QUOTE (p0rk @ Jun 26 2008, 20:32)

Orasul cam la 10 minute cu busul distanta de statiune.Eu personal detest statiunea asta,dar ma aflu intre cei 1% carora nu le place.Citeste de la inceput si o sa-ti faci o parere.
nici eu nu ma omor dupa paralia, am fost acolo acum cativa ani, nu m-as mai duce.
noi am inchiriat atv-uri si am mers cu ele de colo-colo. hotelul a fost ok, foarte curat, A/C emana un miros destul de neplacut, dar nu am avut nevoie de el deoarece am fost la inceputul lui septembrie si nu a fost foarte cald. in rest, mult prea multi romani (desi, cum spuneau si altii, civilizati), pe strazi cam prea mare harababura, seara aveam senzatia ca sunt intr-un balci ieftin.
peste tot se vorbea romana, meniurile la restaurant erau si in romana, multi chelneri si vanzatori romani (e si normal, cand am fost eu cred ca peste 80% din turisiti erau romani), hainile de piele sunt ieftine dar majoritatea sunt foarte proaste (eu mi-am luat una pe care o port si acum, dar am dat pe ea sensibil mai mult decat pretul mediu din statiune).
in concluzie, daca ar fi sa mai merg vreodata in grecia, as prefera insulele (alta vegetatie, alta atmosfera), dar deja vorbim de alta categorie de pret.