|
  |
Antalya |
|
|
|
|
29th May 2006, 21:38
|
Junior
Grup: Members
Data înscrierii: 29-May 06
ID membru: 79 724

|
Salut! Vrem sa plecam in luna de miere in Antalya-Tekirova-Hotel Queen's Parc Resort 5*, ultra all inclusive, transport cu avionul, 7 nopti, 595euro/pers (cu tot cu reducere de 7%), dupa 22 iulie 2006. Ne-au placut pozele de pe sit-ul lor, dar vrem sa auzim si pareri ale celor care au fost acolo. Este cineva care a mers la acest hotel? Va rog sa ne ajutati. (IMG: style_emoticons/default/worthy.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|
7th June 2006, 13:39
|
Junior
Data înscrierii: 7-June 06
Locație: Bucuresti
ID membru: 80 940

|
Mergeti linistiti la acest hotel ( Antalya-Tekirova-Hotel Queen's Parc Resort 5*).Niste prieteni au fost acolo anul trecut si au fost super incantati.Si sunt genul de oameni fitzoshi....asa ca.....no problem.Am vazut si ce au filmat si intr-adevar puteti merge linistiti in luna de miere. Si noi vom pleca pe la sfarsitul lui august tot in Antalya,Lara Hotel Miracle DeLuxe Resort 5*UAI.Abia asteptam! | |
|
|
|
|
|
|
|
|
8th June 2006, 21:00
|
Junior
Data înscrierii: 8-June 06
ID membru: 81 131

|
Buna, Anul acesta am vrea sa mergem (eu si familia mea)in statiunea Belek . Daca cineva a fost acolo si ar putea sa ne spuna ce i-a placut, ce nu i-a placut, daca cunoaste hotelul sau alceva care pare necesar sa cunosc as dori sa-mi spuneti. M-ar interesa daca ati mers cu masina cam cat timp ati facut s.a Multumesc!
|
|
|
|
|
|
|
|
9th June 2006, 11:29
|
Junior
ID membru: 81 049

|
QUOTE(cond @ Jun 8 2006, 22:00)  Buna, Anul acesta am vrea sa mergem (eu si familia mea)in statiunea Belek . Daca cineva a fost acolo si ar putea sa ne spuna ce i-a placut, ce nu i-a placut, daca cunoaste hotelul sau alceva care pare necesar sa cunosc as dori sa-mi spuneti. M-ar interesa daca ati mers cu masina cam cat timp ati facut s.a Multumesc! este in turcia?
|
|
|
|
|
|
|
|
9th June 2006, 11:50
|
Member
Grup: Moderators
Data înscrierii: 12-March 03
ID membru: 3 216

|
Este in Turcia, mai precis in Antalya, locul este intr-adevar minunat, cam plin de rusi in ultima vreme (ca mai toate locatiile mai deosebite ale Turciei - si nu numai (IMG: style_emoticons/default/confusedsmiley.png) ) faci doua zile cu masina de iti trece os prin os asa ca de departe cea mai buna alternativa este avionul. cond, nu ai specificat hotelul.
|
|
|
|
|
|
|
|
10th June 2006, 16:40
|
Junior

|
Buna, este vorba despre hotelul Belek Beach Resort de 5 * ma gandeam sa fac o oprire de o noapte la Istanbul , acolo cred ca e cam la jumatatea drumului
|
|
|
|
|
|
|
|
10th June 2006, 19:42
|
Junior
Data înscrierii: 28-October 05
ID membru: 51 556

|
Salut! A fost cineva la acest hotel? Imi puteti da cateva informatii?Am citit tot ce se putea despre acest hotel, si majoritatea parerilor au fost bune.Mi-ar fi de mai mare ajutor un sfat de la cineva care a fost deja acolo. Multumesc, | |
|
|
|
|
|
|
|
|
12th June 2006, 17:16
|
Junior
Data înscrierii: 2-May 06
ID membru: 75 881

|
E super ca am gasit pe cineva care a fost cu masina pana in Antalya - Alanya. Noi o sa plecam pe 1 sept - 8 pers cu 2 masini diesel (prima plecare la sud de Romania (IMG: style_emoticons/default/tongue.gif) ). Nu am hotarat inca traseul astfel orice sfat este binevenit. Cel mai bun drum, unde putem sa dormim pe traseu, unde sa alimentam, cat costa motorina in Turcia, taxe in vama etc. Va multumesc anticipat
|
|
|
|
|
|
|
|
21st June 2006, 12:02
|
Junior

|
SALUTARE! Va rog fm. sa-mi spuneti daca ati fost in TURCIA-ANTALYA-BELEK-hotel BELEK BEACH RESORT 5*. Este primul C.O. in strainatate cu fam. Ma intereseaza ce impresie aveti despre aceasta locatie , cazare , servicii , meniu , piscina si nu in ultimul rand daca gazda este OSPITALIERA. La ,,NOI " se stie ca PRET-CALITATE......cacao cu lapte , intr-un cuvant CONFORTUL ESTE ASIGURAT ??? Este adevarat ca un mic suvenir (o atentie) daruit la receptie lasa o impresie f. buna ? Un vin bun(autohton-de butura) este apreciat din suflet si ai sanse mari sa ti se ofere o camera cu vedere la balta (CITAT DE PE FORUM). PE BUNE ??? sau este vrajeala??? La capitolul TRADITII SI OBICEIURI-TURCIA a da spaga cred ca gestul este catalogat INSULTA. Astept cu nerabdare sfaturi , impresi , tot ce-mi poate fi de folos in lungul drum cu masina pers. pana la destinatie (TUR- RETUR). Al vostru nou logat CRISTI va multumeste anticipat pt. raspunsurile DVS.
|
|
|
|
|
|
|
|
22nd June 2006, 16:56
|
Junior
Data înscrierii: 22-June 06
ID membru: 83 227

|
buna, si eu sunt membru nou pe forum. Tu cand vrei sa pleci? eu plec cu masina pe 4 sau 5 iulie,am biletele de pe 6,la kusadasi.Depre turci nu stiu mai nimic.
|
|
|
|
|
|
|
|
22nd June 2006, 19:37
|
Junior

|
QUOTE(maddalinna_c @ Jun 22 2006, 17:56)  buna, si eu sunt membru nou pe forum. Tu cand vrei sa pleci? eu plec cu masina pe 4 sau 5 iulie,am biletele de pe 6,la kusadasi.Depre turci nu stiu mai nimic. Buna, Noi plecam in august pe 07 . Drumul tau este mai scurt, stiu de la cumnatul meu care a fost anul trecut tot la Kusadasi cu masina ca s-a cazat o noapte undeva dupa Canakkale . Este foarte obositor fara oprire. Drum bun si concediu placut!
|
|
|
|
|
|
|
|
25th June 2006, 22:05
|
Junior
Data înscrierii: 21-May 06
ID membru: 78 478

|
QUOTE(cipsava @ Jun 12 2006, 18:16)  E super ca am gasit pe cineva care a fost cu masina pana in Antalya - Alanya. Noi o sa plecam pe 1 sept - 8 pers cu 2 masini diesel (prima plecare la sud de Romania (IMG: style_emoticons/default/tongue.gif) ). Nu am hotarat inca traseul astfel orice sfat este binevenit. Cel mai bun drum, unde putem sa dormim pe traseu, unde sa alimentam, cat costa motorina in Turcia, taxe in vama etc. Va multumesc anticipat Dupa cum am scris si in raspunsul anterior noi am plecat cu masina din Bucuresti pe la ora 00,00 prin chanakale si am facut prima escala de dormit la Ayvalik unde am ajuns pe la ora 19,00. Ce-i drept am cautat cam o ora hotelul asa ca drumul a durat cu o ora - doua mai putin (pentru ca ne-am oprit sa si mancam pe drum). Taxele la vama sunt urmatoarele: la Giurgiu: cam 100 RON (taxa municipalitatii Giurgiu si taxa de pod), la Ruse: intrarea la Bulgari cam 7 EURO (rovigneta si dezinfectie). Drumurile in Bulgaria sunt sub oprice critica. La intrare la turci platesti doar viza 10 USD. Nu stiu cat costa motorina in Turcia pentru ca masina noastra este cu benzina, dar benzina costa 1,6 - 1,8 EURO / litru. E bine sa faci plinul la Giurgiu inainte de a iesi din tara. In ziua a doua am facut drumul din Ayvalik pana in Alania si am ajuns seara pe la ora 21 (cu o oprire de masa si de vizitat Pamukale - cam 2,5 ore). Traseul este prin Izmir - Aidin - Antalya - Alania. Drumul era foarte bun dar mai avea unele portiuni in lucru. E de-a dreptul spectaculos. Alania e un oras foarte pitoresc asezat la poalele unuor munti inalti, cu o cetate in varful unui deal situat pe plaja. Plaja e nisipoasa dar la intrare in apa e o portiune cu pietre. Eu, care nu prea stiu sa inot decat la apa mica si linistita, nu am prea putut sa fac baie. Sunt tot felul de lucruri interesante de vizitat (Castelul Anamour, Side cu tempul lui Apollo, Cascada Mangawat, excursie in satele turcesti de pe muntii din imprejurimi cu masa in restaurante asezate pe apa unui rau intr-un defileu, vizitarea castelului de pe deal - urcati cu taxiul si coborati pe jos, jeep safari prin muntii din imprejurimi, etc. Peisajele sunt spectaculoase). Totul a fost nemaipomenit, mai putin faptul ca majoritatea turistilor fiind nemti restaurantele s-au adaptat la lipsa lor de imaginatie si gasesti greu locuri cu meniuri traditionale. Oricum, noi am stat la un hotel cu demipensiune si mancarea a fost foarte buna si indestulatoare. Anul asta am fost in Grecia si nici nu se compara bufetul suedez de la greci cu cel de la turci. Daca aveti timp va recomand sa mergeti si in Cappadokia. Veti vedea ceva intr-adevar unic. E ceva drum, dar noi ne-am luat 2 nopti cazare la un hotel in Urgup ( e de preferat sa va cazati aici pentru ca se afla in mijlocul regiunii de interes) si am platit un ghid de la o agentie de turism care a stat cu noi toata ziua si ne-a dus unde era mai interesant. Daca va intereseaza pot sa va dau adresa lui de mail sa luati legatura direct cu el pentru ca asa va va costa mai putin decat prin agentie ( la agentie am platit 100 USD ghidul si masa la un restaurant extraordinar) iar el ar fi luat mai putin. De acolo noi am mers la Ankara unde am stat 2 nopti, apoi 2 nopti la Istambul. In total 15 zile. Intr-adevar primele doua zile sunt mai obositoare, dar celelalte drumuri nu sunt prea lungi asa ca le parcurgeti in cateva ore. La intoarcere, platiti la intrare la bulgari din nou 7 EURO dezinfectie si taxa de drumuri, si la iesire taxa de pod parca 6 EURO si la Giurgiu, la intrare in tara din nou taxa de municipalitate si de dezinfectie, cam 100 RON. Cam asta e tot. Daca mai vreti amanunte, cu placere.
|
|
|
|
|
|
|
|
27th June 2006, 14:11
|
Junior
Data înscrierii: 27-June 06
ID membru: 83 933

|
QUOTE(cond @ Jun 10 2006, 17:40)  Buna, este vorba despre hotelul Belek Beach Resort de 5 * ma gandeam sa fac o oprire de o noapte la Istanbul , acolo cred ca e cam la jumatatea drumului Salut. Tocmai am venit de la Bele Beach Hotel Resort 5*, mai exact aseara . Daca pleci cu familia si mai ales cu un copil de pina in 5 ani ai mare grija cu mincarea, au numai mancare traditionala mediteraneeana, adica cu foarte multe condimente, ceea ce s-ar putea sa nu-i placa copilului. Probleme mai sunt si cu faptul ca engleza nu e aproape deloc vorbita de personalul hotelului. Hotelul este plin de nemti si de rusi, majoritate covarsitoare. Hotelul este foarte izolat. Nu ai unde sa te duci prin imprejurimi, la plimbare de seara spre exemplu. Dupa 2-3 zile poate deveni destul de deranjant. Parerea mea este ca nu e un hotel de 5*. Am vazut hotelurile de 5* din statiunea Belek si crede-ma ca nu suporta comparatie. Concluzii: e un sejur mult prea ieftin ca sa fie de 5* adevarate. Deranjanta mi s-a parut mincarea, pentru copil, nu pt adult.Fiul meu de 2 ani s-a imbolnavit de stomac din cauza mincarii acolo, si nu e de loc placut sa nu te intelegi in engleza cu nimeni acolo si sa ai copilul cu febra si varsaturi. Pt mine a fost un concediu de cosmar. Apropo de mincare intr-o seara nici eu nu am avut ce sa maninc. Am mincat chebab la hotel si in orasul Antalya. La hotel le fac atit de iuti ca nu intelegi nimic din aroma mincarii. Daca aveti intrebari va stau la dispozitie. GRIJA MARE CU COPII MICI!
|
|
|
|
|
|
|
|
27th June 2006, 19:49
|
Active Member
Data înscrierii: 26-November 01
Locație: Bucharest, Romania
ID membru: 5

|
cond, merg cu tine, acelasi hotel, aceeasi perioada (IMG: style_emoticons/default/smile.gif) Major Beavis, am cu mine un copil de 2 ani care "mananca orice". In afara de limba si izolare, ce anume nu a fost ok ? Pt tine ca adult, mancarea a fost variata? Fructe, sucuri, etc ? Te rog detaliaza. Ai avut posibilitatea de a inchiria o masina si a vizita prin zona, ai putut face un circuit, etc ? Cum e plaja, piscina, te rog revino cu detalii. multumesc,
|
|
|
|
|
|
|
|
28th June 2006, 00:08
|
Active Member
Data înscrierii: 20-March 05
ID membru: 32 881

|
QUOTE(cond @ Jun 21 2006, 13:02)  Este adevarat ca un mic suvenir (o atentie) daruit la receptie lasa o impresie f. buna ? Un vin bun(autohton-de butura) este apreciat din suflet si ai sanse mari sa ti se ofere o camera cu vedere la balta (CITAT DE PE FORUM). PE BUNE ??? sau este vrajeala??? La capitolul TRADITII SI OBICEIURI-TURCIA a da spaga cred ca gestul este catalogat INSULTA. Astept cu nerabdare sfaturi , impresi , tot ce-mi poate fi de folos in lungul drum cu masina pers. pana la destinatie (TUR- RETUR). Al vostru nou logat CRISTI va multumeste anticipat pt. raspunsurile DVS. chestia cu suveniru la receptie n-am auzit-o de la nimeni cunoscut direct si nici n-am practicat-o. poate e util daca te imprietenesti cu careva si vrei sa ii lasi o amintire. vinul local nu e nemaipomenit. da daca dai de un turc habotnic, nu bea alcool. cel mai simplu e sa spui ce vrei, si sa insisti politicos. la turci spaga se cheama bacsis se sugereaza inainte si se da dupa - daca se presteaza cf asteptari. e considerat un gest firesc al unui client multumit. eu am mers in turcia numai cu avionul, dar amicii mei care merg cu masina dorm de regula la un motel dupa ce trec vama, sau la izmir. in antalya am fost doar in trecere, nu te pot ajuta cu belek. eu insa prefer sa stau mai aproape de oras, fiindca ma plimb mult pe jos, ma uit la lume, mai intri intr-un magazain - desi la turci iti trebuie inima tare pt asta.
|
|
|
|
|
|
|
|
28th June 2006, 10:11
|
Junior
Data înscrierii: 27-June 06
ID membru: 83 933

|
QUOTE(don_King @ Jun 27 2006, 20:49)  cond, merg cu tine, acelasi hotel, aceeasi perioada (IMG: style_emoticons/default/smile.gif) Major Beavis, am cu mine un copil de 2 ani care "mananca orice". In afara de limba si izolare, ce anume nu a fost ok ? Pt tine ca adult, mancarea a fost variata? Fructe, sucuri, etc ? Te rog detaliaza. Ai avut posibilitatea de a inchiria o masina si a vizita prin zona, ai putut face un circuit, etc ? Cum e plaja, piscina, te rog revino cu detalii. multumesc, Nu vreau sa fiu inteles gresit sau sa va sperii. Serviciile sunt f bune: e curat , personalul e politicos, piscina si plaja sunt excelente ( plaja este cu nisip pina la 2-3 metri de apa apoi, inclusiv in apa este pietris), camerele sunt frumoase, se face curat zilnic, prosoape OK...., dar astea sunt dotari. Cu mincarea este alta problema. Mincarea este NUMAI cu specific mediteraneean ( f condimentata, bazata pe pui si oaie -fara vaca si porc-) Hai sa detaliem. Dimineata gasesti lapte dulce cald sau rece, ceai, cafea, sucuri, 1 tip cereale cu ciocolata si 1 fara, musli, un fel de pufarine, 3 tipuri de mezeluri - aceleasi in fiecare zi- oua prajite sau fierte, cornulete tip patiserie diverse forme , cu sau fara miere, dar cam acelasi gust, brinza 3-4 tipuri, salate 5 tipuri, fructe-peppene,portocale,piersici etc . La prinz au 2 supe(crema de ciuperci, zarzavaturi, pui); exista 8 tavi cu mincare gatita intotdeauna 1 era cu spaghete, 1 cu sos pt spagete, 1 cu cartofi iar restul cu pui cu sos, kebab cu diverse legume, chiftele cu sos; au 10-15 tipuri de salate cu maioneza sau fara, cu peste etc; prajituri sunt multe dar nu sunt f dulci - exceptind baclavaua- si au cam acelasi gust. La cina salate, mai fac un fel de specialitati turcesti, etc Bauturi: bere Tuborg la pahar, cola, sprite, fanta si sucuri de la dozatoare- artificiale. Au animatori, dar fara mult succes. In legatura cu copilul spui ca maninca orice; asa este si al meu, dar maninca orice aici la noi. cind a data de condimente nici nu avrut sa inghita. Crede ma ca TOATA mincarea este foarte condimentata, cu condimente cu care eu celputin nu sunt familiarizat. Am zis sa-i dam copilului numai carnea de pui din sos, dar asta e fiarta cu sosul si intra gustul in ea... NU vreau sa te sperii, dar absolut la fel am zis si noi cind am plecat: ca sunt 6 mese, ca e imposibil sa nu gasesti ceva sa-i dai de mincare etc. Problema sunt condimentele prezente in toata mincarea. Daca copilul nu a mai mincat asa ceva e destul de greu sa-l faci sa manince. Solutia gasita de noi a fost sa apelam la Room service pentru a-i face supe asa cum vroiam noi. Si asa a fost destul de greu, pt ca mai trebuie sa te si inteleaga. Acum mi-am adus aminte : un chelner care vorbeste engleza multumitor -il cheama Pilal, poate dai de el acolo, e foarte dragut. Poti inchiria masina la 35Euro sau 45, dar noua ne-au spus ca nu au decit de 45 euro-Ford Focus.Asa ca am fost in Antalya cu taxiul 55 Euro si soferul a stat dupa noi 5 ore. Cred ca este cel mai bine asa, oricum turcii conduc destul de kamikaze. Despre excursia de la Pamukale stiu ca a fost foarte obositoare se pleaca pe la 6:30 si ajungi pe 23:00 la hotel. Cei de la Cafe Tour, reprezentantii Paralela 45 acolo, au spus ca mincarea este gratis dar nu era asa. Excursia la Myra se pare ca a fost OK. Cam atat daca mai vrei detalii da-mi un email.
|
|
|
|
|
|
|
|
30th June 2006, 20:24
|
Junior

|
Eu am un baiat de 10 ani,asa ca sper sa nu am probleme in alegerea mancarii, gaseste el ce sa-i placa mai ales ca la varsta lui e tentat de condimente, sosuri. Nu ne-ai spus nimic de piscine , cum sunt?
|
|
|
|
|
|
|
|
30th June 2006, 20:34
|
Junior

|
Cit de departe de oras se afla hotelul? Exista spatiu pentru activitati recreative, de exemplu mese de tenis ...Spatiu de joaca pentru copii cum este, am vazut pe net ca au si topogane de apa .Cum sunt , sunt mari sau sunt pentru copii mici, mici? Astept raspunsul tau ! Multumesc!
Iar pentru tine Don-King o sa ne vedem acolo ? Ai mai fost plecat in concediu in Turcia?
|
|
|
|
|
|
|
|
A minute ago
|

Grup: Bot

|
In curand... autoevolution.roTeste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
|
|
|
|
|
|
|
  |
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:
|