luni cred sa nu fie remediat, insa eu am citit tot acel topic si se pare ca au fost foarte multe probleme dar care au fost rezolvate prin diverse patchuri sau update-uri de bios. Nu stui ce sa fac. Acel laptop era super si ca pret si ca dotari.......... (IMG: style_emoticons/default/huh.gif) (IMG: style_emoticons/default/confusedsmiley.png) Habar nu am.......... Eu unul nu as risca. Inainte sa ma hotarasc pentru un hp, am cochetat mult timp cu ideea unui toshiba tecra. Are acelasi pret cu fsc. Asta daca nu vrei neaparat ecran de 17. Numai lucruri bune am auzit despre toshiba. Bafta in luarea deciziei (IMG: style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|
27th February 2006, 11:31
|
Junior
Data înscrierii: 3-February 06
Locație: Bucuresti
ID membru: 64 296

|
|
|
|
|
|
|
|
|
27th February 2006, 12:10
|
Junior

|
QUOTE(viobastea @ Feb 27 2006, 11:31)  Ce parere ai despre asta: ToshibaE clar, vrei neaparat ecran de 17 (IMG: style_emoticons/default/smile.gif) ) Specificatiile arata foarte bine, insa nu am auzit pe nimeni sa aiba asa ceva. Eu daca as fi avut bani, as fi luat modelul pe care ti l-am aratat inainte din simplul motiv ca nu imi trebuie ecran de 17 inchi. Oricum, Toshiba vs fsc as alege, fara sa ma gandesc o secunda, Toshiba. Vad ca diferenta este in jur de 4 mil (intre fsc 17 inchi si toshiba 17 inchi).... Tecra este model superior Satellite la Toshiba. Este facut mai ptr business man.
|
|
|
|
|
|
|
|
27th February 2006, 14:47
|
Junior
Data înscrierii: 28-October 05
ID membru: 51 516

|
regret ca dupa o pauza in care nu am mai intrat pe forum, in loc de pareri civilizate am citit pagini de certuri. mai mult nu spun,anyway, intre timp, ce mi s-a intamplat:am mers cu trenul in concediu cam 9 ore, din care un vecin de compartiment a folosit un laptop asus, nush exact ce model, dar vizual...parea cam vechi, folosit. cred ca mai mult de xls sau doc sau jocuri mici nu folosea, dar m-a impresionat ca bateria l-a tinut cam 5 ore, cu mici pauze de tigara facute de el cam la 40min. asta m-a facut sa ma interesez mai mult de asus si intr-adevar, este interesant. inca ma mai interesez si apoi va scriu cu exemple de produse-laptopuri, normal. pana acum spun doar ca mi-au placut la atingere 2 laptopuri ce mi-au cazut in mana.ecranul este superb. oricum, in romania, raportat la performanta si pret, HP-ul este cel mai indicat. calitatea este peste acceptabil pentru pretul platit.
|
|
|
|
|
|
|
|
27th February 2006, 15:07
|
Junior
Data înscrierii: 29-August 05
ID membru: 45 383

|
QUOTE(xilvius @ Feb 27 2006, 12:47)  regret ca dupa o pauza in care nu am mai intrat pe forum, in loc de pareri civilizate am citit pagini de certuri. mai mult nu spun,anyway, intre timp, ce mi s-a intamplat:am mers cu trenul in concediu cam 9 ore, din care un vecin de compartiment a folosit un laptop asus, nush exact ce model, dar vizual...parea cam vechi, folosit. cred ca mai mult de xls sau doc sau jocuri mici nu folosea, dar m-a impresionat ca bateria l-a tinut cam 5 ore, cu mici pauze de tigara facute de el cam la 40min. asta m-a facut sa ma interesez mai mult de asus si intr-adevar, este interesant. inca ma mai interesez si apoi va scriu cu exemple de produse-laptopuri, normal. pana acum spun doar ca mi-au placut la atingere 2 laptopuri ce mi-au cazut in mana.ecranul este superb. oricum, in romania, raportat la performanta si pret, HP-ul este cel mai indicat. calitatea este peste acceptabil pentru pretul platit. What's a good forum without a FLAME every now and again. (IMG: style_emoticons/default/naughty.gif) Oricum ASUS sunt recunoscuti pentru durata de viata foarte mare a notebookurilor pe care le fac. Pe langa asta individul putea sa si avut si o baterie suplimentara gen "Travel Pack".
|
|
|
|
|
|
|
|
28th February 2006, 12:17
|
Junior

|
ce stiti despre firmele care ofera internet wirless in romania? fara nume. cum se face conexiune?cum este aceasta, calitativ vbind, cat de nociva este tehnologia-radiatii,etc? merita?
Acest mesaj a fost modificat de xilvius: 28th February 2006, 13:14
|
|
|
|
|
|
|
|
28th February 2006, 14:55
|
Member
Data înscrierii: 28-June 05
ID membru: 40 146

|
QUOTE(viobastea @ Feb 27 2006, 11:31)  Ce parere ai despre asta: Toshiba Si eu prefer toshiba (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) dar totusi cred ca si asta Notebook Fujitsu Siemens AMILO M-3438G are specificatii dragute! O colega de la noi mi-a recomandat FSC ca fiind foparte fiabil. Pers a trecut acum pe un Sony Vaio - deci cred ca are un termen de comparatie viabil (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) | |
|
|
|
|
|
|
|
|
28th February 2006, 16:50
|
Junior

|
QUOTE(prafuit @ Feb 28 2006, 14:55)  Si eu prefer toshiba (IMG: style_emoticons/default/tongue.gif) dar totusi cred ca si asta Notebook Fujitsu Siemens AMILO M-3438G are specificatii dragute! O colega de la noi mi-a recomandat FSC ca fiind foparte fiabil. Pers a trecut acum pe un Sony Vaio - deci cred ca are un termen de comparatie viabil (IMG: style_emoticons/default/tongue.gif) Am pus un link pt un forum de pe site de la fujitsu si de cand am citit acolo mi-am schimbat parerea. Nu mai cred ca fs sunt chiar atat de bune (IMG: style_emoticons/default/nono.gif) (IMG: style_emoticons/default/deadtongue.gif) Nu mai stiu @xilvius Respecta si tu topicu ca nu e greu (IMG: style_emoticons/default/wink.gif)
Acest mesaj a fost modificat de viobastea: 28th February 2006, 17:03
|
|
|
|
|
|
|
|
1st March 2006, 11:04
|
Active Member
Data înscrierii: 5-September 05
ID membru: 46 138

|
Ce parere aveti despre laptopul asta de 17''....in afara de faptul ca e un pic cam greu?
|
|
|
|
|
|
|
|
1st March 2006, 11:29
|
Junior

|
QUOTE(mynameismada @ Mar 1 2006, 11:04)  Ce parere aveti despre laptopul asta de 17''....in afara de faptul ca e un pic cam greu? Nu stiu de ce, dar mie nu imi inspira incredere..... Placa video nu e scrisa (am cautat eu pe net, este un x700). Pe mine m-ar pune pe ganduri diferenta de 11 milioane intre acest fsc si un asus tot cu turion, cu 17 inchi de ecran, dar care are 512 mega in loc de 1 giga. Adica pare nitel mai slab asus-ul facut pe aceeasi tehnologie, dar care e mult mai scump. Mai e tot pe acolo si un acer (tot pe turion), care are ecran de 15.4 si si ala e mai scump cu 1 milion. Trebuie sa fi tras undeva in jos de bani astia de la fsc. E doar o banuiala, nu o lua ca atare (IMG: style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|
1st March 2006, 11:38
|
Member

|
QUOTE(mynameismada @ Mar 1 2006, 11:04)  Ce parere aveti despre laptopul asta de 17''....in afara de faptul ca e un pic cam greu? Specificatii complete despre produs :
|
|
|
|
|
|
|
|
1st March 2006, 12:39
|
Junior

|
Nu stiu de ce dar diferenta de pret e prea mare. ceva e putred rau la mijloc adica in jur de vreo 10 - 15 mil putred. Nu stiu ce sa zic Ma refer fata de un laptop tot cu lid de 17 ''
Acest mesaj a fost modificat de viobastea: 1st March 2006, 12:40
|
|
|
|
|
|
|
|
1st March 2006, 13:22
|
Active Member
Data înscrierii: 5-September 05
ID membru: 46 138

|
pe site-ul la FS zice hypermemory? ce e asta? nu inseamna ceva gen shared? iar la emag zice DDR1 external Video RAM....
|
|
|
|
|
|
|
|
1st March 2006, 14:36
|
Junior

|
QUOTE(mynameismada @ Mar 1 2006, 13:22)  pe site-ul la FS zice hypermemory? ce e asta? nu inseamna ceva gen shared? iar la emag zice DDR1 external Video RAM.... Placa video X700 are memorie proprie de 128 mb dar mai poate lua din memoria sistemului pana la 512 mb. Din cate stiam eu x700 exista doar cu 128 si 256. Dar vad ca a aparut si cu 512, adevarat nu proprii. (IMG: style_emoticons/default/smile.gif) HyperMemory, an innovative technology that reduces PC system costs by allowing its visual processors to use system memory for graphics processing. HyperMemory uses the high-speed bi-directional data transfer capabilities of PCI Express to store and access graphics data in system memory, leading to less of a dependence on graphics memory and ultimately a lower overall system cost.
|
|
|
|
|
|
|
|
1st March 2006, 15:12
|
Junior

|
ok, atunci respectand topicul, intreb din nou: ce se stie despre radiatiile aparute la transferul de informatii wireless, folosind tehnologia 802.11b/g gasita in majoritatea LAPTOP-urilor? acum e bine formulata intrebarea?
|
|
|
|
|
|
|
|
1st March 2006, 16:21
|
Member

|
QUOTE(xilvius @ Mar 1 2006, 15:12)  ok, atunci respectand topicul, intreb din nou: ce se stie despre radiatiile aparute la transferul de informatii wireless, folosind tehnologia 802.11b/g gasita in majoritatea LAPTOP-urilor? acum e bine formulata intrebarea? Si nu o sa primesti raspuns - scuze de offtopic - iti spun din proprie experienta. Nu o sa primesti raspuns din mai multe motive: ca nu se stie, ca nu se vrea, ....... Citeste ptopicul la ce am scris eu si o sa vezi! Eu nu te pot ajuta, pt ca nu stiu, si acolo unde nu ma pricep nu ma bag!
Acest mesaj a fost modificat de prafuit: 1st March 2006, 16:22
|
|
|
|
|
|
|
|
1st March 2006, 17:11
|
Junior

|
QUOTE(xilvius @ Mar 1 2006, 15:12)  ok, atunci respectand topicul, intreb din nou: ce se stie despre radiatiile aparute la transferul de informatii wireless, folosind tehnologia 802.11b/g gasita in majoritatea LAPTOP-urilor? acum e bine formulata intrebarea? Pai, ce pot sa spun, nu am investigat foarte mult domeniul asta, ba vis-a-vis de WiFi (aka ieee 802.11b) chiar deloc. M-am interesat nitel pentru telefonia mobila. Presupun ca e tot cam aceeasi chestie. Exista intr-adevar niste radiatii periculoase (nu foarte insa), dar sa fimi seriosi (IMG: style_emoticons/default/smile.gif) ... Mai conteaza la cata radiatie avem in jurul nostru? Cernobal, gaze toxice de la masini, junky-food de la mcdonalds si hamburger-ariile de la scara blocului etc cred ca sunt chestii cu mult mai periculoase. Oricum, vezi aicip.s.: fratilor, hai nu va apucati si voi la cearta pe aici, ca au fost destule posturi pe aici (IMG: style_emoticons/default/peacefingers.gif) men !! Uite un test interesant pentru hard-urile de laptop: tom's hardware. Am dat link direct la concluzie, ca acolo am ajuns. Recunosc ca nu l-am citit chiar pe tot, m-am uitat la benchmarks. Dar diseara cand ajung acasa il "rad" Sa dau un citat totusi, pt ca stiu pe cineva de aici (nu spui cine, ca poate imi da cu ceva in cap) care tot tine mortis cu fujitsu (IMG: style_emoticons/default/smile.gif) (care e mai bun decat dell si sony dom'le) " Fujitsu's 160 GB 2.5" drive disqualifies itself for notebook use due to its size, weight and inadequate performance. "
|
|
|
|
|
|
|
|
A minute ago
|

Grup: Bot

|
In curand... autoevolution.roTeste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
|
|
|
|
|
|
|
  |
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:
|