Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

75 V  « < 32 33 34 35 36 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Paralia Katerini
anonima1
mesaj 26th February 2008, 06:57
Mesaj #595

Member

Grup: Members
Data înscrierii: 5-January 08
Locație: Romania:P
ID membru: 268 933

care e cea mai apropiata insula ce merita vizitata?
Go to the top of the page

+Quote Post
carman
mesaj 26th February 2008, 07:21
Mesaj #596

Active Member

Grup: Senior Members
Data înscrierii: 6-February 06
ID membru: 64 882

QUOTE (anonima1 @ Feb 26 2008, 06:57) *
care e cea mai apropiata insula ce merita vizitata?

Insula Lesbos

+Quote Post
edbica2000
mesaj 26th February 2008, 14:24
Mesaj #597

Junior

Data înscrierii: 20-August 05
Locație: Greece
ID membru: 44 427

QUOTE (big.brother @ Feb 25 2008, 22:16) *
E chiar foarte ok. Poate ai noroc și prinzi un autocar cu etaj (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
De asemenea, au un mesaj foarte drăgț pe spatele autocarului, care sună cam: Pasagerii din acest autocar se simt foarte bine.. etc. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Dacă alegi alta, alege Sun Holiday. Au niște coordonatoare foarte drăguțe (IMG:style_emoticons/default/naughty.gif)

au avut... de acum sunt in faliment (www.tmb.ro)...asa ca atentie....

QUOTE (carman @ Feb 26 2008, 07:21) *
Insula Lesbos

Daca intrebarea este postata corect..suntem in forumul Paralia Katerini...so...cea mai apropiata insula este Skiatos.

Lesbos..este foarte departe...dar intr-adevar...superba....ca de altfel toate insulele grecesti.

+Quote Post
anonima1
mesaj 26th February 2008, 20:29
Mesaj #598

Member

QUOTE (edbica2000 @ Feb 26 2008, 15:24) *
au avut... de acum sunt in faliment (www.tmb.ro)...asa ca atentie....

Daca intrebarea este postata corect..suntem in forumul Paralia Katerini...so...cea mai apropiata insula este Skiatos.

Lesbos..este foarte departe...dar intr-adevar...superba....ca de altfel toate insulele grecesti.

multumesc de raspunsuri
ma cazez in olympic la vila girnis(rezervare prin Christian) ,dar nu am de gand sa stau f mult la plaja
vreau sa vizitez si o insula:cat de departe e lesbos si dc merita mai mult decat skiatos(eu nu am fost niciodata in Grecia)
mai vreau sa merg la atena(am inteles ca sunt 440 km),meteora(nush nr km) salonic(75 km)si o insula

+Quote Post
camelis
mesaj 26th February 2008, 21:46
Mesaj #599

Junior

Data înscrierii: 3-February 08
ID membru: 283 444

QUOTE (big.brother @ Feb 25 2008, 19:44) *
Ai primit răspuns. Ce mai vrei?!

si daca mai primeam ceva detalii care era problema????
am intrebat doar? ce esti asa de revoltat...........oricine vrea cat mai multe detalii pt a avea un concendiu reusit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
geocosma
mesaj 27th February 2008, 09:19
Mesaj #600

Junior

Data înscrierii: 17-May 07
Locație: Bucuresti
ID membru: 180 934

QUOTE (anonima1 @ Feb 26 2008, 20:29) *
multumesc de raspunsuri
ma cazez in olympic la vila girnis(rezervare prin Christian) ,dar nu am de gand sa stau f mult la plaja
vreau sa vizitez si o insula:cat de departe e lesbos si dc merita mai mult decat skiatos(eu nu am fost niciodata in Grecia)
mai vreau sa merg la atena(am inteles ca sunt 440 km),meteora(nush nr km) salonic(75 km)si o insula

Lesbos (sau, cum am mai vazut pe unele harti: Lesvos, sau pe Google Earth: Levos) este pe partea cealalta a Egeei, langa coasta turca. Distanta in linie dreapta, masurata pe Google, este vreo 300km (drept comparatie, distanta in linie dreapta pana la Atena, masurata tot pe Google Earth, este de 266km). Cred ca cel mai rapid ajungi acolo cu avionul, iar ferry-boat, daca exista, cred ca face cam o zi.
De la Paralia la Meteore sunt sub 200km, se merge pe autostrada spre Atena pana la Larisa, apoi se urmareste drumul spre Trikala - Ioanina. Meteorele sunt bineinteles pana in Ioanina, la vreo 20km dupa Trikala. De la Larisa la Trikala este drum national, parca cu doua benzi (cate una pentru fiecare sens). Anul trecut se lucra la largire, asa ca e posibil ca anul asta sa fie sosea cu 4 benzi. Pe autostrada, de la Paralia Katerini pana la Larisa, cred ca se mai plateste inca de vreo 2 ori taxa de autostrada (2 euro la fiecare punct).

+Quote Post
edbica2000
mesaj 27th February 2008, 13:11
Mesaj #601

Junior

Data înscrierii: 20-August 05
Locație: Greece
ID membru: 44 427

QUOTE (anonima1 @ Feb 26 2008, 20:29) *
multumesc de raspunsuri

De Lesbos..uita cel putin deocamdata. Nu vad rostul sa platesti cazare in Olympic Beach si sa pierzi cateva nopti ca sa mergi pana in Lesbos (sa mergi in Pireu in port - Atena sa iei ferry, adik 500 km pana in port plus traversarea.....nu ai nici o sansa sa o faci in 2 zile). Skiatos pe de alta parte o poti vizita intr-o singura zi. Ori cu autocarul prin agentiile locale ce organizeaza excursii, ori cu masina proprie pana la Volos - 160 km - si dupa aceea cu ferry.
Iar ca frumusete fiecare are particularitatile ei si Skiatosul este extrem de placuta.
Atena - 1.000 km dus-intors
Meteora - 360 km dus-intors
Salonic - 180 km dus-intors
Muntele Olimp - depinde ce vizitezi intre 70 si 100 km dus-intors.

+Quote Post
anonima1
mesaj 27th February 2008, 13:33
Mesaj #602

Member

QUOTE (edbica2000 @ Feb 27 2008, 14:11) *
De Lesbos..uita cel putin deocamdata. Nu vad rostul sa platesti cazare in Olympic Beach si sa pierzi cateva nopti ca sa mergi pana in Lesbos (sa mergi in Pireu in port - Atena sa iei ferry, adik 500 km pana in port plus traversarea.....nu ai nici o sansa sa o faci in 2 zile). Skiatos pe de alta parte o poti vizita intr-o singura zi. Ori cu autocarul prin agentiile locale ce organizeaza excursii, ori cu masina proprie pana la Volos - 160 km - si dupa aceea cu ferry.
Iar ca frumusete fiecare are particularitatile ei si Skiatosul este extrem de placuta.
Atena - 1.000 km dus-intors
Meteora - 360 km dus-intors
Salonic - 180 km dus-intors
Muntele Olimp - depinde ce vizitezi intre 70 si 100 km dus-intors.

multumesc de raspuns
de vila girnis stii ceva?

Acest mesaj a fost modificat de anonima1: 27th February 2008, 13:36

+Quote Post
scaramouche
mesaj 28th February 2008, 08:40
Mesaj #603

Junior

Data înscrierii: 30-January 08
Locație: bucuresti
ID membru: 281 244

QUOTE (carman @ Feb 26 2008, 07:21) *
Insula Lesbos

Carman arunca o piatra in apa si 10 "intelepti" se chinuie s-o scoata.Voi chiar nu stiti pentru ce este cunoscuta insula Lesbos?

+Quote Post
CornelB
mesaj 28th February 2008, 09:26
Mesaj #604

Active Member

Data înscrierii: 23-June 05
Locație: Timisoara
ID membru: 39 712

QUOTE (scaramouche @ Feb 28 2008, 08:40) *
Carman arunca o piatra in apa si 10 "intelepti" se chinuie s-o scoata.Voi chiar nu stiti pentru ce este cunoscuta insula Lesbos?

pentru ce A FOST cunoscută [în antichitate], că doar Carman mai salivează închipuindu-și în ziua de azi că insula-i burdușită cu alde ei/ele... :-)

Acest mesaj a fost modificat de CornelB: 28th February 2008, 09:26

+Quote Post
carman
mesaj 28th February 2008, 11:09
Mesaj #605

Active Member

QUOTE (scaramouche @ Feb 28 2008, 08:40) *

(IMG:style_emoticons/default/first.gif)

+Quote Post
anonima1
mesaj 28th February 2008, 13:54
Mesaj #606

Member

A fost cineva la vila girnis?Daca da ce impresie v-a lasat?

+Quote Post
carman
mesaj 29th February 2008, 10:54
Mesaj #607

Active Member

QUOTE (anonima1 @ Feb 28 2008, 13:54) *
A fost cineva la vila girnis?Daca da ce impresie v-a lasat?

toate sunt la fel! "aprecierea" depinde de sistemul de referinta al fiecaruia...

+Quote Post
anonima1
mesaj 2nd March 2008, 19:15
Mesaj #608

Member

QUOTE (carman @ Feb 29 2008, 11:54) *
toate sunt la fel! "aprecierea" depinde de sistemul de referinta al fiecaruia...

mi-e greu sa cred
am citit toate postarile despre grecia,in una din ele cineva vorbea de viermi in baie rezistenti la clor!
conteaza mult ce mobilier au si mirosul camerei conteaza pt mine

+Quote Post
demential
mesaj 6th March 2008, 18:43
Mesaj #609

Member

Data înscrierii: 15-February 08
Locație: Bucuresti
ID membru: 289 587

deci ca sa revin (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
hotel Alexander > 23 mai, merge cineva ? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
dmad_alina
mesaj 7th March 2008, 23:22
Mesaj #610

Junior

Data înscrierii: 7-March 08
ID membru: 299 136

Eu spun k e ok! Chiar si pt cei mai pretentiosi pt k nu o sa stati doar in paralia o sa facetisi alte excursii la Meteore, Schiatos... Dar sa va spun cu ce am ramas despre Paralia! Am intalnit o alta cultura una civilizata ce zic k merita cunoscuta, grecii sunt iubitori de distractii si cu siguranta va fi de neuitat! sunt cateva cafe bar-uri cu sezlonguri unde esti tratat super! La SOLO CAFE sunt cativa baieti draguti care stiu sa distreze turistii, mai ofera o bautura din partea casei si pt fetele singure un nr de tel!!!
Poti face shopping super nu doar geci de piele care dupa parerea mea noi avem modele mai bune, poti cumpara genti de firma, incaltaminte ce nu au aparut in Ro! Vei intalni si romani vanzatori dar vei intalni si romani care au propri lor afacere. La FUNKY BOUTIQ este o romanca super si-ti mai face si-un discount asa ca-i nationalista!
Sunt cluburi bune si preturile sunt mai mici ca-n Bucuresti... si un service super, o sa ramaneti placut impresionati!

+Quote Post
narcat
mesaj 8th March 2008, 14:57
Mesaj #611

Junior

Data înscrierii: 2-January 07
ID membru: 121 193

QUOTE (dmad_alina @ Mar 7 2008, 23:22) *
Eu spun k e ok! Chiar si pt cei mai pretentiosi pt k nu o sa stati doar in paralia o sa facetisi alte excursii la Meteore, Schiatos... Dar sa va spun cu ce am ramas despre Paralia! Am intalnit o alta cultura una civilizata ce zic k merita cunoscuta, grecii sunt iubitori de distractii si cu siguranta va fi de neuitat! sunt cateva cafe bar-uri cu sezlonguri unde esti tratat super! La SOLO CAFE sunt cativa baieti draguti care stiu sa distreze turistii, mai ofera o bautura din partea casei si pt fetele singure un nr de tel!!!
Poti face shopping super nu doar geci de piele care dupa parerea mea noi avem modele mai bune, poti cumpara genti de firma, incaltaminte ce nu au aparut in Ro! Vei intalni si romani vanzatori dar vei intalni si romani care au propri lor afacere. La FUNKY BOUTIQ este o romanca super si-ti mai face si-un discount asa ca-i nationalista!
Sunt cluburi bune si preturile sunt mai mici ca-n Bucuresti... si un service super, o sa ramaneti placut impresionati!

Buna si LA MULTI ANI de ziua femei! In aprilie plec si eu in Grecia intr-un circuit ,2 zile in paralia si 4 in Atena asadar tare folositoare sunt informatiile date de tine.Am emotii pentru ce voi gasi acolo datorita unora care au scris ca este o mare tiganie.Ramane de vazut dar daca crezi ca mai e ceva ce este esential de stiut ,te rog .In cele din urma vom merge si vom vedea.O primavara frumoasa si destinatii cat mai placute.

+Quote Post
carman
mesaj 10th March 2008, 07:40
Mesaj #612

Active Member

QUOTE (dmad_alina @ Mar 7 2008, 23:22) *

(IMG:style_emoticons/default/confused.gif)

+Quote Post
Reclama
mesaj A minute ago
Mesaj #

Grup: Bot

In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!

75 V  « < 32 33 34 35 36 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 23rd November 2009 - 12:00
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia