Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

75 V  « < 45 46 47 48 49 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Paralia Katerini
super_girl
mesaj 27th June 2008, 14:27
Mesaj #829

Junior

Grup: Members
Data înscrierii: 17-June 08
ID membru: 338 066

QUOTE (p0rk @ Jun 26 2008, 20:32) *
Orasul cam la 10 minute cu busul distanta de statiune.Eu personal detest statiunea asta,dar ma aflu intre cei 1% carora nu le place.Citeste de la inceput si o sa-ti faci o parere.

nici eu nu ma omor dupa paralia, am fost acolo acum cativa ani, nu m-as mai duce.
noi am inchiriat atv-uri si am mers cu ele de colo-colo. hotelul a fost ok, foarte curat, A/C emana un miros destul de neplacut, dar nu am avut nevoie de el deoarece am fost la inceputul lui septembrie si nu a fost foarte cald. in rest, mult prea multi romani (desi, cum spuneau si altii, civilizati), pe strazi cam prea mare harababura, seara aveam senzatia ca sunt intr-un balci ieftin.
peste tot se vorbea romana, meniurile la restaurant erau si in romana, multi chelneri si vanzatori romani (e si normal, cand am fost eu cred ca peste 80% din turisiti erau romani), hainile de piele sunt ieftine dar majoritatea sunt foarte proaste (eu mi-am luat una pe care o port si acum, dar am dat pe ea sensibil mai mult decat pretul mediu din statiune).
in concluzie, daca ar fi sa mai merg vreodata in grecia, as prefera insulele (alta vegetatie, alta atmosfera), dar deja vorbim de alta categorie de pret.
Go to the top of the page

+Quote Post
GaiusBaltar
mesaj 27th June 2008, 14:32
Mesaj #830

Member

Grup: Banned by Moderators
Data înscrierii: 20-October 07
ID membru: 238 585

am fost anul trecut si nu m-as mai duce ,nu ptr ca nu a fost frumos dar:

1:E plin de romani si te simti ca la Mamaia,
2:E super plictisitor,daca te mai duci la excursiile optionale hai ca merge dar in rest nu e nimic de vazut
3:Unele magazine afiseaza in romaneste informatia,si unii vb si romana,nu ca ar fi o problema dar mie personal daca ma duc in strainatate nu vreau sa aud de ...
Overal a fost ok.

Acest mesaj a fost modificat de GaiusBaltar: 27th June 2008, 14:33

+Quote Post
newtask
mesaj 28th June 2008, 12:08
Mesaj #831

Active Member

Data înscrierii: 26-June 08
Locație: [capitală]
ID membru: 341 484

Nu știe nimeni de hotelul Philippos? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
newtask
mesaj 29th June 2008, 21:24
Mesaj #832

Active Member

Chiar nimeni nimeni? (IMG:style_emoticons/default/confused.gif)

+Quote Post
cristinam81
mesaj 30th June 2008, 07:09
Mesaj #833

Junior

Data înscrierii: 3-June 08
ID membru: 332 932

QUOTE (tioana11 @ Jun 16 2008, 20:08) *
Buna!
tot cautand prin multitudinea de oferte..am ajuns la Olympic Beach, vila Olga, 3*, asa zice oferta de la Agentia Mareea. Care stie sa zica ceva de vila si de agentie.....multumesc cu anticipatie!!!
Sa avem o vara de vis!!!

nu stiu cand plecati voi dar noi plecam la acceasi vila prin aceeasi agentie pe 25.07.2008, daca plecati dupa noi iti spun cand ma intorc

+Quote Post
razvan911
mesaj 1st July 2008, 00:59
Mesaj #834

Junior

Data înscrierii: 20-April 06
ID membru: 74 476

Am fost in Paralia cu agentia Romantic TRavel si a fost super.
Durata sejurului a fost 7 nopti petrecute la hotel Honorata.

Despre cei de la agentie am numai cuvinte de lauda si ii recomand cu caldura.

Drumul cu autocarul a durat 13 ore la dus si 12 ore la intors. E cam obositor.

Hotelul Honorata e ok. Eu am avut o singura problema cu aerul conditionat care ba mergea ba nu mergea.

Statiunea e destul de curata, apa este si ea foarte curata(imi vedeam picioarele cu apa pana la gat ), alge nu sunt si marea nu miroase asa urat ca la noi. in schimb apa e destul de sarata daca o inghiti

sunt supermarketuri la multe colturi de strada cu preturi ok. eu am cumparat sper exemplu apa plata cu 24 de centi sticla de 1,5 litri---mai ieftin ca la romania

restaurantele au preturi ok si recomand cu caldura o taverna de la iesirea inspre port care se cheama painakotiki sau ceva de genul acesta. mancarea de acolo este foarte foarte buna si merita sa mananci acolo zilnic --o masa de 4 pers ma ducea in jur de 40 de euro

e plin de romanai

hai9nele de piele si blanurile sunt la tot coltul insa eu ma indoiesc de calitatea lor

m-am plimbat la greu cu atv-ul si cu cartul ---atv 2 ore cu benzina de la ei costa 10 euro

e plin de romani si de sarbi

o sa postez si poze insa consluzia este ca pt o prima iesire din tara ca turist paralia e chiar ok

la anul cred ca bag o turcia intrun resort de 5 stele

+Quote Post
newtask
mesaj 2nd July 2008, 15:40
Mesaj #835

Active Member

QUOTE (razvan911 @ Jul 1 2008, 01:59) *
eu am cumparat sper exemplu apa plata cu 24 de centi sticla de 1,5 litri---mai ieftin ca la romania

Îmi poți spune și mie de unde ai cumpărat apa așa de ieftină? Și o vedere e mai scumpă. (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)
De când pun grecii prețuri cocâlcite? (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)

Hainele de blană sunt foarte ieftine și foarte bune. Tocmai și-a luat una mama anul trecut. Plus că grecii negociază prețurile (la blănuri)..nu sunt deloc bătute-n cuie.

Acest mesaj a fost modificat de newtask: 2nd July 2008, 15:46

+Quote Post
edbica2000
mesaj 2nd July 2008, 23:34
Mesaj #836

Junior

Data înscrierii: 20-August 05
Locație: Greece
ID membru: 44 427

QUOTE (newtask @ Jul 2 2008, 15:40) *
Îmi poți spune și mie de unde ai cumpărat apa așa de ieftină? Și o vedere e mai scumpă. (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)
De când pun grecii prețuri cocâlcite? (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)

Hainele de blană sunt foarte ieftine și foarte bune. Tocmai și-a luat una mama anul trecut. Plus că grecii negociază prețurile (la blănuri)..nu sunt deloc bătute-n cuie.

Pana iti raspunde el, da-mi voie sa-ti spun eu: din LIDL. In fiecare saptamana este cate o oferta, iar ca exemplu sapt asta e 1,19 euro/bax de 6 stile de 1,5 l. Fa socoteala si sa vezi ca iese mai ieftin de 0,24...so.

+Quote Post
razvan911
mesaj 3rd July 2008, 19:42
Mesaj #837

Junior

Data înscrierii: 20-April 06
ID membru: 74 476

apa plata la 24 de centi sticla am luat-o de la supermarchetul de langa cafe posto

acolo pleaca de obicei autocarele cu turisti si tot acolo sosesc

aceasta apa plata 1.5 litri la 24 de centi era una din marci

mai era o marca care la un bax de 6 sticle plateai 1.7 euro adica 28 de centi pe 1.5 litri

+Quote Post
newtask
mesaj 4th July 2008, 10:07
Mesaj #838

Active Member

Hm..acum mi-am amintit că prețurile se învârt pe acolo. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

În fine, nu cunoaște nimeni hotelul Philippos? Ceva detalii despre el?

+Quote Post
Hund
mesaj 4th July 2008, 12:06
Mesaj #839

Junior

Data înscrierii: 4-July 08
ID membru: 344 341

Eu plec la mijlocul lui august si o sa stau la Hotel Porto Del Sol. A fost cineva acolo? In poze arata bine. Cum sunt camerele standard si cum este micul dejun?

+Quote Post
zuv
mesaj 5th July 2008, 18:44
Mesaj #840

Active Member

Data înscrierii: 5-January 08
Locație: Bucuresti
ID membru: 268 865

Am fost in Paralia prin Paralela 45.Ce m-a surprins e ca firma nu are autocare proprii ci inchiriaza de la alte firme.Eu am fost cu un autocar inchiriat de la o firma din Bistrita,Atlantis tour care strange pe traseu si turistii din Moldova.A fost OK.Partile nasoale au fost: 1.am ajuns in Paralia pe la 9:30 ne-a intampinat reprezentanta locala a agentiei(agentia se numeste Armira travel)care ne-a dus la vila,ne-a spus ce camera vom avea spunand ca vom fi preluati de patroana.Patroana pe care n-am vazut-o nici in ziua de azi...una peste alta am intrat in camera abia pe la 14:00,timp in care am facut de paza cu schimbul la bagaje pt ca n-am avut unde le lasa.Si asta dupa o noapte de drum...Naspa! 2.La plecare s-a comunicat ora 10:00 pt plecare desi in contract era trecuta ora 18:00 si efectiv s-a plecat pe la 10:35-soferii voiau probabil sa ajunga si ei mai devreme la Bistrita.Sunt curios daca cei de la Paralela 45 stiu de asta-daca da,de ce mai trec in contract 18:00 ca ora de plecare??In rest numai de bine,grecii mult mai amabili ca noi aproape toti se descurca cu engleza desi in Paralia te descurci si cu romana(anul trecut am fost in Spania si aproape ca nu mi-a folosit engleza la nimic...) ,cazarea ok(vila Dafni),excursiile Ok dar obositoare,mai ales Atena.Pe mine unul Skiathos nu m-a impresionat din cale afara,cu exceptia apei care este superba.Pentru amatorii de fructe de mare recomand taverna Struga-chelnerii vorbesc romaneste aproape perfect,desi unul e albanez si unul macedonean si sunt super amabili si simpatici iar mancarea super;mai e si restaurantul de vis-a-vis de port care iar e super.Magazine alimentare sunt pe la toate colturile,e si un supermarket langa parcarea mare ceva gen Arvatividis unde gasesti de toate-deci cu mancarea nu e nici o problema.In final as avea o intrebare pt cei care ati fost in excursia pe Olimp:v-au dus si la castelul Platamonas si la cada lui Zeus si la Panteleimonas?Care a fost pretul(lamine a fost 15 euro dar a meritat pt Panteleimonas)Pt ca Armira travel a spus ca celelalte agentii nu te duc decat pe Olimp.

+Quote Post
DorinuSs
mesaj 7th July 2008, 12:57
Mesaj #841

Junior

Data înscrierii: 22-February 08
Locație: Ploiesti, Iasi
ID membru: 292 797

pe 1 august plec la olympic beach. sper sa fie putin mai diferit decat sperietorile pe care le stiu despre paralia.

+Quote Post
eu_brotacelul
mesaj 7th July 2008, 15:55
Mesaj #842

Junior

Data înscrierii: 21-May 08
ID membru: 328 956

si eu plec vineri in olimpic beach. de vila la care merg (vila helena) nu am reusit sa aflu mai nimic, ma rog insa sa fie curata si sa pot dormi si sa pot face un dus acolo. mai mult ce sa spun.....vom vedea ce e acolo....

+Quote Post
pedia33
mesaj 7th July 2008, 17:46
Mesaj #843

Junior

Data înscrierii: 14-July 07
Locație: pitesti
ID membru: 202 324

Stie cineva care sunt conditiile la Hotelul Europa din Paralia Katerini?

+Quote Post
aliyna85
mesaj 7th July 2008, 18:34
Mesaj #844

Junior

Data înscrierii: 7-July 08
ID membru: 345 514

nu a fost nimeni la vila michele din olympic beach?
eu o sa plec pe 28 iulie cu cei de la carrefour voiaj,este pentru prima data cand merg cu ei si as vrea sa stiu cum este?

Acest mesaj a fost modificat de aliyna85: 7th July 2008, 18:35

+Quote Post
Hund
mesaj 8th July 2008, 22:00
Mesaj #845

Junior

Data înscrierii: 4-July 08
ID membru: 344 341

A fost cineva la Aqualand? Cat costa intrarea? Cat de departe este de Paralia Katerini si cum se ajunge acolo?

+Quote Post
crimoro
mesaj 9th July 2008, 11:25
Mesaj #846

Junior

Data înscrierii: 27-October 06
ID membru: 105 255

QUOTE (Hund @ Jul 4 2008, 13:06) *
Eu plec la mijlocul lui august si o sa stau la Hotel Porto Del Sol. A fost cineva acolo? In poze arata bine. Cum sunt camerele standard si cum este micul dejun?

Salutare,

Nu am stat in hotel dar am vazut camerele lor, sunt relativ ok, curate , din cate stiu e cotat la 3stele dar nu e chiar de 3. Este la capatul statiunii Paralia spre Olimpic Beach, la parter este un bar Tsuhas acolo vei servi micul dejun, sa nu te astepti la cine stie ce , prietenii mei care au stat anul trecut in sept. la Porto Del Sol nu au fost multumiti de micul dejun, chiar au si renuntat sa mai coboare sa manance, pt ca au avut aceleasi chesti in fiecare zi.

+Quote Post
Reclama
mesaj A minute ago
Mesaj #

Grup: Bot

Esti student? Beneficiaza acum de gratuitatile si reducerile de iarna!

75 V  « < 45 46 47 48 49 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 23rd November 2009 - 19:04
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia