Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

75 V  « < 54 55 56 57 58 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Paralia Katerini
fabby
mesaj 4th May 2009, 20:07
Mesaj #991

Junior

Grup: Members
Data înscrierii: 13-August 05
Locație: Bucharest
ID membru: 43 739

QUOTE (popesq @ May 4 2009, 20:49) *
Am o intrebare pentru cei care au mers cu masina la PK sau Olympic Beach: se poate gasi cazare la fata locului sau e indicat sa existe o rezervare prealabila?
Am citit destule lucruri proate despre agentii pentru a mai avea vreo intentie de-a le baga niste bani in buzunar.
Suntem 2 persoane, o masina si am vrea sa mergem cam intre 06.06 si 15.06.

Desi e usor off-topic as pune aceeasi intrebare si pentru alte zone pe unde am vrea sa mergem - Atena, Meteora, Aegina...).

da, eu cred ca da. in olympic beach cu siguranta, ca e statiunea mai putin agitata si gasesti. numai ca grecii sunt mai plictisiti, si sa nu ii gasesti dormind, dar de gasit gasesti cazare oriunde dc cauti. eu am fost la inceputul lui septembrie.
Go to the top of the page

+Quote Post
utopium
mesaj 5th May 2009, 04:53
Mesaj #992

Member

Data înscrierii: 14-August 07
Locație: Cluj-Napoca
ID membru: 214 259

Ati fost careva din Paralia pe Muntele/Peninsula Pelion? Practic e traseul spre Skiathos, dar in loc sa iei vaporasul din Volos, te duci si vizitezi peninsula. Din ce am vazut din poze zona e superba, insa nu stiu cu ce naiba sa ajung acolo pentru ca autobuzele (din Volos) par sa circule destul de ciudat. Iar taxi 50-60 km parca e cam mult. In mod special as vrea sa ajung la Tsangarada, unde sunt cateva plaje superbe in zona: Mylopotamos, Fakistra, Damouchari (pe asta ultima a fost filmata si o parte din filmul Mamma Mia).

+Quote Post
lori_2001
mesaj 5th May 2009, 12:54
Mesaj #993

Member

Data înscrierii: 16-September 06
ID membru: 97 315

La inceputul lui iunie nu e problema cu cazarea in paralia Katerini, de pe 15 intra si familiile cu copii elevi.
E chiar mai bine, nu e nici prea cald, nici preturile nu sunt majorate, apa e tocmai buna.
De doi ani merg in perioada respectiva.

+Quote Post
Sylar_the_killer
mesaj 5th May 2009, 16:44
Mesaj #994

Junior

Data înscrierii: 29-April 09
ID membru: 451 947

Am fost si eu cu un amic acum 2 ani la Paarlia Katerini. A fost super tare frate, am stat la hotel Ouzas si am stat 3-4 zile. Mancarea a fost delicioasa, ghizi au fost profi, ne-au dus prin toate locatiile de interes si mai mult. Transportul de asemenea grozav, fara nici o problema. Singurul lucru mai naspa amicul meu si-a rupt piciorul pe marmura la prima ploaie.

Acest mesaj a fost modificat de me_and_myself: 17th May 2009, 21:08

+Quote Post
popesq
mesaj 5th May 2009, 18:44
Mesaj #995

Junior

Data înscrierii: 16-March 07
Locație: Bucuresti
ID membru: 155 362

QUOTE (fabby @ May 4 2009, 21:07) *
da, eu cred ca da. in olympic beach cu siguranta, ca e statiunea mai putin agitata si gasesti. numai ca grecii sunt mai plictisiti, si sa nu ii gasesti dormind, dar de gasit gasesti cazare oriunde dc cauti. eu am fost la inceputul lui septembrie.

Ai fost fara sa ai ceva rezervat?

QUOTE (lori_2001 @ May 5 2009, 13:54) *
La inceputul lui iunie nu e problema cu cazarea in paralia Katerini, de pe 15 intra si familiile cu copii elevi.
E chiar mai bine, nu e nici prea cald, nici preturile nu sunt majorate, apa e tocmai buna.
De doi ani merg in perioada respectiva.

Multumesc pentru raspunsuri.

+Quote Post
fabby
mesaj 5th May 2009, 20:09
Mesaj #996

Junior

Data înscrierii: 13-August 05
Locație: Bucharest
ID membru: 43 739

QUOTE (popesq @ May 5 2009, 19:44) *
Ai fost fara sa ai ceva rezervat?

Multumesc pentru raspunsuri.

nu, da am intrebat.

+Quote Post
lori_2001
mesaj 6th May 2009, 08:22
Mesaj #997

Member

Data înscrierii: 16-September 06
ID membru: 97 315

Eu am mers fara rezervare, am discutat la fata locului.

+Quote Post
manuela76
mesaj 13th May 2009, 21:36
Mesaj #998

Junior

Data înscrierii: 13-May 09
ID membru: 458 492

Am luat un sejur in Olympic Beach la Vila Dimitra. Pe oriunde am cautat nu am gasit nici o fotografie despre aceasta vila, decit o singura fotografie din exterior. Poate sa imi spuna cineva cum este cazarea in aceasta vila sau sa ma ajute cu niste fotografii? Va multumesc

+Quote Post
Andu_B
mesaj 19th May 2009, 22:18
Mesaj #999

Junior

Data înscrierii: 22-July 08
ID membru: 351 180

Salutare,

Stiu ca de obicei nu se obisnuieste ca primele posturi sa fie un threaduri dar sincer am nevoie de ajutorul vostru pentru ca nu am mai fost in Grecia

Sunt pe cale de a plati avansul pentru o excursie in Paralia Katerini (Vila Relax - 3*) prin Ideea Tour (fara masa) la un pret de aproximativ 180 euro pentru 10 zile.

As vrea sa stiu parerea voastra despre aceasta agentie/locatie (vila). A fost cineva pe acolo? Aveti recomandari asemanatoare? Mentionez ca trebuie sa plec undeva pe 18-20 iulie si vom fi 2 persoane.
Ati mai fost acolo? Cum vi se par preturile (mancare&fun)?

E prima oara cand merg in Grecia si chiar nu am nici o idee conturata in acest sens...Va rog sa ma ajutati cu niste informatii. Am cautat pe aici dar sunt un pic nefamiliarizat cu acest forum asa ca nu am gasit informatii foarte precise.

Astept feedback-ul vostru referitor la intrebarile de mai sus si va multumesc anticipat

Acest mesaj a fost modificat de Andu_B: 19th May 2009, 22:20

+Quote Post
zuv
mesaj 20th May 2009, 10:32
Mesaj #1000

Active Member

Data înscrierii: 5-January 08
Locație: Bucuresti
ID membru: 268 865

QUOTE (Andu_B @ May 19 2009, 23:18) *
Salutare,

Stiu ca de obicei nu se obisnuieste ca primele posturi sa fie un threaduri dar sincer am nevoie de ajutorul vostru pentru ca nu am mai fost in Grecia

Sunt pe cale de a plati avansul pentru o excursie in Paralia Katerini (Vila Relax - 3*) prin Ideea Tour (fara masa) la un pret de aproximativ 180 euro pentru 10 zile.

As vrea sa stiu parerea voastra despre aceasta agentie/locatie (vila). A fost cineva pe acolo? Aveti recomandari asemanatoare? Mentionez ca trebuie sa plec undeva pe 18-20 iulie si vom fi 2 persoane.

E prima oara cand merg in Grecia si chiar nu am nici o idee conturata in acest sens...Va rog sa ma ajutati cu niste informatii. Am cautat pe aici dar sunt un pic nefamiliarizat cu acest forum asa ca nu am gasit informatii foarte precise.

Astept feedback-ul vostru referitor la intrebarile de mai sus si va multumesc anticipat

De vila respectiv agentie nu stiu nimic.Pretul mi se pare ok.Paralia e ok daca mergi prima data in Grecia,mai ales ca de acolo poti merge in excursie la Meteora,Olimp,Atena(asta e mai obositoare).Mancarea nu e scumpa,restaurante si terase sunt berechet.Poti sa-ti si gatesti singur daca ai bucatarie in camera,dar e pacat sa nu gusti din specialitatile locale.In statiune sunt o multime de magazine alimentare mici si un supermarket.

+Quote Post
bazildan
mesaj 23rd May 2009, 17:32
Mesaj #1001

Junior

Data înscrierii: 6-May 09
Locație: BRASOV
ID membru: 455 129

QUOTE (Andu_B @ May 19 2009, 22:18) *

PRETUL PARE A FI O.K.
AI FACUT FOARTE BINE CA NU AI LUAT MASA(puteai sa iei mic dejun , maxim , doar daca esti "flaminzila" dimineata),MINCAREA ESTA IEFTINA .
EU AM FOST ANUL TRECUT , SI AM STAT LA HOTELUL "SAN ANTONIO" (curatel , la 3-4 min. de plaja ).
NU ESTE NECESAR SA STII VREO LB. STRAINA PT. CA SUNT ROMANI CAM PESTE TOT (REST.+MAGAZINE)
STATIUNEA ESTE DESTUL DE MARE , SUNT VREO 4 STRAZI PARALELE CU MAREA , IAR CA SI PETRECERE A TIMPULUI LIBER NICI O PROBLEMA :MAGAZINE SI TAVERNE "FARA NUMAR", EU DE EX. NICI NU AM APUCAT SA VIZITEZ STATIUNEA DE LA UN CAPAT LA ALTUL , FIIND DESTUL DE INTINSA.
UN PONT :DACA POTI INCEARCA SA TE CAZEZI CU FATA CATRE MARE , PT. CA SOARELE BATE DOAR DIMINEATA IN GEAMURI .ASTA ESTE VALABIL PENTRU TOATE HOTELURILE , CARE AU ACEEASI ORIENTARE IN SPATIU.
AL DOILEA PONT :INCEARCA LA VREUN RESTAURANT CU SPECIFIC PESCARESC , UN PESTE SENZATIONAL DE BUN :" TIPURIS " .
AL TREILEA PONT :MERGI IN INSULA SKIATHOS , CU VAPORUL , ESTE INCREDIBIL DE FRUMOS
CHIAR DACA MERGI PRIMA DATA IN GRECIA NU TREBUIE SA-TI FACI GRIJI , AI SA VEZI CA TOTUL VA FI BINE .
AM ATASAT SI CATEVA POZE

QUOTE (bazildan @ May 23 2009, 17:21) *
AM ATASAT SI CATEVA POZE
[/b]

QUOTE (bazildan @ May 23 2009, 17:30) *

NU REUSESC SA LE TRIMIT .DACA LE VREI LASA E-MAIL PT A TI LE TRIMITE

Acest mesaj a fost modificat de me_and_myself: 23rd May 2009, 19:59
Fișiere atașate
Fișier atașat  S6301385.JPG ( 1.5MB ) Număr de descărcări: 99
Fișier atașat  S6301385.JPG ( 1.5MB ) Număr de descărcări: 70

+Quote Post
bazildan
mesaj 23rd May 2009, 18:02
Mesaj #1002

Junior

Data înscrierii: 6-May 09
Locație: BRASOV
ID membru: 455 129

AM ATASAT SI CATEVA POZE
[/quote]

Fișiere atașate
Fișier atașat  AICI_AU_UN_PESTE_BETON_TIPURIS_.JPG ( 1.51MB ) Număr de descărcări: 69
Fișier atașat  S6301335.JPG ( 1.5MB ) Număr de descărcări: 81

+Quote Post
Ntim
mesaj 23rd May 2009, 18:22
Mesaj #1003

Junior

Data înscrierii: 1-February 08
Locație: Timisoara
ID membru: 282 439

Pentru cei care vor Paralia ___si nu stiu alta limba __ nu e nici o problema, la restaurant meniul e in _Romana_
si daca bugetul e redus e plin de magazine si e si un minisupermarket.
Mergeti fara probleme si lasati povestile cu ...nu e bine...acolo !
Fișiere atașate
Fișier atașat  IMAG0066.JPG ( 38.32KB ) Număr de descărcări: 95

+Quote Post
johnnywalker78
mesaj 23rd May 2009, 19:32
Mesaj #1004

Junior

Data înscrierii: 6-August 08
ID membru: 356 721

QUOTE (manuela76 @ May 13 2009, 21:36) *
Am luat un sejur in Olympic Beach la Vila Dimitra. Pe oriunde am cautat nu am gasit nici o fotografie despre aceasta vila, decit o singura fotografie din exterior. Poate sa imi spuna cineva cum este cazarea in aceasta vila sau sa ma ajute cu niste fotografii? Va multumesc

e super ok e o vila renovata total anul trecut, arata f bine exterior si int . NU are numele afisat. Baile impecabile, dusuri ultima generatie. Are 3 etaje, fara lift, fara receptie si e situata super central la 2 min de plaja, in spatele strazii principale, langa o alta vila, tot fara nume afisat(Yota). La parter e cam nasol ca are 2 camere care au iesire ca o terasa intr-un....perete iar celelate 2 terasa spre strada ca o curticica cu stalpisori albi... totusi termopanele sint noi si se incuie bine. E crem inchis cu alb, vila si e in administrarea agentiei grecesti Mita Travel care o si detine. Se iese in ziua plecarii la 9 din camera si bagajele pe hol, iar in ziua venirii se intra pe la 12, cand se termina de curatat dupa grupul dinainte.
Multumita? Daca mai ai intrebari, nici o problema, pot sa te ajut cu placere.

+Quote Post
teooo_t
mesaj 24th May 2009, 21:22
Mesaj #1005

Junior

Data înscrierii: 18-May 09
ID membru: 460 607

in legatura cu vacanta de vara... stie cineva ceva de vila adonis din katerini?

+Quote Post
dragosionut
mesaj 25th May 2009, 14:26
Mesaj #1006

Junior

Data înscrierii: 22-April 08
ID membru: 317 766

As dori si eu informatii despre unde as putea sa rezerv si eu 3 camere pentru doua nopti in paralia katerini!?? Daca stie cineva email al pensiunilor de acolo ..am cautat pe net am gasit cateva dar foarte putine au mail ca modalitate de contact!? As dori ceva accesibil nu foarte scump ! Astept detalii aici sau pe prv...va multumesc!

+Quote Post
johnnywalker78
mesaj 26th May 2009, 18:31
Mesaj #1007

Junior

Data înscrierii: 6-August 08
ID membru: 356 721

QUOTE (Andu_B @ May 19 2009, 22:18) *
Salutare,

Salut Andu, vila (pana anul asta se vindea ca hotel...la intrare asa si scrie, ma rog e discutie lunga...) Relax e printre putinele din statiune care chiar se apropie de 3 stele. cam 2 plus in realitate. Agentia nu conteaza, e printre cele 95 % din romania care revind pachete de la christian tour (si mita travel in gr.) E putin invechita dar curata si ok. Are 3 etaje, lift misto, restaurant jos si receptie unde sta Yannis, proprietarul sau nevasta-sa. Curte draguta, si o pisica cretina, febletea lui yannis- daca o vezi da-i un sut din partea mea diavolului. Nu lua masa ca iti iei tzeapa, gasesti super mancare ieftina in statiune. Vila (hotelul) e alba cu portocaliu si e pe colt, langa un hotel alb cu albastru (Girnis) al unuia Kosta (unde poti sa mergi la piscina). In spate e soseaua ce duce spre singurele semafoare si hotelul Melboune, alta locatie plina de romani (50 m). Plecarile in excursiile optionale se fac chiar de la coltul vilei. In fata e un parc mare cu terenuri de tenis iar marea in stanga, cam la 200 de m. cam mult trafic...Nu intra cu nisip in hotel, vezi ca ai o cismea la intrare...daca te vede yannis te beleste la propriu...in general ai grija cu el ca e crizat/ciudat ca multi dintre proprietarii de acolo, depinde in ce toane e. kalo taxidi si daca mai e ceva, intreaba.

+Quote Post
danecu
mesaj 29th May 2009, 22:49
Mesaj #1008

Junior

Data înscrierii: 1-November 04
Locație: bucuresti
ID membru: 25 153

Am nevoie de niste sfaturi avand in vedere ca as vrea sa merg pentru prima oara in grecia.

- ati auzit / stiti ceva despre urmatoarele pensiuni / hoteluri : Appartments Cronos din Paralia sau Helena, Stavros si Vaso din Olimpic ?
- ce statiune preferati: Paralia sau Olimpic? (aglomeratie, preturi, calitatea plajei....)
- cam cat costa excursiile la Atena, Meteora si altele

Multumesc frumos

+Quote Post
Reclama
mesaj A minute ago
Mesaj #

Grup: Bot

Esti student? Beneficiaza acum de gratuitatile si reducerile de iarna!

75 V  « < 54 55 56 57 58 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 23rd November 2009 - 12:52
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia