QUOTE (ceoe @ May 6 2008, 10:49)

edbica2000 am pe cineva care imi inchiriaza apartamentu pe 2 sap in paralia si nu am nevoie de un pachet turistic mar interesa ce sa fac care sunt indicatile principale :
--unde mananc mai ieftin acolo
--de unde imi iau umbrelute sau sezlong mai ieftin
--de unde imi iau haine bune
--de unde imi fac cumparaturi la un market mai ieftin sau ceva de genu
si alte sfaturi
mancarea e convenabila..nu stiu ce intelegi prin ieftina..dar cu vreo 10 euro mananci f bine..poti lua si meniuri cu suflaki care is in jur de 4-5 euro...
umbrelutzele si sezlong...nu le iei..ele sunt pe plaja si trebuie doar sa faci consumatie..un suc o apa orice..adik eu nu am platit pt ele..doar consumatia..
haine bune..nu prea gasesti in statiune..iti sugerez salonic...si pe cont propriu...trebuie schimbate vreo 3 autobuze...dar merita..trebuie un autobuz pana in katerini..un altul din katerini pana in salonic(care e in jur de 5 euroo si faci aprox o ora) si un altul din salonic pana in centrul orasului..multe magazine si f bune cu preturi muuullltt mai mici decat orice reducere de la noi din tara...
marketurile nu sunt f scumpe..eventual preturi ca la noi ..da nu o diferentza f mare..doar la tigari..
alte sfaturi...discoteci faine...cu intrare gratuita pt fete si bon de consumatie de cat este intrarea(7-8 euro pt baieti) si multa lume sociabila..(IMG:
style_emoticons/default/biggrin.gif) ..distractie placuta...o sa revin si eu in paralia