|
  |
Paralia Katerini |
|
|
|
|
11th August 2006, 12:29
|
Junior
Grup: Members
Data înscrierii: 27-July 06
ID membru: 88 347

|
Mii de multumiri Fabia , foarte util ce ai scris aici.Toate cele bune !
|
|
|
|
|
|
|
|
11th August 2006, 12:38
|
Junior
Data înscrierii: 9-August 06
ID membru: 90 462

|
QUOTE(fabia @ Aug 11 2006, 13:25)  porto queen e chiar ok. arata bine si imterior si exterior. stelele nu se compara cu cele de la noi. ar fi cam de 2 stele la noi dar tot ok este. de papat, papi peste tot mai bine si mai ieftin ca la noi. dar excelent mananci la un restaurant cu chelneri ticniti ( in sensul placut) care se numeste in romaneste " la strunga", are o caruta decor in fata! de umbrela nu te plange si nici nu ti-o cara din tara ca acolo costa 2 euro la magazin sa ti-o cumperi sau 3 euro de incgiriat daca servesti ceva ( in banii astia) pe plajele din stanga statinuii am venit de aproape 2 saptamani din paralia. porto queen e un hotel in marginea statiunii dar e foarte frumos si curat . nu am stat eu acolo, am stat vis a vis de el si l-am urmarit tot timpul din balcon. e usor de ajuns de acolo la cea mai tare plaja din zona ( in dreptul discotecii cocus) si nici pana in mijlocul nebuniei din statiune nu ai mai mult de 5 minute de mers. uite postez si o poza cu hotelul asta atv ul era pe 28 iulie 35 euro pe toata ziua si scuterul 25, dar poti sa le iei si pe ore (2, 3, 4 ,5 cate ore vrei) 800 de euro iti ajung bine ( chiar foarte bine) pentru 2 persoane. ideal ar fi ca excursiile sa le iei de la agentiile de acolo iar daca te intereseaza scuba diving, tot de acolo e mai ieftin sa iei.
QUOTE(andreea83 @ Aug 2 2006, 13:35)  Salutare tuturor.Am si eu o intrebare.Vreau sa merg in Paralia Katerini in 17 august dar nu am mai gasit locuri la nici o agentie.Merg pe cont propriu.Stie cineva daca o sa gasesc camera de inchiriat la fata locului? Multumesc. cred ca nu ai facut rau deloc. din cate am vazut eu acolo sunt camere libere in multe locuri si uneori chiar mai ieftin decat prin agentie (uneori, nu de regula) | |
|
|
|
|
|
|
|
|
11th August 2006, 17:50
|
Junior
Data înscrierii: 11-August 06
ID membru: 90 891

|
QUOTE(fabia @ Aug 11 2006, 13:25)  porto queen e chiar ok. arata bine si imterior si exterior. stelele nu se compara cu cele de la noi. ar fi cam de 2 stele la noi dar tot ok este. de papat, papi peste tot mai bine si mai ieftin ca la noi. dar excelent mananci la un restaurant cu chelneri ticniti ( in sensul placut) care se numeste in romaneste " la strunga", are o caruta decor in fata! de umbrela nu te plange si nici nu ti-o cara din tara ca acolo costa 2 euro la magazin sa ti-o cumperi sau 3 euro de incgiriat daca servesti ceva ( in banii astia) pe plajele din stanga statinuii am venit de aproape 2 saptamani din paralia. porto queen e un hotel in marginea statiunii dar e foarte frumos si curat . nu am stat eu acolo, am stat vis a vis de el si l-am urmarit tot timpul din balcon. e usor de ajuns de acolo la cea mai tare plaja din zona ( in dreptul discotecii cocus) si nici pana in mijlocul nebuniei din statiune nu ai mai mult de 5 minute de mers. uite postez si o poza cu hotelul asta eu nu va inteleg ? porto queen asta arata ca o casa d-aia din strehaia...si fierul ala beton lasat acolo pe acoperis ca sa zica ca nu e terminata cladirea si sa nu plateasca impozit pe ea...bleah...ia priviti si comparatzi cu un hotel din kusadasi www.veraprinceada.com
|
|
|
|
|
|
|
|
14th August 2006, 14:08
|
Junior
Data înscrierii: 22-July 06
ID membru: 87 626

|
venit din Paralia Katerini pe 6 August. Statiunea este zgomotoasa dar cazarea, masa, in general totul este ok .Pentru cei care critica sa-mi arate oferta in Romania cu 460 euro cazare, transport, o masa copioasa pe zi, o excursie optionala, pentru 2 pers, evident, in aceleasi conditii ma refer. Cautati Vila Ion, este excelent pozitionata, curata, trepte de marmura, altceva decat la noi....pe mai putini bani...
|
|
|
|
|
|
|
|
15th August 2006, 11:51
|
Junior
Data înscrierii: 15-August 06
ID membru: 91 487

|
QUOTE(fabia @ Aug 11 2006, 13:25)  porto queen e chiar ok. arata bine si imterior si exterior. stelele nu se compara cu cele de la noi. ar fi cam de 2 stele la noi dar tot ok este. de papat, papi peste tot mai bine si mai ieftin ca la noi. dar excelent mananci la un restaurant cu chelneri ticniti ( in sensul placut) care se numeste in romaneste " la strunga", are o caruta decor in fata! de umbrela nu te plange si nici nu ti-o cara din tara ca acolo costa 2 euro la magazin sa ti-o cumperi sau 3 euro de incgiriat daca servesti ceva ( in banii astia) pe plajele din stanga statinuii am venit de aproape 2 saptamani din paralia. porto queen e un hotel in marginea statiunii dar e foarte frumos si curat . nu am stat eu acolo, am stat vis a vis de el si l-am urmarit tot timpul din balcon. e usor de ajuns de acolo la cea mai tare plaja din zona ( in dreptul discotecii cocus) si nici pana in mijlocul nebuniei din statiune nu ai mai mult de 5 minute de mers. uite postez si o poza cu hotelul asta Sincer eu nu cred k porto queen arata k un hotel de 2 stele de la noi.Sau asa am inteles eu (IMG: style_emoticons/default/confusedsmiley.png) .Eu plec pe 21 aug in Paralia si stau la Porto Queen.Abia astept!!!!cred k o sa fie super!eu ma duc acolo sa ma distrez nu sa ma relaxez.Si cred k am ales staiunea perfecta pt distractie (IMG: style_emoticons/default/tongue.gif) . Asa e sau gresesc?Grecia mi se pare super am vrut sa ma duc in turcia dar nici nu am mai gasit la agentii cazare si e si mult mai scump asa e!eu nu cautam lux eu vream doar confort si multa distractie.eu ma duc cu prietenul meu si sper sa mai gasim niste tineri acolo cu care sa ne distram!deci cine mai vine pe 21?O sa revin cu vesti bune de acolo sau ....proaste:(.Vream sa va intreb plaja cum e pina?si apa e limpede si asa verzuie sau k la noi ....najpa?(IMG: style_emoticons/default/smile.gif) )am inteles k sunt meduze acolo?asa e?
|
|
|
|
|
|
|
|
15th August 2006, 12:04
|
Junior

|
|
|
|
|
|
|
|
|
15th August 2006, 15:03
|
Junior

|
in paralia katerini e si scump si prost....kusadasi the best
|
|
|
|
|
|
|
|
15th August 2006, 15:16
|
Junior
Data înscrierii: 9-August 06
ID membru: 90 562

|
nu a fost nimeni la hotelul "akti muson" din Paralia Katerini? cum este cazarea? care sunt conditiile?
Acest mesaj a fost modificat de ioana_me2: 15th August 2006, 15:17
|
|
|
|
|
|
|
|
15th August 2006, 15:25
|
Junior

|
QUOTE(sintcelmaidestept @ Aug 15 2006, 16:03)  in paralia katerini e si scump si prost....kusadasi the best bai sincer nu cred! kusadasi aveam si eu o idee asa fixa vream neaparat acolo DAR .. am stat 2 luni sa caut cazare acolo sub 300 macar cu mic dejun.nu am gasit! acolo sunt numai hoteluri de lux si dak vreau lux ma duc aici la noi fara problema dar nu vreau si cam in toate ofertele in grecia cazarea e sooper tare si ieftina adik gaseai si cu 200 euro pt 7 nopti (IMG: style_emoticons/default/wink.gif) in turcia nu am gasit asa ceva.eu una nu am gasit!dak u ai gasit esti tare!
|
|
|
|
|
|
|
|
15th August 2006, 15:48
|
Junior

|
QUOTE(me_sky @ Aug 15 2006, 16:25)  bai sincer nu cred! kusadasi aveam si eu o idee asa fixa vream neaparat acolo DAR .. am stat 2 luni sa caut cazare acolo sub 300 macar cu mic dejun.nu am gasit! acolo sunt numai hoteluri de lux si dak vreau lux ma duc aici la noi fara problema dar nu vreau si cam in toate ofertele in grecia cazarea e sooper tare si ieftina adik gaseai si cu 200 euro pt 7 nopti (IMG: style_emoticons/default/wink.gif) in turcia nu am gasit asa ceva.eu una nu am gasit!dak u ai gasit esti tare! scump in turcica la kusadasi ? ia priveste pe saitul asta : www.agentiapatriot.ro sau www.rezervare.ro
|
|
|
|
|
|
|
|
15th August 2006, 16:22
|
Junior

|
QUOTE(sintcelmaidestept @ Aug 15 2006, 16:48)  scump in turcica la kusadasi ? ia priveste pe saitul asta : www.agentiapatriot.ro sau www.rezervare.ro (IMG: style_emoticons/default/smile.gif) )) eu privesc dar .. ia intreaba dak mai au locuri si iti spun ei k nu mai au din luna mai.(IMG: style_emoticons/default/wink.gif) iti dai seama k sunt si excepti de la regula k e mai ieftin in turcia ..dar toate ,na majoritatea, sunt ocupate de mult mult timp!
|
|
|
|
|
|
|
|
15th August 2006, 20:45
|
Junior
Data înscrierii: 7-August 05
ID membru: 43 240

|
QUOTE(me_sky @ Aug 15 2006, 16:22)  (IMG: style_emoticons/default/smile.gif) )) eu privesc dar .. ia intreaba dak mai au locuri si iti spun ei k nu mai au din luna mai.(IMG: style_emoticons/default/wink.gif) iti dai seama k sunt si excepti de la regula k e mai ieftin in turcia ..dar toate ,na majoritatea, sunt ocupate de mult mult timp! prietene pe turcia sint locuri peste tot, capacitatea de cazare a unui hotel de 5 stele din kusadasi e cit jumate din paranghelia caterinca...suna si tu prin agentii si vezi...turistul made in romania nu este intzepat de agentii, se intzeapa singur ca nu prea e istetz
|
|
|
|
|
|
|
|
15th August 2006, 21:18
|
Junior

|
QUOTE(gogutza @ Aug 15 2006, 21:45)  prietene pe turcia sint locuri peste tot, capacitatea de cazare a unui hotel de 5 stele din kusadasi e cit jumate din paranghelia caterinca...suna si tu prin agentii si vezi...turistul made in romania nu este intzepat de agentii, se intzeapa singur ca nu prea e istetz haha GOGUTZA vezi k te ia lumea peste picior!!!1.sunt fata:P.2.crede ma k aici in pitesti nici o agentie nu ti ofera in turcia mai putin de 300-400 euro ..si asta pt k putine hoteluri au acolo doar cu mic dejun (IMG: style_emoticons/default/wink.gif) deci e mai scump pt k ofera mai multa masa si eu sincer vreau sa manac la fast food sau poate chair restaurant.DAK RISC SA NU MI PLACA mancarea de acolo?ce fac?a?am dat 400-500 euro pt all inclusive si nu mi place! gogutza eu vad k tu tii doar cu turcia ..dar stii ceva turci sunt chiar (IMG: style_emoticons/default/puke.gif) stii dc? poate pt k dupa opinia mea pot fi comparati cu noi ..si stii dc? sunt k niste tigani,pt k noi tara noastra never nu poate sa se ridice la nivele europei pt k e plin de cocalari , tigani si oameni neseriosi care dau tzepe (IMG: style_emoticons/default/wink.gif) un cocalar are o minte de 10 ori mai scazuta cu a unui grec (IMG: style_emoticons/default/wink.gif) si turci sunt la fel de prosti pararea MEA! e frumos acolo, nu am ce spune dar asta nu inseamna k NO GRECIA YES TURCIA!pana la urma fiecare se duce unde poate si unde vrea (IMG: style_emoticons/default/wink.gif) corect? turcia dak vrei sa te duci,te duci pt shopping k sunt ieftine dar in grecia dupa parerea mea e altfel e pt vizitat ..e asa antic.in fine! fiecare cu opiniile lui! dar stii ce nu inteleg eu gogutza ce cauti u pe forum pt greia paralia katerini?=)) u stai pe forum de turcia mai bine:)) lasa ne pe noi astia care mancam salam.(IMG: style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|
15th August 2006, 21:29
|
Junior

|
QUOTE(me_sky @ Aug 15 2006, 22:18)  haha GOGUTZA vezi k te ia lumea peste picior!!!1.sunt fata:P.2.crede ma k aici in pitesti nici o agentie nu ti ofera in turcia mai putin de 300-400 euro ..si asta pt k putine hoteluri au acolo doar cu mic dejun (IMG: style_emoticons/default/wink.gif) deci e mai scump pt k ofera mai multa masa si eu sincer vreau sa manac la fast food sau poate chair restaurant.DAK RISC SA NU MI PLACA mancarea de acolo?ce fac?a?am dat 400-500 euro pt all inclusive si nu mi place! gogutza eu vad k tu tii doar cu turcia ..dar stii ceva turci sunt chiar (IMG: style_emoticons/default/puke.gif) stii dc? poate pt k dupa opinia mea pot fi comparati cu noi ..si stii dc? sunt k niste tigani,pt k noi tara noastra never nu poate sa se ridice la nivele europei pt k e plin de cocalari , tigani si oameni neseriosi care dau tzepe (IMG: style_emoticons/default/wink.gif) un cocalar are o minte de 10 ori mai scazuta cu a unui grec (IMG: style_emoticons/default/wink.gif) si turci sunt la fel de prosti pararea MEA! e frumos acolo, nu am ce spune dar asta nu inseamna k NO GRECIA YES TURCIA!pana la urma fiecare se duce unde poate si unde vrea (IMG: style_emoticons/default/wink.gif) corect? turcia dak vrei sa te duci,te duci pt shopping k sunt ieftine dar in grecia dupa parerea mea e altfel e pt vizitat ..e asa antic.in fine! fiecare cu opiniile lui! dar stii ce nu inteleg eu gogutza ce cauti u pe forum pt greia paralia katerini?=)) u stai pe forum de turcia mai bine:)) lasa ne pe noi astia care mancam salam.(IMG: style_emoticons/default/tongue.gif) Mergi la sigur in Paralia. Toate vilele si hotelurile sunt peste ale noastre, Porto Queen arata f bine, dc vrei preturi sau alte amanunte ti le spun eu.
|
|
|
|
|
|
|
|
15th August 2006, 21:33
|
Junior

|
QUOTE(costy31 @ Aug 15 2006, 22:29)  Mergi la sigur in Paralia. Toate vilele si hotelurile sunt peste ale noastre, Porto Queen arata f bine, dc vrei preturi sau alte amanunte ti le spun eu. zi preturi:D..bai sa vedeti ce am patit .pe 21 tre sa plec si azi am primit un telefon de la agentie k cik din cauza k numai erau locuri in autocar nu ne mai primeste!am facut rezervarea acu o luna si am platit toti bani imediat.si acu ne spune k ne respinge (IMG: style_emoticons/default/sad.gif) (((((.oricum mai am o sansa .suna mama maine si le face un mare scandal:)))).oricum le am facut si eu dar degeama ..cine stie ce o fi zis gata am fazuto pe asta mai mik de 18 ani si gata hai sa i pacalit (IMG: style_emoticons/default/nono.gif) sunt cea mai a darq!HAHA oricum u zi preturi (IMG: style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|
15th August 2006, 21:39
|
Junior

|
QUOTE(ioana_me2 @ Aug 15 2006, 16:16)  nu a fost nimeni la hotelul "akti muson" din Paralia Katerini? cum este cazarea? care sunt conditiile? Locatia de care zici e in regula din exterior. Cred ca este al doilea rand de vile. Am vazut+o acu recent cand am fost (venit pe 6 aug). Eu zic sa fii increzatoare...toate vilele seamana f mult....nu cred sa ai surprize, ptr detalii ..oricand.... QUOTE(me_sky @ Aug 15 2006, 22:33)  zi preturi:D..bai sa vedeti ce am patit .pe 21 tre sa plec si azi am primit un telefon de la agentie k cik din cauza k numai erau locuri in autocar nu ne mai primeste!am facut rezervarea acu o luna si am platit toti bani imediat.si acu ne spune k ne respinge (IMG: style_emoticons/default/sad.gif) (((((.oricum mai am o sansa .suna mama maine si le face un mare scandal:)))).oricum le am facut si eu dar degeama ..cine stie ce o fi zis gata am fazuto pe asta mai mik de 18 ani si gata hai sa i pacalit (IMG: style_emoticons/default/nono.gif) sunt cea mai a darq!HAHA oricum u zi preturi (IMG: style_emoticons/default/biggrin.gif) ce agentie ti+a tras teapa? sunt curios. preturi.....o lasam pe maine? e mult de spus ,iti dau cate amanunte vrei incepand cu ora 9am si pana la 12am. Poate gasesc si harta Paraliei si-ti spun unde este situata locatia ta. o am pe undeva.
Acest mesaj a fost modificat de costy31: 15th August 2006, 21:45
|
|
|
|
|
|
|
|
15th August 2006, 21:50
|
Junior

|
QUOTE(costy31 @ Aug 15 2006, 22:39)  Locatia de care zici e in regula din exterior. Cred ca este al doilea rand de vile. Am vazut+o acu recent cand am fost (venit pe 6 aug). Eu zic sa fii increzatoare...toate vilele seamana f mult....nu cred sa ai surprize, ptr detalii ..oricand.... ce agentie ti+a tras teapa? sunt curios. preturi.....o lasam pe maine? e mult de spus ,iti dau cate amanunte vrei incepand cu ora 9am si pana la 12am. Poate gasesc si harta Paraliei si-ti spun unde este situata locatia ta. o am pe undeva. ok soooper faza cu harta:D.pai (IMG: style_emoticons/default/confusedsmiley.png) romantic travel o stii?dar nu raman ei asa ..eu si moarta ma duc la bucuresti la autocar si acolo stau pe staune sa vina si politia.eu sunt nebuna (IMG: style_emoticons/default/smile.gif) )) nu sunt sanatoasa.o sa iau toate actele si contractul dupa me si o sa dovesc k am toate inregula nu are dc sa ma dea afara pt k sunt ei prosti si ma anunta cu 6 zile inainte k nu mai e loc in autocar si nu ma poate ia .sa i dea afara pe aia care nu au gazare k cik sunt si oameni care au facut rezervare doar la autocar.sunt niste prosti care nu stiu sa calculeze nr de locuri si oameni!II dau in judecate ce!!!:P vream niste preturi la cluburi si care e cel mai tare club cum e cu free drink? si cat e mancarea pe acolo ? si toate alea (IMG: style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
|
|
|
|
  |
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:
|