Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

75 V  « < 17 18 19 20 21 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Paralia Katerini
klaudiu71
mesaj 12th September 2006, 14:51
Mesaj #325

Junior

Grup: Members
Data înscrierii: 27-July 06
ID membru: 88 347

QUOTE(RoVal1972 @ Sep 12 2006, 15:07) *
Daca voi alegeti varianta cu autocarul, cred ca aveti tendinte sado-maso... pe bune.
Sau cu trenu'. Am mers o data cu trenul in Turcia si o data cu autocarul in Grecia si mi-a ajuns.

Era vorba de comparatia preturilor aici. Crezi ca mie mi-a placut sa merg 12 ore cu autocarul? E clar ca daca stiam ca e asa nasol alegeam avionul asta ca sa nu mai amintesc de oboseala.
Go to the top of the page

+Quote Post
marik99
mesaj 12th September 2006, 20:15
Mesaj #326

Junior

Data înscrierii: 12-September 06
ID membru: 96 706

PT KLAUDIU71

hai sa va zic si o faza patita de mine la un restaurant(ala cu papagalul in fata si cu sloganul "vorbim romaneste fara stres"),intru acolo cu sotia si fiica cu gandul sa mancam ceva specialitati de peste sau fructe de mare si cerem meniul,meniu care era si in romaneste si care avea afisate ca la orice restaurant din lume si preturile aferente,dupa ce facem consumatia de rigoare si cerem nota de plata chelnerul vine cu nota si cu un platou cu cateva bucatele de pepene rosu si galben si ceva struguri cica din partea casei dar imi aduce si nota de plata pe care in momentul cand mi-am aruncat ochii am avut o surpriza la modul ca pe langa preturile afisate in lista de meniu au mai adaugat si TVA 19% w00t.gif w00t.gif w00t.gif
Din cate am vazut eu pe bonurile fiscale(alea de la casele de marcat) TVA in GR e 9% nicidecum 19%. Ce am vazut la tine in format PDF nu e ceva fiscal ,e doar o nota de plata facuta de mana , posibil sa fi facut asta chiar un angajat roman.
Per total in Paralia Katerini nu-i asa rau cum tot citeam aici inainte sa ajung sa vad personal.Mie mi s-a parut ca oamenii de acolo sunt amabili si de bun simt , doar angajatii romani fac figuri. La Restaurantul SMALL AMSTERDAM , de care toti zic ca e ieftin am avut o problema. Chelnerul roman , in momentul in care ne-am asezat la masa a strigat la noi : Nu acolo ca e de 6 persoane masa , veniti aici acolo nu e voie ! Si ne-a dus la o masa unde mai erau 2 persoane care mancau. Evident , nu am vrut sa ne asezam la masa aia , i-am spus ca nu pot sa deranjez oamenii aceia si ca nu se poate sa ma asez la masa lor daca nu-i cunosc, el a zis ca nu-i nimic si ca la alta nu e voie. Am plecat injurand si nu am mai trecut pe acolo. Pentru cei care nu au fost inca acolo , le spun sa evite locurile cu angajati romani .Tot ce e romanesc acolo e ca aici adica dus la culmea nesimtirii.

c[b]helnerul roman nu cred ca avea nici o problema si nu era deloc nesimtit...din contra a fost foarte dragutz si politicos dar oriunde in lume trebuie sa fie cate unul care sa strice fiecare imagine a celui mai bun restaurant,si cand spun restaurant ma refer la SMALL AMSTERDAM...eu am 34 de ani si am fost la fel ca dvs cu familia acolo.am asteptat ce e drept 15 minute dupa o masa la care mai stateau inca un cuplu.ne-am asezat bine-merci ,am facut cunostiinta cu acel cuplu.totul a decurs foarte bine incat in seara respectiva am iesit impreuna prin statiune si acum tinem legatura.Oameni buni,restaurantul e mic,dar mancarea si patroana Anna sunt super.nu stiu despre dvs dar eu m-am simtit exceptional si nu m-a deranjat cu nimic sa mananc cu persoane straine la un loc...Nimic nu se compara cu mancarea si preturile de la Small Amsterdam

Acest mesaj a fost modificat de marik99: 12th September 2006, 20:25

+Quote Post
costel65
mesaj 12th September 2006, 20:36
Mesaj #327

Junior

ID membru: 96 710

QUOTE(klaudiu71 @ Sep 7 2006, 12:09) *
hai sa va zic si o faza patita de mine la un restaurant(ala cu papagalul in fata si cu sloganul "vorbim romaneste fara stres"),intru acolo cu sotia si fiica cu gandul sa mancam ceva specialitati de peste sau fructe de mare si cerem meniul,meniu care era si in romaneste si care avea afisate ca la orice restaurant din lume si preturile aferente,dupa ce facem consumatia de rigoare si cerem nota de plata chelnerul vine cu nota si cu un platou cu cateva bucatele de pepene rosu si galben si ceva struguri cica din partea casei dar imi aduce si nota de plata pe care in momentul cand mi-am aruncat ochii am avut o surpriza la modul ca pe langa preturile afisate in lista de meniu au mai adaugat si TVA 19% w00t.gif w00t.gif w00t.gif
Din cate am vazut eu pe bonurile fiscale(alea de la casele de marcat) TVA in GR e 9% nicidecum 19%. Ce am vazut la tine in format PDF nu e ceva fiscal ,e doar o nota de plata facuta de mana , posibil sa fi facut asta chiar un angajat roman.
Per total in Paralia Katerini nu-i asa rau cum tot citeam aici inainte sa ajung sa vad personal.Mie mi s-a parut ca oamenii de acolo sunt amabili si de bun simt , doar angajatii romani fac figuri. La Restaurantul SMALL AMSTERDAM , de care toti zic ca e ieftin am avut o problema. Chelnerul roman , in momentul in care ne-am asezat la masa a strigat la noi : Nu acolo ca e de 6 persoane masa , veniti aici acolo nu e voie ! Si ne-a dus la o masa unde mai erau 2 persoane care mancau. Evident , nu am vrut sa ne asezam la masa aia , i-am spus ca nu pot sa deranjez oamenii aceia si ca nu se poate sa ma asez la masa lor daca nu-i cunosc, el a zis ca nu-i nimic si ca la alta nu e voie. Am plecat injurand si nu am mai trecut pe acolo. Pentru cei care nu au fost inca acolo , le spun sa evite locurile cu angajati romani .Tot ce e romanesc acolo e ca aici adica dus la culmea nesimtirii.

lasa-ma frate cu impresiile acestea.ar fi trebuit sa o cunosti pe patroana prima data si sa compari preturile si calitatea,dar si CANTITATEA mancarii!!!acesta a fost al treilea an in care am fost in paralia la SMALL AMSTERDAM..intotdeauna a fost asa ocupat acest restaurant fiindca e foarte cautat...din partea mea du-te in orice alt restaurant din paralia si ai sa vezi de ce preturi ai sa dai si mancare sub asteptari de putina...Cea mai buna mancare si cea mai ieftina o gasesti la LA ANNA SMALL AMSTERDAM..ce stii dumneata...vezi tu Doamne deranjezi oamenii sau pur si simplu esti rasist...Incearca omule bun sa mananci cu persoane straine la masa intr-un restaurant si ai sa inveti ceva nou.Acolo toata lumea face cunostinta si se ajung la adevarate prietenii.Ce stii dumneata.si cat despre angajatul roman,parea foarte de treaba si simtit.numai asa sunt unii romani,nu stiu cum sa-i ingroape pe altii,tot romani.
Anna te iubim si ne e foarte dor de tine!

+Quote Post
dannek
mesaj 12th September 2006, 21:16
Mesaj #328

Junior

Data înscrierii: 17-May 04
Locație: Braila
ID membru: 16 561

Dupa atiitea discuti pro si contra cred ca in Paralia Katerini nu merita sa iti consumi concediu si bani.
Domnule costel65 dece nu inviti la tine la masa doi cetateni din statia de autobuz ca sa va cunoaste-ti mai bine, sau daca ai masina personala ai luat pe cineve necunoscut in masina cind esti cu sotia in masina si te cearta ca nu ai facut curat acasa. (IMG:style_emoticons/default/death.gif)
Noi mergem in concediu sa ne relaxam nu sa imi numere careva lingurile care incap intr-o farfurie, apropo tu te duci la acel restaurant sa faci cunostinte si ca este mincare multa, atunci scuza-ma in romania ce faci esti un singuratic sau nu maninci (IMG:style_emoticons/default/worthy.gif)

