Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

71 V  « < 18 19 20 21 22 > »   
Closed TopicStart new topic
> Laptop, Pt cei care au laptop - generalitati
gordonFreeman
mesaj 24th January 2006, 10:08
Mesaj #343

Junior

Grup: Members
Data înscrierii: 29-August 05
ID membru: 45 383

Are cineva idee cum naiba se instaleaza driverii SATA pentru un amilo pro v2045 ? FDD nu are asha ca solutzia asta nu valida desi la producator asha zice sa faci.
De instalat XP nu merge ca spune ca nu vede nici un HDD pe sistem.
Anybody has any Ideea ?

Acest mesaj a fost modificat de gordonFreeman: 24th January 2006, 10:09
Go to the top of the page

+Quote Post
xilvius
mesaj 24th January 2006, 10:39
Mesaj #344

Junior

Data înscrierii: 28-October 05
ID membru: 51 516

bravos. buna treaba ai facut cu hp nx6110. si eu tot pe asta l-as fi ales. motivele sunt multe, nu mai conteaza acum. singura parte nasoala la laptopul asta este ca nu are s-video out. in rest, astept test!!! ma intereseaza laptopul asta de vreo 3 sapt si abia astept sa vad niste rezultate la teste pe forum. incearca sa il testezi cu Performance Test. ca sa putem compara cu un toshiba testat mai devreme pe forum si sa pui un printscreen de la test aici. thx!! sa-l folosesti sanatos. si cat mai mult timp.

+Quote Post
Dvorak
mesaj 24th January 2006, 11:20
Mesaj #345

Junior

Data înscrierii: 14-November 03
ID membru: 8 138

QUOTE(gordonFreeman @ Jan 24 2006, 10:08) *
Are cineva idee cum naiba se instaleaza driverii SATA pentru un amilo pro v2045 ? FDD nu are asha ca solutzia asta nu valida desi la producator asha zice sa faci.
De instalat XP nu merge ca spune ca nu vede nici un HDD pe sistem.
Anybody has any Ideea ?

Hey, dar tu ai hp nx 6125! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Serios acum, chiar asa, cum se instaleaza driverii ptr SATA? Stie cineva?

+Quote Post
nsec
mesaj 24th January 2006, 13:24
Mesaj #346

Active Member

Data înscrierii: 11-October 04
ID membru: 24 128

QUOTE(xilvius @ Jan 24 2006, 10:39) *
bravos. buna treaba ai facut cu hp nx6110. si eu tot pe asta l-as fi ales. motivele sunt multe, nu mai conteaza acum. singura parte nasoala la laptopul asta este ca nu are s-video out. in rest, astept test!!! ma intereseaza laptopul asta de vreo 3 sapt si abia astept sa vad niste rezultate la teste pe forum. incearca sa il testezi cu Performance Test. ca sa putem compara cu un toshiba testat mai devreme pe forum si sa pui un printscreen de la test aici. thx!! sa-l folosesti sanatos. si cat mai mult timp.

astazi la ora 18 ma duc sa il iau ... m-au sunat astazi pe la ora 11 sa imi spuna ca a venit ... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
urmeaza sa instalez windows-ul si apoi promit un review ...

+Quote Post
Obscuru
mesaj 24th January 2006, 13:25
Mesaj #347

Junior

Data înscrierii: 9-May 05
Locație: Brasov
ID membru: 36 330

QUOTE(Dvorak @ Jan 24 2006, 11:20) *
Hey, dar tu ai hp nx 6125! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Serios acum, chiar asa, cum se instaleaza driverii ptr SATA? Stie cineva?

Eu am reusit sa bag driverele de SATA pe CD-ul de WinXP Pro bootabil si merge fara probleme.

Acest mesaj a fost modificat de Obscuru: 24th January 2006, 13:26

+Quote Post
rio
mesaj 24th January 2006, 23:54
Mesaj #348

Junior

Data înscrierii: 18-March 05
ID membru: 32 695

-sunt 2 variante de a instala : ori cu un floppy extern , ori cu o copie dupa un cd original de windows de lapop fujitsu-siemens . Apesi F6 si bagi floppy -u care il gasesti pe cd-u cu care vine laptop-u .

+Quote Post
hades
mesaj 27th January 2006, 11:23
Mesaj #349

Junior

Data înscrierii: 16-December 03
Locație: Bucuresti
ID membru: 9 130

Asa cum spune Obscuru, trebuie doar sa-ti faci un cd de xp cu drivere sata. Poate va explica Obsucru cum se face, stiu ca e un soft, cu care faci asta. In plus a mai fost discutat, insa nu mai stiu unde. Oricum e si o metoda simpla. Imi pare rau ca nu-mi aduc aminte unde am citit. Sigur tot pe un forum.

+Quote Post
mynameismada
mesaj 31st January 2006, 23:43
Mesaj #350

Active Member

Data înscrierii: 5-September 05
ID membru: 46 138

nsec....ai promis un review....ce se aude cu noul tau laptop?

+Quote Post
gigivasilescu
mesaj 1st February 2006, 11:24
Mesaj #351

Junior

Data înscrierii: 28-January 06
ID membru: 63 438

GordonFreeman, ai putea sa faci un mic review al noului tau laptop indata ce reusesti sa instalezi Windows pe el?

Ma intereseaza sa achizitionez un laptop Fujistsu-Siemens, insa nu am auzit de bine despre ele deloc in ultima vreme si nu stiu ce sa fac.

As dori sa-mi raspunzi la urmatoarele intrebari daca se poate:

1. Cum se prezinta carcasa? Pare rezistenta, in cazul in care te porti frumos cu ea?
2. Cat de tare se incalzeste?
3. Cat tine bateria? (real) A fost nevoie sa o formatezi?
4. Cum este monitorul?
5. Ce model de HDD ai (Seagate, WD etc.)?
6. De unde l-ai luat? (nu ca reclama, doar informativ)
7. Ce probleme ai avut sau ai cu el (in afara de instalarea software-ului)?

+Quote Post
voinea
mesaj 1st February 2006, 11:44
Mesaj #352

Junior

Data înscrierii: 27-December 03
ID membru: 9 458

ce laptopuris sub 1.5KG si display maxim 12.1" exista pe piata ?

Intreb pentru ca am avut ocazia sa tin in mana un samsung 1.2Ghz Centrino de 12" ecran cu DVD externr.. foarte smecher sincer.

In afara de VAIO de la Sony nu am mai vazut pe la noi jucarii asa micute. Ce variante mai sunt ? La vara (stiu ca e departe) as fi tentat sa-mi iau asa ceva pentru munca (e car necesar pentru mine sa-mi fie laptopul mai mic)

+Quote Post
mynameismada
mesaj 1st February 2006, 13:42
Mesaj #353

Active Member

vezi AICI un filtru pt ce ai vrut tu.....dupa cum vezi cel mai ieftin e 62 mil, cel mai scump e aproape 80 mil.....daca te tine....

+Quote Post
voinea
mesaj 1st February 2006, 13:46
Mesaj #354

Junior

Data înscrierii: 27-December 03
ID membru: 9 458

au... scupmp domne' scump. Dincolo era mai ieftin (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

merci de link. Eu o sa incerc sa-l iau de pe piata neagra sau gri... sa vedem la cat o sa-l gasesc (la vara) si ce anume model o sa iau.

+Quote Post
hades
mesaj 1st February 2006, 18:00
Mesaj #355

Junior

Data înscrierii: 16-December 03
ID membru: 9 130

QUOTE(voinea @ Feb 1 2006, 11:44) *
ce laptopuris sub 1.5KG si display maxim 12.1" exista pe piata ?

Intreb pentru ca am avut ocazia sa tin in mana un samsung 1.2Ghz Centrino de 12" ecran cu DVD externr.. foarte smecher sincer.

In afara de VAIO de la Sony nu am mai vazut pe la noi jucarii asa micute. Ce variante mai sunt ? La vara (stiu ca e departe) as fi tentat sa-mi iau asa ceva pentru munca (e car necesar pentru mine sa-mi fie laptopul mai mic)

HP-Compaq TC1100 Tablet PC. E criminal! Dar si 90 000 000!

+Quote Post
gigivasilescu
mesaj 1st February 2006, 23:31
Mesaj #356

Junior

Nimeni, nimeni la intrebarea mea? (IMG:style_emoticons/default/confusedsmiley.png)

Oricum, s-ar parea ca nu ma voi avanta atat de sus pana la urma. Acer-ul 2413NWLMi si Fujitsu-Siemens Amilo Pro V2035 par dragutze, dar nu-mi inspira incredere. Iar la banii mei nu-mi permit sa o dau in bara, imi trebuie o chestie functionala si care sa tina.

Ceea ce inseamna ca au ramas in cursa Prestigio Nobile 150 (care este un mister total) si HP nx6110.

nsec, un mic review al noului tau laptop HP te rugam?

Acest mesaj a fost modificat de gigivasilescu: 1st February 2006, 23:31

+Quote Post
gordonFreeman
mesaj 2nd February 2006, 10:04
Mesaj #357

Junior

Data înscrierii: 29-August 05
ID membru: 45 383

QUOTE(gigivasilescu @ Feb 1 2006, 09:24) *
GordonFreeman, ai putea sa faci un mic review al noului tau laptop indata ce reusesti sa instalezi Windows pe el?

Ma intereseaza sa achizitionez un laptop Fujistsu-Siemens, insa nu am auzit de bine despre ele deloc in ultima vreme si nu stiu ce sa fac.

As dori sa-mi raspunzi la urmatoarele intrebari daca se poate:
1. Cum se prezinta carcasa? Pare rezistenta, in cazul in care te porti frumos cu ea?
2. Cat de tare se incalzeste?
3. Cat tine bateria? (real) A fost nevoie sa o formatezi?
4. Cum este monitorul?
5. Ce model de HDD ai (Seagate, WD etc.)?
6. De unde l-ai luat? (nu ca reclama, doar informativ)
7. Ce probleme ai avut sau ai cu el (in afara de instalarea software-ului)?

Salut. FSC-ul nu este al meu ci al unui coleg. Dar i-am dat lista ta de intrebari si mi-a pasat urmatoarele raspunsuri:

1. Imi place plasticul, pare de calitate shi am tras ceva de el...
2. este RECE !!!
3. baterie neformatata - vreo 2 ore sau 2.5 de development in .NET
4. Are luminozitate/contrast/culori DE BELEA !!!
5. nu shtie
6. Verasys
7. nu am probleme... in general se mishca prea repede shi citeodata e deranjant... (funny isn't he ? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )

+Quote Post
gigivasilescu
mesaj 2nd February 2006, 11:54
Mesaj #358

Junior

Multumesc frumos! Mi-a mai crescut inima la loc... dar inclinatia mea in acest moment bate (tare) spre HP nx6110. Sa vedem, sa vedem, ca abia pe la jumatatea lunii asteia voi avea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) capacitatea financiara (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) sa ma avant.

+Quote Post
adizaha
mesaj 2nd February 2006, 21:25
Mesaj #359

Member

Data înscrierii: 17-June 05
Locație: galati
ID membru: 39 182

QUOTE(mynameismada @ Oct 3 2005, 14:24) *
As vrea sa stiu ce parere aveti despre laptop-uri...care sunt cele mai bune(raport calitate/pret), daca v-ati cumparat in ultima vreme laptop, de care, la ce pret...orice pe subiectul asta. Si tot la acest capitol, ce parere aveti despre Fujitsu Siemens?

pareri nu foarte bune despre Fujitsu Siemens. la facultate la mine e aproape imposibil sa supravietuiesti fara laptop. initial, s-a optat pt FS (si toti studentii asta aveau)dar dupa primii doi ani s-a renuntat pt ca pana in anul III mai toate aveau probleme. eu am un Dell 600 si sunt multumita. am varsat cafea pe el anul trecut ( si destul de mult) si am avut prezenta de spirit sa il curat repede.....a mers fara probleme desi va recomand atentie ....

+Quote Post
mynameismada
mesaj 3rd February 2006, 00:13
Mesaj #360

Active Member

Am auzit tot felul de pareri, destul de opuse despre Acer. Seful meu, englez, zice ca sunt bune, fiabile si ca el vrea sa isi cumpere Acer-ul Ferrari. De la altii am auzit ca nu ar fi asa bune. Pareri.....?

+Quote Post
Reclama
mesaj A minute ago
Mesaj #

Grup: Bot

Esti student? Beneficiaza acum de gratuitatile si reducerile de iarna!

71 V  « < 18 19 20 21 22 > » 
Closed TopicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 24th November 2009 - 05:57
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia