Am cumparat un scuter First Bike cu 49cc , viteza max constructiva 40 , puterea max 2,10kw
Problema mea:
L-am cumparat cu retineri deoarece auzisem ca trebuie carnet pt el,dar oricum l-am cumparat...
M-a oprit politia prima oara si am reusit sa-i vrajesc si sa ma lase in pace,asa si a2-a oara si a3-a...
Dar a4-a oara m-a oprit un echipaj mai imputit si m-a luat la sectie.
A inceput sa citeasca dintr-o carte (legea cred) cum ca nu-ti trebuie carnet pt ciclomotoare (ceea ce sustineam io) dar iti trebuie carnet pt vehiculele care nu au caracteristici de bicicleta si dupa o mica cearta (IMG:
style_emoticons/default/madanimated.gif) m-a scos afara si m-a pus sa-i arat pedalele (de bicicleta) de la scuterul meu (IMG:
style_emoticons/default/cursing.gif) si m-am lasat batut...
Am dat vreo 2 declarati cum ca am fost..si ma duceam..si faceam...(prostii d-ale lor),fotografii la scuter de catre criminalist (infractor mare scuterul ala) (IMG:
style_emoticons/default/puke.gif)
In cele din urma mi-a spus ca o sa primesc amenda penala(vreo2 mil) +dosar...
Gresala mea a fost ca nu am incercat sa-i "cinstesc" cu vreo 1-2 mil ca la asta se cam gandeau ei,dar nu pot tolera ideea sa-i dau la un scarbos de militian bani (IMG:
style_emoticons/default/finger.gif)
Intrebare:
De atunci au tercut aproape 2 luni si mie nu mi-a venit nimic,nici amenda nici ceva legat de dosar penal...absolut nimic
Ce se intampla?
Chiar nu-mi trebuie carnet si aia chiar sunt niste dobitoci?
La pol nu m-am dus sa intreb pt ca nu vreau sa agit apele, dar problema mea e ca vreau sa ma plimb cu scuterul ca trece vara ! iar dc ma mai prind si a dou-a oara banuiesc ca o sa fie si mai grav...
Mentionez ca pe acte scrie ca este moped