QUOTE(shakira @ Jul 26 2006, 14:32)

HELLO!!! (IMG:
style_emoticons/default/smile.gif)
Poate cineva sa-mi dea relatii despre Paralia katerini??? Ma intereseaza in mod special diferenta de preturi la mancare fata de statiunile din Romania ,cum arata plaja ,cum este vremea in septembrie ...poate a fost cineva la Hotel Filippos din Paralia ,vreau mai multe detalii despre acest hotel..
Preturile la mancare la tavernele pe care le gasesti la tot pasul sunt clar mai mici decat in Romania (undeva la 10 e/pax o masa indestulatoare cu salata si fel de baza suficient cat sa te saturi). Pala este ingusta pe toata intinderea statiunii (cca. 2-3 km) cu diferenta la capetele statiunii asta insemnand spre port in dreapta Bisericii si spre Club menta in stanga Bisericii unde plata ete dubla ca latime fata de restul. Daca nu te supara mersul pe jos sau inchiriatul unui ATV poti sa te duci la plaja ori spre Olympic Beach ori spre Korinos unde plaja este mult mai lata, curata, neaglomerata iar apa extrem de limpede.
Partea de distractie consta in 2 discoteci under 16-18 cu intrare 5 euro si free drink inclus in pret (la Discoteca Omilos este ladys' night intre 22.00-24.00 in afara de sambata) si mai multe cluburi -discoteci din care cea mai mare este "Casa" cu acoperis rabatabil, capacitate cca. 1.500 pax cu bilet de 8 euro inclus free-drink iar Lunea si Vinereas este lady's night. mai sunt DaLuxe si havana in aceeasi categorie de club-discoteca.
Vremea aici este superba din iunie pana in octombrie...(acum numai D-zeu stie cand ploua:) iar hotelul de care zici este situat la cca. 200 m de mare pe strada principala. Nu l-am vazut inauntru dar cred ca este OK.Depinde de cum consideri tu ca trebuie sa fie cazarea. daca ai de gand sa ti-l faci casa....atunci nu vei gasi un hotel care sa te satisfaca daca il consideri doar un loc unde sa pui capul jos si sa faci o baie dupa noptile de distractie atunci e OK.
QUOTE(shakira @ Jul 26 2006, 14:32)

HELLO!!! (IMG:
style_emoticons/default/smile.gif)
Poate cineva sa-mi dea relatii despre Paralia katerini??? Ma intereseaza in mod special diferenta de preturi la mancare fata de statiunile din Romania ,cum arata plaja ,cum este vremea in septembrie ...poate a fost cineva la Hotel Filippos din Paralia ,vreau mai multe detalii despre acest hotel..
Iar daca mai rei amanunte...scrie pe messenger la edbica2000@yahoo.com