Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

75 V  « < 39 40 41 42 43 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Paralia Katerini
ceoe
mesaj 5th May 2008, 11:10
Mesaj #721

Junior

Grup: Members
Data înscrierii: 5-May 08
ID membru: 322 632

vreau sa plec si eu in paralia in perioada 2-16 iulie imi poate da cineva cateva sfaturi despre ce tre sa fac si de ce tre sa feresc? unde pap ieftineaua:P ms
Go to the top of the page

+Quote Post
edbica2000
mesaj 5th May 2008, 16:52
Mesaj #722

Junior

Data înscrierii: 20-August 05
Locație: Greece
ID membru: 44 427

QUOTE (Marius-Gabriel @ May 5 2008, 07:30) *
Am si eu o curiozitate! Se pot inchiria biciclete in Paralia? Ca asa poti sa vizitezi mai multe

Sa incep cu sfarsitul. NO OFENCE, dar numai daca esti ciclist de performanta cred ca poti vizita mai multe cu bicicleta. Nu prea vad pe cineva mergand la Meteora cu bicicleta sau nici macar pana la Olimp. Daca nu d.p.d.v. fizic, macar pt faptul ca aici nu am vazut mergand cu bicileta pe soselele dintre orase (sa nu mai vorbim de autostrada). (IMG:style_emoticons/default/photo.gif)

Iar in Paralia distantele nu sunt atat de mari ca sa fie nevoie de bicicleta. O traversezi la pas intr-un sfert de ora de la un cap la altul.

Ma rog, de inchiriat se inchiriaza, este 5-6 euro/zi si cum se mentiona mai sus din acelasi loc de unde se inchiriaza si scuterele.

QUOTE (ceoe @ May 5 2008, 11:10) *
vreau sa plec si eu in paralia in perioada 2-16 iulie imi poate da cineva cateva sfaturi despre ce tre sa fac si de ce tre sa feresc? unde pap ieftineaua:P ms

Ca sa ajungi aici intai trebuie sa-ti cumperi un pachet turistic. Nu crezi? (IMG:style_emoticons/default/death.gif)

De ferit trebuie sa te feresti si de umbra ta si mai ales, de cei care posteaza fara sa caute inainte minimum de informatii. (IMG:style_emoticons/default/thumbdown.gif)

Evident ca cel mai ieftin ca sa mananci este acasa.

+Quote Post
ceoe
mesaj 6th May 2008, 10:49
Mesaj #723

Junior

Data înscrierii: 5-May 08
ID membru: 322 632

edbica2000 am pe cineva care imi inchiriaza apartamentu pe 2 sap in paralia si nu am nevoie de un pachet turistic mar interesa ce sa fac care sunt indicatile principale :
--unde mananc mai ieftin acolo
--de unde imi iau umbrelute sau sezlong mai ieftin
--de unde imi iau haine bune
--de unde imi fac cumparaturi la un market mai ieftin sau ceva de genu
si alte sfaturi

+Quote Post
edbica2000
mesaj 7th May 2008, 01:40
Mesaj #724

Junior

QUOTE (ceoe @ May 6 2008, 10:49) *
edbica2000 am pe cineva care imi inchiriaza apartamentu pe 2 sap in paralia si nu am nevoie de un pachet turistic mar interesa ce sa fac care sunt indicatile principale :
si alte sfaturi

OK.
Tot ce ai intrebat gasesti postat de cateva zeci de ori...numai sa ai rabdare si sa dai un search.

+Quote Post
demential
mesaj 8th May 2008, 22:55
Mesaj #725

Member

Data înscrierii: 15-February 08
Locație: Bucuresti
ID membru: 289 587

QUOTE (demential @ Apr 28 2008, 23:03) *
pe 23 mai pleaca cineva la paralia ? in special la hotel alexander ?

+Quote Post
colourgrl
mesaj 9th May 2008, 13:02
Mesaj #726

Junior

Data înscrierii: 25-July 07
ID membru: 206 526

QUOTE (ceoe @ May 6 2008, 10:49) *
si alte sfaturi

mancarea e convenabila..nu stiu ce intelegi prin ieftina..dar cu vreo 10 euro mananci f bine..poti lua si meniuri cu suflaki care is in jur de 4-5 euro...
umbrelutzele si sezlong...nu le iei..ele sunt pe plaja si trebuie doar sa faci consumatie..un suc o apa orice..adik eu nu am platit pt ele..doar consumatia..
haine bune..nu prea gasesti in statiune..iti sugerez salonic...si pe cont propriu...trebuie schimbate vreo 3 autobuze...dar merita..trebuie un autobuz pana in katerini..un altul din katerini pana in salonic(care e in jur de 5 euroo si faci aprox o ora) si un altul din salonic pana in centrul orasului..multe magazine si f bune cu preturi muuullltt mai mici decat orice reducere de la noi din tara...
marketurile nu sunt f scumpe..eventual preturi ca la noi ..da nu o diferentza f mare..doar la tigari..
alte sfaturi...discoteci faine...cu intrare gratuita pt fete si bon de consumatie de cat este intrarea(7-8 euro pt baieti) si multa lume sociabila..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ..distractie placuta...o sa revin si eu in paralia

+Quote Post
anonima1
mesaj 9th May 2008, 17:04
Mesaj #727

Member

Data înscrierii: 5-January 08
Locație: Romania:P
ID membru: 268 933

De Vila Helena(Olympic Beach) stiti ceva?

Acest mesaj a fost modificat de anonima1: 9th May 2008, 17:04

+Quote Post
lxndr007
mesaj 9th May 2008, 19:35
Mesaj #728

Junior

Data înscrierii: 9-May 08
ID membru: 324 435

hello!! legat de statiunea Paralia Katerini din Grecia...nu am mai fost acolo, dar voi merge in iunie si avand in vedere ca nu am mai fost prin Grecia as fi tare curioasa sa aflu mai multe de la persoanele care au fost acolo, in special in Paralia Katerini....m-ar interesa parerea voastra despre oamenii de acolo, conditiile de la hotel, eventual chiar numele hotelului, daca ati fost multumuti de mancare, care au fst preturile, daca a fost aglomerat sau nu, daca arata intr-adevar atat de frumos pe cat apare in pozele de pe internet ...si ce stiu eu, alte detalii care le-ati observat voi, si as vrea sa stiu cat de puternic e soarele acolo deoarece pielea mea e cam sensibila...daca a-ti si pune poze din excursia voastra v-as fi recunoscatoare!aaaa, si in legatura cu aglomeratia? oare va fi extra aglomerat pe la jumatatea lui iunie? (IMG:style_emoticons/default/confusedsmiley.png)
oricum, sper ca voi primi cat mai multe raspunsuri intr-un timp cat mai scurt, eu urmand sa plec curand (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) deci va rooooog VORBITI!!(sau mai bine zis scrieti (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )

+Quote Post
demential
mesaj 9th May 2008, 22:00
Mesaj #729

Member

Data înscrierii: 15-February 08
ID membru: 289 587

QUOTE (anonima1 @ May 9 2008, 17:04) *
De Vila Helena(Olympic Beach) stiti ceva?

a fost mama anul trecut din cate tin eu minte.
am inteles ca este bine. nu este renovata, dar conditiile sunt bune. iti dau mai multe detalii cand se v-a intoarce mama pe 20 mai din halkidiki (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) )

+Quote Post
sanddy1964
mesaj 9th May 2008, 22:34
Mesaj #730

Senior Member

Grup: Senior Members
Data înscrierii: 13-October 06
ID membru: 102 397

QUOTE (lxndr007 @ May 9 2008, 20:35) *
hello!! legat de statiunea Paralia Katerini din Grecia...nu am mai fost acolo, dar voi merge in iunie si avand in vedere ca nu am mai fost prin Grecia as fi tare curioasa sa aflu mai multe de la persoanele care au fost acolo, in special in Paralia Katerini

Uite ce era la Paralia acu 4 zile...
Fișiere atașate
Fișier atașat  paralia_1.jpg ( 131.08KB ) Număr de descărcări: 176
Fișier atașat  paralia2.jpg ( 120.52KB ) Număr de descărcări: 168
Fișier atașat  paralia_3.jpg ( 108.99KB ) Număr de descărcări: 177

+Quote Post
anonima1
mesaj 10th May 2008, 07:40
Mesaj #731

Member

Data înscrierii: 5-January 08
Locație: Romania:P
ID membru: 268 933

QUOTE (demential @ May 9 2008, 23:00) *
a fost mama anul trecut din cate tin eu minte.
am inteles ca este bine. nu este renovata, dar conditiile sunt bune. iti dau mai multe detalii cand se v-a intoarce mama pe 20 mai din halkidiki (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) )

multumesc,astept (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)

+Quote Post
Marius-Gabriel
mesaj 10th May 2008, 08:31
Mesaj #732

Junior

Data înscrierii: 18-November 05
ID membru: 54 213

Ca sa inchiriezi un scuter, ca biciclete am inteles ca nu e indicat, ce iti trebuie! Cam cat costa? Daca nu inchiriezi masina iti trebuie permisul?

+Quote Post
lxndr007
mesaj 10th May 2008, 08:34
Mesaj #733

Junior

Data înscrierii: 9-May 08
ID membru: 324 435

QUOTE (sanddy1964 @ May 9 2008, 22:34) *
Uite ce era la Paralia acu 4 zile...

merci pt poze ...poate ne si spui cum a fost, ce conditii au fost, cum a fost vremea, puteai sa si inoti sau doar sa faci plaja?( si eventual mai multe poze (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )

+Quote Post
edbica2000
mesaj 10th May 2008, 08:36
Mesaj #734

Junior

QUOTE (Marius-Gabriel @ May 10 2008, 08:31) *
Ca sa inchiriezi un scuter, ca biciclete am inteles ca nu e indicat, ce iti trebuie! Cam cat costa? Daca nu inchiriezi masina iti trebuie permisul?

Permisul este obligatoriu si pt scutere, ATV. Permis (categ. (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) si pasaport/C.I. Plus ca unii dintre cei care inchiriaza te mai pun sa mergi pe scuter in fata lor sa vada ca stii sa conduci. Pret: 12-15 euro/zi scuterul.

+Quote Post
camelis
mesaj 10th May 2008, 17:10
Mesaj #735

Junior

Data înscrierii: 3-February 08
ID membru: 283 444

plec spre paralia in data de 17 mai avem prima noapte de cazare..........ne intereseaza parteneri de drum macar pentru bulgaria..........ne gandim sa trecem granita pe la 3 dimineata

+Quote Post
Ricone
mesaj 12th May 2008, 09:52
Mesaj #736

Junior

Data înscrierii: 2-August 07
ID membru: 209 507

(IMG:style_emoticons/default/photo.gif) (IMG:style_emoticons/default/photo.gif) Plecam si noi (2 familii-4 persoane) cu autoturism la Paralia Katerini in data de 14 iulie 2008 ,cazare la hotel Ioni...Doresc informatii referitoare la traseu (Bulgaria,Grecia).La ce ora ar trebui sa plec din Bucuresti ,daca cazarea incepe la ora 14.00 la hotel...Este ceva ce merita vizitat pe traseu?.Multumesc anticipat. (IMG:style_emoticons/default/peacefingers.gif)

+Quote Post
JJOne
mesaj 13th May 2008, 13:44
Mesaj #737

Active Member

Data înscrierii: 22-August 06
ID membru: 92 867

Pai faci 10-12 ore de la iesirea din Bucuresti pana in Paralia. De vizitat pe drum - orasele mari: Sofia si Salonic, eventual unul la dus si altul la intors.

+Quote Post
al bundy ro
mesaj 14th May 2008, 21:21
Mesaj #738

Junior

Data înscrierii: 22-February 07
ID membru: 146 361

Scutere vad ca sunt de inchiriat, dar ATV-uri?

+Quote Post
Reclama
mesaj A minute ago
Mesaj #

Grup: Bot

In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!

75 V  « < 39 40 41 42 43 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 23rd November 2009 - 13:01
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia