QUOTE (alis4you @ May 26 2008, 10:36)

salut! Am fost in Paralia anul trecut in iulie si pot sa-ti spun ca a fost foarte ok. Probabil ai auzit si citit multe pareri pro si contra , dar pana la urma totul depinde de cum te simti tu acolo, de ce pretentii ai si de ce nu...de putina bafta. Paralia e o statiune aglomerata ( pe mine nu m-a deranjat absolut deloc), plina de viata si te simti oarecum ca acasa pentru ca e plin de romani. Noi am stat la Vila Mastoridis ( e chiar vis-a-vis de parcarea pentru autobuze), n-am avut probleme de nici un fel. cu mancarea a fost super ok, camera avea si chicineta, asa ca ne-am autogospodarit in limita posibilitatilor ( in sensul ca mai aveam cate ceva de acasa si imediat incropeam o masa). in rest, ne cumparam mancare de la un supermarket din apropiere. nu vreau sa te sperii, dar e cam cald in Paralia...cel putin de la jumatatea lui iulie cand am fost noi erau peste 40 de grade si crede-ma pe toata perioada cat am stat n-am vazut nici un norisor macar...partea buna e ca nu e caldura din aceea sufocanta, dar ai grija ca soarele arde oricum. sa nu ratezi excursiile, noi am fost la Skyatos ( merita!!!), dar regret ca n-am ajuns la Atena sau Meteora. Plaja e cam aglomerata, trebuia sa ajungem cat mai dimineata ca sa prindem un locsor. Si nu e foarte curata dar asta tot din cauza romanilor necivilizati care lasa toate resturile unde apuca. si inca un minus pentru apa plina de alge( nu tot timpul). iti recomand plaja din extremitatile statiunii( toata lumea se inghesuie in zona centrala, la biserica) chiar daca e mai departe de centru e aproape pustie( sunt 10 km de plaja doar in Paralia!). Ce sa-ti mai zic, concediu placut, si eu plec tot in iunie , dar de data asta am ales alta destinatie: Egipt .
ms mult pt raspuns! sper sa te distrezi si tu in Egipt si dupa ce vii sa ne povestesti cum a fost:)