+Quote Post
marik99
mesaj 12th September 2006, 23:34
Mesaj #329

Junior

ID membru: 96 706

QUOTE(dannek @ Sep 12 2006, 22:16) *
Dupa atiitea discuti pro si contra cred ca in Paralia Katerini nu merita sa iti consumi concediu si bani.
Domnule costel65 dece nu inviti la tine la masa doi cetateni din statia de autobuz ca sa va cunoaste-ti mai bine, sau daca ai masina personala ai luat pe cineve necunoscut in masina cind esti cu sotia in masina si te cearta ca nu ai facut curat acasa. (IMG:style_emoticons/default/death.gif)
Noi mergem in concediu sa ne relaxam nu sa imi numere careva lingurile care incap intr-o farfurie, apropo tu te duci la acel restaurant sa faci cunostinte si ca este mincare multa, atunci scuza-ma in romania ce faci esti un singuratic sau nu maninci (IMG:style_emoticons/default/worthy.gif)

imi pare rau ca l-ati inteles gresit...

Acest mesaj a fost modificat de marik99: 12th September 2006, 23:35

+Quote Post
tonio
mesaj 13th September 2006, 00:37
Mesaj #330

Junior

Data înscrierii: 11-January 06
Locație: bucuresti
ID membru: 60 931

nea costel65 si marik99, e interesant si un pic bate la ochi cum de apareti voi doi pe forum una doua si in loc de sfaturi interesante ori opnii OBIECTIVE veniti cu prostii dintr-acestea...Ba voi sunteti cei ce v-ati imprietenit la restaurantul acela, ba sunteti fratiorii chelnerului...Sa fim seriosi, ala era un chelner magar, fara obraz iar patroana ori patronul acelui restaurant ii seamana mult chelnerului luand in considerare ca ei sunt cei ce l-au indrumat in felul acesta... M-i s-a intamplat si mie asa ceva in bucuresti, magarie sanctionata cu parasirea localului.. Nici macar la mc ori in fast fooduri nu se intampla asa ceva, terminati cu prostiile... (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)

+Quote Post
me_sky
mesaj 13th September 2006, 11:12
Mesaj #331

Junior

Data înscrierii: 15-August 06
ID membru: 91 487

Dar pe unde este restaurantul asta SMALL AMSTERDAM?eu nu am dat de el.Adik nu le am observat.DEci pe unde e?

+Quote Post
petrarca
mesaj 13th September 2006, 11:58
Mesaj #332

Junior

Data înscrierii: 7-June 06
ID membru: 80 994

QUOTE(ovia @ Sep 12 2006, 13:00) *
E frumos in Paralia, toata Grecia de altfel e frumoasa...
Feriti-va insa de vila Maria, prin Europa Travel... teapa pe fata!!
Am avut un sejur de 8 zile acum in septembrie, iar vila arata groaznic, trebuia sa ne facem singuri curatenie, lucru care nu ni s-a spus in tara, in camere erau paienjeni, niste amici chiar au gasit o sopirla...
Iubesc prea tare Grecia, Paralia, am mai fost in mai si am stat la Melbourne, nu exista comparatii.
Incercati sa evitati Vila Maria si agentia Europa Travel care te tepuieste si la excursii

(diana @ Sep 13 2006, 10:35 AM)

Salut,
Am fost in Paralia la hotel Orea Eleni in perioada 21-29 august. Imi pare rau ca am ales statiunea, imi pare rau ca am ales Europa Travel. Nici nu stiu cu ce sa incep. "Calatoria" cu autocarul a fost un calvar. Autocarul era de 70 de persoane si ca urmare cam inghesuit. Era prevazut cu WC dar am fost rugati insistent sa-l folosim doar in situatii de maxima urgenta. La dus au fost destul de multe opriri iar insotitoarea, desi parea cam lesinata, a fost OK fata de ce ne astepta la intoarcere. Am stat in vama minimum o ora jumate, cel mai mult la greci, vreo 2 ore. In cele din urma am ajuns in jur de 11 in Paralia, cazarea s-a facut la ora 13.30. Hotelul nu este de 3 stele. Camerele arata modest, "destul" de curate, cu TV dar oricum puteai vedea 4 posturi din care 2 din Grecia. In camera aveam minibar, inchis cu cheia. Daca vroiai sa-l folosesti mai plateai 15 euro la receptie si venea o tipa sa-l deschida. In minibar gaseai 2 beri, 2 Cola si nu mai stiu ce, dar toate erau produse de ale lor, super proaste. Camerele au AC si balcon. Au si piscina, dar arata ca un cazan si cred ca e pt copii de fapt (numai copii am vazut in piscina respectiva).
La hotel ne-a intampinat reprezentanta Europa Travel din statiune. Ni s-a spus de la inceput ca agentia s-a ocupat doar de transport si cazare iar de excursii se va ocupa altcineva. Acel altcineva a venit la ora 18 si ne-a prezentat oferta, precizand de la inceput ce excursii nu face pt ca el considera ca nu se merita. Pana la urma s-au organizat excursii la Meteora si Skyathos. Au fost singurele lucruri bune care s-au petrecut.
Am fost si la seara greceasca dar a fost o alta mare greseala. Programul a fost interesant, dar mancarea specific greceasca ... consta de fapt in salata si friptura, un vin prost (sticla fara eticheta) cu apa plata si pepene ca desert. A propos de mancare ... am avut si demipensiune inclusa in pret ... dimineata s-a mancat aceeasi mancare timp de 7 zile (bufet suedez) - oua fierte, cascaval, salam, lapte praf, cafea proasta, un gem oribil - iar seara puteai sa mananci salata, tot in regim de bufet suedez, tot acelasi lucru in fiecare seara, un fel principal cu friptura, iar desert pepene. In fiecare zi aveau pepene iar pepenele care ramanea de seara se transforma intr-un fel de salata dimineata. Groaznic.
Statiunea nu m-a impresionat absolut deloc. E un fel de Eforie Sud. Nu mi-a placut poate si din cauza faptului ca era plin de romani. Super inghesuita, super multa lume. E statiunea pt oameni cu venituri modeste si se cam vede.
A meritat sa mergem in Katerini (cu autobuzul sau cu un taxi, pt 4 persoane era cam acelasi lucru daca ne cumparam bilete sau dadeam 5 euro pe taxi). Numai ca nu ne-a avertizat nimeni in legatura cu orele cand poti sa gasesti ceva deschis acolo si prima zi am mers ca fraierii pt ca toate erau inchise iar grecii erau toti pe la terase. In fiecare zi au alt program asa ca trebuie verificat.
Nu s-a facut din pacate excursia la Atena pt ca nu au fost doritori.
In pret era inclusa si o excursie la Salonic in ultima zi, luni. Strategic pt ca luni nu gasesti nimic deschis. Excursie impropriu spus pt ca ne lasau cate 10 minute sa facem poze si ne-au lasat o ora in oras dar fara nicio indicatie, pana gaseai ceva de vazut trebuia sa te intorci la autocar. Si cand spuneau ca se pleaca la o anumita ora nu glumeau, am fost la un pas sa ramanem in Salonic pt ca am intarziat 2 minute iar autocarul deja pleca. Tipa care ne-a insotit la intoarcere a fost sub orice critica. Nu stia nici macar sa citeasca. Habar nu avea de obiective turistice. Ne-a prezentat ca fiind statuia lui Alexandru Macedon un bust al unuia care murise in 1912 si multe altele.
La plecarea din Paralia a fost un mare scandal pt ca ne-au trimis un autocar de 50 de locuri si un microbuz. Bineinteles ca nu era loc pt toata lumea pt ca habar nu au sa organizeze ceva. Reprezenta din Paralia comunica cu noi prin afise lipite pe usa liftului. Dezinteres total.
A fost prima excursie in Grecia si tare ma tem ca si ultima desi sunt convinsa ca sunt multe locuri de vazut.
Sfatul meu ... daca aveti posibilitatea plecati in orice alta zona decat Paralia, nu mergeti cu autocarul si nu alegeti Europa Travel!!!
Am ales sa merg cu autocarul printre altele pt ca mi-e frica sa zbor cu avionul. Numai ca mi-a disparut brusc teama atunci cand am aflat ca soferii de la minunata agentie fac minimum 3 curse pe saptamana in Grecia. Autocarul de 70 locuri se stricase tot din cauza asta. Lasa un grup in Grecia, se invart pe acolo vreo ora, doua si se intorc. Cred ca e mai periculos in conditiile astea decat cu avionul.
Cam asta ar fi pe scurt prezentarea unei vacante pe care abia am asteptat-o si care m-a dezamagit groaznic.

Se pare ca degeaba am tot dat avertismente pe acest forum si pe altele,in legatura cu Europa Travel si degeaba.
OAMENI BUNI,ASTA NU E AGENTIE DE TURISM,E O MARE FACATURA,DAR CE E MAI TRAGIC E CA PUNE IN PERICOL VIATA OAMENILOR.
EUROPA TRAVEL,CE ASTEPTATI,SA MOARA CINEVA CA SA FACETI SI VOI CEVA CA LUMEA!

+Quote Post
costy31
mesaj 13th September 2006, 12:32
Mesaj #333

Junior

Data înscrierii: 22-July 06
ID membru: 87 626

QUOTE(klaudiu71 @ Sep 12 2006, 10:25) *
http://www.kusadasi.ro/oferta-speciala-hot...erici-x621.html
Uite cum : Oferta luata la intamplare in conditii similare celei pe care am platit-o in Grecia (cautare cu Google) : Hotel Derici :375 euro camera single dar cu avionul comparativ cu 246 euro cu transport cu autocar in GR la Paralia Katerini. Din cate poti vedea gogutza, diferenta e de 100 euro .
Nu ma intelege gresit , nu sunt fan al Greciai insa in Turcia e mai scump , asta fara sa adaug taxa de viza (de care nu sunt sigur ca trebuie sa o platesti daca mergi cu excursie organizata). Nu vreau sa ma contrazic cu tine insa urmarind posturile tale am remarcat tendinta de a face Turcia super si Grecia de kko. Probabil ca adevarul e pe la mijloc.

Mai klaudiu..lasa-i in pace..astia sunt din aia care dau 400 de euro in paralia si vor conditii de 800 euro....sa-mi arate si mie oferta sub 500 euro in kusadasi....singura pe care am gasit-o sub 500 a fost de 490 la hotel turkad....deci.....nu mai vb mai oameni buni in necunostinta de cauza....dar daca vrea poate sa plece pe 800 euro cu AI in kusadasi ..ca aici ajunge la pret la acest seviciu.....poate mai ia un optional...o bombitza pe la ceafa....

+Quote Post
klaudiu71
mesaj 13th September 2006, 13:05
Mesaj #334

Junior

Asa ziceam si eu. Ca la Paralia Katerini cat platesti atat ai. Depinde de pretentii insa.
petrarca presupun ca este un om de afaceri de succes ale carui venituri ii permit sa se duca oriunde pe glob insa citind aici a fost pacalit de posturi si a ales sa merga in PK.Imi pare rau ca nu ne-a spus cat a costat de persoana excursia sa ne dam si noi seama cam ce trebuia sa fie acolo si ce a gasit.Sunt convins ca a doua oara nu va mai merge in Grecia la PK pentru ca nu vrea sa vada romani multi , evident el este o rasa superioara si nu vrea sa vada oameni din est.Ma vad nevoit sa repet ; Oameni buni , daca nu suportati romanii , sarbii , ungurii , slovacii , bulgarii si alti estici nu mergeti in Paralia Katerini ! Aceasta este o statiune pentru Europa de Est cu preturi micute tocmai ca turistul estic sa-si permita sa se simta ok.Pentru oameni bogati ca petrarca s-a inventat Mykonos sau Santorini , insule cu turisti din America sau Europa de Vest foarte bogati.
Deci nu mai aberati pe aici : Platind cel mai scump bilet in Paralia Katerini cu maxim 250 euro/persoana in super sezon nu va asteptati la minibar cu bauturi de sute de euro la discretie , nu uitati suma platita de voi ! Alegand autocarul va expuneti la un drum obositor si enervant , poate aveti ghinionul sa prindeti un autocar prost si sa fie groaznic asa cum eu am patit-o la dus.Nu va asteptati sa gasiti la Paralia Katerini super haine de firma pe pret de En Gross Europa sau Dragonul de Aur ---Asa ceva nu exista ! Tot ce trebuie sa stiti este ca preturile sunt la fel sau mai mici ca la noi la mare ( exemplu cu ATV sau scuter de inchiriat :40 euro/24 H ATV sau 10-15 euro/24 scuter in comparatie cu ce e la noi 500 mii ora pe ATV). Mancarea cam la orice restaurant este buna si destul de ieftina ,se mai poate opta pentru fast food -uri care sunt cu gramada. In rest sunt cateva cluburi in care puteti merge noaptea , nu am vazut manelisti sau tigani ca la noi care sa te innebunesca cu prostia lor, chiar si grecii la magazine sau retaurante pun muzica greceasca si aia data tare in limita bunului simt. Cazarea este o chestie pe care nu pot sa o discut : Eu am stat la Porto Queen in conditii bune cu aer conditionat si TV , este posibil sa fie locuri in care e mizerie , rau ,la mine nu a fost cazul.Nu uitati platind vile de 1 stea sau 2 nu o sa fiti multumiti : Nu o sa aveti AC ,camera e trista si invechita, insa pretul nu sare de 20 euro /zi.Excursii puteti face la preturi rezonabile. In rest am tot vazut aici un lucru : Nu ma pot distra in Paralia Katerini ! Dar nu ati putea spune mai clar despre ce distractie e vorba , ce anume ati vrut sa faceti si nu ati gasit? Sunt curios ce vor cei ce scriu asta cam ce asteptari aveau. In concluzie : Oameni buni lasati prosteala si spuneti oamenilor concret ce a fost nasol si ce a fost misto , personal dupa ce am citit aici si avand biletul deja platit aveam asa un sentiment de tristete si imi parea rau ca m-am grabit gandindu-ma ce tiganie trebuie sa fie acolo , ce mizerie ,deja imi faceam planuri cum sa recuperez banii.

Acest mesaj a fost modificat de klaudiu71: 13th September 2006, 13:10

+Quote Post
petrarca
mesaj 13th September 2006, 13:57
Mesaj #335

Junior

QUOTE(klaudiu71 @ Sep 13 2006, 14:05) *
Asa ziceam si eu. Ca la Paralia Katerini cat platesti atat ai. Depinde de pretentii insa.
petrarca presupun ca este un om de afaceri de succes ale carui venituri ii permit sa se duca oriunde pe glob insa citind aici a fost pacalit de posturi si a ales sa merga in PK.Imi pare rau ca nu ne-a spus cat a costat de persoana excursia sa ne dam si noi seama cam ce trebuia sa fie acolo si ce a gasit.Sunt convins ca a doua oara nu va mai merge in Grecia la PK pentru ca nu vrea sa vada romani multi , evident el este o rasa superioara si nu vrea sa vada oameni din est.Ma vad nevoit sa repet ; Oameni buni , daca nu suportati romanii , sarbii , ungurii , slovacii , bulgarii si alti estici nu mergeti in Paralia Katerini ! Aceasta este o statiune pentru Europa de Est cu preturi micute tocmai ca turistul estic sa-si permita sa se simta ok.Pentru oameni bogati ca petrarca s-a inventat Mykonos sau Santorini , insule cu turisti din America sau Europa de Vest foarte bogati.
Deci nu mai aberati pe aici : Platind cel mai scump bilet in Paralia Katerini cu maxim 250 euro/persoana in super sezon nu va asteptati la minibar cu bauturi de sute de euro la discretie , nu uitati suma platita de voi ! Alegand autocarul va expuneti la un drum obositor si enervant , poate aveti ghinionul sa prindeti un autocar prost si sa fie groaznic asa cum eu am patit-o la dus.Nu va asteptati sa gasiti la Paralia Katerini super haine de firma pe pret de En Gross Europa sau Dragonul de Aur ---Asa ceva nu exista ! Tot ce trebuie sa stiti este ca preturile sunt la fel sau mai mici ca la noi la mare ( exemplu cu ATV sau scuter de inchiriat :40 euro/24 H ATV sau 10-15 euro/24 scuter in comparatie cu ce e la noi 500 mii ora pe ATV). Mancarea cam la orice restaurant este buna si destul de ieftina ,se mai poate opta pentru fast food -uri care sunt cu gramada. In rest sunt cateva cluburi in care puteti merge noaptea , nu am vazut manelisti sau tigani ca la noi care sa te innebunesca cu prostia lor, chiar si grecii la magazine sau retaurante pun muzica greceasca si aia data tare in limita bunului simt. Cazarea este o chestie pe care nu pot sa o discut : Eu am stat la Porto Queen in conditii bune cu aer conditionat si TV , este posibil sa fie locuri in care e mizerie , rau ,la mine nu a fost cazul.Nu uitati platind vile de 1 stea sau 2 nu o sa fiti multumiti : Nu o sa aveti AC ,camera e trista si invechita, insa pretul nu sare de 20 euro /zi.Excursii puteti face la preturi rezonabile. In rest am tot vazut aici un lucru : Nu ma pot distra in Paralia Katerini ! Dar nu ati putea spune mai clar despre ce distractie e vorba , ce anume ati vrut sa faceti si nu ati gasit? Sunt curios ce vor cei ce scriu asta cam ce asteptari aveau. In concluzie : Oameni buni lasati prosteala si spuneti oamenilor concret ce a fost nasol si ce a fost misto , personal dupa ce am citit aici si avand biletul deja platit aveam asa un sentiment de tristete si imi parea rau ca m-am grabit gandindu-ma ce tiganie trebuie sa fie acolo , ce mizerie ,deja imi faceam planuri cum sa recuperez banii.

Prietene!

Ai inteles gresit,GRESIT!
Nu am nimic cu Grecia,cu PK sau alta locatie turistica.Atentionarea mea se refera la Europa Travel,o agentie mincinoasa,tepara si care pune in pericol viata oamenilor,ceea ce este cu totul altceva.

Si apropo,la 1200 Euro salariu lunar imi pot permite sa ma distrez cum vreau,dar la Europa Travel si la 2000 Euro excursia tot teapa iti vor da.Ti-o recomand cu placere.

+Quote Post
klaudiu71
mesaj 13th September 2006, 15:18
Mesaj #336

Junior

QUOTE(petrarca @ Sep 13 2006, 14:57) *
Si apropo,la 1200 Euro salariu lunar imi pot permite sa ma distrez cum vreau,dar la Europa Travel si la 2000 Euro excursia tot teapa iti vor da.Ti-o recomand cu placere.

Felicitari ! Asteptam cu deosebit interes relatarile tale de la anul din insulele Cayman !

+Quote Post
petrarca
mesaj 13th September 2006, 15:27
Mesaj #337

Junior

QUOTE(klaudiu71 @ Sep 13 2006, 16:18) *
Felicitari ! Asteptam cu deosebit interes relatarile tale de la anul din insulele Cayman !

(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
izabella019
mesaj 13th September 2006, 15:50
Mesaj #338

Junior

Data înscrierii: 13-September 06
ID membru: 96 828

un sfat util [size=7]NU TRAMP TRAVEL[/size] . ieri m-am intors din grecia.am fost prin aceasta agenti. inainte sa plec am citit pareri despre aceasta agentie si n-am vrut sa le dau crezare, dar m-am inselat. am pornit vineri, 1 septembrie din deva. ni s-a spus sa fim acolo dimineata la 5 dar am plevat pe la 5 jumate cu un microbuz in loc de doua. o familie s-a dus cu taxiul (platit de agentie) si era sa faca accident, soferul a adormit. am ajuns in sibiu pe la 7:30. acolo nebunie un ghid la 2 autocare nimeni nu stia in care autocare trebe sa stea, cum sunt numerotate locurile. noroc ca am avut niste soferi profesionisti in sensul cel mai serios al cuvantului. dar din pacate am stat f. mult in vami in total vreo 7 ore - cu un ghid la 2 ce sa-i faci. am ajuns sambata in leptokaria pe la 10 dimineata. acolo ne-a primit un reprezentant (Sergiu). am asteptat o ora pana ne-au cazat. am avut bilet la vila katina. am primit cea mai urata camera din vila (nr. 10) . wc-ul nu mergea, nu tu cabina de dus sau macar o vanita, nici dusul nu mergea. camera era cat de cat acceptabila, dar nu ca ceea ce ni se promisese. in brosura scria 250m de plaja, da de unde, era si 1 km. al dolea impact plaja. stiam ca este pietroasa, nu asta a fost problema ci mizeria de pe plaja. nu tu cos de gunoi, nu se curata plaja ca la noi, JALE. noroc ca am prins vreme superba. In rest Leptokaria mia placut, are multe magazine si supermarketuri. preturile cam ca la noi, paine gaseai si la 50 centi. daca vreti apa minerala carbogazoasa duceti din tara ca astia n-au decat apa plata la 0.50 centi 1,5 l . daca iti faci de mancare tu iesi super ieftin. daca iti iei mancare de la ei exista sanse sa nu-ti prea placa. in legatura cu balkan hellas, daca ala e hotel de 3 stele atunci rexul de la noi e de 6, nici nu poti sa spui ca e hotel mai degraba vila.
din pacate n-am avut parte de greci ospitalieri.
o alta teapa din partea agentiei am luat-o cu excursiile optionale. noi am fost la skiathos. plecarea era la 6:30 dar autocarul a venit cu o ora intarziere. mi-a placut ghida, despre care am aflat ca nu lucreaza pt. tramp travel ci era inchiriata. de pe vas au lipsit balerini, pt care am platit. am avut noroc si am vazut si delfinii. plaja kukunaries e faina dar am avut doar 2 ore timp de plaja. daca vreti sa mancati in orasul skiathos pregatitiva banii ca este foarte scump. am dat pe o pizza 11 euro !!!!
daca tot mergeti in leptokaria va propun sa vizitati NEI PORI este 1 euro dus intors cu trenul. plaja este ca la noi, larga si nisipoasa. daca mergeti cu copii mici cu atat mai mult pt. ca in leptokaria apa este foarte adanca pe cand aici este ca la mamaia.
in ultimele doua zile am avut si un soricel in camera, deci nu vial katina. ultima lovitura a venit cand ne-am intors. am avut 2 soferi ......de era sa avem accident de vreo 10 ori si nu exagerez. conduceau cu 100 la ora in curbe, nu puteai sa dormi, depasea in panta parca era pe bulevard, nu vroiau sa opreasca a fost jalnic. am ajuns la sibiu dupa 24 de ore, acolo surpriza, nu ne astepta nici un microbuz. am asteptat 3 ore dupa el si din nou aceeasi poveste 17 oameni cu bagaje cu tot intr-un microbuz de 15.
daca vreti sa mergeti in leptokaria nu tramp travel. sunt niste nesimtiti...

+Quote Post
me_sky
mesaj 13th September 2006, 21:39
Mesaj #339

Junior

Data înscrierii: 15-August 06
ID membru: 91 487

Pana la urma nici o agentie nu e buna.Fiecare agentie are cat o "surpriza".Eu zic fratilor sa ne strangem toti si sa mergem toti fara nici o agentie! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) acu la bun.Mie IN PK mi a placut chiar mult ,si cred k dak eram cu o gasca de vro 5-7 persoane era si mai sooper.ce m a deranjat cel mai mult a fost: multi romani si Restaurantele.in rest totul e OK.aa si am inteles k Waterlandul ala sau cum naiba se numeste de langa Salonic e groaznic.Nu am fost ,dar asa au spus niste turisti.AM inteles k nu te lasa sa te dai in toate,pt k erau inchise.acu nu tiu.

+Quote Post
dannek
mesaj 14th September 2006, 07:30
Mesaj #340

Junior

Data înscrierii: 17-May 04
Locație: Braila
ID membru: 16 561

Nu chiar toate Paralela 45 si Kusadasi sunt paroliste sau cel putin se ocupa de turisti dau telefoane pt a indrepta neregurile??? (IMG:style_emoticons/default/kisstogether.gif)

+Quote Post
cerbra
mesaj 15th September 2006, 21:32
Mesaj #341

Active Member

Data înscrierii: 28-December 03
Locație: Bucuresti
ID membru: 9 477

Cat mai costa anul asta inchiriatul unei masini in Paralia Katerini?

+Quote Post
alintata
mesaj 16th September 2006, 10:28
Mesaj #342

Junior

Data înscrierii: 6-June 06
ID membru: 80 788

QUOTE(cerbra @ Sep 15 2006, 22:32) *
Cat mai costa anul asta inchiriatul unei masini in Paralia Katerini?

in paralia era 60 de euro masina (IMG:style_emoticons/default/nono.gif) , 45 atv-ul si ....cel mai ieftin 5 euro bicicleta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
sincer mai bine mergi cu masina personala decat sa dai atatia bani la inchiriat, mai ales ca e mai ieftin sa alimentezi de la ei

+Quote Post

75 V  « < 17 18 19 20 21 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 23rd November 2009 - 16:09
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia