Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

75 V  « < 22 23 24 25 26 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Paralia Katerini
tempplier
mesaj 5th May 2007, 01:24
Mesaj #415

Junior

Grup: Members
Data înscrierii: 25-April 07
ID membru: 172 223

pe 6 august cu europa travel din buc la ora 19 cica as ajunge acolo a doua zi la 10 dimineata sper sa nu am probleme cu ei,cu autocarul sau cazarea.o sa stau la vila maria daca a auzit cineva ceva de ea.sper sa fie bine!
Go to the top of the page

+Quote Post
VipeR85
mesaj 5th May 2007, 15:41
Mesaj #416

Il Magnifico

Grup: Senior Members
Data înscrierii: 13-December 06
Locație: Dixie's land
ID membru: 116 013

QUOTE(tempplier @ May 5 2007, 02:24) *
pe 6 august cu europa travel din buc la ora 19 cica as ajunge acolo a doua zi la 10 dimineata sper sa nu am probleme cu ei,cu autocarul sau cazarea.o sa stau la vila maria daca a auzit cineva ceva de ea.sper sa fie bine!

cred ca o se ne intalnim prin bucuresti. vila maria in paralia presupun, nu? eu merg in leptokaria, la studiouri de tip dafne...inca nush ce vila sau ce denumire are...una din ele, oricum la cazare ma intereseaza doar sa am bucatarie functionala si curata si sa am un pat si lacat la usa. in rest ma descurc eu. (IMG:style_emoticons/default/naughty.gif)

+Quote Post
Niklos11
mesaj 7th May 2007, 09:39
Mesaj #417

Junior

Data înscrierii: 19-February 07
ID membru: 144 729

QUOTE(kriss75 @ Apr 24 2007, 15:35) *
da trebuie sa le platesti separat.

Si eu am rezervare din 28 mai tot la Akti Musson si tot prin Tramp Travle. Din ce am citit pt SP despre aceasta agentie...deja am migrene. Vad ca lumea are mari probleme legate in special de: transport (stiu caz concret cand omul era din CJ si nu au vrut sa il aduca decat pana in BV) si de cazare (omul a platit un hotle si a fost cazat la casuta).

As fi super recunoscator pt orice informatie care sa ma ajute sa previn din timp orice neplacere de acest gen...in cel mai rau caz cum pot sa imi recuperez banii pe care deja i-am platit.

+Quote Post
crimoro
mesaj 7th May 2007, 11:20
Mesaj #418

Junior

Data înscrierii: 27-October 06
ID membru: 105 255

QUOTE(tempplier @ May 4 2007, 00:11) *
Fratilor!!!!!!!!!!!!!!!Merg in PK in august stie cineva care mai sunt preturile la food si drinks pe acolo ?Si despre faimoasele magazine de blanuri si piele poate sa-mi zica si mie cineva daca se merita si cam cat sunt preturile? Bulgarii si grecii sunt curiosi la vama ?Mersi

Fast food: 1 suflaki 1.80, giros 1.80E sandwich... cam 1,50 sunt f mari, coca sau fanta ( supermarket) 1,15E ( 1,5l) suc de portocale Amita 1,10 -1,30 E , o cafea cam 1,5-2E dar in centru in Katerini o poti plati si 3,5E

Blanuri , preturile variaza in fc de model dar gasesti oferte 100E 150E evident ca sunt si la 1000E, pile la fel in fc de mode 50E , 100E daca sunt din new collection sunt mai scumpe un pic , dar negociaza.

Ultima data cand am trecut nimeni nu ne-a controlat, plec in mai iti spun daca s-a schimbat ceva

+Quote Post
VipeR85
mesaj 7th May 2007, 13:01
Mesaj #419

Il Magnifico

Data înscrierii: 13-December 06
Locație: Dixie's land
ID membru: 116 013

QUOTE(Niklos11 @ May 7 2007, 10:39) *
Si eu am rezervare din 28 mai tot la Akti Musson si tot prin Tramp Travle. Din ce am citit pt SP despre aceasta agentie...deja am migrene. Vad ca lumea are mari probleme legate in special de: transport (stiu caz concret cand omul era din CJ si nu au vrut sa il aduca decat pana in BV) si de cazare (omul a platit un hotle si a fost cazat la casuta).

As fi super recunoscator pt orice informatie care sa ma ajute sa previn din timp orice neplacere de acest gen...in cel mai rau caz cum pot sa imi recuperez banii pe care deja i-am platit.

citeste si tu contractul ala de l-ai semnat

+Quote Post
pedymisi
mesaj 7th May 2007, 20:51
Mesaj #420

Junior

Data înscrierii: 13-March 07
ID membru: 154 263

A rezervat cine camera la vreun hotel din Grecia (Paralia) prin e-mail? Stiu ca am vazut unde va pe forum asta, dar nu mai stiu exact unde. Scria acolo ca a platit la sfarsitul sejurului, chiar de necrezut! As vrea sa stiu cat sunt de seriosi. Eu am contactat in seara asta Hotel Strass din Paralia Katerini si mi-a cerut un avans de 200 euro, intr-un cont pe numele directorului hotelului. Nu prea am curaj sa ii trimit banii. Astept parerile voastre.

+Quote Post
tempplier
mesaj 8th May 2007, 01:07
Mesaj #421

Junior

Data înscrierii: 25-April 07
ID membru: 172 223

VipeR85

In cazul in care nu ai primit mesajul pe scurt maine ma duc la ei sa ii F . I. G . k nu m-au sunat si te anunt ce am vb cu ei.Nu-mi convine sa plec pe 3 Te anunt ce am aflat de la ei

+Quote Post
carman
mesaj 8th May 2007, 06:43
Mesaj #422

Active Member

Data înscrierii: 6-February 06
ID membru: 64 882

Paralia Katerini este de evitat! nu am mai fost acolo de doi ani... mi-e groaza de ceea ce s-a intamplat intre timp. singurul avantaj:este foarte ieftina ...

+Quote Post
edbica2000
mesaj 8th May 2007, 10:06
Mesaj #423

Junior

Data înscrierii: 20-August 05
Locație: Greece
ID membru: 44 427

QUOTE(pedymisi @ May 7 2007, 19:51) *
A rezervat cine camera la vreun hotel din Grecia (Paralia) prin e-mail? Stiu ca am vazut unde va pe forum asta, dar nu mai stiu exact unde. Scria acolo ca a platit la sfarsitul sejurului, chiar de necrezut! As vrea sa stiu cat sunt de seriosi. Eu am contactat in seara asta Hotel Strass din Paralia Katerini si mi-a cerut un avans de 200 euro, intr-un cont pe numele directorului hotelului. Nu prea am curaj sa ii trimit banii. Astept parerile voastre.

Locuind in Paralia si lucrand in bransa iti pot spune ca H. Strass este unul din hotelurile bune din Paralia Katerini. De asemenea avand in vedere ca majoritatea hotelurilor, tavernelor si altor afaceri de pe aici sunt de familie grecii lucreaza pe "prosopiki" un fel de persoana fizica de la noi (PF) deci e normal ca sa aiba contul pe numele lui. Ca sa-ti faci o firma tip SRL aici (denumita EPE) iti trebuie capital social de 18.000 euro ceea ce e destul si pt greci:)

+Quote Post
alexpripas
mesaj 17th May 2007, 18:11
Mesaj #424

Junior

Data înscrierii: 5-January 07
ID membru: 122 542

Despre hotelul Poseidon ce puteti spune? Eu ma duc in perioada 8-15 septembrie, cum e vremea?

+Quote Post
diud
mesaj 18th May 2007, 10:49
Mesaj #425

Junior

Data înscrierii: 17-November 04
ID membru: 25 911

stie cineva detalii despre vila ARITI deoarece merge mama mea, si , desi este ieftin,am anumite dubii asupra conditiilor si daca este sigur pt ea sa mearga acolo.
va multumesc

+Quote Post
BlueDemon
mesaj 18th May 2007, 18:08
Mesaj #426

Junior

Data înscrierii: 5-October 05
ID membru: 49 113

Salutare.
Are cineva informatii si despre vilele Jannis Blue, Dafni si Star din Paralia-Katerini ? Multumesc anticipat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Acest mesaj a fost modificat de BlueDemon: 18th May 2007, 18:10

+Quote Post
monik_m
mesaj 20th May 2007, 14:27
Mesaj #427

Junior

Data înscrierii: 12-May 07
ID membru: 178 810

Buna!Poate sa-mi dea cineva informatii despre cazarea si serviciile oferite de hotel Alexander sau
hotel Argo din Paralia Katerini?Sunt ok? Multumesc anticipat!

+Quote Post
anari78
mesaj 23rd May 2007, 13:12
Mesaj #428

Junior

Data înscrierii: 22-May 07
ID membru: 182 846

QUOTE(monik_m @ May 20 2007, 15:27) [snapback]2861833[/snapback]
Buna!Poate sa-mi dea cineva informatii despre cazarea si serviciile oferite de hotel Alexander sau
hotel Argo din Paralia Katerini?Sunt ok? Multumesc anticipat!

Buna !
Sincer, daca vrei un hotel bun in paralia, din toate punctele de vedere, este Hotelul Ioni, si mai ales la camerele cu vedre la mare.Si eu am ajuns la el dupa ce mi-am luat destule tepe dare pentru Ioni garantez. Singura lui peoblema este ca fiind asa de central este destul de multa galagie in rest e ok.
Oricum, vacanta placuta !

+Quote Post
lori_2001
mesaj 23rd May 2007, 15:47
Mesaj #429

Member

Data înscrierii: 16-September 06
ID membru: 97 315

Si Ioni are o gradina superba, cu palmieri. Nu am vazut alt hotel cu asemenea gradina acolo.

+Quote Post
adrianapusa
mesaj 23rd May 2007, 19:47
Mesaj #430

Junior

Data înscrierii: 23-May 07
ID membru: 183 230

Salutare plimbaretilor!
Pleaca cineva spre Paralia Katerini in data de 6 iulie?
De asemenea, daca aveti info despre Vila Chariklia din PK, despre care zice-se ca ar fi "first class" (3*), as aprecia. Am platit deja un avans, in poze arata bine, dar poate aud si pareri la rece despre ea.
Daca mai e cineva care pleaca din Bv prin agentia Micomis, dati o un semn (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)

Pt cei care au cunostinta, se poate ajunge la Muntele Olimp cu ATV-ul? Se poate parca pe undeva? Accesul este doar pe autostrada? Parca nu m-ar tenta sa merg cu un ghid plicticos...si sa imi ia si o caruta de bani!

Mersi fain!
Pusa

+Quote Post
monik_m
mesaj 23rd May 2007, 20:30
Mesaj #431

Junior

Data înscrierii: 12-May 07
ID membru: 178 810

QUOTE(anari78 @ May 23 2007, 14:12) [snapback]2875871[/snapback]
Buna !
Sincer, daca vrei un hotel bun in paralia, din toate punctele de vedere, este Hotelul Ioni, si mai ales la camerele cu vedre la mare.Si eu am ajuns la el dupa ce mi-am luat destule tepe dare pentru Ioni garantez. Singura lui peoblema este ca fiind asa de central este destul de multa galagie in rest e ok.
Oricum, vacanta placuta !

Multumesc mult pt informatie! Imi poti spune prin ce agentie ai fost la Hotel Ioni si daca hotelul are parcare?

+Quote Post
alvaro_ro
mesaj 27th May 2007, 20:07
Mesaj #432

Junior

Data înscrierii: 27-May 07
ID membru: 184 748

[quote name='gogutza' date='Mar 14 2006, 13:10' post='1333084']
paralia katerini e o mizerie ! mai bine stai acasa, neptun e super statiune cu super distractie pe linga paralia, e o forma de agroturism vorba cuiva de pe un alt thread

dute frate tu in neptun...daca compari neptunul cu paralia si mai si zici ca e mai bine neptunul inseamna ca vorbesti din auzite....crede-ma nici nu se compara...paralia e beton

+Quote Post
Reclama
mesaj A minute ago
Mesaj #

Grup: Bot

Esti student? Beneficiaza acum de gratuitatile si reducerile de iarna!

75 V  « < 22 23 24 25 26 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 23rd November 2009 - 23:15
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia