QUOTE(adialex @ Apr 18 2006, 10:09)

eu vreau sa spun ca am creat un cont pe webcare si webshop si imi merge bine. factura, cronosul.. o singura nemultumire am.. eu am flexibil si se pare ca la abonamentul asta nu imi pot selecta optiunile din webcare pentru ca imi scrie asa: "Pachetul tau nu contine nici un serviciu." Parca as avea orange free, ca la ala asa scrie... voi ce credeti e o eroare sau nu? cine are flexibil? la voi tot asa este?
WebCare-ul, in special este o aplicatie web, pe care trebuie sa o modifice in functie de noile abonamente si in fucntie de noile optiuni, din pacate o actualizare a acestei aplicatii nu este atat de simpla precum editatul unui banal HTML sau fisier text, probabil le va lua destul de mult timp pana sa le mearga
bine si sa fie
completa aplicatia. Pana atunci, ma "bucur" si eu de principalele facilitati, avand un abonament din planul Personal imi pot configura optiunile, insa beneficiez si de restul resurselor: vizualizare a Cronos-ului, a facturii, de editare a numerelor favorite si partea de "contact".
Mi-ar fi placut, de exemplu sa pot trimite SMS-uri din aceasta aplicatie, care sa-mi fie tarifate normal (IMG:
style_emoticons/default/biggrin.gif) sau sa-mi fie scazute din numarul SMS-urilor incluse in optiunea sms activata, in cazul in care ar fi vreuna activa.