QUOTE(glumetu @ Oct 3 2005, 22:03)
in orice caz sa nu te uiti la DELL. Sunt foarte proaste, numai de astea am avut parte la firma si se strica mereu. Si la mine si la toti colegii mei. Absolut ingrozitoare.
Interesant. Eu sunt fan Dell pe viata in materie de laptop-uri. Momentan am 3 si am rulat inca 3. Am renuntat demult de desktop-uri. Nici unul n-a avut nici o problema. Nici n-am auzit de chestia cu tensiunea pe USB (asta nu inseamna ca problema nu exista ci doar ca eu n-am avut probleme si nici n-am auzit/vazut pe careva sa se planga - acum vad pt. prima oara).
Toate modelele au fost/sunt Inspiron (8000, 8200, 8500, 8600, 9200). Acum scriu de pe un 8200 care a luat o tranta de 1.2 m in timp ce functiona (l-a dat cineva jos de pe un birou de secretariat), a cazut pe mocheta complet deschis, cu display-ul in jos, si n-a avut absolut nimic - nici macar bad-uri. S-a desfacut un pic carcasa din agrafe, i-am facut click la loc si gata. La un alt 8200 am schimbat grupul de ventilatoare care facea un pic de galagie, iar eu sunt maniac cu zgomotele.
Pe toate le-am cumparat la mana a doua, pana intr-un an jumatate vechime. N-are rost sa dau cel putin dublu pe unul nou. Dar stiu sa casc ochii si sa scot untul din laptop atunci cand il cumpar.
Fie ca sunt acasa sau la birou, am sau n-am treaba, unul din laptop-uri functioneaza continuu. Nu scot vreunul din laptop-uri la plimbare decat daca plec din oras. Avand si acasa si la birou n-are sens sa le car dupa mine. Asa ca nu am experienta trasportului zi de zi de acasa la birou sau la clienti si viceversa (eu avand o alergie profunda la servieta/geanta, costum si carti de vizita (IMG:
style_emoticons/default/tongue.gif) ). O alta particularite a mea e ca setez temperaturile de intrare in actiune a ventilatoarelor cu 10 grade mai mici decat setarile implicite.
Va rog, daca mai ziceti ceva de Dell, sa precizati si modelele cu care ati avut experiente - mai ales neplacute.