Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

19 V  « < 9 10 11 12 13 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Orange Webshop si webcare
dansandu
mesaj 16th April 2006, 17:36
Mesaj #181

Junior

Grup: Members
Data înscrierii: 10-October 05
ID membru: 49 559

Exact asa cum anticipam. Dupa 2-3 ore creditul este actualizat corect dar planul tarifar este in continuare afisat eronat si asa va ramane. Bine macar ca este afisat corect creditul. Mai utilizeaza cinvea webcare pt. prepay? Te poti baza pe informatiile de credit si valabilitate afisate aici?
Multumesc.
Go to the top of the page

+Quote Post
Codename
mesaj 16th April 2006, 22:01
Mesaj #182

▼ Apasă dedesubt pe Thank You! ▼

Grup: Moderators
Data înscrierii: 3-January 04
Locație: YESplease
ID membru: 9 678

Apropo de PrePay şi WebCare. Pentru cei înscrişi în Student apare în stânga în meniu rubrica "Student" sau nu ? La abonamente am văzut că apare (la cele înscrise în program).

+Quote Post
craiuVerde
mesaj 17th April 2006, 11:25
Mesaj #183

Active Member

Data înscrierii: 7-August 03
Locație: pe marginea prapastiei
ID membru: 5 356

QUOTE(dansandu @ Apr 16 2006, 18:07) *
Apar si planurile tarifare. La un cont de o luna am schimbat planul tarifar si pe webcare tot planul vechi imi apare. Ideea e ca pt mine webcare ar fi un serviciu f. util pt ca, cartela o vor folosii parintii mei si deci informatiile despre credit sunt esentiale. Nu vreau sa imi apara informatii eronate. Le-am scris un email celor de la orange, sunt curios ce o sa raspunda. Nu merge cu refresh. Probabil daca as fi facut schimbarea planului tarifar si transferul de credit din webcare s-ar fi vazut modificarea. Tinand cont ca am facut acest lucru de pe cartela se pare ca nu se mai reflecta si in webcare. Creditul cred ca se va actualiza pana la urma dar planul tarifar nu prea cred. Servicii de doi lei si tarife mari, asta ofera si orange si connex.

eu (abonamente) am facut schimbarea adresei alternative de pe webcare si degeaba... tot cea veche apare cu toate ca facturile vin la cea alternatia noua, introdusa de mine. le-am scris si mi-au zis ca o sa incerce rezolvarea problemei... astept de o luna! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
crisstian
mesaj 17th April 2006, 11:54
Mesaj #184

Member

Data înscrierii: 21-June 04
ID membru: 18 732

La cartele pre-pay iti afiseaza si factura detaliata la convorbiri pe luna trecuta?

+Quote Post
holmes
mesaj 17th April 2006, 12:15
Mesaj #185

Active Member

Data înscrierii: 21-April 04
ID membru: 14 948

QUOTE(crisstian @ Apr 17 2006, 12:54) *
La cartele pre-pay iti afiseaza si factura detaliata la convorbiri pe luna trecuta?

ce factura detaliata?la pre-pay nu este factura!

+Quote Post
rechinashu
mesaj 17th April 2006, 12:18
Mesaj #186

Junior

Data înscrierii: 1-October 03
ID membru: 6 850

stiti cumva cat e un MMS la cartela orange?

+Quote Post
craiuVerde
mesaj 17th April 2006, 12:37
Mesaj #187

Active Member

QUOTE(rechinashu @ Apr 17 2006, 13:18) *
stiti cumva cat e un MMS la cartela orange?

19 centi (orange.ro)

+Quote Post
crisstian
mesaj 17th April 2006, 12:53
Mesaj #188

Member

Data înscrierii: 21-June 04
ID membru: 18 732

QUOTE(holmes @ Apr 17 2006, 13:15) *
ce factura detaliata?la pre-pay nu este factura!

Scuze am gresit.Era vorba de detalii de convorbiri. Eu am abonament si de-acolo mi se trage eroarea.
Deci la cartela pre-pay poti sa vezi detaliile de convorbiri asa cu cum e la abonament sau nu din meniul WebCare?
Eu stiu ca in cazuri exceptionale daca te duci la un orangeshop si ceri detalii de convorbiri la cartela pre-pay ti le listeaza.

Acest mesaj a fost modificat de crisstian: 17th April 2006, 12:57

+Quote Post
Codename
mesaj 18th April 2006, 00:53
Mesaj #189

▼ Apasă dedesubt pe Thank You! ▼

Grup: Moderators
Data înscrierii: 3-January 04
Locație: YESplease
ID membru: 9 678

Nu poţi să vezi convorbirile efectuate, nici SMS-urile trimise sau MMS-urile. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
adialex
mesaj 18th April 2006, 09:09
Mesaj #190

Member

Data înscrierii: 1-December 04
Locație: Bucale City
ID membru: 26 556

eu vreau sa spun ca am creat un cont pe webcare si webshop si imi merge bine. factura, cronosul.. o singura nemultumire am.. eu am flexibil si se pare ca la abonamentul asta nu imi pot selecta optiunile din webcare pentru ca imi scrie asa: "Pachetul tau nu contine nici un serviciu." Parca as avea orange free, ca la ala asa scrie... voi ce credeti e o eroare sau nu? cine are flexibil? la voi tot asa este?

+Quote Post
Cosconor
mesaj 18th April 2006, 11:32
Mesaj #191

Netmonitoring fan

Grup: Senior Members
Data înscrierii: 8-June 03
ID membru: 4 159

QUOTE(Codename @ Apr 16 2006, 22:01) *
Apropo de PrePay și WebCare...
Eu am activat WebCare-ul acum câteva zile, si sunt cam dezagamgit de ce poti face acolo... Nu poti face mai nimic : îti verifici creditul, schimbi planul tarifar (ca si cum ai schimba de plan în fiecare zi), schimbi numerele favorite, mai poti transfera credit... si atât. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)

Eu credeam ca pot prelungi acolo durata de valabilitate a roaming-lui, ca pot activa unele optini de genul Wap Unlimited sau SIM Agenda Backup... (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif)

+Quote Post
EPoX
mesaj 18th April 2006, 13:15
Mesaj #192

Active Member

Data înscrierii: 18-January 04
Locație: I a ș i
ID membru: 10 403

QUOTE(adialex @ Apr 18 2006, 10:09) *
eu vreau sa spun ca am creat un cont pe webcare si webshop si imi merge bine. factura, cronosul.. o singura nemultumire am.. eu am flexibil si se pare ca la abonamentul asta nu imi pot selecta optiunile din webcare pentru ca imi scrie asa: "Pachetul tau nu contine nici un serviciu." Parca as avea orange free, ca la ala asa scrie... voi ce credeti e o eroare sau nu? cine are flexibil? la voi tot asa este?

da ai dreptate
cand dai la abonamente nu zice decat de cel personal si cel shared ... nu sunt precizate alte abonamente inafara de astea ....
la optiuni nu scrie nimic
la servicii nimic ... adica nu putem vedea optiunile si serviciile valabile pentru tipul nostru de abonament ....

ne ajuta careva cu o sesizare ceva ?

+Quote Post
Ciubex
mesaj 18th April 2006, 13:35
Mesaj #193

Active Member

Data înscrierii: 3-February 05
Locație: Iasi / Romania
ID membru: 30 037

QUOTE(adialex @ Apr 18 2006, 10:09) *

WebCare-ul, in special este o aplicatie web, pe care trebuie sa o modifice in functie de noile abonamente si in fucntie de noile optiuni, din pacate o actualizare a acestei aplicatii nu este atat de simpla precum editatul unui banal HTML sau fisier text, probabil le va lua destul de mult timp pana sa le mearga bine si sa fie completa aplicatia. Pana atunci, ma "bucur" si eu de principalele facilitati, avand un abonament din planul Personal imi pot configura optiunile, insa beneficiez si de restul resurselor: vizualizare a Cronos-ului, a facturii, de editare a numerelor favorite si partea de "contact".
Mi-ar fi placut, de exemplu sa pot trimite SMS-uri din aceasta aplicatie, care sa-mi fie tarifate normal (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) sau sa-mi fie scazute din numarul SMS-urilor incluse in optiunea sms activata, in cazul in care ar fi vreuna activa.

+Quote Post
EPoX
mesaj 18th April 2006, 13:40
Mesaj #194

Active Member

stiu chestia asta dar abonamentul flexibil este de ceva vreme, el inainte se numea Orange Value Bundle ( un nume mult mai potrivit decat Flexibil (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
si mai este si abonamentul reincarcabil care nu este figurat in webcare si acesta este de ceva vreme in ofertele orange.

+Quote Post
EPoX
mesaj 18th April 2006, 14:26
Mesaj #195

Active Member

am trimis mail la orange sa le spun de chestia dintre webcare si abonamentul flexibil ... poate or sa rezolve ei problema (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
craiuVerde
mesaj 18th April 2006, 14:45
Mesaj #196

Active Member

QUOTE(Ciubex @ Apr 18 2006, 14:35) *
WebCare-ul, in special este o aplicatie web, pe care trebuie sa o modifice in functie de noile abonamente si in fucntie de noile optiuni, din pacate o actualizare a acestei aplicatii nu este atat de simpla precum editatul unui banal HTML sau fisier text, probabil le va lua destul de mult timp pana sa le mearga bine si sa fie completa aplicatia. Pana atunci, ma "bucur" si eu de principalele facilitati, avand un abonament din planul Personal imi pot configura optiunile, insa beneficiez si de restul resurselor: vizualizare a Cronos-ului, a facturii, de editare a numerelor favorite si partea de "contact".
Mi-ar fi placut, de exemplu sa pot trimite SMS-uri din aceasta aplicatie, care sa-mi fie tarifate normal (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) sau sa-mi fie scazute din numarul SMS-urilor incluse in optiunea sms activata, in cazul in care ar fi vreuna activa.

dar pentru asta au Grup Mesaje Scrise si chiar daca nu sunt comasate mie nu mi se pare un inconvenient. avantajul oferirii unui intreg pe bucati este ca fiecare se foloseste doar de bucatile pe care le vrea (si astfel sistemul nu se incarca degeaba...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )

+Quote Post
Ciubex
mesaj 18th April 2006, 16:17
Mesaj #197

Active Member

Data înscrierii: 3-February 05
Locație: Iasi / Romania
ID membru: 30 037

QUOTE(craiuVerde @ Apr 18 2006, 15:45) *
dar pentru asta au Grup Mesaje Scrise si chiar daca nu sunt comasate mie nu mi se pare un inconvenient. avantajul oferirii unui intreg pe bucati este ca fiecare se foloseste doar de bucatile pe care le vrea (si astfel sistemul nu se incarca degeaba...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )

Am stiut de varianta asta dar mie nu mi sa pare comoda.
Uite incearca sa trimiti un mesaj cand ai telefonul inchis, sau daca esti in strainatate si vrei sa trimiti un mesaj, atata timp cat nu poti confirma acel SMS cu parola unica, nu prea te ajuta serviciul asta.
Iar daca tot au asa ceva, Grup Mesaje Scrise, de ce sa nu introduca aceasta facilitate in cadrul WebCare-ului?

+Quote Post
adialex
mesaj 18th April 2006, 21:21
Mesaj #198

Member

Data înscrierii: 1-December 04
Locație: Bucale City
ID membru: 26 556

QUOTE(EPoX @ Apr 18 2006, 15:26) *
am trimis mail la orange sa le spun de chestia dintre webcare si abonamentul flexibil ... poate or sa rezolve ei problema (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

sa-mi spui si mie pls ce-ai rezolvat ok? pe mess sau pe pm..

+Quote Post
Reclama
mesaj A minute ago
Mesaj #

Grup: Bot

Esti student? Beneficiaza acum de gratuitatile si reducerile de iarna!

19 V  « < 9 10 11 12 13 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 23rd November 2009 - 21:58
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia