Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

75 V  « < 43 44 45 46 47 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Paralia Katerini
luioza
mesaj 7th June 2008, 14:47
Mesaj #793

Junior

Grup: Members
Data înscrierii: 7-June 08
ID membru: 334 588

Buna, imi spune si mie cineva daca ati fost la unul din urmatoarele hoteluri?
Poseidon, Kymata, Ilion sau Hotel Central
M-ar interesa sa stiu conditiile de cazare, curatenie si ce ar mai fi de stiut.
Va multumesc!
Am uitat toate hotelurile sunt in Paralia.
Go to the top of the page

+Quote Post
nelutzu2222
mesaj 7th June 2008, 19:38
Mesaj #794

Junior

Data înscrierii: 11-January 07
ID membru: 125 912

Salut! Eu voi pleca cu un grup de 8 pesoane, cu 2 masini. Avem doar cazarea in Paralia intr-un apartament 7 zile la 140 euro de pers fara mancare.
Am vrea sa vizitam si Atena dar ne gandeam sa stam macar o nopate la o pensiune. Cine poate sa ne recomande ceva ieftin?
ne gandeam sa plecam in Atena dupa ce trec cele 7 zile de cazare in Paralia.

Astept sfaturi si sugestii mai ales de la cei care au mai fost in Atena.

+Quote Post
lxndr007
mesaj 7th June 2008, 21:12
Mesaj #795

Junior

Data înscrierii: 9-May 08
ID membru: 324 435

QUOTE (alis4you @ May 26 2008, 10:36) *
salut! Am fost in Paralia anul trecut in iulie si pot sa-ti spun ca a fost foarte ok. Probabil ai auzit si citit multe pareri pro si contra , dar pana la urma totul depinde de cum te simti tu acolo, de ce pretentii ai si de ce nu...de putina bafta. Paralia e o statiune aglomerata ( pe mine nu m-a deranjat absolut deloc), plina de viata si te simti oarecum ca acasa pentru ca e plin de romani. Noi am stat la Vila Mastoridis ( e chiar vis-a-vis de parcarea pentru autobuze), n-am avut probleme de nici un fel. cu mancarea a fost super ok, camera avea si chicineta, asa ca ne-am autogospodarit in limita posibilitatilor ( in sensul ca mai aveam cate ceva de acasa si imediat incropeam o masa). in rest, ne cumparam mancare de la un supermarket din apropiere. nu vreau sa te sperii, dar e cam cald in Paralia...cel putin de la jumatatea lui iulie cand am fost noi erau peste 40 de grade si crede-ma pe toata perioada cat am stat n-am vazut nici un norisor macar...partea buna e ca nu e caldura din aceea sufocanta, dar ai grija ca soarele arde oricum. sa nu ratezi excursiile, noi am fost la Skyatos ( merita!!!), dar regret ca n-am ajuns la Atena sau Meteora. Plaja e cam aglomerata, trebuia sa ajungem cat mai dimineata ca sa prindem un locsor. Si nu e foarte curata dar asta tot din cauza romanilor necivilizati care lasa toate resturile unde apuca. si inca un minus pentru apa plina de alge( nu tot timpul). iti recomand plaja din extremitatile statiunii( toata lumea se inghesuie in zona centrala, la biserica) chiar daca e mai departe de centru e aproape pustie( sunt 10 km de plaja doar in Paralia!). Ce sa-ti mai zic, concediu placut, si eu plec tot in iunie , dar de data asta am ales alta destinatie: Egipt .

ms mult pt raspuns! sper sa te distrezi si tu in Egipt si dupa ce vii sa ne povestesti cum a fost:)

+Quote Post
tested
mesaj 8th June 2008, 13:54
Mesaj #796

Junior

Data înscrierii: 26-September 06
Locație: iasi&allover
ID membru: 99 102

plecare pe 3 iulie oliympic beach cu masina

+Quote Post
alinaL
mesaj 8th June 2008, 21:51
Mesaj #797

Junior

Data înscrierii: 21-May 08
ID membru: 328 883

ajung pt o persoana lejer..ai putea face cele 2 excursii pe cont propriu, daca ai vointa; ajunge la juma de pret fata de ce se oraganizeaza de agentii!

QUOTE (manoxa @ May 29 2008, 19:17) *
Nu exista grade de comparatie intre Mamaia si Paralia Katerini. E ca si cum ai compara Pipera cu Berceniul.

Insa Paralia e o statiune OK, e ieftina, iar la servicii grecii sunt buni. Mancare foarte buna si relativ ieftina. Cazarea OK daca nu esti fitos. Trebuie precizat ca toate hotelurile din paralia sunt de 1-3 stele (romanesti).

ms fain de rasp..

+Quote Post
edbica2000
mesaj 8th June 2008, 22:13
Mesaj #798

Junior

Data înscrierii: 20-August 05
Locație: Greece
ID membru: 44 427

[quote name='alinaL' date='Jun 8 2008, 20:51' post='4707858']
ajung pt o persoana lejer..ai putea face cele 2 excursii pe cont propriu, daca ai vointa; ajunge la juma de pret fata de ce se oraganizeaza de agentii!

Esti in eroare....poti face cele 2 excursii pe cont propriu in masura in care esti cu masina proprie sau inchiriezi. Nu vad pe cineva mergand cu trenul sau KTEL (rutele locale de autobuz) pana la Meteora si cu atat mai mult la Skiatos.
Cu atat mai mult cu cat Meteora acum se vinde la agentii cu 18-25 euro/pers iar Skiatosul cu 28-35 euro/pers. Numai benzina pana la Meteora este 30 de euro plus autostrada....s.a.m.d.

+Quote Post
CLAUDIA_A
mesaj 9th June 2008, 07:49
Mesaj #799

Junior

Data înscrierii: 6-June 08
ID membru: 334 138

Plecam pe 14 iunie, la ora 3-4 dimineata in vama Gurgiu, spre Olympic Beach... mai merge cineva... suntem o masina cu doua familii!
Stam la Vila Panorama... stiti ceva de ea? cum sunt camerele, curatenia, departe de plaja????

+Quote Post
mykyradu
mesaj 9th June 2008, 13:37
Mesaj #800

Junior

Data înscrierii: 22-January 08
ID membru: 277 145

Merg in 23 iunie in paralia katerini la Hotel Central. Imi poate da cineva date despre statiune , loc de luat masa , detalii importante? As fi tare recunoscator si multumesc de pe acum.

+Quote Post
razvan911
mesaj 9th June 2008, 15:24
Mesaj #801

Junior

Data înscrierii: 20-April 06
ID membru: 74 476

toate detaliile le gasiti in cele 27 de pagini

eu le-am citit pe toate

+Quote Post
anca_ang
mesaj 9th June 2008, 17:01
Mesaj #802

Junior

Data înscrierii: 3-August 07
ID membru: 209 742

Salut, pleaca cineva pe 25-26 iulie catre paralia prin vama bechet? Poate mergem impreuna. Noi suntem o masina cu 2 persoane. Ms

+Quote Post
eu_brotacelul
mesaj 9th June 2008, 17:19
Mesaj #803

Junior

Data înscrierii: 21-May 08
ID membru: 328 956

alinaL, edbica2000 multumesc de raspunsuri ...speram sa imi ajunga dar sunt maniaca in ceea ce priveste hainele...nu trebuie sa fie de firma dar trebuie sa fie multe (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) si de aia ma gandeam...ca mai am de adus si suveniruri in tara:) Merci fain si de pe acum concediu placut tuturor

+Quote Post
iridium
mesaj 12th June 2008, 21:22
Mesaj #804

Junior

Data înscrierii: 3-September 04
ID membru: 22 587

are cineva informatii despre Galaxias din PK? O sa ma duc in septembrie acolo si nu stiu la ce sa ma astept (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )

Multumesc

+Quote Post
luioza
mesaj 13th June 2008, 21:17
Mesaj #805

Junior

Data înscrierii: 7-June 08
ID membru: 334 588

Buna se pare ca nu prea sunt informatii despre hoteluri dar pleaca cineva pe 2 august?
Adresa mea de email este luioza_23@yahoo.com ( raspund mai greu la acesta adresa) nu va suparati.
Poate calatorim impreuna prin Bulgaria.

+Quote Post
michael_s2you
mesaj 14th June 2008, 01:22
Mesaj #806

Junior

Data înscrierii: 14-June 08
ID membru: 336 946

As vrea sa intreb si eu care stiti ceva despre Hotel Central?Cum e,cum arata pozele agentiilor(mai precis agentia Vacanta de vis-Sibiu)?

+Quote Post
mykyradu
mesaj 14th June 2008, 23:35
Mesaj #807

Junior

Data înscrierii: 22-January 08
ID membru: 277 145

QUOTE (luioza @ Jun 13 2008, 22:17) *
Buna se pare ca nu prea sunt informatii despre hoteluri dar pleaca cineva pe 2 august?
Adresa mea de email este luioza_23@yahoo.com ( raspund mai greu la acesta adresa) nu va suparati.
Poate calatorim impreuna prin Bulgaria.

Si eu merg la Hotel central incepand de pe 23 iunie.Avem 4 camere rezervate . Tu cand mergi?Nu am primit un raspuns despre statiune si preturi , dar cand ma intorc scriu.

QUOTE (michael_s2you @ Jun 14 2008, 02:22) *
As vrea sa intreb si eu care stiti ceva despre Hotel Central?Cum e,cum arata pozele agentiilor(mai precis agentia Vacanta de vis-Sibiu)?

Si eu merg la Hotel central incepand de pe 23 iunie.Avem 4 camere rezervate . Tu cand mergi?Nu am primit un raspuns despre statiune si preturi , dar cand ma intorc scriu.

+Quote Post
michael_s2you
mesaj 15th June 2008, 01:28
Mesaj #808

Junior

Data înscrierii: 14-June 08
ID membru: 336 946

QUOTE (mykyradu @ Jun 15 2008, 00:35) *

Eu plec pe 8 august si sincer abia astept sa te intorci sa scrii cate ceva despre conditiile de acolo...nu shtiu cum va fii ca am vazut k despre hotelul acesta nu e nik scris...asa ca astept sa scrii tu...vacanta faina

+Quote Post
edbica2000
mesaj 15th June 2008, 06:48
Mesaj #809

Junior

Data înscrierii: 20-August 05
Locație: Greece
ID membru: 44 427

QUOTE (michael_s2you @ Jun 15 2008, 01:28) *
Eu plec pe 8 august si sincer abia astept sa te intorci sa scrii cate ceva despre conditiile de acolo...nu shtiu cum va fii ca am vazut k despre hotelul acesta nu e nik scris...asa ca astept sa scrii tu...vacanta faina

http://www.central-hotel.gr

Este situat chiar in fata Bisericii. (pt cei care doresc multa liniste nu e recomandat).
In rest Hotelul este cotat 3*, ca fiind unul din cele bune in statiune.

+Quote Post
yvonna
mesaj 15th June 2008, 09:28
Mesaj #810

Junior

Data înscrierii: 29-January 08
ID membru: 280 693

QUOTE (nelutzu2222 @ Jun 7 2008, 20:38) *
Salut! Eu voi pleca cu un grup de 8 pesoane, cu 2 masini. Avem doar cazarea in Paralia intr-un apartament 7 zile la 140 euro de pers fara mancare.
Am vrea sa vizitam si Atena dar ne gandeam sa stam macar o nopate la o pensiune. Cine poate sa ne recomande ceva ieftin?
ne gandeam sa plecam in Atena dupa ce trec cele 7 zile de cazare in Paralia.

Astept sfaturi si sugestii mai ales de la cei care au mai fost in Atena.

Hotel Epidavros, in centru. Ieftin si bun. E mare orasul si nu sens sa stai la periferie.

+Quote Post
Reclama
mesaj A minute ago
Mesaj #

Grup: Bot

In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!

75 V  « < 43 44 45 46 47 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 23rd November 2009 - 16:10
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia