Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

75 V  « < 44 45 46 47 48 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Paralia Katerini
imaplayer
mesaj 16th June 2008, 14:03
Mesaj #811

Junior

Grup: Members
Data înscrierii: 16-November 07
ID membru: 248 690

Plec si eu cu prietena mea pe 6 august la Paralia, o sa stau la hotel Argo. Vad ca nu zice lumea nimic de el (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . In fine, excursia am platit-o, cale de intors nu mai e, sper sa fie bine. Prima mea iesire din tara, am ceva emotii, sper sa imi treaca pana atunci (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
edbica2000
mesaj 16th June 2008, 17:03
Mesaj #812

Junior

Data înscrierii: 20-August 05
Locație: Greece
ID membru: 44 427

QUOTE (imaplayer @ Jun 16 2008, 14:03) *
Plec si eu cu prietena mea pe 6 august la Paralia, o sa stau la hotel Argo. Vad ca nu zice lumea nimic de el (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . In fine, excursia am platit-o, cale de intors nu mai e, sper sa fie bine. Prima mea iesire din tara, am ceva emotii, sper sa imi treaca pana atunci (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

http://www.hotelargo.net/

+Quote Post
tioana11
mesaj 16th June 2008, 19:08
Mesaj #813

Junior

Data înscrierii: 4-July 07
ID membru: 198 460

Buna!
tot cautand prin multitudinea de oferte..am ajuns la Olympic Beach, vila Olga, 3*, asa zice oferta de la Agentia Mareea. Care stie sa zica ceva de vila si de agentie.....multumesc cu anticipatie!!!
Sa avem o vara de vis!!!

+Quote Post
leonmaximilian
mesaj 18th June 2008, 11:00
Mesaj #814

Junior

Data înscrierii: 17-June 08
Locație: pitesti
ID membru: 338 084

QUOTE (mykyradu @ Jun 9 2008, 14:37) *
Merg in 23 iunie in paralia katerini la Hotel Central. Imi poate da cineva date despre statiune , loc de luat masa , detalii importante? As fi tare recunoscator si multumesc de pe acum.

Salut. Am deschis un blog pentru ca am vazut destule pareri ale celor de aici referitoare la Grecia (Paralia Katerini in special) si vreau si eu sa postez ceva destul de interesant (zic eu).
Am fost la PK acum 2 ani (2006) prima oara impreuna cu inca o familie. Am plecat cu o firma de turism din pitesti (cea de la teatrul Al.Davila din spate pt cei care cunosc Pitesti-ul). Am plecat cu autocarul si nu-mi mai doresc acest lucru. A fost exasperant, 16 ore de mers cu un copil de 9 ani iar cealalta familie cu un copil de 6 ani nu este usor. Am stat in vama la romani sa iesim din tara aproape 4 ore (nu stiu pt ce) iar la greci aproape 5 ore (s-a schimbat tura si apoi s-au stricat calculatoarele) ..... in sfarsit sa uit de toate astea.
Am petrecut 8 zile (7 nopti) la Hotel Apartaments Alexander (hotel situat la 80 metrii de plaja), placut, curatel, cu chicineta proprie, aer conditionat contra cost (sincer nu l-am folosit ca am stat la parter si nu am avut nevoie pt ca era si in luna septembrie). Eu apreciez conditiile bune si chiar mi-a placut (nu sunt unul care are pretentii de 5 stele...etc).
Domnilor care scriu pe aici, ia spune-ti unde mai mergi intr-o statiune cu 150 euro cazarea (noi am luat bilet fara demipensiune, am mers pe autogospodarire), esti servit frumos, esti tratat cu respect la taverne si in magazine, nu auzi manele la maxim pe faleza sau prin statiune, nu vezi conationali de-ai nostrii rommi cu lanturi de caine la git care te trateaza cu dispret si se uita la tine ca la un nimic, nu auzi muzica la maxim, ....... si multe altele care le stiti si voi de la noi de pe litoral.
Eu cred ca este diferenta ca de la cer la pamint intre litoralul nostru si PK (chiar daca este plin de romani, la o adica te pot ajuta in caz de nevoie caci strainii nici nu te baga in seama daca ai nevoie de ceva decat pe bani, ai nostrii mai pastraza o doza de bunatate in ei).
Acum plecam din nou dar cu masina, suntem mai multe familii si am inchiriat o vila intreaga tot in PK in luna iulie. Promit ca voi scrie cind ma voi intoarce si daca ceva nu mi-a placut voi fi sincer si nu voi ascunde. Oricum cred ca ne vom simti bine in sejur, apoi vom pleca in sud la Atena pentru 2-3 zile sa vizitam orasul si vestigiile grecesti, muzeele, ....etc.
Am uitat sa va spun ca pentru cei care merg cu copii sa nu rateze excursia la WATERLAND (17 km de Salonic), [/b][/color]se merge cu autocarul in grup, se face reducere la intrare. Merita pt ca AQUAMAGIC din Mamaia este vax pe linga asta, am fost acolo cu baiatul meu si ne-am simtit excelent (atentie totusi ca preturile sunt ceva mai mari la mincare ca in statiune, deh este privat si la ceva distanta de oras) ... oricum diferentele nu sunt prea mari si chiar merita.
Astept raspunsuri la acest material si daca aveti pareri pro si contra va rog sa le postati pt a le dezbate impreuna (este bine pt altii care pleaca prima data pe acolo si nu stiu ce sa creada).
Va doresc un concediu placut la toti, indiferent unde il veti petrece.
leonmaximilian
Apropo : de mincat unde este aglomeratie in taverne (ruleaza mincarea si nu o tin citeva zile in galantar sau bucatarie), noi am mincat numai la taverna STRUGA (ieftin, bun, proaspat...eram cu copii mici si nu vroiam probleme), cumpara de la supermarketul dinspre salonic este ieftin, nu merge la Champions ca este in afara statiunii si preturile sunt la fel, nu rata Meteora, Skiatos, Waterland ..... si depinde cu citi bani pleci la tine (merita sa faci un drum la Atena sa vezi vestigiile grecesti, orasul, muzeele, Acropole....etc).
Sa ai un concediu cit mai placut si poate povestesti aici cind te intorci ceva de bine dar si de rau daca a fost (ceea ce nu-ti doresc).

+Quote Post
dona
mesaj 18th June 2008, 13:12
Mesaj #815

Junior

Data înscrierii: 25-August 06
ID membru: 93 424

QUOTE (imaplayer @ Jun 16 2008, 15:03) *

Buna,
Am fost in Paralia-hotel Argo,acum multi ani -1999; hotel micut ,curat si cochet ,foarte aproape de plaja; ne-am simtit foarte bine !

+Quote Post
relu17
mesaj 18th June 2008, 13:16
Mesaj #816

Junior

Data înscrierii: 21-December 03
ID membru: 9 289

Sunt cazat la Hotel Argo, de 3 stele, 50m de plaja si am si internet wirelees gratis cu ajutorul caruia si postez (prins probabil de la un alt hotel). Conditiile sunt excelente, frigider, televizor, fier de calcat, uscator si ceea ce este mai important bufet suedez dimineata, adica mananci cat poti duce.
Preturile la supermarket cam ca pe la noi la mare. Adica nu sunt preturi de supermarket gen Carrefour, dar sunt acceptabile. La taverne si fast-food preturi un pic mai mari ca la Mamaia, dar conditiile de servire si igiena sunt mult superioare.
Cel mai ieftin gasesti un Gyros cu 1.80 Euro, inghetata 0.60 Euro la McDonalds, un meniu la o terasa in jur de 8Euro de persoana, berea cam 2 Euro la terase, 0.5-1 Euro la supermaket. Rosiile 0.6Euro, paine 0.7Euro, apa plata 1,7Euro 6 sticle de 1.5litrii, lapte 1.1 Euro, porumb fiert copt 2Euro, gogosi mari pe plaja 1.5Euro, piersici 1Euro/kg, cirese 3.5Euro/kg. Haine se gasesc de la 2 Euro la cateva sute de Euro sau chiar cateva mii pentru anumite blanuri.
Eu am mers cu agentia Europa Travel si sunt multumit de serviciile oferite, cred ca voi alege aceiasi agentie si la anul, daca nu gasesc ceva mai convenabil pe cont propriu.

Acest mesaj a fost modificat de relu17: 18th June 2008, 13:37

+Quote Post
leonmaximilian
mesaj 18th June 2008, 17:22
Mesaj #817

Junior

Data înscrierii: 17-June 08
Locație: pitesti
ID membru: 338 084

Salutare tuturor.
O rugaminte pentru cei care vin din Grecia, ceva detalii despre Atena, cazare, preturi, mincare, vizite la diverse locatii, preturi la toale, etc... mergem acolo si dupa sejurul din paralia Katerini vrem sa vizitam Atena pentru 2-3 zile.
Va multumesc anticipat.

+Quote Post
unic_jul
mesaj 20th June 2008, 08:43
Mesaj #818

Junior

Data înscrierii: 13-August 04
ID membru: 21 362

QUOTE (relu17 @ Jun 18 2008, 14:16) *
Sunt cazat la Hotel Argo, de 3 stele, 50m de plaja si am si internet wirelees gratis cu ajutorul caruia si postez (prins probabil de la un alt hotel). Conditiile sunt excelente, frigider, televizor, fier de calcat, uscator si ceea ce este mai important bufet suedez dimineata, adica mananci cat poti duce.
Preturile la supermarket cam ca pe la noi la mare. Adica nu sunt preturi de supermarket gen Carrefour, dar sunt acceptabile. La taverne si fast-food preturi un pic mai mari ca la Mamaia, dar conditiile de servire si igiena sunt mult superioare.
Cel mai ieftin gasesti un Gyros cu 1.80 Euro, inghetata 0.60 Euro la McDonalds, un meniu la o terasa in jur de 8Euro de persoana, berea cam 2 Euro la terase, 0.5-1 Euro la supermaket. Rosiile 0.6Euro, paine 0.7Euro, apa plata 1,7Euro 6 sticle de 1.5litrii, lapte 1.1 Euro, porumb fiert copt 2Euro, gogosi mari pe plaja 1.5Euro, piersici 1Euro/kg, cirese 3.5Euro/kg. Haine se gasesc de la 2 Euro la cateva sute de Euro sau chiar cateva mii pentru anumite blanuri.
Eu am mers cu agentia Europa Travel si sunt multumit de serviciile oferite, cred ca voi alege aceiasi agentie si la anul, daca nu gasesc ceva mai convenabil pe cont propriu.

camerele arata ca si pe site ul europatravel? cat te a ajuns sejurul?eu am de ales intre helios si argo.ai ajuns cu transport de la ei?(cat a durat drumul?)

cine mai are detalii despre helios sau argo sunt binevenite

+Quote Post
relu17
mesaj 20th June 2008, 09:30
Mesaj #819

Junior

Data înscrierii: 21-December 03
ID membru: 9 289

Camerele arata exact ca pe site, recomand Argo care arata mai bine ca Helios. Sunt alaturate dar helios are doar 2 stele. Pretul este cel depe site-ul agentiei, in total cu drum , cheltuielile totale pentru 2 adulti si un copil au fost de aproximativ 500Euro. Drumul l-am facut cu autocarul agentiei care este destul de bun, are aer conditionat. La dus am facut 15 ore cu opriri dese si stat si in vama la bulgari cam 2 ore. La intors astazi o sa aflu, eu fiind inca in hotel Argo. Daca nu alegi transport de la agentia de turism pretul este ceva mai mare la cazare.

+Quote Post
ruxandracorina
mesaj 21st June 2008, 22:49
Mesaj #820

Junior

Data înscrierii: 21-June 08
ID membru: 339 883

salut tuturor !

am primit o oferta pentru paralia katerini, hotelul Ahileas. A fost cineva acolo, cumva ?
Am inteles ca ei te cazeaza in apartamente cu doua camere [una cu 3 paturi, alta cu 2 paturi] cu baie si chicineta comune.
Fiindca mergem cu straini, eram curioasa dc stie cineva dc se da cheie individuala la camera de 2 paturi si camera de 3 paturi.
De asemenea, v-as fi recunoscatoare daca ne-ati impartasi idei despre bufetele suedeze de la mic dejun, pranz si cina.

Toata rele bune,

Ruxi.

+Quote Post
edbica2000
mesaj 22nd June 2008, 06:33
Mesaj #821

Junior

Data înscrierii: 20-August 05
Locație: Greece
ID membru: 44 427

QUOTE (ruxandracorina @ Jun 21 2008, 22:49) *
salut tuturor !

am primit o oferta pentru paralia katerini, hotelul Ahileas. A fost cineva acolo, cumva ?
Am inteles ca ei te cazeaza in apartamente cu doua camere [una cu 3 paturi, alta cu 2 paturi] cu baie si chicineta comune.
Fiindca mergem cu straini, eram curioasa dc stie cineva dc se da cheie individuala la camera de 2 paturi si camera de 3 paturi.
De asemenea, v-as fi recunoscatoare daca ne-ati impartasi idei despre bufetele suedeze de la mic dejun, pranz si cina.

Toata rele bune,

Ruxi.

Este vila nu hotel. Cheia este 1 /cam.
Este utilizat pt turism de tabere.

+Quote Post
emytos
mesaj 25th June 2008, 11:20
Mesaj #822

Junior

Data înscrierii: 12-September 06
Locație: timisoara
ID membru: 96 634

salutare,

vara asta ma duc in Paralia Katerini la vila NANA ... cine imi poate da detalii despre cum e vila? cat ii de curata? cum este mancarea? sunt taverne in jurul vilei? cat ii de scump? si ce excursii propuneti.

cel mai bine ar fi sa raspundeti pe mail: emytos@gmail.com

Va Multumesc

+Quote Post
rockr
mesaj 26th June 2008, 13:22
Mesaj #823

Junior

Data înscrierii: 8-July 06
Locație: Ploiesti, Romania
ID membru: 85 582

la 17 ani poti inchiria un ATV in Paralia?

+Quote Post
imaplayer
mesaj 26th June 2008, 14:35
Mesaj #824

Junior

Data înscrierii: 16-November 07
ID membru: 248 690

Din moment ce o sa iti ceara permisul de conducere, ma indoiesc ca poti inchiria

+Quote Post
dabestof
mesaj 26th June 2008, 17:37
Mesaj #825

Junior

Data înscrierii: 14-January 07
Locație: Bucharest
ID membru: 127 815

QUOTE (trejarik @ May 29 2008, 11:32) *
noi am ales vila star si plecam pe 14 iulie...pana acum nu am aflat multe despre ea...sper sa fie ok

eu am ales jannis blue si plec pe 4...va spun dupa cum a fost si sper sa nu-mi para rau (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

insa altceva ma ingrijoreaza si nu stiu exact cum sta treaba cu statiunea asta; ia uitati ce scrie la descrierea vilei: "Localizare: la 80 m de plaja, in statiunea Paralia, la aproximativ 6 km de centrul orasului Katerini."

Ce inseamna asta, ca e in camp, sau ca orasul este la ceva distanta de statiune?

Plec pruima data akolo si nu stiu exact cum e treaba...ma puteti ajuta?

Merci
YM: left_com

+Quote Post
criss_65
mesaj 26th June 2008, 19:27
Mesaj #826

Active Member

Data înscrierii: 7-May 07
Locație: bucuresti
ID membru: 176 722

QUOTE (dabestof @ Jun 26 2008, 18:37) *
eu am ales jannis blue si plec pe 4...va spun dupa cum a fost si sper sa nu-mi para rau (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

insa altceva ma ingrijoreaza si nu stiu exact cum sta treaba cu statiunea asta; ia uitati ce scrie la descrierea vilei: "Localizare: la 80 m de plaja, in statiunea Paralia, la aproximativ 6 km de centrul orasului Katerini."

Ce inseamna asta, ca e in camp, sau ca orasul este la ceva distanta de statiune?

Merci

katerini este un orasel, iar paralia este o statiune asa cum dupa ea urmeaza statiunea olimpik beach. dinstanta intre ele este de cativa km si sunt legate de o sosea destul de mare. deci, stai linistita nu esti in camp. paralia este plina de magazine, dar blanurile mi s-au parut mai ieftine la olimpik. oricum merita sa le vizitezi.
o seara buna si concediu placut

+Quote Post
p0rk
mesaj 26th June 2008, 19:32
Mesaj #827

Junior

Data înscrierii: 31-March 08
Locație: cluj
ID membru: 308 974

QUOTE (dabestof @ Jun 26 2008, 18:37) *

Merci

Orasul cam la 10 minute cu busul distanta de statiune.Eu personal detest statiunea asta,dar ma aflu intre cei 1% carora nu le place.Citeste de la inceput si o sa-ti faci o parere.

+Quote Post
newtask
mesaj 26th June 2008, 20:52
Mesaj #828

Active Member

Data înscrierii: 26-June 08
Locație: [capitală]
ID membru: 341 484

Ce părere aveți de hotelul Philippos situat în centrul stațiunii Paralia Katerini? Plec pe 11 iulie acolo, și vreau să știu cam la ce să mă aștept.

+Quote Post
Reclama
mesaj A minute ago
Mesaj #

Grup: Bot

In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!

75 V  « < 44 45 46 47 48 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 23rd November 2009 - 23:24
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia