Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

71 V  « < 62 63 64 65 66 > »   
Closed TopicStart new topic
> Laptop, Pt cei care au laptop - generalitati
adrianghe
mesaj 1st September 2006, 18:17
Mesaj #1135

Junior

Grup: Members
Data înscrierii: 17-April 06
ID membru: 73 988

multam pentru pareri raman fidel toshiba[size=3] (IMG:style_emoticons/default/notangel.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
adig73
mesaj 1st September 2006, 21:04
Mesaj #1136

Junior

Data înscrierii: 21-August 06
Locație: Timisoara
ID membru: 92 653

QUOTE(adrianghe @ Sep 1 2006, 19:17) *
multam pentru pareri raman fidel toshiba[size=3] (IMG:style_emoticons/default/notangel.gif)

Daca nu iti convine Dell poate vrei un HP la super pret:

http://www.novashop.ro/laptop-hp-compaq-nx...0-mhz-p153.html?

-procesor mai bun
-memorie dubla
-hard mai mare....

+Quote Post
raffael
mesaj 10th September 2006, 18:35
Mesaj #1137

Junior

Data înscrierii: 1-August 06
ID membru: 89 147

Doresc un laptop cu performante acceptabile avand in vedere preturile. Ce parere aveti despre Acer? are cineva?

http://www.dcshop.ro/produs-AS5043WLMI-nb-...me-11831-27.htm
Mi-a placut aici procesorul in special ....

As aprecia un raspuns intrucat in cateva zile doresc sa imi cumpar unul.

Acest mesaj a fost modificat de raffael: 10th September 2006, 18:36

+Quote Post
ripper
mesaj 10th September 2006, 22:44
Mesaj #1138

Dințar

Grup: Moderators
Data înscrierii: 25-March 02
Locație: Cluj-Napoca / Ploiești
ID membru: 985

Despre Acer gasesti o groaza de pareri pe forum... cat despre acel model... te-as sfatui sa mai te gandesti si sa nu te grabesti! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
hades
mesaj 14th September 2006, 11:41
Mesaj #1139

Junior

Data înscrierii: 16-December 03
Locație: Bucuresti
ID membru: 9 130

QUOTE(ironm @ Aug 19 2006, 20:31) *
Sal, am facut rost d un laptop mai vechi, un Asus M3000NP si are ca unitate optica un Matshita DVD-RAM UJ-810 (care nush daca e combo sau dwd rw:) )
Problema e ca in timp ce ardeam cu nero un cd, a dat o eroare cu mai multe...erori...printre care, could not perform fixation, lead in...zicea si ceva de power...nu mai stiu exact,ca am crezut ca a fost de vina bufferu. P-orma cand sa bag alt cd gol, nu-l mai vedea...si am constatat ca nu mai poate citi/scrie cduri dar in schimb vede continutul de pe dvduri. Iar daca dau dubluclick pe CD-ROM in Mycomputer zice
D:\ is not accessible.
The requeste could not be performed because of an I/O device error.

Are careva un firmware update mai nou de 1999 pt modelu asta?? Sau stie careva ce sa-i fac??
Ms

Sa fugi de Matshita UJDA-uri cat poti, sunt catastrofale, am schimbat 5 in 2 ani acelasi rezultat. Vezi daca poti sa il inlocuiesti cu ceva nou, de la atla firma.

Mi se zbarleste pielea cand imi aduc aminte ce-am mai patimit.

QUOTE(Digibrain. @ Aug 4 2006, 01:27) *
Stiti cumva ce-i fac ca sa mearga mouse-ul extern? (IMG:style_emoticons/default/confusedsmiley.png) Am un mouse mare optic cu ps2...i-am luat adaptor din ala cu usb. Si il bag eu repede, pauza...nici un semn. Am instalat un program gasit pe net de la A4...mi-a distrus touchpad-ul. Adica acum nu mai are functiile de scroll avute inaine, din pacate si nici n-a rezolvat nimic ca sa mearga mouse-ul mare. Ce sa fac? (IMG:style_emoticons/default/confusedsmiley.png)

Nu-ti lua un mouse de laptop, e mic incomod si scump. Ia un mouse ieftin normal usb si ai scapat de problema. Eu iti recomand un Logitech S96. maxim 400 000. S96 este un mouse foarte bun!

Aia cu adaptor de la ps2 la usb e o complicatie, cred, mai scumpa decat mouse-ul.

+Quote Post
nfudulu
mesaj 14th September 2006, 12:57
Mesaj #1140

Junior

Data înscrierii: 4-November 05
ID membru: 52 222

QUOTE(mynameismada @ Oct 3 2005, 15:24) *
As vrea sa stiu ce parere aveti despre laptop-uri...care sunt cele mai bune(raport calitate/pret), daca v-ati cumparat in ultima vreme laptop, de care, la ce pret...orice pe subiectul asta. Si tot la acest capitol, ce parere aveti despre Fujitsu Siemens?

V-am mai plictisit acum vreo doua luni cu pataniile legate de depanarea unui laptop Toshiba Satellite m30x care mi-a murit in brate. Consultand mai multi tipi mai priceputi in domeniu am ajuns la concluzia ca placa de baza s-a bulit. Mi s-a recomandat sa-l duc la ROSYSTEM TECH. Asa am facut. Dupa cateva zile m-au sunat sa-mi spuna ca circuitul video de pe placa s-a defectat si ca nu-l pot schimba. Eventual sa-mi comande o noua placa video la peste 500 euro. Evident l-am luat dupa ce le-am platit 10 euro plus tva pentru diagnostic. nu mia dat prin minte sa verific cu atentie starea fizica a elementelor componente (l-am dus demontat si aproximativ la fel l-am luat. L-am dus in alta parte unde am avut o solutie pentru placa de baza mai convenabila. Acolo mi s-a atras atentia asupra zgarieturilor de pe capac. Am fost surprins deoarece sunt grijuliu cu aspectul fizic al sculelor. Mi s-a rezolvat problema cu placa de baza dar am fost informat ca si microprocesorul e bulit ceea ce cei de la ROSYSTEM TECH n-au specificat in diagnostic. In fine, mi s-a reparat laptopul si am vazut ca are ceva probleme si displayul(trei zone egale pe verticala cu luminozitate usor diferita, mai ales la culorile inchise). Am aranjat si schimbarea displayului si la demontare am avut surpriza sa constat ca displayul nu era cel original (din cablaj spanzura un fir cu papuc, cred ca pentru masa, care in raza lui nu avea nimic de care sa se prinda. Asa am inteles cum au putut sa apara in cateva zile sumedenia de zgarieturi, cara nu pareau toate contemporane, de pe capac. Imi schimbasera capacul, evident cu display cu tot. Deci atentie cu firma respectia, mai ales cand nu va rezolva problema si nu puteti testa functionalitatea sculei.
N.F.

+Quote Post
ripper
mesaj 14th September 2006, 13:15
Mesaj #1141

Dințar

Multumim ca ne-ai informat! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Imi pare rau pentru laptop-ul tau... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
Carpe Diem
mesaj 18th September 2006, 23:25
Mesaj #1142

Junior

Data înscrierii: 26-November 05
Locație: Timisoara
ID membru: 55 143

Salutare domnii mei!

Am lipsit foarte mult de pe forum, din decembrie 2005 nu am mai participat la nici o discutie, dar...m-am intors.

Ulltimul meu topic era relativ la un HP nx6125...nu voi detalia experienta mea cu aceasta "jucarioara" decat daca va fi cazul. Am o problema IMENSA si SIDERANTA cu el - mi se exfoliaza carcasa de la o zi la alta, din ce in ce mai tare. Nimeni din jurul meu nu poate sa explice "ce si cum" s-a putut petrece. (IMG:style_emoticons/default/cursing.gif) Exfolierea se manifesta uniform incepand de la partile exterioare ale carcasei cu precadere in zona din stanga unde este evacuarea aerului cald de la procesor...

Nefiind din Bucuresti, ci din Timisoara, am mers la Eta sa constate "gozavia" si sa-mi schimbe carcasa...Omuletzii de acolo au ramas stupefiatzi cand au vazut biata mea carcasa exfoliata si m-au intrebat daca l-am tinut in ploaie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ))lol, cert este ca nu pot sa mi faca nimic in TM ci numai la Bucuresti...Nu pot sa ma lipsesc de laptop nici macar 2 ore, daramite 2 saptamani.

As vrea sa va intreb daca vi s-a intamplat si voua asa ceva sau ati mai auzit...si daca da, care a fost deznodamantul.

Please HELP! (IMG:style_emoticons/default/worthy.gif) Fișier atașat  jim_morrison_narrowweb__200x290.jpg ( 8.79KB ) Număr de descărcări: 33

Acest mesaj a fost modificat de Carpe Diem: 18th September 2006, 23:28

+Quote Post
BorisFlokow
mesaj 19th September 2006, 08:31
Mesaj #1143

Active Member

Data înscrierii: 28-August 04
Locație: SOMEWHERE OVER THE WORLD
ID membru: 22 201

Si la al lui tata sunt parti unde s-a exfoliat putin ca o folie de pe carcasa (in jurul tastaturii) ... s-a exfoliat ca un fel de folie dar nu foarte mult. Treaba este ca tata nu e deranjat foarte rau de chestia asta ... si il foloseste asa, pentru ca functioneaza excelent ... iar bateria tine exact ca in prima zi. Se pare ca aceste notebook-uri au aceasta problema de ordin estetic. Poti atasa o poza cu laptopul tau? Daca se exfoliaza doar plasticul din jurul tastaturii care pare a fi un capac doar presupun ca se poate schimba foarte usor, si cu costuri minime (daca tastatura este aproximativ 2 milioane ... acel capac cred ca este mult mai ieftin). Asteptam si noi o poza cu laptop-ul tau, numai bine

+Quote Post
Byt
mesaj 19th September 2006, 10:46
Mesaj #1144

Member

Data înscrierii: 5-February 02
ID membru: 792

Am si eu o intrebare... Cine este distribuitorul oficial Dell in .ro si cine se ocupa cu service-ul pentru Dell?

+Quote Post
crz
mesaj 19th September 2006, 11:08
Mesaj #1145

Active Member

Grup: Senior Members
Data înscrierii: 27-September 05
ID membru: 48 412

QUOTE(Carpe Diem @ Sep 19 2006, 00:25) *
(...)

Nu pot sa ma lipsesc de laptop nici macar 2 ore, daramite 2 saptamani.

(...)

Normal ar fi sa iti dea un lap pe care sa il folosesti pana cand iti revine al tau de la reparatii...dar nu stiu in ce masura vor face ei gestul acesta...

Succes!
(IMG:style_emoticons/default/peacefingers.gif)

Acest mesaj a fost modificat de crz: 19th September 2006, 11:09

+Quote Post
ripper
mesaj 19th September 2006, 12:20
Mesaj #1146

Dințar

QUOTE(crz @ Sep 19 2006, 12:08) *
Normal ar fi sa iti dea un lap pe care sa il folosesti pana cand iti revine al tau de la reparatii...dar nu stiu in ce masura vor face ei gestul acesta...

Succes!
(IMG:style_emoticons/default/peacefingers.gif)

Asta inca e un vis nedevenit realitate la noi... cine stie cand va fi asa... (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)

+Quote Post
Byt
mesaj 19th September 2006, 12:47
Mesaj #1147

Member

Data înscrierii: 5-February 02
ID membru: 792

Mda (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Al meu a stat 2 saptamani la Scop in service pana au venit piesele (un difuzor si o memorie) desi il puteam folosi fara probleme dar asta e "politica firmei".

+Quote Post
dcg
mesaj 19th September 2006, 13:18
Mesaj #1148

Member

Data înscrierii: 22-November 03
ID membru: 8 322

QUOTE(ripper @ Sep 19 2006, 13:20) *
Asta inca e un vis nedevenit realitate la noi... cine stie cand va fi asa... (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)

Un laptop imprumutat 2 saptamani cat ar sta celalalt in repartii nu prea si-ar atinge scopul (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Omul ar trebui sa isi transfere datele informatiile de pe laptopul vechi pe cel temporar, sa-si reinsaleze programe si sa-si mai configureze tot ce are el nevoie pe acolo etc...si cand s-ar intoarce celalalt ar trebui refaca transferul cu tot ce a muncita alea 2 saptamani dupa care ar trebuie (eventual, din motive de confidentialitate) sa curete laptopul folosit temporar (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Plus toata bataia de cap cu licente si mai stiu eu ce alte chestii neprevazute se mai ivesc pe parcurs. Nu e tocmai productiv, corect? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
FadeToBlack
mesaj 19th September 2006, 13:23
Mesaj #1149

Active Member

Data înscrierii: 15-September 05
Locație: Iasi
ID membru: 47 199

Corect, dar decat deloc tot e bun.

+Quote Post
ripper
mesaj 19th September 2006, 13:51
Mesaj #1150

Dințar

QUOTE(dcg @ Sep 19 2006, 14:18) *
Un laptop imprumutat 2 saptamani cat ar sta celalalt in repartii nu prea si-ar atinge scopul (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Omul ar trebui sa isi transfere datele informatiile de pe laptopul vechi pe cel temporar, sa-si reinsaleze programe si sa-si mai configureze tot ce are el nevoie pe acolo etc...si cand s-ar intoarce celalalt ar trebui refaca transferul cu tot ce a muncita alea 2 saptamani dupa care ar trebuie (eventual, din motive de confidentialitate) sa curete laptopul folosit temporar (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Plus toata bataia de cap cu licente si mai stiu eu ce alte chestii neprevazute se mai ivesc pe parcurs. Nu e tocmai productiv, corect? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Nu e productiv, dar cu un sistem bine organizat si cu oameni capabili se poate implementa si acest lucru la noi...!
Una e cand se strica notebook-ul unui pustan si plange ca nu se mai poate juca CS si trebuie sa stea in service cine stie cat timp, alta e cand se strica notebook-ul unui om care isi castiga painea cu el.... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
dcg
mesaj 19th September 2006, 14:37
Mesaj #1151

Member

Data înscrierii: 22-November 03
ID membru: 8 322

Bun exemplu cu pustanul si CS-ul - aspectul asta cu back-up pe timpul reparatiei ar merge de minune la o placa video (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) dar la sisteme e mai complicat si nici nu cred ca se practica pe undeva prin lume. Asta este una din cauzele pentru care un businessman isi ia un laptop din categoria business aka "reliable", "dependable", that can take a beating and keep ticking (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
Ciurica
mesaj 19th September 2006, 15:52
Mesaj #1152

Member

Data înscrierii: 8-December 04
ID membru: 26 891

QUOTE(dcg @ Sep 19 2006, 06:37) *
Bun exemplu cu pustanul si CS-ul - aspectul asta cu back-up pe timpul reparatiei ar merge de minune la o placa video (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) dar la sisteme e mai complicat si nici nu cred ca se practica pe undeva prin lume. Asta este una din cauzele pentru care un businessman isi ia un laptop din categoria business aka "reliable", "dependable", that can take a beating and keep ticking (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Gresit!!! ... Se practica acest tip de garantie la noi. Eu acum vre-o 3 ani, exact cu asta ma ocupat, aveam o mica firma de distributie si dezvoltare soft... plus, pe langa ele mai vindeam si calculatoare, in pachet cu anumite softuri, practic erau pachete complete pentru buisnes. So.... daca omul avea o problema cu calculatoarele din firma ... spatiul de stocare al datelor era imediat mutat pe alt calculator ... la 2-3 zile (in functie de cati bani dadea (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) erau facute back-upuri la: CVS, Documente ... etc. acestea erau transferate pe un nou calculator, iar configuratiile le faceam noi (dura cam 2-3 ore la vre-o 10 calculatoare - atat am avut cel mai mult si cred ca in 3 ani de 2 ori s-a intamplat nebunia). Eu am renuntat la acea firma (e mai bine fara bataie de cap (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) si la scurt timp ... una din societatile unde eu practicam acest tip de servicii a adoptat metoda si a preluat toti vechii mei clienti, acum, nu stiu sigur daca le mai merge treaba, insa era o super idee si era imbratisata cu drag de multe companii mari si mici din Bucuresti, Clarasi, Constanta si Ilfov!
So.. .se poate!

+Quote Post
Reclama
mesaj A minute ago
Mesaj #

Grup: Bot

In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!

71 V  « < 62 63 64 65 66 > » 
Closed TopicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 23rd November 2009 - 14:29
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia