Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

75 V  « < 33 34 35 36 37 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Paralia Katerini
En-ki
mesaj 12th March 2008, 01:18
Mesaj #613

Junior

Grup: Members
Data înscrierii: 22-October 07
ID membru: 239 278

(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Vreau in Grecia in septembrie, si ma intereseaza ceva cazare: fie la un hotel, dar de 4 stele, fie la o vila cu bucatarie echipata. Problema e ca pentru Olimpic beach - Paralia Katerini nu am gasit nici un hotel de 4 stele, chiar nu au? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Am copii mici si nu vreau sa stau la vreun hotel obscur, din ce am vazut pe net la 3 stele nu mi-a placut. (IMG:style_emoticons/default/nono.gif) Mai bine o vila cu tot ce ii trebuie. Poate cineva sa imi recomande fie vila fie hotel de 4 stele in aceasta statiune?
Go to the top of the page

+Quote Post
carman
mesaj 12th March 2008, 08:03
Mesaj #614

Active Member

Grup: Senior Members
Data înscrierii: 6-February 06
ID membru: 64 882

QUOTE (En-ki @ Mar 12 2008, 01:18) *
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Vreau in Grecia in septembrie, si ma intereseaza ceva cazare: fie la un hotel, dar de 4 stele, fie la o vila cu bucatarie echipata. Problema e ca pentru Olimpic beach - Paralia Katerini nu am gasit nici un hotel de 4 stele, chiar nu au? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Am copii mici si nu vreau sa stau la vreun hotel obscur, din ce am vazut pe net la 3 stele nu mi-a placut. (IMG:style_emoticons/default/nono.gif) Mai bine o vila cu tot ce ii trebuie. Poate cineva sa imi recomande fie vila fie hotel de 4 stele in aceasta statiune?

cat de mici sunt copiii? pot suporta zborul? iti recomand Rhodos daca vrei hoteluri bune... ca sa nu mai vorbim de atmosfera total diferita fata de Paranghelia! pentru un adult platesti 400Euro (sejur 7 zile, hotel 4* pe plaja, demipensiune, bilet avion, taxe aeroport).
ca bani de buzunar, iti sunt suficienti 200Euro/persoana.

La orice hotel din GR, scadeti o stea din cele afisate pentru a obtine categoria "reala"!

+Quote Post
En-ki
mesaj 12th March 2008, 08:23
Mesaj #615

Junior

Sunt sub 3 ani amandoi, vrem sa mergem cu masina personala, ca sa avem libertate de miscare pe acolo. SI nici sa nu fie prea departe (daca mergem cu masina). Rhodos sau altele le lasam pentru mai incolo, cand mai cresc piticii.

+Quote Post
carman
mesaj 12th March 2008, 08:30
Mesaj #616

Active Member

QUOTE (En-ki @ Mar 12 2008, 08:23) *
Sunt sub 3 ani amandoi, vrem sa mergem cu masina personala, ca sa avem libertate de miscare pe acolo. SI nici sa nu fie prea departe (daca mergem cu masina). Rhodos sau altele le lasam pentru mai incolo, cand mai cresc piticii.

sa va traiasca! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
cred ca va fi chinuitor cu masina pentru pitici... cu avionul faci 90 minute pana in Rhodos. inchirierea unei masinute este de 20Euro/zi (nu trebuie nici o garantie).
in Katerini este plin de "cocalari" (fac gratare pe balcon, se imbata ca porcii si arunca cu sticle in autocare, parcheaza masinile pe plaja etc.). ghici ce nationalitate au???
dar tu stii cel mai bine ce si cum...

+Quote Post
En-ki
mesaj 12th March 2008, 09:03
Mesaj #617

Junior

Multumim.
Da, nasol cu specimenele alea... Eu ma gandeam sa aleg intre Olimpic beach si undeva in Halkidiki, pe la Katerini am fost acum doi ani si era destul de aglomerat, dar destul de ok. Problema e ca nu mi-au placut hotelurile alea de acolo, toate sunt trantite direct in strada, nu au o curte, o terasa draguta, o piscina, nimic. Chiar nu au acolo hoteluri de 4 stele? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Am putea sta la o vila echipata...
Halkidiki mi se pare prea linistita pentru gustul meu, vreau si eu sa am de ales macar intre doua trei restaurante, sa am magazine...
Spunea cineva de Zakynthos pe aici... pacat ca e asa departe, daca erau mai mari, m-as fi incumetat sa traversez toata Grecia pana acolo. Tin musai cu masina personala si sa nu depind de orarul avionului, daca ma decid ca acum vreau acasa, sa pot pleca imediat, nu sa stau dupa schimbat de bilet, si altele...
Piticii sunt foarte obisnuiti sa mearga cu masina, facem si cate 4-5 ore fara oprire, dorm fara probleme in scaunele lor de masina, aveam ceva probleme cu raul de miscare la fetita, dar am gasit niste pastilute care rezolva asta.

Acest mesaj a fost modificat de En-ki: 12th March 2008, 09:04

+Quote Post
carman
mesaj 12th March 2008, 09:15
Mesaj #618

Active Member

Olimpic Beach este la 1Km Sud de Paralia Katerini.
la 2Km Nord este Korinos Beach. foarte linistit, dar zona era in constructie su nu aveai magazine (este un sat de pescari), asa ca trebuia sa mergi in Paralia Katerini...

+Quote Post
En-ki
mesaj 12th March 2008, 09:31
Mesaj #619

Junior

Multumesc. Tot caut pe internet, astept acum si targul de turism de la noi... sa vad ce oferte sunt.

+Quote Post
carman
mesaj 12th March 2008, 09:34
Mesaj #620

Active Member

cu placere!
targul de turism este o idee buna! gasisem in Creta un sejur de 12 zile, hotel 3*, mic dejun, avion, taxe de aeroport, cu 300Euro in luna mai!!!

+Quote Post
yvonna
mesaj 12th March 2008, 12:05
Mesaj #621

Junior

Data înscrierii: 29-January 08
ID membru: 280 693

QUOTE (En-ki @ Mar 12 2008, 09:03) *
Multumim.
Da, nasol cu specimenele alea... Eu ma gandeam sa aleg intre Olimpic beach si undeva in Halkidiki, pe la Katerini am fost acum doi ani si era destul de aglomerat, dar destul de ok. Problema e ca nu mi-au placut hotelurile alea de acolo, toate sunt trantite direct in strada, nu au o curte, o terasa draguta, o piscina, nimic. Chiar nu au acolo hoteluri de 4 stele? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Am putea sta la o vila echipata...
Halkidiki mi se pare prea linistita pentru gustul meu, vreau si eu sa am de ales macar intre doua trei restaurante, sa am magazine...
Spunea cineva de Zakynthos pe aici... pacat ca e asa departe, daca erau mai mari, m-as fi incumetat sa traversez toata Grecia pana acolo. Tin musai cu masina personala si sa nu depind de orarul avionului, daca ma decid ca acum vreau acasa, sa pot pleca imediat, nu sa stau dupa schimbat de bilet, si altele...
Piticii sunt foarte obisnuiti sa mearga cu masina, facem si cate 4-5 ore fara oprire, dorm fara probleme in scaunele lor de masina, aveam ceva probleme cu raul de miscare la fetita, dar am gasit niste pastilute care rezolva asta.

Sa stii ca in Chalikidiki nu e chiar asa de liniste pe cat se spune sau se crede, sunt si locuri animate, iar intr-un satuc oricat de amarat ar fi el tot ai 3-4 taverne, un market, cateva magazinase. Sunt si statiuni mai mari unde te poti plimba - fece faleza, cum spunem noi ramanii. Daca zici ca nu vrei Paralia, clar du-te la Chalkidiki e altceva. Si daca aveti masina n-ai cum sa te plictisesti, in fiecare zi poti merge in alta statiune la 20-50 km departere de cazare.

+Quote Post
edbica2000
mesaj 12th March 2008, 12:25
Mesaj #622

Junior

Data înscrierii: 20-August 05
Locație: Greece
ID membru: 44 427

QUOTE (yvonna @ Mar 12 2008, 12:05) *
Sa stii ca in Chalikidiki nu e chiar asa de liniste pe cat se spune sau se crede, sunt si locuri animate, iar intr-un satuc oricat de amarat ar fi el tot ai 3-4 taverne, un market, cateva magazinase. Sunt si statiuni mai mari unde te poti plimba - fece faleza, cum spunem noi ramanii. Daca zici ca nu vrei Paralia, clar du-te la Chalkidiki e altceva. Si daca aveti masina n-ai cum sa te plictisesti, in fiecare zi poti merge in alta statiune la 20-50 km departere de cazare.

Din pacate, ma repet, nu exista pe Riviera (Paralia, Korinos, Leptokaria, Nei Pori, etc) hotel de 4* asa cum intelegm noi aceste stele sau asa cum este in alta parte a Greciei. In Olympic nu exista chiar deloc iar in paralia cel ce-si aroga sau ceea ce vei gasi pe internet sau la agentii de 4* eu le dau maxim 3 (Mediterranean, Akti Muson, s.a.m.d.). Cam intr-un an, doi vor fi si aici ca s-au apucat de construit. Capitoul vila completa echipata, la fel, nu-ti fa iluzii.
Capitolul subliniat de altii cu masina pe plaja sau mai stiu eu ce prostii, nu exista. Daca i s-a intamplat respectivului, asta nu inseamna ca este o regula. Cel putin eu de 5 ani nu am vazut asa ceva. Si locuiesc aici.
Este dificil sa recomanzi ceva, 90% depinde si de ce asteptari ai tu de la cazare. Mai ales ca vii si cu 2 pitici, este intr-adevar o problema.
Ca o concluzie, merg si eu pe mana Yvonnei, si-ti recomand Halkidiki. Cel putin Kalithea (bratul Kassandra) este superaglomerat. Si se ridica cat de cat la standardele pe care le ceri. Gasesti acolo de la vile acceptabile (studio) pana la hoteluri de 5*, cu piscina, situate pe sau aproape de plaja, cu teren de joaca pt copii, magazine, complexe, taverne, etc. Si nu uita un amanunt: esti aproape si de Salonic (90-100 km) - 1h 1h20` pe autostrada; cat si de alte obiective turistice de vizitat: Muntele athos, Pestera de la Petralona, parcul acvatic de la Salonic - Waterland, etc.

+Quote Post
En-ki
mesaj 12th March 2008, 12:38
Mesaj #623

Junior

De la hotel am pretentia macar o curte si o terasa sa aiba, nu vreau musai piscina. Ce nu mi-a placut la Olimpic beach e ca sunt toate puse pleasca in strada, auzi toate claxoanele si galagia din strada. Am sa caut cele doua hoteluri de care spuneai, Mediteranean si Akti muson, sa vad si eu niste poze... sau daca stii tu un link direct la ele...

+Quote Post
edbica2000
mesaj 12th March 2008, 12:52
Mesaj #624

Junior

QUOTE (En-ki @ Mar 12 2008, 12:38) *
De la hotel am pretentia macar o curte si o terasa sa aiba, nu vreau musai piscina. Ce nu mi-a placut la Olimpic beach e ca sunt toate puse pleasca in strada, auzi toate claxoanele si galagia din strada. Am sa caut cele doua hoteluri de care spuneai, Mediteranean si Akti muson, sa vad si eu niste poze... sau daca stii tu un link direct la ele...

No way...curte (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ; singurele cu curte in Paralia sunt IONI 3* (HIONI), Appolon 2* (care de fapt are un fel de parcare). Nici cele 2 mentionate de mine nu au curte. Totul direct la strada (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Camere micute (nicidecum pt 4 persoane).
http://www.mediterranean.gr/ iar Akti Muson este al agentiei Tramp Travel. Daca vei alege Paralia pana la urma eu iti recomand IONI, nu cred sa se gaseasca cineva pe aici sa comenteze ceva de rau despre hotelul asta. Are avantajul de a fi chiar in centru, are si camere cu vedere la mare, are si curte cu un foisor si plina de flori. 3*. Cu parcatul mai greu, dar deh nu le poti avea pe toate.

+Quote Post
En-ki
mesaj 12th March 2008, 13:12
Mesaj #625

Junior

Hei, hotel Ioni e dragut. Ma apuc sa caut oferte. (IMG:style_emoticons/default/coolspeak.gif)

+Quote Post
edbica2000
mesaj 12th March 2008, 14:37
Mesaj #626

Junior

QUOTE (En-ki @ Mar 12 2008, 13:12) *
Hei, hotel Ioni e dragut. Ma apuc sa caut oferte. (IMG:style_emoticons/default/coolspeak.gif)

Da este. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Doar proprietara este presedinta Asociatiei hotelierilor din Pieria. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)

+Quote Post
carman
mesaj 13th March 2008, 07:14
Mesaj #627

Active Member

QUOTE (edbica2000 @ Mar 12 2008, 12:25) *
Capitolul subliniat de altii cu masina pe plaja sau mai stiu eu ce prostii, nu exista. Daca i s-a intamplat respectivului, asta nu inseamna ca este o regula. Cel putin eu de 5 ani nu am vazut asa ceva. Si locuiesc aici.

igzact, nu se ecsizta... doar daca nu-i socotim pe aia cu numere de B si CT...

+Quote Post
xxgeoxx
mesaj 18th March 2008, 19:41
Mesaj #628

Junior

Data înscrierii: 22-July 06
Locație: Bucuresti
ID membru: 87 639

Am si eu o mare rugaminte : vreau sa merg in Paralia , in perioada 31.05-07.06, si nu am mai gasit decat la vilele Stavros, Vaso, Savvidis ( nu sunt sigur de ea... ) ; ce-mi puteti recomanda ? Mentionez ca merg cu sotia si fetita mea de 7 ani...
A mai fost cineva in perioada asta ? Cum este apa ( pt copil intreb...) ???

+Quote Post
miharto
mesaj 18th March 2008, 23:03
Mesaj #629

Junior

Data înscrierii: 28-March 07
Locație: Timisoara
ID membru: 160 453

QUOTE (anonima1 @ Feb 11 2008, 15:01) *
am facut azi contract pt girnis din 12 iulie:2 adulti si un copil 293 euro
aici e vila http://www.infotravelromania.ro/agentii_of...vilagirnis.html
iar agentia aleasa christian tour

Imi pare rau, dar cred ca pozele nu sunt de la vila Girnis din Olypmpic Beach...
Pe site-ul si in pliantele celor de la Christian Tour sunt alte imagini...parca mai realiste.
Am inteles ca ar fi ceva hotel cu acelasi nume in paralia...

+Quote Post
anonima1
mesaj 19th March 2008, 06:24
Mesaj #630

Member

Data înscrierii: 5-January 08
Locație: Romania:P
ID membru: 268 933

QUOTE (miharto @ Mar 18 2008, 23:03) *
Imi pare rau, dar cred ca pozele nu sunt de la vila Girnis din Olypmpic Beach...
Pe site-ul si in pliantele celor de la Christian Tour sunt alte imagini...parca mai realiste.
Am inteles ca ar fi ceva hotel cu acelasi nume in paralia...

cand am ales vila girnis am citit acest post http://www.iturism.ro/forum/index.php?show...aded&start=
ce ma intereseaza cel m mult e sa fie curat(altfel n-am de gand sa stau in camera prea mult),vila a fost renovata in 2007
am gasit oferta m ieftina la domna,dar cum informatia despre vila nu o aveam am ales girnis.Intre timp m-a lamurit cineva ca vila domna e ok

+Quote Post

75 V  « < 33 34 35 36 37 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 23rd November 2009 - 20:07
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia