Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Examen curs bucatar
Last Updated: May 11 2011 11:39, Started by
ombladon24
, May 08 2011 21:45
·
0
#1
Posted 08 May 2011 - 21:45
Salut, peste cateva saptamani sustin examenul la cursul de bucatari si inca nu m.am decis ce preparat sa prezint, eu vreau ceva special, as vrea sa imi dati cateva idei de prezentare, ceva grandios, va multumesc.
|
#2
Posted 09 May 2011 - 19:16
#3
Posted 09 May 2011 - 19:32
Pai tu, ca viitor bucatar, ne intrebi pe noi, muritorii de rand? :)
|
#4
Posted 10 May 2011 - 08:47
:D Ai gasit loc unde sa intrebi.
Ia masa in restaurantul unui hotel si inspira-te de acolo |
#5
Posted 10 May 2011 - 10:58
Dac-ar fi sa fiu in juriul sau printre examinatori... si as sti ca tu intrebi pe un forum ce reteta sa faci pentru examen nu te-as trece.
Din punctul meu de vedere, calitatea primordiala pe care trebuie sa o aiba un bucatar este imaginatia. Si se pare ca iti lipseste. Este posibil ca tu sa iei prea in serios acest examen sau sa fii mai emotiv de felul tau. In cazul asta stai la masa, bea un pahar de coniac si o cafea, trage aer in piept si alege nu o reteta care-ti place tie, ci una care a placut in mod deosebit unor persoane carora le-ai gatit. As crede ca la un astfel de examen trebuie sa se vada faptul ca iti place sa gatesti, faptul ca esti inovator (eventual sa schimbi anume condimente/combinatie de condimente din reteta initiala) si ca ai imaginatie. Nu cred ca trebuie sa fie grandios si opulent. Acu nu garantez ca cei din comisia de examinare gandesc la fel ca mine. Oricum ar fi, spor sa ai! Edited by Batranelul, 10 May 2011 - 10:58. |
#6
Posted 10 May 2011 - 20:10
Batranelul, on 10th May 2011, 11:58, said: Dac-ar fi sa fiu in juriul sau printre examinatori... si as sti ca tu intrebi pe un forum ce reteta sa faci pentru examen nu te-as trece. Din punctul meu de vedere, calitatea primordiala pe care trebuie sa o aiba un bucatar este imaginatia. Si se pare ca iti lipseste. Este posibil ca tu sa iei prea in serios acest examen sau sa fii mai emotiv de felul tau. In cazul asta stai la masa, bea un pahar de coniac si o cafea, trage aer in piept si alege nu o reteta care-ti place tie, ci una care a placut in mod deosebit unor persoane carora le-ai gatit. As crede ca la un astfel de examen trebuie sa se vada faptul ca iti place sa gatesti, faptul ca esti inovator (eventual sa schimbi anume condimente/combinatie de condimente din reteta initiala) si ca ai imaginatie. Nu cred ca trebuie sa fie grandios si opulent. Acu nu garantez ca cei din comisia de examinare gandesc la fel ca mine. Oricum ar fi, spor sa ai! Attached FilesEdited by calinjack, 10 May 2011 - 20:15. |
#7
Posted 11 May 2011 - 08:37
Salut!
Trebuie sa faci un produs in functie de buget. Iti recomand "Muschi umplut ca la Craiova" sau "Vitello Tonnato", dar pentru acesta din urma iti vor trebui cateva ingrediente mai rare si destul de scumpe. Bafta! Problema alegerii o are orice aspirant fiindca nu se poate decide. |
#8
Posted 11 May 2011 - 11:39
alexandrubuzatu, on 11th May 2011, 09:37, said: Salut! Trebuie sa faci un produs in functie de buget. Iti recomand "Muschi umplut ca la Craiova" sau "Vitello Tonnato", dar pentru acesta din urma iti vor trebui cateva ingrediente mai rare si destul de scumpe. Bafta! Problema alegerii o are orice aspirant fiindca nu se poate decide. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users