|
  |
Paralia Katerini |
|
|
|
|
1st April 2008, 16:12
|
Member
Grup: Members
Data înscrierii: 5-January 08
Locație: Romania:P
ID membru: 268 933

|
drumul din paralia katerini-giurgiu facut prin bulgaria prin ce statiune (sau f aproape) din bulgaria se trece? merita sa stam si acolo?
|
|
|
|
|
|
|
|
2nd April 2008, 08:13
|
Junior
Data înscrierii: 1-April 08
Locație: Bucuresti
ID membru: 309 491

|
buna! as vrea sa merg si eu la vara in grecia....din ce am citit pe forum si ce ma mai studiat prin ofertele agentiilor acum am de ales: Paralia Katerini, Nei Pori si Olympic Beach....mi-ati putea spune cei care ati mai fost unde as gasi mai multa liniste.....nu vreau excursii, plimbari,etc...vreau doar o saptamana de relaxare. si dc stiti si o agentie serioasa,,,ca nu vreau sa ma vad la tv dupa aia ca am fost tzepuita:) | |
|
|
|
|
|
|
|
|
2nd April 2008, 10:48
|
Junior
Data înscrierii: 20-August 05
Locație: Greece
ID membru: 44 427

|
QUOTE (trejarik @ Apr 2 2008, 07:13)  buna! as vrea sa merg si eu la vara in grecia....din ce am citit pe forum si ce ma mai studiat prin ofertele agentiilor acum am de ales: Paralia Katerini, Nei Pori si Olympic Beach....mi-ati putea spune cei care ati mai fost unde as gasi mai multa liniste.....nu vreau excursii, plimbari,etc...vreau doar o saptamana de relaxare. si dc stiti si o agentie serioasa,,,ca nu vreau sa ma vad la tv dupa aia ca am fost tzepuita:) Daca te duci la relaxare 100% oricare dintre ele e la fel de buna. In Paralia daca vrei si liniste va trebui sa cauti un hotel situat departe de centru. Si daca ti se face dor totusi de o escapada la un club sau disco, macar o seara, atunci...Paralia.La fel si daca ai in intentie ceva shopping. Ma referesc sa recomand nume de agentii, pentru ca indiferent cat ar fi de mare, cunoscuta si serioasa, exista intamplari care pot produce neplaceri.
|
|
|
|
|
|
|
|
2nd April 2008, 12:16
|
Junior
Data înscrierii: 6-July 07
Locație: Romania
ID membru: 199 294

|
QUOTE (anonima1 @ Apr 2 2008, 12:10)  Veliko Tarnovo. E dragut dar nu stiu daca se merita.
|
|
|
|
|
|
|
|
2nd April 2008, 12:21
|
Member
Data înscrierii: 5-January 08
Locație: Romania:P
ID membru: 268 933

|
multumesc de raspuns (IMG: style_emoticons/default/coolspeak.gif) dar varna cat de departe de drum este?
|
|
|
|
|
|
|
|
2nd April 2008, 12:43
|
Active Member
Data înscrierii: 7-May 07
Locație: bucuresti
ID membru: 176 722

|
QUOTE (trejarik @ Apr 2 2008, 09:13)  buna! as vrea sa merg si eu la vara in grecia....din ce am citit pe forum si ce ma mai studiat prin ofertele agentiilor acum am de ales: Paralia Katerini, Nei Pori si Olympic Beach....mi-ati putea spune cei care ati mai fost unde as gasi mai multa liniste.....nu vreau excursii, plimbari,etc...vreau doar o saptamana de relaxare. si dc stiti si o agentie serioasa,,,ca nu vreau sa ma vad la tv dupa aia ca am fost tzepuita:)
noi am fost in olimpik beach acum cativa ani si a fost tare bine, statiunea este langa paralia, linistitia, plina de taverne cu mancare fff buna si linistita. in paralia am fost de cateva ori in vizita dar este mai aglomerata si mai zgomotoasa! plaja e lata cu nisip fin, poti sta la plaja pe chaise-long sau direct pe plaja pe prosop. preturile erau f accesibile. erau magazine multe cu de toate, aur, blanuri cu preturi bune! cazarea am avut-o intr-o vilisoara cu 2-3 etaje curata, cu minibucatarie. | |
|
|
|
|
|
|
|
|
2nd April 2008, 12:56
|
Junior

|
QUOTE (criss_65 @ Apr 2 2008, 13:43)  noi am fost in olimpik beach acum cativa ani si a fost tare bine, statiunea este langa paralia, linistitia, plina de taverne cu mancare fff buna si linistita. in paralia am fost de cateva ori in vizita dar este mai aglomerata si mai zgomotoasa! plaja e lata cu nisip fin, poti sta la plaja pe chaise-long sau direct pe plaja pe prosop. preturile erau f accesibile. erau magazine multe cu de toate, aur, blanuri cu preturi bune! cazarea am avut-o intr-o vilisoara cu 2-3 etaje curata, cu minibucatarie. mersi de rasp...cum ii zice la vila? QUOTE (edbica2000 @ Apr 2 2008, 11:48)  Daca te duci la relaxare 100% oricare dintre ele e la fel de buna. In Paralia daca vrei si liniste va trebui sa cauti un hotel situat departe de centru. Si daca ti se face dor totusi de o escapada la un club sau disco, macar o seara, atunci...Paralia.La fel si daca ai in intentie ceva shopping.
Ma referesc sa recomand nume de agentii, pentru ca indiferent cat ar fi de mare, cunoscuta si serioasa, exista intamplari care pot produce neplaceri. mersi, am facut rezervare la panorama in olympic beach, stii cum arata?
|
|
|
|
|
|
|
|
2nd April 2008, 13:14
|
Active Member

|
[quote name='trejarik' date='Apr 2 2008, 13:56' post='4348970'] mersi de rasp...cum ii zice la vila? vila se numea katarina dar nu susnt sigura, ma uit pe o poza cu ea si revin cu informatia! se numeste katerina si uite iti pun in link cu o oferta pt revelionul trecut dar in care este poza vilei: http://www.infotravelromania.ro/agentii_of...ia_paralia.htmlsi pun si o prezentare a vilei:Hotel apartments KATERINA Katerina este situata cca. 100 m de plaja, in centrul statiunii Olympic Beach. Hotel Katerina dispune de studiouri (garsoniere) cu 1 dormitor si apartamente cu 2 dormitoare, avand urmatoarele facilitati: - 1 si 2 dormitoare, fiecare cu 2 sau 3 paturi (inclusiv lenjerie de pat si exclusiv consumabile-prosoape, sapun, hartie); - bucatarie-chicineta proprie cu frigider, plita, vesela, tacamuri; - baie proprie, televizor, balcon, incalzire. La parterul vilei se afla o mica receptie, restaurant pt. mic dejun si o terasa foarte frumoasa. In imediata vecinatate a vilei se afla supermaketuri de unde va puteti aproviziona la preturi foarte bune iar in statiune se gasesc nenumarate restaurante, taverne, cafenele si baruri.
|
|
|
|
|
|
|
|
2nd April 2008, 14:14
|
Junior

|
pare ok din poze
|
|
|
|
|
|
|
|
2nd April 2008, 15:58
|
Junior

|
a fost cineva prin agentia elysee turism?
|
|
|
|
|
|
|
|
2nd April 2008, 21:04
|
Active Member

|
QUOTE (trejarik @ Apr 2 2008, 14:14)  pare ok din poze cum sunt pozele asa este si in realitate. noi ne-am simtit f bine aici. dupa aceea am fost in halkidiki unde nu a fost deloc bine. daca vedeam prima data grecia prin ochii de la halkidiki juram ca grecia e urata, fara servicii si scumpa! in halkidiki cazare proasta, un satuc mic fara magazine, taverne, cu preturi mari la taverna etc. si nici mare lucru de vizitat. cand am fost aici in olimpik am fost la meteora, salonic, muntele olimp. de taverne si oferta lor nu mai spun, magazine, haine de blana. am plecat de aici frustrata ca n-am apucat sa gust o data din felurile de mancare pe care le vazusem la taverne! cu drag as reveni la olimpik beach! asa ca iti doresc cocediu placut, noi ne ducem la turci unde am fost si anul trecut si a fost super ok! cel mai bun raport calitate/pret din ce am vizitat eu din europa (spania, franta, italia, grecia, bulgaria). o seara buna in continuare,
|
|
|
|
|
|
|
|
3rd April 2008, 03:46
|
Junior
Data înscrierii: 13-September 07
ID membru: 226 133

|
QUOTE (edbica2000 @ Mar 12 2008, 13:25)  Din pacate, ma repet, nu exista pe Riviera (Paralia, Korinos, Leptokaria, Nei Pori, etc) hotel de 4* asa cum intelegm noi aceste stele sau asa cum este in alta parte a Greciei. In Olympic nu exista chiar deloc iar in paralia cel ce-si aroga sau ceea ce vei gasi pe internet sau la agentii de 4* eu le dau maxim 3 (Mediterranean, Akti Muson, s.a.m.d.). Cam intr-un an, doi vor fi si aici ca s-au apucat de construit. Capitoul vila completa echipata, la fel, nu-ti fa iluzii. Capitolul subliniat de altii cu masina pe plaja sau mai stiu eu ce prostii, nu exista. Daca i s-a intamplat respectivului, asta nu inseamna ca este o regula. Cel putin eu de 5 ani nu am vazut asa ceva. Si locuiesc aici. Este dificil sa recomanzi ceva, 90% depinde si de ce asteptari ai tu de la cazare. Mai ales ca vii si cu 2 pitici, este intr-adevar o problema. Ca o concluzie, merg si eu pe mana Yvonnei, si-ti recomand Halkidiki. Cel putin Kalithea (bratul Kassandra) este superaglomerat. Si se ridica cat de cat la standardele pe care le ceri. Gasesti acolo de la vile acceptabile (studio) pana la hoteluri de 5*, cu piscina, situate pe sau aproape de plaja, cu teren de joaca pt copii, magazine, complexe, taverne, etc. Si nu uita un amanunt: esti aproape si de Salonic (90-100 km) - 1h 1h20` pe autostrada; cat si de alte obiective turistice de vizitat: Muntele athos, Pestera de la Petralona, parcul acvatic de la Salonic - Waterland, etc. Buna ziua M ar interesa si pe mine (tinand cont ca plec cu piticul cu scoala ntr o excursie la Platamonas - 4 nopti demipensiune), la ce as putea sa ma astept. Adica sa car sau nu apa plata/minerala dupa mine. O sticlutza de "licoare" s o i au de acolo ca e mai ieftina si buna sau sa vin cu ea din tara (asta pentru serile racoroase). Cum ar fi vremea la inceputul lui Mai ? In Platamonas sint supermarketuri sau nu. Ceva gen Metro exista pe traseu sau altceva similar ? Ce inseamna demipensiune in limbajul lor ? Ce inseamna excursie de shopping la Paralia katerini si ce ar fi interesant de luat si cam ce preturi ? Si daca te am stresat scuze, zi i ceva de dulce, da da mi niste raspunsuri . Multzam
|
|
|
|
|
|
|
|
3rd April 2008, 06:43
|
Active Member
Grup: Senior Members
Data înscrierii: 6-February 06
ID membru: 64 882

|
QUOTE (ambasadalunara @ Apr 3 2008, 04:46)  Buna ziua Adica sa car sau nu apa plata/minerala dupa mine. O sticlutza de "licoare" s o i au de acolo ca e mai ieftina si buna sau sa vin cu ea din tara (asta pentru serile racoroase). Cum ar fi vremea la inceputul lui Mai ? In Platamonas sint supermarketuri sau nu. Ceva gen Metro exista pe traseu sau altceva similar ? Ce inseamna demipensiune in limbajul lor ? Ce inseamna excursie de shopping la Paralia katerini si ce ar fi interesant de luat si cam ce preturi ? Si daca te am stresat scuze, zi i ceva de dulce, da da mi niste raspunsuri . Multzam inca nu a disparut "mitul" asta cu caratul apei??????????? (IMG: style_emoticons/default/bash.gif) grecii au un lant de magazine gen Billa peste tot (Champion). preturile sunt mai mici ca in Ro la orice produs! o sticala de 1,5L de apa plata costa in jur de 0,5Euro. demipensiune inseamna ca ai mic dejun (astia au in general mancare "grea" la micul dejun)+cina (doua feluri de mancare+fructe). Un pranz in zona aia costa in jur de 7Euro. poti manca fructe de mare "la greu". profita de asta! celebra excursie de "shopping" la Paralia inseamna ca iti vei lua haine din blana si piele la preturi foarte mici (calitatea nu am putut s-o apreciez pentru ca nu ma pricep). Paralia Katerini este o "statiune" cat Eforie Sud in care sunt cateva sute (nu exagerez!) de magazine cu haine din blana si din piele. vanzatorii cunosc limba romana foarte bine (unii sunt chiar romani). la inceputul lui mai vremea este frumoasa, dar nu vei putea intra in apa. asta daca nu practici baia la copca in Romania...
|
|
|
|
|
|
|
|
3rd April 2008, 07:26
|
Junior

|
QUOTE (criss_65 @ Apr 2 2008, 21:04)  cum sunt pozele asa este si in realitate. noi ne-am simtit f bine aici. dupa aceea am fost in halkidiki unde nu a fost deloc bine. daca vedeam prima data grecia prin ochii de la halkidiki juram ca grecia e urata, fara servicii si scumpa! in halkidiki cazare proasta, un satuc mic fara magazine, taverne, cu preturi mari la taverna etc. si nici mare lucru de vizitat. cand am fost aici in olimpik am fost la meteora, salonic, muntele olimp. de taverne si oferta lor nu mai spun, magazine, haine de blana. am plecat de aici frustrata ca n-am apucat sa gust o data din felurile de mancare pe care le vazusem la taverne! cu drag as reveni la olimpik beach! asa ca iti doresc cocediu placut, noi ne ducem la turci unde am fost si anul trecut si a fost super ok! cel mai bun raport calitate/pret din ce am vizitat eu din europa (spania, franta, italia, grecia, bulgaria). o seara buna in continuare, gata , m-ai convins, (IMG: style_emoticons/default/smile.gif) olympic beach asteapta-ma ca vin....acu ca am lamurit-o cu locatia tb sa mai gasesc si agentia...mersi de sfaturi, m-au ajutat mult.
|
|
|
|
|
|
|
|
3rd April 2008, 09:22
|
Active Member

|
QUOTE (carman @ Apr 3 2008, 07:43)  inca nu a disparut "mitul" asta cu caratul apei??????????? (IMG: style_emoticons/default/bash.gif) grecii au un lant de magazine gen Billa peste tot (Champion). preturile sunt mai mici ca in Ro la orice produs! o sticala de 1,5L de apa plata costa in jur de 0,5Euro. demipensiune inseamna ca ai mic dejun (astia au in general mancare "grea" la micul dejun)+cina (doua feluri de mancare+fructe). Un pranz in zona aia costa in jur de 7Euro. poti manca fructe de mare "la greu". profita de asta! celebra excursie de "shopping" la Paralia inseamna ca iti vei lua haine din blana si piele la preturi foarte mici (calitatea nu am putut s-o apreciez pentru ca nu ma pricep). Paralia Katerini este o "statiune" cat Eforie Sud in care sunt cateva sute (nu exagerez!) de magazine cu haine din blana si din piele. vanzatorii cunosc limba romana foarte bine (unii sunt chiar romani). la inceputul lui mai vremea este frumoasa, dar nu vei putea intra in apa. asta daca nu practici baia la copca in Romania... subscriu la ce ai scris, apa este ieftina, mancarea la fel, si in general grecia este ieftina de la supermarket la taverna. e o prostie sa cari apa din romania sau sa mananci snitelele de o saptamana cand pot manca cu 5-7 euro/persoana manaruri f bune si oricum altfel decat cele de acasa!
|
|
|
|
|
|
|
|
3rd April 2008, 09:32
|
Active Member
Grup: Senior Members
Data înscrierii: 6-February 06
ID membru: 64 882

|
QUOTE (criss_65 @ Apr 3 2008, 10:22)  subscriu la ce ai scris, apa este ieftina, mancarea la fel, si in general grecia este ieftina de la supermarket la taverna. e o prostie sa cari apa din romania sau sa mananci snitelele de o saptamana cand pot manca cu 5-7 euro/persoana manaruri f bune si oricum altfel decat cele de acasa! mi-e dor de caracatita, sepie, calamar, scoici, peste sabie si alte chestii "specifice". la noi costa enorm... foarte interesant: in insule (unde vin multi americani,englezi,nemti etc.) predomina mancarea fast-food! foarte greu gasesti fructe de mare... in Katerini gaseam peste tot, iar in Rhodos am cam suferit de foame (erau numai mancaruri prajite).
|
|
|
|
|
|
|
|
3rd April 2008, 10:57
|
Junior

|
a mers cineva cu romadria, elisee turism sau neo tour?
|
|
|
|
|
|
|
|
A minute ago
|

Grup: Bot

|
In curand... autoevolution.roTeste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
|
|
|
|
|
|
|
  |
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:
|