|
  |
Paralia Katerini |
|
|
|
|
9th July 2008, 11:56
|
Junior
Grup: Members
Data înscrierii: 14-July 07
Locație: pitesti
ID membru: 202 324

|
Care ar fi parerile voastre in legatura cu urmatoarele hoteluri si vile din Paralia Katerini : -- H. PERSA -- H. STRASS -- H. EUROPE -- H. HIONH -- VILLA PELAGOS QUOTE (mykyradu @ Jun 9 2008, 14:37)  Merg in 23 iunie in paralia katerini la Hotel Central. Imi poate da cineva date despre statiune , loc de luat masa , detalii importante? As fi tare recunoscator si multumesc de pe acum. Spune-mi si mie te rog parerea ta despre H. Central, daca ai fost cazat in acea locatie, impresia generala.....si eventual alte hoteluri la care sa nu ai surprize neplacute din Paralia Katerini. Multumesc anticipat.
|
|
|
|
|
|
|
|
9th July 2008, 19:36
|
Junior
Data înscrierii: 7-June 08
ID membru: 334 588

|
QUOTE (edbica2000 @ Jun 22 2008, 07:33)  Este vila nu hotel. Cheia este 1 /cam. Este utilizat pt turism de tabere.
dar cand plecati? noi plecam pe 2 august la Paralia Katerini, daca data coincide va rog dati un email la luioza_23@yahoo.com (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)
QUOTE (luioza @ Jun 7 2008, 15:47)  Buna, imi spune si mie cineva daca ati fost la unul din urmatoarele hoteluri? Poseidon, Kymata, Ilion sau Hotel Central M-ar interesa sa stiu conditiile de cazare, curatenie si ce ar mai fi de stiut. Va multumesc! Am uitat toate hotelurile sunt in Paralia.
In ce data plecati? Daca plecati pe 2 aug va rog sa dati un semn pe luioza_23@yahoo.com
QUOTE (nelutzu2222 @ Jun 7 2008, 20:38)  Salut! Eu voi pleca cu un grup de 8 pesoane, cu 2 masini. Avem doar cazarea in Paralia intr-un apartament 7 zile la 140 euro de pers fara mancare. Am vrea sa vizitam si Atena dar ne gandeam sa stam macar o nopate la o pensiune. Cine poate sa ne recomande ceva ieftin? ne gandeam sa plecam in Atena dupa ce trec cele 7 zile de cazare in Paralia.
Astept sfaturi si sugestii mai ales de la cei care au mai fost in Atena.
In ce data plecati? daca plecati pe 2 aug va rog un semn la luioza_23@yahoo.com | |
|
|
|
|
|
|
|
|
11th July 2008, 22:03
|
Junior
Data înscrierii: 25-July 07
ID membru: 206 526

|
la san giorgio ati fost?imi poate spune si mie cum e si cam prin ce zona...
|
|
|
|
|
|
|
|
12th July 2008, 00:21
|
Junior
Data înscrierii: 8-July 08
ID membru: 345 987

|
salutare, cine poate sa-mi ofere cateva impresii despre hotelul colors, 2 stele, din paralia katerini...am vazut si ff proaste si mai putin proaste si unele ok...a fost cineva acolo?merci mult
|
|
|
|
|
|
|
|
12th July 2008, 15:13
|
Active Member
Data înscrierii: 18-August 05
Locație: Bucarest pe unde o fi
ID membru: 44 285

|
Salutare tuturor ! Tocmai ce un user, nu i spun numele, n-are rost... s-a "gandit" el ca, trebuie sa ma injure ca la usa cortului. De ce ? Pt ca nu i-a placut ce am scris eu pe acest topic. Adica pentru ca nu mi a placut Paralia. Pentru amatori... Gusturile omului nu se discuta. Personal, consider ca in Grecia asta mare sunt multe locuri mult mai grozave decat Paralia... Unii au vazut destule locuri...
Toate bune.
|
|
|
|
|
|
|
|
12th July 2008, 16:46
|
Junior
Data înscrierii: 31-March 08
Locație: cluj
ID membru: 308 974

|
QUOTE (RoVal1972 @ Jul 12 2008, 16:13)  Salutare tuturor ! Tocmai ce un user, nu i spun numele, n-are rost... s-a "gandit" el ca, trebuie sa ma injure ca la usa cortului. De ce ? Pt ca nu i-a placut ce am scris eu pe acest topic. Adica pentru ca nu mi a placut Paralia. Pentru amatori... Gusturile omului nu se discuta. Personal, consider ca in Grecia asta mare sunt multe locuri mult mai grozave decat Paralia... Unii au vazut destule locuri...
Toate bune. Mda,am si eu vreo 4 mesaje de la el pentru ca nu agreez Paralia ,incat te crucesti de cata conduita ciobaneasca e pe lumea asta.Daca nu s-ar numi private message v-as cita din ele.
|
|
|
|
|
|
|
|
13th July 2008, 13:00
|
Junior
Data înscrierii: 10-July 08
Locație: Bucuresti
ID membru: 346 775

|
Buna
Vreau sa plec in Paralia cu rezervare pt. cazare la hotelul Edem Holiday Club prin agentia Total Reisen % Jagd. A mai fost cineva prin agentia asta? Multumesc | |
|
|
|
|
|
|
|
|
14th July 2008, 08:55
|
Junior
Data înscrierii: 28-March 06
ID membru: 71 355

|
salutari,
a plecat cineva fara rezervare? se poate gasi ceva liber sau e riscul prea mare? de conditii nu se pune problema pentru ca oricum nu vreau sa petrec prea mult timp in camera. vrem sa plecam pe 3-4august spre Paralia, ne intalnim acolo cu alt grup
multam
|
|
|
|
|
|
|
|
14th July 2008, 16:11
|
Junior
Data înscrierii: 14-July 08
Locație: Piatra Neamt
ID membru: 348 064

|
Salut!noi plecam la PK pe 8 august, prin firma romadria. Vom sta in vila karyes care se pare ca e noua. Am doua intrebari: -mai pleaca cineva la aceeasi data ? Poate vom fi mai multi ,ca la noi e prima iesire si avem emotii -aveti informatii despre vila asta?
|
|
|
|
|
|
|
|
14th July 2008, 16:54
|
Junior
Data înscrierii: 31-March 08
Locație: cluj
ID membru: 308 974

|
QUOTE (Kays @ Jul 14 2008, 09:55)  salutari,
a plecat cineva fara rezervare? se poate gasi ceva liber sau e riscul prea mare? de conditii nu se pune problema pentru ca oricum nu vreau sa petrec prea mult timp in camera. vrem sa plecam pe 3-4august spre Paralia, ne intalnim acolo cu alt grup
multam Acu 3 ani cand am fost eu,nu mai aveau loc nici cei care au venit prin agentie,i-au mutat de colo colo,incat 3 zile din sapte au fost saracii pe drumuri cu valizele de la un hotel/vila la altul/alta.Nici vorba sa-ti fi gasit atunci de unul singur vreo camera libera.Bafta.
|
|
|
|
|
|
|
|
14th July 2008, 20:29
|
Junior
Data înscrierii: 3-March 08
ID membru: 297 223

|
Seamana fff mult cu statiunile de la noi(in special cu eforie sud),preturile(toate in euro,normal) sunt medii (nu va luati dupa altii,nu va imaginati k puteti cumpara o bere cu 0,50e,de exemplu) in schimb au preturi mici la hainele din piele si din blana(incepand de la 45e haina,desi eu nu mi-am cumparat,pt stiu k n-am s-o folosesc). Paralia Katerini este ca un bazar urias(50% magazine cu haine de piele si blana iar 30% cu aur la metru) cu multe stradute(te poti rataci usor,dar te intorci spre plaja si de-acolo vei gasi drumul inapoi).Statiunea nu este prea grozava:plaja ingusta,apa destul de murdara,multi romani nesimntiti(nu intelegeti gresit,nu toti sunt asa),vanzatorii cam aroganti si preturile nu chiar atat de mici pe cat va asteptati poate voi sa fie...Ca si restaurant eu recomand "La Anna-Small amsterdam" un chelner vorbeste romaneste,mancare foarte buna si preturi mici! Foarte multi greci au motociclete sau scutere,asa ca asteptati-va ca noapte sa va cante nu Romeo la balcon ci Andreas(am ales la intamplare) din motorul scuterului ca sa se dea smecher.Si in afara de zgomotul enervant pe care il fac,mai si trec pe stradutele acelea atat de "largi" tocmai cand te plimbi si tu mai bn...si tre sa te dai la o parte... Conteaza mult sa ai un hotel bun(recomand sa va faceti rezervarea din timp,am stat la Hotel Melbourne,camera tripla,foarte frumos,cu mic dejun inclus) si sa ai o agentie de transport buna,mai ales daca mergeti cu autocarul(eu am mers cu Christian Tour,nu am ce sa le reprosez,ghizi foarte draguti, soferi foarte buni). Oricum,daca vreti sa mergeti in Grecia,nu v-as recomanda Paralia Katerini(app: nu seamana deloc cu Mamaia noastra,Mamaia e de 10 ori mai frumoasa) mai degraba Olympic Beach(foarte aproape de Paralia,dar diferente considerabile).
CONCLUZIE:DACA VRETI SA VA SIMNTITI CA IN STATIUNILE NOASTRE,POATE EI SUNT UN PIC MAI CURATI,DUCETI-VA IN PARALIA KATERINI,DACA VRETI INTR-ADEVAR SA VA SIMNTITI CA NISTE TURISTI STRAINI...NU PARALIA KATERINI!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
15th July 2008, 14:15
|
Junior
Data înscrierii: 16-June 04
Locație: Bucuresti
ID membru: 18 427

|
Am revenit din Grecia dupa 2100 km facuti in 5 zile: 760 km dus, 777 intors (deh, m-a mancat undeva sa ma intorc pe centura Bucurestiului), restul au fost de naveta Paralia - Nei Pori si Paralia - Halkidiki. N-am mers in viata mea de conducator auto (adica 11 ani vechime) atat de tare ca in ultimele 5 zile... Rezumat: - 10 ore dus - 04:15 plecat din casa, 14:15 parcat in Paralia - viteza medie citita in parcarea Paraliei 77km/h. Mers prin Bulgaria intre 100 si 150km/h (m-am tinut dupa un Bora de Bacau ce se pare ca stia drumul - la mine era prima oara spre Grecia cu masina) si intre 120-180 km/h in Grecia (180 doar intr-o depasire - dar tin sa o mentionez - top speed pana acum). Media e data de ratacirea prin Sofia, GPS-ul care m-a trimis pe camp la o intersectie in Grecia si de orbecait la iesirea de pe autostrada in Katerini spre Paralia. - mers prin Grecia intre Paralia si Nei Pori timp de 3 zile pe autostrada 160km/h pe pilot automat, intre Halkidiki si Paralia pe autostrazi si drumuri cu 2 benzi pe sens - 120 - 150km/h. - 10 ore intors - 11:00 plecat din Paralia, 21:00 ajuns acasa - viteza media citita in parcare acasa 79km/h. Mers cam la fel de tare (poate putin mai repede prin Grecia), cu oprire 30-40 minute in duty free. Din nou ratacire prin Sofia, am crezut ca pun gps-ul sub roata si trec peste el... Politie....zero in Grecia, in Bulgaria 2 la dus, 2 la intors, de fiecare data semnalizate de cei de pe celalalt sens. Personal, mi-a placut cel mai mult Nei Pori pentru plaja si apa, urmata de Pantelimonas pentru linistea si apa superba. Paralia e ok pentru mancare. Raspund cu placere la intrebari.
|
|
|
|
|
|
|
|
15th July 2008, 17:33
|
Junior
Data înscrierii: 14-February 08
Locație: Targoviste
ID membru: 288 965

|
Ce stiti despre Hotel Akropol?(paralia katerini)
|
|
|
|
|
|
|
|
16th July 2008, 09:08
|
Junior
Data înscrierii: 9-December 07
Locație: Zalau
ID membru: 258 277

|
hehehe... si noi mergem in Paralia Katerini in 2 august.. de abia astept
|
|
|
|
|
|
|
|
16th July 2008, 11:59
|
Junior
Data înscrierii: 28-March 08
ID membru: 307 828

|
QUOTE (boby993 @ Jul 15 2008, 16:33)  Ce stiti despre Hotel Akropol?(paralia katerini) Am stat la hotel Akropol in 2006.Este un hotel micut,o afacere de familie.Proprietarul este foarte amabil ( cel putin cu doamnele asa era ),si acolo lucra toata familia.Camere curate,baia OK. Noi am fost in mai cand nu era foarte aglomerat si am avut cazare si mic dejun,care a fost acceptabil.Fiind putini turisti in hotel in mai,tot personalul statea cu ochii pe tine la masa.Nu era foarte variata mancarea,dar era OK.Hotelul este langa un mic parc ,la 5 minute de plaja (mergand incet) si 2 minute de biserica si strada principala.Ai supermarket langa hotel.Nu mai stiu daca avea aer conditionat pt ca in mai nu era nevoie.Frigider in camera. Concediu placut si sper sa va simtiti bine.
|
|
|
|
|
|
|
|
16th July 2008, 12:19
|
Junior
Data înscrierii: 14-February 08
Locație: Targoviste
ID membru: 288 965

|
QUOTE (NUTI66 @ Jul 16 2008, 12:59)  Am stat la hotel Akropol in 2006.Este un hotel micut,o afacere de familie.Proprietarul este foarte amabil ( cel putin cu doamnele asa era ),si acolo lucra toata familia.Camere curate,baia OK. Noi am fost in mai cand nu era foarte aglomerat si am avut cazare si mic dejun,care a fost acceptabil.Fiind putini turisti in hotel in mai,tot personalul statea cu ochii pe tine la masa.Nu era foarte variata mancarea,dar era OK.Hotelul este langa un mic parc ,la 5 minute de plaja (mergand incet) si 2 minute de biserica si strada principala.Ai supermarket langa hotel.Nu mai stiu daca avea aer conditionat pt ca in mai nu era nevoie.Frigider in camera. Concediu placut si sper sa va simtiti bine. multumesc pentru informatie (IMG: style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|
16th July 2008, 13:06
|
Junior
Data înscrierii: 4-July 08
ID membru: 344 341

|
Chiar n-a fost nimeni la Waterland sa-mi spuna cum a fost? Plsss am nevoie de niste pareri.
|
|
|
|
|
|
|
|
17th July 2008, 16:06
|
Junior
Data înscrierii: 19-May 08
ID membru: 328 010

|
Imi poate da cineva detalii despre vila Tola din Paralia Katerini? Plecam pe 8 august... Mai pleaca cineva atunci?!
|
|
|
|
|
|
|
|
A minute ago
|

Grup: Bot

|
In curand... autoevolution.roTeste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
|
|
|
|
|
|
|
  |
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:
|