Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

71 V  « < 8 9 10 11 12 > »   
Closed TopicStart new topic
> Laptop, Pt cei care au laptop - generalitati
vimp
mesaj 7th December 2005, 13:43
Mesaj #163

Active Member

Grup: Members
Data înscrierii: 3-December 04
Locație: Bacau
ID membru: 26 657

QUOTE(Gogu Steriade @ Dec 6 2005, 13:49) *
Vimp : http://www.insoft.ro/notebook/acer_aspire1511lmi pt ACER-ul ala ; http://www.insoft.ro/notebook/toshiba_satellite-l20-183 - pt Toshiba ! Adevarat, difera pretul cu putin..dar nu cu 10 milioane (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ! Acum, dupa o privire mai atenta, m-am decis sa nu iau L20-183 ca nu are Wireless LAN (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ! E o idiotenie...cum pot astia sa mai conceapa laptop-uri fara wireless lan ...In fine, de asta ce zici : http://www.insoft.ro/notebook/toshiba_satellitepro-l20-184 ? Ma intereseaza unu pana in 35 de milioane care sa ruleze si un GTA San Andreas, destul de placut ! Care a testat, rog sa raspunda , eventual cu link-uri... Multumesc !

Am trimis mail la cei de la insoft vizavi de upgrade memorie la L20-184 si au spus ca se poate. Se adauga 35euro fara TVA la toata afacerea. Mi se pare pana acum cea mai buna oferta pentru buzunarul meu. Ce ziceti, iau teapa?

Acest mesaj a fost modificat de vimp: 7th December 2005, 13:44
Go to the top of the page

+Quote Post
c6t9
mesaj 7th December 2005, 13:56
Mesaj #164

Junior

Data înscrierii: 20-January 04
ID membru: 10 501

eu am renuntat la F-S si la s-ata. dupa aproape o saptamana de cautari si vorbit cu dealeri am primit 2 recomandari: dell sau hp. dell in varianta hi-end ca desktop replacement, hp ca laptop. m-am decis sa astept dell-urile, dar nimeni nu stie cu ce va fi inlocuit i9300. am intrebat de xps2, dar nu se stie. in uk xps2 cu 6800 ultra este 1500 pounds.

toshiba am avut. zgomotos, tastele clampaneau pe jumatatea cu ventilatorul, bateria tine putin (P.M 1.6 cu video share 915) cam 3 ore cu setari pt baterie maxima, fata de acer 1.73 P.M, X700 cam 4 ore cu setari baterie max. rulat aceleasi aplicatii. au bat. la fel. ambele 512ram etc.

tosh. (ce am precizat +) sunet bun, dar slab (se aude incet), calitatea ecranului mult peste acer. o incantare.
unitatea optica zgomotoasa cu tot cu optimizare.

acer. sunet prost, se aude insa tare si mai bine daca il ai pe birou. ecran cu imagine f slaba daca ai setat pt baterie max. (si oricum slaba fata de toshiba in general) taste bine plasate, nezgomotoase, ventilatorul merge rar si este silentios (daca nu te joci). unitate optica slot, silentioasa.

cei care vor jocuri sa caute sisteme cu placi minim x700. ca nu se limiteaza nimeni la san andreas. doar atat vei juca ani de zile. la mine un joc nu tine mai mult de 2-3 saptamani (deja trebuie sa-mi placa si sa ma chinui sa descopar tot - gen POPWW, care a fost o provocare, dar finalul (ambele) destul de slab). daca e mai lung, deja e plictisitor.

trebuie stiut ca se preconizeaza pentium M dualcore si pe 64 de biti, dar cma peste 2 ani, asa ca inca pentium m merita.

eu am avut celeron si pe laptop nu se merita deloc. prefer 3 ore de baterie, decat 5 ore si sa fac in alea 5 cat faceam in 3. mai bine cumparati inca o baterie ca nu e asa de scumpa. alta problema pt celeron, nu prea vine in configuratii bune. din pacate nu cunosc nimic de sempron, deci nu ma pot pronunta. cautati teste pe google.

cheers.

+Quote Post
vimp
mesaj 7th December 2005, 15:33
Mesaj #165

Active Member

Treaba asta cu celeroanele si cu semprunele comparate nu m-a lamurit prea bine. Totusi, pentru mine, care nu sunt amator de jocuri se pare ca tot celeronul e mai potrivit.
@c6T9 : acum 2-3 saptamani am avut ocazia sa pun mana si pe un Toshiba nou nout, un M40X-nu-mai-stiu la vreo 32 milioane. Contrar spuselor tale mi s-a parut de o catitate excelenta a constructiei si nu foarte zgomotos.
Uite ca intre timp m-am mai uitat o data peste un laptop Fujitsu.... O sa mai merg si prin magazine. Nu ar fi exclus sa imi schimb parerile (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Acest mesaj a fost modificat de vimp: 7th December 2005, 15:37

+Quote Post
sdragos
mesaj 7th December 2005, 16:46
Mesaj #166

Junior

Data înscrierii: 6-December 05
ID membru: 56 397

QUOTE(arunescu @ Oct 24 2005, 07:30) *
care e diferenta intre "laptop" si "notebook"?

nici una, sunt acelas lucru!

QUOTE(RTS @ Oct 24 2005, 08:20) *
Salut!

Si eu sunt interesat sa achizitionez un laptop si nu sunt hotarat asupra modelului. M-ar interesa si parerile voastre. Cel pe care l-asi vrea este Aici singurul lucru care ma pune pe ganduri este modul in care arata(tastatura este alba).
Iar cel de-al doilea este Acesta. Dezavantajul la el il reprezinta placa video. (16-64)
As vrea sa cunosc si opiniile voastre si daca credeti ca am si alternative mai bune la banii acestia
Va multimesc!

Iti trebuie placa video min. ATI Radeon 9600 sau x600 cu min 64 Mb RAM sa te poti descurca cu aproape toate jocurile actuale.

+Quote Post
lucas_con
mesaj 7th December 2005, 17:01
Mesaj #167

Junior

Data înscrierii: 5-November 05
ID membru: 52 396

QUOTE(BorisFlokow @ Dec 6 2005, 22:24) *
Eu nu am reusit sa fac senzorul de amprenta ... nu stiu ce are.

Salut. Si eu am avut mici probleme de setare a fingerprintului dar peste care am trecut. Nu stiu daca ai intampinat aceeasi problema dar la mine s-a intamplat urmatoarea faza : iti cere sa iti scaneze un deget prima data , apoi cand ajunge bara aia la final iti cere sa iti scaneze un alt deget ( in cazul in care t-il taie cineva pe celalalt ) trebuie sa dai click pe un alt deget pe care vrei sa il setezi , apoi treci iar prin tot procesul ala de scanare.

Overall notebookul merita 9/10. Daca tinem cont de pretul lui, atunci chiar merita 10. Eu nu prea ma joc, decat Age 3 in ultimul timp , si chiar daca e 3D merge brici.

+Quote Post
c6t9
mesaj 7th December 2005, 18:04
Mesaj #168

Junior

Data înscrierii: 20-January 04
ID membru: 10 501

QUOTE(vimp @ Dec 7 2005, 15:33) *
Treaba asta cu celeroanele si cu semprunele comparate nu m-a lamurit prea bine. Totusi, pentru mine, care nu sunt amator de jocuri se pare ca tot celeronul e mai potrivit.
@c6T9 : acum 2-3 saptamani am avut ocazia sa pun mana si pe un Toshiba nou nout, un M40X-nu-mai-stiu la vreo 32 milioane. Contrar spuselor tale mi s-a parut de o catitate excelenta a constructiei si nu foarte zgomotos.
Uite ca intre timp m-am mai uitat o data peste un laptop Fujitsu.... O sa mai merg si prin magazine. Nu ar fi exclus sa imi schimb parerile (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

al meu a facut cu vreo 10 milionae mai mult, deci se exclude posibilitatea unui low-end ieftin. la pipait e ok, dupa rulat dvd, ascultat muzica si incercat sa scrii text vreo 5 ore, te omoara zgomotul (acer este mult mai silentios). precizez ca l-am tinut numai pe birou, pt ca exista o atentionare sa nu fie tinut in brate, se incinge si poate provoca arsuri (asta m-a speriat, pai nu e laptop?!?) si pt ca are air intake sub el, pozitionat cum nu se poate mai prost.

oricum, dupa ce la acer s-a stricat hardul in 6 luni, am unele rezerve in a-l recomanda.

F-S este un caz special. pe mine nu m-a speriat in mod deosebit temperatura laptopului (desi e mare si asta inseamna o fiabilitatea scazuta), ci si a incarcatorului, care se pare moare foarte repede, cat si cerinta producatorului de a scoate bateria atunci cand este folosit la birou. numarul mare de oameni care se plangeau de suportul F-S, de calitatea instalarii softului si a utilitarealor. totusi nu vad normal, ca dupa un 3dmark01 si un 3dmark05 sa arate placa grafica 97C. asta inseamna ca nu te poti folosi de potentialul ei maxim deloc. in comparatie FS are un singur ventilator care merge controlat termic, i9300 Dell avea 2 ventilatoare care mergeau permanent plus nenumarate fante de aerisire. si pe nici un forum nu am auzit sa existe probleme de temp, decat cele uzuale incalzirea (nu incingerea la extrem) partii de sus mijloc, unde nu se afla nici placa video, nici procesorul. F-S a facut in schimb lap-uri subtire, pe cand Dell l-a ridicat la 4 cm parca.
F-S au niste preturi, uneori sub acer, dar folosesc si config mai ciudate, de ex mem de 400 pe bus 533, care in DC sunt cu 25% mai slabe. nu cred ca s-ata compenseaza. sau un sg modul de 1G 533 SC. nu esti castigat in nici una din config. crapaturile cred ca apar de la caldura mare si nu in mod deosebit de la material.

problema este ca noi traim in romania unde nu gasesti mai nimic, toate sunt scumpe si asta e.
una peste alta mi-a fost frica sa dau 67mil. pe un laptop atat de controversat, testul 3d m-a terminat de tot, iar lovitura finala a venit de la cineva care tocmai cumparase si deja se stricase incarcatorul. prefer sa nu mai cumpar, sa mai astept cateva luni, prost este ca am mare nevoie, dar poate este acer-ul reparat mai repede, pana acum au fost extrem de draguti. va tin la curent. cand aflu ce a avut va spun daca acer merita sau nu. eu l-am ales pt raport pret/performanta imbatabil.

+Quote Post
vimp
mesaj 7th December 2005, 20:38
Mesaj #169

Active Member

QUOTE(c6t9 @ Dec 7 2005, 18:04) *
F-S au niste preturi, uneori sub acer, dar folosesc si config mai ciudate, de ex mem de 400 pe bus 533, care in DC sunt cu 25% mai slabe. nu cred ca s-ata compenseaza. sau un sg modul de 1G 533 SC. nu esti castigat in nici una din config. crapaturile cred ca apar de la caldura mare si nu in mod deosebit de la material.

Intr-adevar, un ochi atent la toate va observa ceea ce ai spus. In multe cazuri am gasit ca este mai avantajos la pret un Toshiba sau un Acer sau chiar un HP (despre care drept sa zic mi-a placut cel mai mult design-ul).
Pana la urma cred ca o sa ma opresc la un L20-184 cu inca un modul de 256 de memorie, asta pentru DDR2/533 si pentru cei doi ani garantie la un pret de sub 30 mil.
Interesant si atent postul tau.

+Quote Post
BorisFlokow
mesaj 7th December 2005, 22:55
Mesaj #170

Active Member

Data înscrierii: 28-August 04
Locație: SOMEWHERE OVER THE WORLD
ID membru: 22 201

@Carpe Diem: Senzorul biometric este o tampenie ... nu foloseste. Acum intradevar ... merita F-S la configuratia respectiva daca ai incredere in ei cand este vb. de calitate. Din punct de vedere al calitatii as recomanda HP ... dar acel F-S de care spuneai tu mai sus este superior lui NX6125.

+Quote Post
Carpe Diem
mesaj 7th December 2005, 23:54
Mesaj #171

Junior

Data înscrierii: 26-November 05
Locație: Timisoara
ID membru: 55 143

QUOTE(BorisFlokow @ Dec 7 2005, 22:55) *
@Carpe Diem: Senzorul biometric este o tampenie ... nu foloseste. Acum intradevar ... merita F-S la configuratia respectiva daca ai incredere in ei cand este vb. de calitate. Din punct de vedere al calitatii as recomanda HP ... dar acel F-S de care spuneai tu mai sus este superior lui NX6125.

Stiu la ce te referi, pana la urma m-am hotarat pentru HP - alegerea am facut-o tinand cont de fiabilitate si calitate. Sapatamana viitoare il primesc...sper sa fi facut cea mai buna alegere. Senzorului biometric (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , in ceea ce ma priveste, nu cred sa-i gasesc vreo utilitate reala, in afara de chestia de fun, care ma va interesa, real, cel mult 2-3 saptamani. Oricum, nu voi implementa Windows-ul pe 64 bits, ci, Linux-ul Suse 64 bits, mult mai stabil si fiabil. Nu voi folosi Microshit (IMG:style_emoticons/default/death.gif) Ofiice, ci Open Office. Sunt extrem de curios cum se va comporta cu acest sistem de operare, tinand cont ca toti cei cu care am luat contact si pe alte forum-uri nu au testat nx6125 in aceste conditii.

Saptamana viitoare, dupa ce il testez revin cu "o cronica" pertinenta si cuprinzatoare despre HP nx6125.
Fișiere atașate
Fișier atașat  angelina_jolie_6.jpg ( 62.86KB ) Număr de descărcări: 33

+Quote Post
Dvorak
mesaj 8th December 2005, 03:29
Mesaj #172

Junior

Data înscrierii: 14-November 03
ID membru: 8 138

QUOTE(Carpe Diem @ Dec 7 2005, 23:54) *
Stiu la ce te referi, pana la urma m-am hotarat pentru HP - alegerea am facut-o tinand cont de fiabilitate si calitate. Sapatamana viitoare il primesc...sper sa fi facut cea mai buna alegere. Senzorului biometric (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , in ceea ce ma priveste, nu cred sa-i gasesc vreo utilitate reala, in afara de chestia de fun, care ma va interesa, real, cel mult 2-3 saptamani. Oricum, nu voi implementa Windows-ul pe 64 bits, ci, Linux-ul Suse 64 bits, mult mai stabil si fiabil. Nu voi folosi Microshit (IMG:style_emoticons/default/death.gif) Ofiice, ci Open Office. Sunt extrem de curios cum se va comporta cu acest sistem de operare, tinand cont ca toti cei cu care am luat contact si pe alte forum-uri nu au testat nx6125 in aceste conditii.

Saptamana viitoare, dupa ce il testez revin cu "o cronica" pertinenta si cuprinzatoare despre HP nx6125.

Neaparat, sa nu uiti te rog. Mie mi-au promis ca pe 16 mi-l aduc. Nu prea ii cred, ma gandesc la un 19-20 decembrie. Pana atunci as avea timp sa ma razgandesc. Oricum, personal astept review-ul tau despre hp nx 6125 ml 34, saptamana viitoare.
Multumesc

Acest mesaj a fost modificat de Dvorak: 8th December 2005, 03:30

+Quote Post
xilvius
mesaj 8th December 2005, 15:03
Mesaj #173

Junior

Data înscrierii: 28-October 05
ID membru: 51 516

QUOTE(Dvorak @ Dec 8 2005, 04:29) *
Neaparat, sa nu uiti te rog. Mie mi-au promis ca pe 16 mi-l aduc. Nu prea ii cred, ma gandesc la un 19-20 decembrie. Pana atunci as avea timp sa ma razgandesc. Oricum, personal astept review-ul tau despre hp nx 6125 ml 34, saptamana viitoare.
Multumesc

yep, asteapta, ca merita.

cat despre review, abia astept si eu. vreau sa compar cu ce am experimentat eu.

cat despre laptop pentru programatori, despre ce se vorbea acum un timp, am gasit un IBM R50e. Parti bune? este IBM, este 2400 lei, are 512Mb ram, lumineaza tastatura noaptea, care tastatura este superba, silentios. parti mai putin bune: configuratie(inafara de ram) de kko.este slab rau. jocuri: sa nu te gandesti, ca-ti faci inima rea. scrie doar cdrw, citeste dvduri. procesor celeron. HDD de 30G(bine, este 40G, dar poti folosi doar 33). nu are touchpad. totul pare cu o generatie in urma la el.
dar este un laptop ideal pentru programatori: bateria este ok, ecranul nu exceleaza, dar este mai mult decat ok. si in cele din urma dar de fapt in primul rand....pretul!!! este o calitate si fiabilitate de invidiat la un pret infim, 24 milioane lei.
ca backup, as alege inafara de ibm un toshiba, cel despre care vbea vimp:
"Pana la urma cred ca o sa ma opresc la un L20-184 cu inca un modul de 256 de memorie, asta pentru DDR2/533 si pentru cei doi ani garantie la un pret de sub 30 mil."

dar astept rezultatul testului din connect ca sa imi fac o idee mai buna. apoi o sa scriu despre teste si clasamente.
ma refer aici doar la laptopuri pentru programatori!! adik putere medie, portabilitate medie, fiabilitate maxima.

+Quote Post
xilvius
mesaj 8th December 2005, 15:20
Mesaj #174

Junior

Data înscrierii: 28-October 05
ID membru: 51 516

error

Acest mesaj a fost modificat de xilvius: 8th December 2005, 15:23

+Quote Post
vimp
mesaj 8th December 2005, 15:25
Mesaj #175

Active Member

Made in china doar asta am vazut prin magazine. Inclusiv FujitsuSiemens, desi am unul la servici "Made in Japan". Ce mi s-a parut mai ciudat este faptul ca acest "Made in" aparea pe etichete de hartie plasticata alba, lipite cumva peste eticheta aia de plastic care cica vine din fabrica. M-am uitat la peste 20 de laptopuri in 3 magazine (inclusiv metro). La doua sau trei modele am vazut "made in" direct pe eticheta mare. Hmm, nu cumva sunt facaturi? Sunt descumpanit.

+Quote Post
lele
mesaj 8th December 2005, 17:58
Mesaj #176

Junior

Data înscrierii: 8-December 05
ID membru: 56 625

Salut!
Ieri seara am descoperit pentru prima oara acest forum si am aflat numai lucruri interesante aici la voi.
Am nevoie de un mic sfat si sunt convinsa ca il voi primi de la voi...Am la dispozitie 30-33 de milioane maxim pentru un nou laptop. Am observat ca marea majoritate sunt interesati de comportarea si performantele laptopurilor din timpul jocurilor. Eu nu sunt un fan al jocurilorpe calculator. Pe mine ma intereseaza ce configuratie este mai buna din punctul de vedere al unui programator. De exemplu sa ruleze ok un netbeans , un .net si un JDeveloper. Marea majoritate a aplicatiilor mele au la baza platforma Sun si ma intereseaza sa imi mearga ok sistemul, fara sa compilez in 2-3 minute.
As dori sa imi indicati, daca se poate,o configuratie care sa ma multumeasca, luand in vedere criteriul fiabilitate in principal, la pretul pe care l-am indicat eu... Cineva mi-a recomandat http://www.emag.ro/notebook/toshiba_satell...L2XE-011018G3... insa nu stiu exact cum se comporta procesoarele Celeron.
Va multumesc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .

+Quote Post
lucas_con
mesaj 8th December 2005, 19:11
Mesaj #177

Junior

Data înscrierii: 5-November 05
ID membru: 52 396

QUOTE(Carpe Diem @ Dec 7 2005, 23:54) *
Senzorului biometric (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , in ceea ce ma priveste, nu cred sa-i gasesc vreo utilitate reala, in afara de chestia de fun, care ma va interesa, real, cel mult 2-3 saptamani.

Pai tocmai asta e...fun. Si fun e bine, nu? ... (IMG:style_emoticons/default/naughty.gif) Nu cred ca o sa iti mearga oricum in Linux pentru ca nu cred ca o sa gasesti soft pentru fingeprint sensor . Pe mine sincer ma ajuta. Am mai multe conturi create cu parole diferite si foarte lungi... si intre care fac switch foarte usor prin scanarea degetului.
Cea mai tare faza la laptopul asta nu cred oricum ca este procesorul sau fingerprint sensorul .... cel mai tare e display-ul. Am mai avut notebookuri pana acum, dar nici unul cu SXGA+ rezolutie. E cu totul o alta experienta. Punct in minus mi se pare Wireless LAN-ul care nu are putere deosebita...cu celalalt notebook ( Toshiba ) am semnal 98 % si cu asta am 70%.
Astept sa iti iei si tu si sa vedem care e parerea ta despre el...

+Quote Post
Carpe Diem
mesaj 8th December 2005, 21:07
Mesaj #178

Junior

Data înscrierii: 26-November 05
Locație: Timisoara
ID membru: 55 143

QUOTE(lucas_con @ Dec 8 2005, 19:11) *
Pai tocmai asta e...fun. Si fun e bine, nu? ... (IMG:style_emoticons/default/naughty.gif) Nu cred ca o sa iti mearga oricum in Linux pentru ca nu cred ca o sa gasesti soft pentru fingeprint sensor . Pe mine sincer ma ajuta. Am mai multe conturi create cu parole diferite si foarte lungi... si intre care fac switch foarte usor prin scanarea degetului.
Cea mai tare faza la laptopul asta nu cred oricum ca este procesorul sau fingerprint sensorul .... cel mai tare e display-ul. Am mai avut notebookuri pana acum, dar nici unul cu SXGA+ rezolutie. E cu totul o alta experienta. Punct in minus mi se pare Wireless LAN-ul care nu are putere deosebita...cu celalalt notebook ( Toshiba ) am semnal 98 % si cu asta am 70%.
Astept sa iti iei si tu si sa vedem care e parerea ta despre el...

Am inteles punctul de vedere, insa as fi preferat senzorului biometric, inca 512 DDR, sau macar placa video cu memorie proprie, minim 64. La asta ma refeream relativ la "caldura" senzorului. Eu lucrez cu multe aplicatii in paralel, in parte web, gen https://..............., parte soft. De aceea m-ar fi incalzit cel mai mult memoria RAM.

Despre nx6125 py416ea, modelul pe care il vizez eu, am auzit numai lucruri bune si foarte bune, pe segmentul medium&small business.

[obs1] Chiar daca nu are Linux-ul driver pentru finger-print, voi incerca sa il emulez din Windows, este un challenge fun! (IMG:style_emoticons/default/w00t.gif)

Vestea cea buna este ca voi primi laptop-ul mai repede, la inceputul saptamanii viitoare, prin urmare as putea sa dau "fisa de observatie" mai repede, sper......... (IMG:style_emoticons/default/worthy.gif)

[obs2] Am testat un nx6125 cu Win XP home edition si avea un lag ingrijorator de mare. Pe win XP 64 bits lipsesc prea multe drivere..... (IMG:style_emoticons/default/nono.gif) Singura solutie este Linux-ul pentru a putea fi folosit la parametrii lui optimi de proiectare, iar atuurile Linux-ului sunt nenumarate
Fișiere atașate
Fișier atașat  angelina_jolie_4.jpg ( 35.79KB ) Număr de descărcări: 38

+Quote Post
vimp
mesaj 8th December 2005, 22:21
Mesaj #179

Active Member

QUOTE(lele @ Dec 8 2005, 17:58) *
Salut!
Ieri seara am descoperit pentru prima oara acest forum si am aflat numai lucruri interesante aici la voi.
Am nevoie de un mic sfat si sunt convinsa ca il voi primi de la voi...Am la dispozitie 30-33 de milioane maxim pentru un nou laptop. Am observat ca marea majoritate sunt interesati de comportarea si performantele laptopurilor din timpul jocurilor. Eu nu sunt un fan al jocurilorpe calculator. Pe mine ma intereseaza ce configuratie este mai buna din punctul de vedere al unui programator. De exemplu sa ruleze ok un netbeans , un .net si un JDeveloper. Marea majoritate a aplicatiilor mele au la baza platforma Sun si ma intereseaza sa imi mearga ok sistemul, fara sa compilez in 2-3 minute.
As dori sa imi indicati, daca se poate,o configuratie care sa ma multumeasca, luand in vedere criteriul fiabilitate in principal, la pretul pe care l-am indicat eu... Cineva mi-a recomandat http://www.emag.ro/notebook/toshiba_satell...L2XE-011018G3... insa nu stiu exact cum se comporta procesoarele Celeron.
Va multumesc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .

Cred ca e OK. Nu lucrez cu JDev, dar din cate stiu eu ar manca destul de multe resurse. L20-183 are avantajul celor 512MB Ram DDR2(din care mai scazi pentru placa video). O varianta ar fi SatellitePro L20-184 asta la care mai pui tu 256MB RAM, tot la ei. Are 2 ani garantie.
O varianta foarte buna mie mi se pare Fujitsu Siemens AMILO Pro V2040 Centrino 1.6GHz aici daca nu tii neaparat la licenta Windows si la o oarecare certitudine a calitatii

Acest mesaj a fost modificat de vimp: 8th December 2005, 22:22

+Quote Post
Dvorak
mesaj 9th December 2005, 09:52
Mesaj #180

Junior

Data înscrierii: 14-November 03
ID membru: 8 138

QUOTE(Carpe Diem @ Dec 8 2005, 21:07) *
[obs2] Am testat un nx6125 cu Win XP home edition si avea un lag ingrijorator de mare. Pe win XP 64 bits lipsesc prea multe drivere..... (IMG:style_emoticons/default/nono.gif) Singura solutie este Linux-ul pentru a putea fi folosit la parametrii lui optimi de proiectare, iar atuurile Linux-ului sunt nenumarate

Sau XP Professional. Din cate am inteles totusi pe net despre modelul asta nu ar fi probleme mari. Eu vizez modelul PY417EA. La ce model te referi tu aici?
QUOTE(Carpe Diem @ Dec 8 2005, 21:07) *
Despre nx6125 py416ea, modelul pe care il vizez eu, am auzit numai lucruri bune si foarte bune, pe segmentul medium&small business.

Acest mesaj a fost modificat de Dvorak: 9th December 2005, 09:55

+Quote Post
Reclama
mesaj A minute ago
Mesaj #

Grup: Bot

Esti student? Beneficiaza acum de gratuitatile si reducerile de iarna!

71 V  « < 8 9 10 11 12 > » 
Closed TopicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 23rd November 2009 - 21:39
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia