|
  |
Paralia Katerini |
|
|
|
|
16th September 2006, 14:11
|
Junior
Grup: Members
Data înscrierii: 20-August 05
Locație: Greece
ID membru: 44 427

|
QUOTE(cerbra @ Sep 15 2006, 20:32)  Cat mai costa anul asta inchiriatul unei masini in Paralia Katerini? Corect. 60 euro/zi daca iei doar o zi....la mai mult de 2 se mai negociaza un 5 euro cel mult. (Fiat Panda si Opel Corsa). Alte marci sunt de la 70 in sus. Sunt doar 2 firme disponibile: Kalantidis si Alexiou. Prima in Paralia si a 2-a in Katerini.
|
|
|
|
|
|
|
|
17th September 2006, 12:36
|
Junior
Data înscrierii: 15-August 06
ID membru: 91 487

|
| bai orasul Katerini e soooper.eu m as intoarce in Paralia Katerini k sa mai merg in orasul Katerini.Mi-a placut mult,si acolo se vede k esti intr o tara straina!Dak esti adepta/adept a hainelor sport (converse,adidas,nike,si altele) acolo gasesti vro max 20 de magazin dar sunt toate marfa.Eu am fost in Salonic unde se spune k se face shopping dar nu stiu dak gasesti ceva pe gustul tau.Sunt multe magazine care sunt si naspa.Foarte multe pot spune.Eu zic k mai bine gasesti o straduta cu magazine pe stranga-dreapta marfa decat multe magazine pe nu stiu cati km (3-5 poate chiar mai multi)si sunt magazine cam "triste"cum le zic eu.Sunt si mag marfa acolo dar sunt fff scumpe.Si sunt unele marfuri vechi.Adik erau niste adidasi la nike si erau cu 20 euro mai scumpi k la noi in romania si era si model vechi de un an). | |
|
|
|
|
|
|
|
|
17th September 2006, 13:13
|
mai bine mort decat comunist !
Grup: Senior Members
Data înscrierii: 7-August 06
Locație: Km 0 al democratiei
ID membru: 90 051

|
si ce daca sunt multi romani ? Nu va puteti simti bine undeva unde sunt romani?....Bai fratilor EMIGRATI urgent pentru ca altfel veti fi nefericiti toata viata....Si cred ca undeva mai departe pentru ca Europa e plina de romani......Ar trebui sa ne schimbam comportamentul si sa lasam fitele si figurile ca doar toti am venit pe lume la fel...
|
|
|
|
|
|
|
|
17th September 2006, 23:48
|
Junior
Data înscrierii: 17-September 06
ID membru: 97 542

|
salut!ma numesc alexandra!sunt in paralia si daca doriti orice informatie puteti sa ma intrebati pentru ca eu am sa incerc sa va raspund!inainte de toate imi pare rau ca s-au certat oamenii pe aici pe tema restaurantului SMALL AMSTERDAM pentru ca eu sunt prietena foarte buna cu patroana olandeza ANNA si in seara asta am fost la ea la restaurant si i-am povestit ce am vazut pe aici si va spun sincer ca nu i-a picat bine.astfel ca mi-a cerut sa scriu cateva cuvinte direct de la ea pentru toti clientii romani si nu numai.nu vreau sa influentez pe nimeni sau sa nasc dispute cum am observat pe aici.pentru toti romanii care au fost la restaurant ANNA doreste sa va spuna cate ceva si e valabil pentru urmatorii clienti care vor trece pe la SMALL AMSTERDAM. ANNA va spune cam asa: "LE MULTUMESC LA TOTI CARE MI-AU SCRIS PE INTERNET SI VA IUBESC PE TOTI CARE ATI FOST LA MINE SI ATI MANCAT.DAR IN ULTIMELE SAPTAMANI AM AVUT PROBLEME CU PERSOANE CARE NU AU VRUT SA IA MASA CU ALTE PERSOANE LA ACEEASI MASA.PENTRU MINE E O PROBLEMA DEOARECE RESTAURANTUL MEU E MIC SI NU VA POT OFERI MESE PRIVATE.PLATESC FOARTE MULT PENTRU CHIRIE SI DUPA ATI VAZUT LOCALUL ESTE FOARTE MIC. AM CEA MAI BUNA MANCARE SI CEA MAI IEFTINA MANCARE.ESTE FACUTA CU DRAGOSTE SPECIAL PENTRU VOI,DAR VA ROG INTELEGETI-MA.
MULTA DRAGOSTE SI MULTI PUPICI PENTRU VOI!VA IUBESC!
ANNA SMALL AMSTERDAM PARALIA-KATERINI
deci asta a vrut Anna sa va transmita tuturor!va dau cuvantul meu ca acum stau cu biletelul pe care a scris asta pentru ca eu sa pot transcrie aici.pentru orice intrebare sau nelamurire sunt la dispozitia voastra!o seara placuta!ALEXANDRA
|
|
|
|
|
|
|
|
18th September 2006, 00:36
|
Junior
Data înscrierii: 5-May 06
ID membru: 76 418

|
Mi-e greata de toti cei care spun ca le e scarba de romanii pe care ii intalnesc in tarile in care fac turism! Cum zicea cineva mai sus? Cine va credeti? Specii superioare? Sunteti niste exemple de politete, respect, morala, decenta si buna crestere???
Fratilor, luati o destinatie de pe harta si mergeti acolo definitiv daca Romania si romanii nu va plac! Si mai repede!
|
|
|
|
|
|
|
|
18th September 2006, 11:37
|
Junior
Data înscrierii: 27-July 06
ID membru: 88 347

|
QUOTE(yasmina2u @ Sep 18 2006, 00:48)  "LE MULTUMESC LA TOTI CARE MI-AU SCRIS PE INTERNET SI VA IUBESC PE TOTI CARE ATI FOST LA MINE SI ATI MANCAT.DAR IN ULTIMELE SAPTAMANI AM AVUT PROBLEME CU PERSOANE CARE NU AU VRUT SA IA MASA CU ALTE PERSOANE LA ACEEASI MASA.PENTRU MINE E O PROBLEMA DEOARECE RESTAURANTUL MEU E MIC SI NU VA POT OFERI MESE PRIVATE.PLATESC FOARTE MULT PENTRU CHIRIE SI DUPA ATI VAZUT LOCALUL ESTE FOARTE MIC. AM CEA MAI BUNA MANCARE SI CEA MAI IEFTINA MANCARE.ESTE FACUTA CU DRAGOSTE SPECIAL PENTRU VOI,DAR VA ROG INTELEGETI-MA. Daca tot esti tu acolo nu poti sa-i spui prietenei tale ca pe noi nu ne intereseaza cat plateste ea chirie? Si daca poate sa ne defineasca si noua notiunea de masa privata. Prietena ta olandeza mananca rahat ca iubeste romanii si bla bla bla , doar castiga un ban de pe urma lor , de ce nu face ea asa la turistii olandezi ,sa-i puna la comun pe toti , ca la cantina , sa vedem mai calca pe acolo? Apoi aia ca are cea mai buna mancare suna a reclama pe aici. Tu ce zici , esti ok scriind asta aici? Nu ii spui tu mai bine Annei sa-si cumpere spatiu publicitar , pe bani ?
Acest mesaj a fost modificat de klaudiu71: 18th September 2006, 11:38
|
|
|
|
|
|
|
|
18th September 2006, 11:44
|
Junior
Data înscrierii: 10-November 04
ID membru: 25 563

|
Salutari tuturor!
Pentru Alexandra (yasmina2u):
Nu stiu cat de adevarata e povestea asta si pana la urma prea putin ma intereseaza. Imi voi exprima si eu opinia referitor la acest restaurant. Acum 3 ani acest restaurant era inca necunoscut. Agentia de la care am luat biletele catre Paralia Katerini promova intens aceasta locatie. Se spunea ca se mananca bine, ca e un local bun cu preturi decente. Am fost surprins sa vad ca cele spuse se adevaresc si ca intr-adevar, merita sa mananc acolo. Pe vremurile alea, se gaseau fete de masa, se putea asculta muzica greceasca, Anna reusea sa destinda atmosfera si sa te faca sa revii in localul ei. Anul acesta lucrurile s-au schimbat... in rau dupa parerea mea. Nu am mai regasit atmosfera de acum 3 ani. Spatiul si-asa mic, pare sa fi intrat la apa. Citisem cate ceva pe acest forum si stiam la ce sa ma astept. Ok, hai sa-mi incerc norocul. In locul fetelor de masa, am gasit doar acele servete de hartie (pe care sincer, n-am vazut sa le fi schimbat - dar poate ma insel). Mancarea a fost cam la fel de buna (oricum, mare diferenta intre taverne n-am sesizat) si preturile ceva mai mici decat in alte locuri. Am stat cu o alta pereche la masa (cred ca erau rusi). Fiecare si-a vazut de farfuria lui. Nu pot sa zic ca m-a deranjat enorm de mult acest lucru, insa... nu mai aveam spatiul meu (doar n-o sa stau cu farfuria in brate). Trecand peste toate lucrurile pe care unii le-au gasit deranjante, am ajuns la capitolul chelneri. Locul chelnerului grec amabil si dragut a fost luat de doi romani care din cate am observat au adus cu ei si ceva din experienta dobandita pe meleagurile mioritice. Din cate am vazut in Grecia, masa se strange dupa ce a plecat clientul si nu in momentul in care acesta tocmai a terminat de mancat. Poate o fi fost ghinionul meu, dar cum am pus furculita in farfurie a si venit baiatu'. (IMG:style_emoticons/default/death.gif) Nu stiu cum sa-ti zic, dar am ramas cu un gust amar dupa aceasta incursiune. Parca a devenit un soi de "impinge tava" de pe la noi. Mananci repede si inghesuit. Imi pare rau pentru Anna (am avut ocazia sa o cunosc acum 3 ani), dar a facut o mare greseala renuntand la specificul locului pentru ciorba romaneasca. Habar n-am de cand e aceasta schimbare, insa nu-mi miroase a bine si nu e pe gustul meu. Sincer. Nu incerc sa denigrez acest local. Vreau doar sa-mi exprim parerea. In concluzie, o sa raman cu amintirea de acum 3 ani. Mi se pare cea mai buna solutie. (IMG:style_emoticons/default/confusedsmiley.png)
De interes general:
Referitor la Paralia Katerini... cred ca cea mai buna imagine a fost schitata de klaudiu71. Fara ocolisuri, la obiect si realista. Nu incercati sa comparati statiunile din Turcia cu Paralia Katerini. (IMG:style_emoticons/default/nono.gif) Apartin unor tari diferite cu obiceiuri diferite. Asa cum au precizat si unii colegi de pe forum, Paralia Katerini e o statiune destinata celor cu bugete ceva mai reduse. Daca cineva vrea lux sau conditii mai bune, poate alege orice alta statiune. Sunt de acord, platesti niste bani si vrei sa ai niste conditii. Ok, dar nu te astepta la cine stie ce lux. Nu exista asa ceva. Pana la urma ideea e sa ai un minim de confort si un acoperis deasupra capului peste noapte. Din nou... parerea mea.
Eu am stat la Porto del Sol, un hotel aflat la capatul statiunii catre Olympic Beach. Camera a fost ok din punctul meu de vedere (stiam la ce sa ma astept), curatica, cu vedere la mare. Ca nu se inchidea usa de la balcon prea bine, asta e alta poveste (mai aiurea noaptea cand treceau "jmekeri'" cu motoarele turate la maxim). Micul dejun a fost ok, cu mici variatiuni pe tema fixa. Unde mai pui ca aveam si un calculator conectat la internet (asta in holul hotelului). "Curatenia" se facea in fiecare zi (asta presupunea doar luatul gunoiului). Lenjeria a fost schimbata la mijlocul sejurului. Una peste alta, n-am dus-o rau acolo. (Mentiune: n-am sesizat nici un iz de miros de peste. Uneori mai mirosea a mancare de la o taverna din vecinatate.) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Plaja a fost destul de buna, mai curata ca cea din zona bisericii si - mult mai important - extrem de libera. Am avut ocazia sa trec prin zona bisericii si am vazut ca cei ce se plangeau de inghesuiala, se plangeau pe buna dreptate. Oricum, cine doreste liniste si spatiu, poate sa mearga ceva drum pana la o plaja mai libera. Apropo, n-am vazut arici de mare.
Referitor la excursii... consider ca merita sa faceti efortul de a merge pe cont propriu. Pe scurt, pentru Salonic am cheltuit aproximativ 10 euro/persoana pentru transport dus-intors (ne-am dus cu autocarul - 5.20euro/pers si ne-am intors cu trenul 3.10euro/pers). Am adaugat inca 2 euro/persoana pentru un bilet valabil o zi pe toate liniile de transport in comun. Chiar daca am iesit mult mai ieftin decat prin agentie (ni se cereau 20 euro/persoana), senzatia de libertate este cea care conteaza. Desi am cautat informatii despre excursia la Atena, mare lucru nu am gasit. La Atena am fost pe cont propriu, refuzand oferta agentiilor din Paralia Katerini (in medie 38-40euro/persoana). Drumul cu trenul ne-a costat 20.10 euro/persoana dus-intors (tren normal, nu intercity). Diferenta de pret intre trenul normal si cel intercity nu cred ca se justifica: trenul intercity ajunge cu o ora mai devreme (5 ore). Cu toate acestea, am avut o mica-mare surpriza: e posibil ca in Grecia trenurile sa ajunga mai repede decat ora programata (in loc de 6 ore am facut 5). Oricum, trenurile arata foarte bine (trenul normal cu care ne-am intors parca arata mai bine decat vagoanele noastre de pe trenurile intercity). Personal, poate regret ca am platit 12 euro pentru biletul de acces la Acropole. Spun asta pentru ca Teatrul lui Dyonisos nu m-a impresionat deloc (nu a fost ceea ce ma asteptam, dar pana la urma bine ca a fost). Mai toate monumentele de pe Acropole erau inconjurate de schele si de macarale. Da, frumos moment pentru o poza care va vorbi peste ani. Sa nu ma intelegeti gresit: chiar imi doream sa vad aceste monumente (poate ca a fost al doilea vis dupa piramidele din Egipt). Lipsa unei semnalizari corespunzatoare a fost lucrul care m-a iritat cel mai mult (de exemplu: 50 m mai la dreapta se afla monumentul X). Atentie mare: cine este student sau este pensionar (nu se stie niciodata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) beneficiaza de 50% reducere! In Atena am folosit mai mult metroul pentru a ajunge unde ne doream (costa 3 euro un bilet valabil o zi pe toate liniile de transport in comun - exceptand liniile speciale). Se circula bine iar traseele sunt destul de bine semnalizate. Vremea a tinut cu noi si nu am murit de cald. A fost chiar foarte bine (fata de ceea ce citisem prin alte parti). Per ansamblu, singurul meu regret este ca am stat prea putin in Atena (aproximativ 9 ore). Asta pentru ca eram foarte obosit. Poate in viitor voi dedica o vacanta acestui oras. (IMG:style_emoticons/default/worthy.gif)
In ceea ce priveste preturile din Paralia Katerini: Pepsi 1.5l = 1.25 , 1.35, 1.45 euro apa plata 1.5l = 0.30 , 0.49, 0.50 euro tigarile mi s-au parut mai ieftine decat acum 3 ani (oricum acum nu mai fumez asa ca nu va pot da preturile exacte - sorry, nici din duty free) = sub 3 euro din cate am vazut vinurile: sticle la 1.5 litri = 1.99 - 2.99 euro (nu m-au impresionat si personal cred ca nu se merita) sticle la 0.75 = 1.78 (surprinzator, destul de bun) - ..... (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) porumbul copt/fiert = 1 euro berea intre 0.50 si 1.14 euro
Ca tot intreba cineva de preturile la electronice... eu m-am uitat dupa camere foto digitale. In Salonic (undeva pe Tsimiski) preturile erau cam ca la noi (+/- 10 euro). Asta la Canon A700 (~309 euro). Modelul A620 era mai scump cu vreo 20-30 de euro. In duty-free (cel din aeroportul de la Salonic) oferta nu era chiar atat de variata... mai mult Sony si Nikon (fiind axat pe un anumit model de la Canon, imi pare rau, dar nu am retinut preturile). Daca este cineva interesat de trepiede pentru camere foto/video, atunci in Salonic se poate gasi asa ceva la preturi destul de rezonabile zic eu (inaltime maxima 1.20 = 15-17 euro).
Cam atat...
Nota: 1) scuze pentru eventualele greseli de scriere/exprimare 2) am scris in fuga 3) daca aveti alte nelamuriri/intrebari, stiti unde sa le adresati 4) perioada sejurului 9-16 septembrie
QUOTE(klaudiu71 @ Sep 18 2006, 12:37)  Daca tot esti tu acolo nu poti sa-i spui prietenei tale ca pe noi nu ne intereseaza cat plateste ea chirie? Si daca poate sa ne defineasca si noua notiunea de masa privata. Prietena ta olandeza mananca rahat ca iubeste romanii si bla bla bla , doar castiga un ban de pe urma lor , de ce nu face ea asa la turistii olandezi ,sa-i puna la comun pe toti , ca la cantina , sa vedem mai calca pe acolo? Apoi aia ca are cea mai buna mancare suna a reclama pe aici. Tu ce zici , esti ok scriind asta aici? Nu ii spui tu mai bine Annei sa-si cumpere spatiu publicitar , pe bani ?
Mare dreptate ai, dar din pacate "multi stie putini cunoaste". | |
|
|
|
|
|
|
|
|
18th September 2006, 11:56
|
Junior

|
QUOTE(yasmina2u @ Sep 17 2006, 22:48)  salut!ma numesc alexandra!sunt in paralia si daca doriti orice informatie puteti sa ma intrebati pentru ca eu am sa incerc sa va raspund!inainte de toate imi pare rau ca s-au certat oamenii pe aici pe tema restaurantului SMALL AMSTERDAM pentru ca eu sunt prietena foarte buna cu patroana olandeza ANNA si in seara asta am fost la ea la restaurant si i-am povestit ce am vazut pe aici si va spun sincer ca nu i-a picat bine.astfel ca mi-a cerut sa scriu cateva cuvinte direct de la ea pentru toti clientii romani si nu numai.nu vreau sa influentez pe nimeni sau sa nasc dispute cum am observat pe aici.pentru toti romanii care au fost la restaurant ANNA doreste sa va spuna cate ceva si e valabil pentru urmatorii clienti care vor trece pe la SMALL AMSTERDAM. ANNA va spune cam asa: "LE MULTUMESC LA TOTI CARE MI-AU SCRIS PE INTERNET SI VA IUBESC PE TOTI CARE ATI FOST LA MINE SI ATI MANCAT.DAR IN ULTIMELE SAPTAMANI AM AVUT PROBLEME CU PERSOANE CARE NU AU VRUT SA IA MASA CU ALTE PERSOANE LA ACEEASI MASA.PENTRU MINE E O PROBLEMA DEOARECE RESTAURANTUL MEU E MIC SI NU VA POT OFERI MESE PRIVATE.PLATESC FOARTE MULT PENTRU CHIRIE SI DUPA ATI VAZUT LOCALUL ESTE FOARTE MIC. AM CEA MAI BUNA MANCARE SI CEA MAI IEFTINA MANCARE.ESTE FACUTA CU DRAGOSTE SPECIAL PENTRU VOI,DAR VA ROG INTELEGETI-MA.
MULTA DRAGOSTE SI MULTI PUPICI PENTRU VOI!VA IUBESC!
ANNA SMALL AMSTERDAM PARALIA-KATERINI
deci asta a vrut Anna sa va transmita tuturor!va dau cuvantul meu ca acum stau cu biletelul pe care a scris asta pentru ca eu sa pot transcrie aici.pentru orice intrebare sau nelamurire sunt la dispozitia voastra!o seara placuta!ALEXANDRA Sunt in Paralia. Adu-mi si mie biletul sa-l vad.Insasi denumirea acelui "boutiq" spune totul: Small....Chestia cu mancarea ieftina...sunt variatiuni pe aceeasi tema, cum bine spunea cineva pe aici. (+/- cativa euro). Calitatea insa se poate compara. Daca stai sa te gandesti cum e masa la Pinakoteca, Giouras, taverna din port, Babis&Babis, Strunga, etc.....ca mod de servire, amplasament, etc....nici nu se compara. Iar preturile...hmmm.... Si sa-ti mai spun ceva Alexandra, daca tot o cunosti asa bine pe olandeza....ia spune-ne si nou...ingredientele din care prepara ea mancarea...poti sa ne comunici de cand sunt cumparate? si unde sunt tinute?
|
|
|
|
|
|
|
|
18th September 2006, 16:20
|
Junior
Data înscrierii: 18-September 06
ID membru: 97 653

|
QUOTE(klaudiu71 @ Sep 13 2006, 13:05)  Asa ziceam si eu. Ca la Paralia Katerini cat platesti atat ai. Depinde de pretentii insa. petrarca presupun ca este un om de afaceri de succes ale carui venituri ii permit sa se duca oriunde pe glob insa citind aici a fost pacalit de posturi si a ales sa merga in PK.Imi pare rau ca nu ne-a spus cat a costat de persoana excursia sa ne dam si noi seama cam ce trebuia sa fie acolo si ce a gasit.Sunt convins ca a doua oara nu va mai merge in Grecia la PK pentru ca nu vrea sa vada romani multi , evident el este o rasa superioara si nu vrea sa vada oameni din est.Ma vad nevoit sa repet ; Oameni buni , daca nu suportati romanii , sarbii , ungurii , slovacii , bulgarii si alti estici nu mergeti in Paralia Katerini ! Aceasta este o statiune pentru Europa de Est cu preturi micute tocmai ca turistul estic sa-si permita sa se simta ok.Pentru oameni bogati ca petrarca s-a inventat Mykonos sau Santorini , insule cu turisti din America sau Europa de Vest foarte bogati. Deci nu mai aberati pe aici : Platind cel mai scump bilet in Paralia Katerini cu maxim 250 euro/persoana in super sezon nu va asteptati la minibar cu bauturi de sute de euro la discretie , nu uitati suma platita de voi ! Alegand autocarul va expuneti la un drum obositor si enervant , poate aveti ghinionul sa prindeti un autocar prost si sa fie groaznic asa cum eu am patit-o la dus.Nu va asteptati sa gasiti la Paralia Katerini super haine de firma pe pret de En Gross Europa sau Dragonul de Aur ---Asa ceva nu exista ! Tot ce trebuie sa stiti este ca preturile sunt la fel sau mai mici ca la noi la mare ( exemplu cu ATV sau scuter de inchiriat :40 euro/24 H ATV sau 10-15 euro/24 scuter in comparatie cu ce e la noi 500 mii ora pe ATV). Mancarea cam la orice restaurant este buna si destul de ieftina ,se mai poate opta pentru fast food -uri care sunt cu gramada. In rest sunt cateva cluburi in care puteti merge noaptea , nu am vazut manelisti sau tigani ca la noi care sa te innebunesca cu prostia lor, chiar si grecii la magazine sau retaurante pun muzica greceasca si aia data tare in limita bunului simt. Cazarea este o chestie pe care nu pot sa o discut : Eu am stat la Porto Queen in conditii bune cu aer conditionat si TV , este posibil sa fie locuri in care e mizerie , rau ,la mine nu a fost cazul.Nu uitati platind vile de 1 stea sau 2 nu o sa fiti multumiti : Nu o sa aveti AC ,camera e trista si invechita, insa pretul nu sare de 20 euro /zi.Excursii puteti face la preturi rezonabile. In rest am tot vazut aici un lucru : Nu ma pot distra in Paralia Katerini ! Dar nu ati putea spune mai clar despre ce distractie e vorba , ce anume ati vrut sa faceti si nu ati gasit? Sunt curios ce vor cei ce scriu asta cam ce asteptari aveau. In concluzie : Oameni buni lasati prosteala si spuneti oamenilor concret ce a fost nasol si ce a fost misto , personal dupa ce am citit aici si avand biletul deja platit aveam asa un sentiment de tristete si imi parea rau ca m-am grabit gandindu-ma ce tiganie trebuie sa fie acolo , ce mizerie ,deja imi faceam planuri cum sa recuperez banii.
|
|
|
|
|
|
|
|
21st September 2006, 12:26
|
Junior
Data înscrierii: 30-September 03
Locație: Bucuresti
ID membru: 6 834

|
La masa de restaurant se ridica farfuria in momentul in care lasi furculita jos. Si asta in restaurante cu pretentii. PK este f.aglomerata. Cui ii place aglomeratia o sa se simta bine-mie NU! Nu ma innebunesc sa vad Romani pe alte meleaguri: au aceleasi obiceiuri proaste din tara. Ungurii nu-i suport din cauza ca vorbesc de parca sunt singuri dar inteleg f. bine romana cand le zici ceva "de bine". Eu n-am dat o caruta de bani sa stau la hotel. Nu-mi trebuie curatenie zilnica si sa mai am si frica ca-mi dispare ceva. La vila e f.rezonabil. Cine are bani se poate simti f.bine- la fel ca in Romania. Te duci si mananci in fiecare zi la terase, eventual bei ceva si savurezi atmosfera dar asta inseamna de cateva ori biletul chiar de hotel! Cine n-are bani se orienteaza prin market-uri, isi ia berea in camera sau pe plaja, mananca cel putin o masa in camera, seara se plimba si noaptea doarme. Altii pierd noaptea in discoteci si baruri: puteti s-o faceti si aici- nu vad diferenta. PLaja in PK e aglomerata ca pe litoralul romanesc. Nu mersi! Am avut noroc sa stau in Nei Pori unde si cum am vrut. Plaja are cam 2km si 50-100 latime. Cei cu bani pot plati umbrelute si sezlong primind si o bautura. Cei fara ca mine cumpara de acolo o umbreluta si o rogojina si se simt bine cu o bere de la primul chiosc sau din camera. Nu stiam ce-s alea scufundari. Am cheltuit destul pe labe si ochelari. Imi pare rau ca n-am luat o barca gonflabila la 20e- 2,5m. Peisajul subacvatic a fost deosebit si am fugarit o gramada de pesti si crabi (IMG: style_emoticons/default/smile.gif) In concluzie: cine are bani de spart sa-i sparga! Eu pe linga cele 200e cat m-a costat caarea si drumul am mai spart 400e din care mai am si acum cateva sticle de ouzo (IMG: style_emoticons/default/smile.gif) si mici alte cumparaturi. Vreau sa stiu cum m-as fi simtit daca dadeam pt o saptamana la hotel tot atat. Ah si in plus am facut destule excursii. Ar mai fi trebuit sa ajung in Salonic si in Volos ca sa fie complect- am fost cam puturos. PS V-am mai spus sa luati trenul si sa va plimbati pe cont propriu. Luati un ghid de aici si cititi-l un pic. Eventual si o harta cu orasele mici pe ea.
|
|
|
|
|
|
|
|
27th September 2006, 17:06
|
Junior
Data înscrierii: 20-September 06
ID membru: 97 993

|
sall.am mai intrebat pe aici,imi poate spune cineva ceva despre hotelul akti muson?cum sant serviciile si mancarea acolo?si timplul in octombrie cum e pe acolo? multumesc anticipat
|
|
|
|
|
|
|
|
28th September 2006, 12:37
|
Junior

|
QUOTE(kriss75 @ Sep 27 2006, 16:06)  sall.am mai intrebat pe aici,imi poate spune cineva ceva despre hotelul akti muson?cum sant serviciile si mancarea acolo?si timplul in octombrie cum e pe acolo? multumesc anticipat Akti Muson este fost Muses (2005) renovat in 2006. Pe exterior arata bine si din cate am auzit nu sunt probleme nici la interior. Vremea...din pacate...e dezastruoasa....ploua zilnic de vreo sapt jumate...n-am mai pomenit asa ceva....uite-te si tu pe prognoza..dar e foarte relativa...(www.meteo.gr)
|
|
|
|
|
|
|
|
28th September 2006, 13:41
|
Junior
Data înscrierii: 27-April 05
Locație: BUCURESTI
ID membru: 35 566

|
Am vizitat Paralia Katerini asa ca pot sa arunc si eu cateva vorbe aici (PARERILE MELE), cu toate ca au fost persoane care au cam pus foarte bine punctul pe i. Incep cu sfaturile si am sa venin si cu alte impresii mai tarziu: - Ocoliti agentia "ROMANTIC TRAVEL", am citit aici despre ei si despre suferintele unora inainte de plecare si nu am crezut, dar am plecat cu ei si acum nu mi ramane decat sa va dau sfaturi, ca teapa eu mi-am luat-o. Au cele mai proaste autocare si o politica sub orice critica. Au fost persoane in aceasta excursie care au spus ca pana si la ei la tara, intre localitati mici au autocare mai bune. Politica lor e sa angajeze oameni draguti si finuti care stie sa primeasca toate suturile in fund cu zambetul pe fata si carora sa nu poti sa le spargi fata pt ca sunt prea draguti si chiar nu au nici o vina pentru ca sunt pe acel post; - DOCUMENTATI-VA bine inainte de plecare; deobicei surprizele sunt proaste (eu nu am prea urmat acest sfat al altora); - Am ales un hotel de 3 stele, ca sa-mi fie mai bine ca la 2 si din nou am luat teapa cu "HOTELUL AKROPOL" de trei stele cica. Am descoperit acolo ca de fapt era cam de 2 stele la noi pt ca la ei se impart hotelurile pe categorii si apoi pe stele. (lucru pe care dna IULIA BURLACU de la agentia CARDINAL a omis sa mi-l spuna). Deci m-am trezit cazat la un hotel de categoria B, care mi-a servit la micul dejun la parizer de mi-a iesit pe ochi. Ciudat lucru ca la parizer ei spuneau in nesimtirea lor "HAM". Tot ce puneau pe masa la micul dejun erau dintre cele mai ieftine produse de pe piata locala. Laptele, dupa cum a mai spus cineva aici avea gust de lapte praf. Am intrebat intr-o zi ce fel de lapte este acesta si mi s-a spus ca este "BOX", si mi s-a adus ca dovada o cutie pe care scria 1,5% grasime. Lapte de genul acesta nu se gaseste la noi... minimul este 1,8% din cate stiu eu. Am gasit in magazinasele din Paralia acea cutie si costa in jur de 1,3 euro iar un lapte mai rasarit il gaseai incepand cu 2,5 euro. Untul nu stiau cum arata, serveau doar margarina. Sucul era infect, mult mai prost ca Adria. etc In concluzie numai ieftineala. Unii vor spune: "Ce voiai frate, ai ales o excursie low cost, la ce te asteptai?" si raspunsul meu este: Ma asteptam sa fiu tratat ca la noi la 3 stele, ca am fost si eu la cateva si m-am simtit super bine. So: STAY AWAY FROM HOTEL AKROPOL FROM PARALIA THE FOOD IS AWFUL. Greseala pe care am facut o eu a fost ca pe langa acest mic dejun nashpa mi-am luat din tara si cina la acest hotel care a fost si mai nasoala. Era mancare adusa prin catering si am mancat la cartofi si macaroane de mi-a venit rau si am mai dat si 45 de euro pe pers pe 7 nopt. 45*2=90 90 / 7 =~13 euro, bani cu care mancai la taverne boiereste 2 persoane. Alte minusuri la acest hotel AKROPOL: camera mica si vedere catre spatele hotelui de pe strada principala... adica medere ca la blocuri confort 2. - Deci, in Paralia, nu se merita sa va luati din tara pachete cu mic dejun sau cina. Luati doar cazare si cu mancarea va descurcati super acolo, aveti de unde alege. Cam astea au fost partile nasoale, in rest a fost SUPER. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ha ha ha In concluzie, nu mi-a parut rau ca am facut aceasta excursie, am invatat multe si daca as merge a doua oara in Paralia as sti ce si unde sa aleg si m-as simti super. Pacat ca nu e locul unde sa mergi de doua ori in viata.
So: STAY AWAY FROM HOTEL AKROPOL FROM PARALIA THE FOOD IS AWFUL.
Pozele sunt ale autocarului Romantic Travel B 50 SUN, autocar in care a plouat, care a scartait, a troncanit si f f f important nu s-a facut curatenie in el de cand a fost achizitionat. Un record absolut.
Acest mesaj a fost modificat de ciobanasul: 28th September 2006, 13:57
|
|
|
|
|
|
|
|
28th September 2006, 16:02
|
Junior

|
QUOTE(ciobanasul @ Sep 28 2006, 12:41)  Am vizitat Paralia Katerini asa ca pot sa arunc si eu cateva vorbe aici (PARERILE MELE), cu toate ca au fost persoane care au cam pus foarte bine punctul pe i. Incep cu sfaturile si am sa venin si cu alte impresii mai tarziu: - Ocoliti agentia "ROMANTIC TRAVEL", am citit aici despre ei si despre suferintele unora inainte de plecare si nu am crezut, dar am plecat cu ei si acum nu mi ramane decat sa va dau sfaturi, ca teapa eu mi-am luat-o. Au cele mai proaste autocare si o politica sub orice critica. Au fost persoane in aceasta excursie care au spus ca pana si la ei la tara, intre localitati mici au autocare mai bune. Politica lor e sa angajeze oameni draguti si finuti care stie sa primeasca toate suturile in fund cu zambetul pe fata si carora sa nu poti sa le spargi fata pt ca sunt prea draguti si chiar nu au nici o vina pentru ca sunt pe acel post; - DOCUMENTATI-VA bine inainte de plecare; deobicei surprizele sunt proaste (eu nu am prea urmat acest sfat al altora); - Am ales un hotel de 3 stele, ca sa-mi fie mai bine ca la 2 si din nou am luat teapa cu "HOTELUL AKROPOL" de trei stele cica. Am descoperit acolo ca de fapt era cam de 2 stele la noi pt ca la ei se impart hotelurile pe categorii si apoi pe stele. (lucru pe care dna IULIA BURLACU de la agentia CARDINAL a omis sa mi-l spuna). Deci m-am trezit cazat la un hotel de categoria B, care mi-a servit la micul dejun la parizer de mi-a iesit pe ochi. Ciudat lucru ca la parizer ei spuneau in nesimtirea lor "HAM". Tot ce puneau pe masa la micul dejun erau dintre cele mai ieftine produse de pe piata locala. Laptele, dupa cum a mai spus cineva aici avea gust de lapte praf. Am intrebat intr-o zi ce fel de lapte este acesta si mi s-a spus ca este "BOX", si mi s-a adus ca dovada o cutie pe care scria 1,5% grasime. Lapte de genul acesta nu se gaseste la noi... minimul este 1,8% din cate stiu eu. Am gasit in magazinasele din Paralia acea cutie si costa in jur de 1,3 euro iar un lapte mai rasarit il gaseai incepand cu 2,5 euro. Untul nu stiau cum arata, serveau doar margarina. Sucul era infect, mult mai prost ca Adria. etc In concluzie numai ieftineala. Unii vor spune: "Ce voiai frate, ai ales o excursie low cost, la ce te asteptai?" si raspunsul meu este: Ma asteptam sa fiu tratat ca la noi la 3 stele, ca am fost si eu la cateva si m-am simtit super bine. So: STAY AWAY FROM HOTEL AKROPOL FROM PARALIA THE FOOD IS AWFUL. Greseala pe care am facut o eu a fost ca pe langa acest mic dejun nashpa mi-am luat din tara si cina la acest hotel care a fost si mai nasoala. Era mancare adusa prin catering si am mancat la cartofi si macaroane de mi-a venit rau si am mai dat si 45 de euro pe pers pe 7 nopt. 45*2=90 90 / 7 =~13 euro, bani cu care mancai la taverne boiereste 2 persoane. Alte minusuri la acest hotel AKROPOL: camera mica si vedere catre spatele hotelui de pe strada principala... adica medere ca la blocuri confort 2. - Deci, in Paralia, nu se merita sa va luati din tara pachete cu mic dejun sau cina. Luati doar cazare si cu mancarea va descurcati super acolo, aveti de unde alege. Cam astea au fost partile nasoale, in rest a fost SUPER. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ha ha ha In concluzie, nu mi-a parut rau ca am facut aceasta excursie, am invatat multe si daca as merge a doua oara in Paralia as sti ce si unde sa aleg si m-as simti super. Pacat ca nu e locul unde sa mergi de doua ori in viata.
Pozele sunt ale autocarului Romantic Travel B 50 SUN, autocar in care a plouat, care a scartait, a troncanit si f f f important nu s-a facut curatenie in el de cand a fost achizitionat. Un record absolut.
Hotelul la care faci referire este unul din primlee 10 hoteluri din Paralia la capitolul servicii. Asta ti-o pot confirma cateva sute de turisti. Categoria hotelul este "B" conform EOT (Ministerul Elen de Turism) ceea ce se traduce in 3* oriunde in Grecia. Micul dejun, de care s-a mai facut vorbire pe aici este standard in Paralia:salam sau sunca presata, cascaval sau branza, ou fiert sau omleta/ (cremwurst), gem, margarina, lapte, ceai, cafea, paine, biscuiti, corn-flakes, iaurt. In acest meniu se incadreaza micul dejun la hotelurile de 3*. Ca la salam tu ii spui parizer, ca laptele are 1,3 sau 1,8 grasime asta e alta poveste care tine de mentalitatea persoanei. Daca te-ar auzi AMITA (marca sucului de care pomeneai) ca ii compari cu ADRIA te-ar da in judecata penru reclama negativa. La cina de care spunea-i cred ca ai fost in alta tara. Daca tu mananci boiereste cu 6,42 euro/pax o cina pe zi te rog sa ne spui si noua taverna pe care ai gasit-o.Iti garantez ca ala va deveni milionar peste noapte la cati turisti se vor duce la el. La pretentiile culinare pe care le emiti iti recomand o cina cu peste si caracatita (minim 40 euro/2 pax). Inca nu s-a inventat autocarul cu toate locurile in fata si nici hotelul cu toate camerele cu vedere la strada sau la mare. In alta ordine de idei ai fost inspirat la alegerea nickname-ului de pe site "CIOBANASUL"...spune tot...(iti dau un citat din ce ai scris): ".............oameni draguti si finuti care stie sa (IMG: style_emoticons/default/worthy.gif) primeasca toate suturile in fund cu zambetul pe fata si carora sa nu poti sa le spargi fata.... (IMG: style_emoticons/default/ohmy.gif) " ; a naibii gramatica lb. romane si dragut mod de exprimare. Si pentru obiectivitate iti mentionez ca la ce nu am comentat este posibil sa ia dreptate.
|
|
|
|
|
|
|
|
28th September 2006, 19:33
|
Junior
Data înscrierii: 20-September 06
ID membru: 97 993

|
QUOTE(ciobanasul @ Sep 28 2006, 14:41)  Am vizitat Paralia Katerini asa ca pot sa arunc si eu cateva vorbe aici (PARERILE MELE), cu toate ca au fost persoane care au cam pus foarte bine punctul pe i. Incep cu sfaturile si am sa venin si cu alte impresii mai tarziu: - Ocoliti agentia "ROMANTIC TRAVEL", am citit aici despre ei si despre suferintele unora inainte de plecare si nu am crezut, dar am plecat cu ei si acum nu mi ramane decat sa va dau sfaturi, ca teapa eu mi-am luat-o. Au cele mai proaste autocare si o politica sub orice critica. Au fost persoane in aceasta excursie care au spus ca pana si la ei la tara, intre localitati mici au autocare mai bune. Politica lor e sa angajeze oameni draguti si finuti care stie sa primeasca toate suturile in fund cu zambetul pe fata si carora sa nu poti sa le spargi fata pt ca sunt prea draguti si chiar nu au nici o vina pentru ca sunt pe acel post; - DOCUMENTATI-VA bine inainte de plecare; deobicei surprizele sunt proaste (eu nu am prea urmat acest sfat al altora); - Am ales un hotel de 3 stele, ca sa-mi fie mai bine ca la 2 si din nou am luat teapa cu "HOTELUL AKROPOL" de trei stele cica. Am descoperit acolo ca de fapt era cam de 2 stele la noi pt ca la ei se impart hotelurile pe categorii si apoi pe stele. (lucru pe care dna IULIA BURLACU de la agentia CARDINAL a omis sa mi-l spuna). Deci m-am trezit cazat la un hotel de categoria B, care mi-a servit la micul dejun la parizer de mi-a iesit pe ochi. Ciudat lucru ca la parizer ei spuneau in nesimtirea lor "HAM". Tot ce puneau pe masa la micul dejun erau dintre cele mai ieftine produse de pe piata locala. Laptele, dupa cum a mai spus cineva aici avea gust de lapte praf. Am intrebat intr-o zi ce fel de lapte este acesta si mi s-a spus ca este "BOX", si mi s-a adus ca dovada o cutie pe care scria 1,5% grasime. Lapte de genul acesta nu se gaseste la noi... minimul este 1,8% din cate stiu eu. Am gasit in magazinasele din Paralia acea cutie si costa in jur de 1,3 euro iar un lapte mai rasarit il gaseai incepand cu 2,5 euro. Untul nu stiau cum arata, serveau doar margarina. Sucul era infect, mult mai prost ca Adria. etc In concluzie numai ieftineala. Unii vor spune: "Ce voiai frate, ai ales o excursie low cost, la ce te asteptai?" si raspunsul meu este: Ma asteptam sa fiu tratat ca la noi la 3 stele, ca am fost si eu la cateva si m-am simtit super bine. So: STAY AWAY FROM HOTEL AKROPOL FROM PARALIA THE FOOD IS AWFUL. Greseala pe care am facut o eu a fost ca pe langa acest mic dejun nashpa mi-am luat din tara si cina la acest hotel care a fost si mai nasoala. Era mancare adusa prin catering si am mancat la cartofi si macaroane de mi-a venit rau si am mai dat si 45 de euro pe pers pe 7 nopt. 45*2=90 90 / 7 =~13 euro, bani cu care mancai la taverne boiereste 2 persoane. Alte minusuri la acest hotel AKROPOL: camera mica si vedere catre spatele hotelui de pe strada principala... adica medere ca la blocuri confort 2. - Deci, in Paralia, nu se merita sa va luati din tara pachete cu mic dejun sau cina. Luati doar cazare si cu mancarea va descurcati super acolo, aveti de unde alege. Cam astea au fost partile nasoale, in rest a fost SUPER. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ha ha ha In concluzie, nu mi-a parut rau ca am facut aceasta excursie, am invatat multe si daca as merge a doua oara in Paralia as sti ce si unde sa aleg si m-as simti super. Pacat ca nu e locul unde sa mergi de doua ori in viata.
|
|
|
|
|
|
|
|
29th September 2006, 01:23
|
Junior

|
kriss75 poti sa ne explici si nua ce ai vrut sa faci mai devreme? In plus vad ca tot intrebi de Akti Musson , de 2 ori ai pus intrebarea. Eu ti-am raspuns si ti-am lasat si o poza sa-l vezi in topicul Pralia Katerini[u] , http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=162104 postul numarul 5.
|
|
|
|
|
|
|
|
29th September 2006, 12:43
|
Junior
Data înscrierii: 27-April 05
Locație: BUCURESTI
ID membru: 35 566

|
QUOTE(edbica2000 @ Sep 28 2006, 17:02)  Hotelul la care faci referire este unul din primlee 10 hoteluri din Paralia la capitolul servicii. Asta ti-o pot confirma cateva sute de turisti. Categoria hotelul este "B" conform EOT (Ministerul Elen de Turism) ceea ce se traduce in 3* oriunde in Grecia. Micul dejun, de care s-a mai facut vorbire pe aici este standard in Paralia:salam sau sunca presata, cascaval sau branza, ou fiert sau omleta/ (cremwurst), gem, margarina, lapte, ceai, cafea, paine, biscuiti, corn-flakes, iaurt. In acest meniu se incadreaza micul dejun la hotelurile de 3*. Ca la salam tu ii spui parizer, ca laptele are 1,3 sau 1,8 grasime asta e alta poveste care tine de mentalitatea persoanei. Daca te-ar auzi AMITA (marca sucului de care pomeneai) ca ii compari cu ADRIA te-ar da in judecata penru reclama negativa. Dragii meu viitori vizitatori ai Paraliei, Postul meu are rol informativ si va rog nu va lasati dusi inspre eroare de catre domnul atotcunoscator pe care il citez. La HOTELUL AKROPOL am reclamat micul dejun servit de patronii hotelului pentru ca: salamul era PARIZER (dar daca sunteti mancatori de parizer o sa va placa), sunca presata avea tot gust de parizer cu toate ca avea o forma patrata cu colturi rotunde dar pe singurul platou cu mezeluri erau doar 8 felii de "sunca" si restu' de 50 parizer, cascavalul era de cauciuc, branza a lipsit cu desavarsire, omleta si cremwursti nu a vazut in 7 zile, gem din greu, margarina da (untu era prea scump pt ei), laptele era apos, ceai doar la comanda, cafeaua la fel apoasa, dar painea toast, corn-flakes si iaurt erau ok si am mancat din greu. Sucul nu am de unde sa stiu de care era pt ca il aduceau la carafa, da' era apa colorata. QUOTE(edbica2000 @ Sep 28 2006, 17:02)  La cina de care spunea-i cred ca ai fost in alta tara. Daca tu mananci boiereste cu 6,42 euro/pax o cina pe zi te rog sa ne spui si noua taverna pe care ai gasit-o.Iti garantez ca ala va deveni milionar peste noapte la cati turisti se vor duce la el. La pretentiile culinare pe care le emiti iti recomand o cina cu peste si caracatita (minim 40 euro/2 pax). Se putea comanda la o taverna careia lumea ii spunea "la butoaie" cu 12 euro platou cu mix grill sau fructe de mare, era chiar in spatele hotelului mai sus mentionat. Da' referitor la boiereste... eu cu prietena mea nu mancam mult seara si chiar nu puteam sa terminam in 2 un astfel de platou. Cu bautura era alta poveste. QUOTE(edbica2000 @ Sep 28 2006, 17:02)  Inca nu s-a inventat autocarul cu toate locurile in fata si nici hotelul cu toate camerele cu vedere la strada sau la mare. Nu am avut pretentii sa stau in autocar in fata, da' recunosc ca nu ma asteptam sa ploua in el si sa fie plin de praf si instalatia electrica sa pice pe noi. "Si pentru obiectivitate iti mentionez ca la ce nu am comentat este posibil sa ia dreptate."
|
|
|
|
|
|
|
|
29th September 2006, 13:55
|
Junior

|
Ciobanasul am si eu o curiozitate. Poti sa mi-o satisfaci?As vrea sa stiu cat a costat excursia ta DE PERSOANA si iin ce perioada ai fost. Multumesc.
|
|
|
|
|
|
|
  |
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:
|