Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

75 V  « < 57 58 59 60 61 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Paralia Katerini
atupi
mesaj 13th June 2009, 21:40
Mesaj #1045

Member

Grup: Members
Data înscrierii: 17-August 07
ID membru: 215 739

CITAT (bazildan @ 13th June 2009, 20:04) *
Nu am fost in Bulgaria , dar sunt convins ca te vei indragosti de Grecia .Poate ca nu vei avea confortul de acolo , dar cu siguranta ca peisajele sunt nemaipomenite fata de Bg.M-a batut gandul sa merg si eu in Bg. si dupa ce m-am interesat , am ramas tot la Grecia !Cu siguranta ca nu iti va parea rau !
Din Paralia nu rata excursia pe insula Skiathos , care este senzationala , chiar daca iti mananca o zi .Dupa ce te intorci scrie un rewiew !
Atasez o poza din Skiathos , pt a te linisti .
Concediu placut !

Iarna nu-i ca vara si nici Paralia ca insulele (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
roxana_myau
mesaj 13th June 2009, 22:31
Mesaj #1046

Junior

Data înscrierii: 13-June 09
ID membru: 471 105

hello! plec in 19 iunie in paralia. ati auzit de vila jannis blue? cum este? (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/rolleyes.gif)

va rog sa'mi raspundeti daca ati auzit despre aceasta vila

+Quote Post
acilutim
mesaj 13th June 2009, 22:37
Mesaj #1047

Junior

Data înscrierii: 25-June 08
ID membru: 341 046

CITAT (roxana_myau @ 13th June 2009, 23:31) *
hello! plec in 19 iunie in paralia. ati auzit de vila jannis blue? cum este? (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/rolleyes.gif)

va rog sa'mi raspundeti daca ati auzit despre aceasta vila

care este prima zi de cazare: 19 sau 20? la noi este 20. daca ne suprapunem poate ne facem tovarasi de drum.

+Quote Post
byllali
mesaj 14th June 2009, 09:51
Mesaj #1048

Junior

Data înscrierii: 29-June 08
Locație: constanta
ID membru: 342 475

CITAT (andisimo @ 7th June 2009, 12:11) *
salutare,
plec pe 19.06 in paralia katerini - hotel alexander. stie cineva info despre conditiile de la acest hotel ? (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/thumbup.gif)

CICA PATRONUL ESTE CAM DILIU,CUM AUDE CEVA DUPA ORA 20.00,INCEPE SA FACA VALURI IN HOTEL,...ASA AM AUZIT SI NOI,...IN REST TOTUL OK,...SEDERE PLACUTA!

+Quote Post
andisimo
mesaj 14th June 2009, 17:06
Mesaj #1049

Junior

Data înscrierii: 7-June 09
ID membru: 468 464

CITAT (byllali @ 14th June 2009, 10:51) *
CICA PATRONUL ESTE CAM DILIU,CUM AUDE CEVA DUPA ORA 20.00,INCEPE SA FACA VALURI IN HOTEL,...ASA AM AUZIT SI NOI,...IN REST TOTUL OK,...SEDERE PLACUTA!

ai fost acolo, sau doar ai auzit ?

+Quote Post
andisimo
mesaj 16th June 2009, 19:41
Mesaj #1050

Junior

s-a intors cineva de curand din paralia katerini ? daca nu ai asigurare medicala, sunt probleme la vama ( desi este optionala ) ? o fac bulgarii sau grecii pe nebunii in unele privinte ?

+Quote Post
zuv
mesaj 16th June 2009, 19:50
Mesaj #1051

Active Member

Data înscrierii: 5-January 08
Locație: Bucuresti
ID membru: 268 865

QUOTE (andisimo @ 16th June 2009, 19:41) *
daca nu ai asigurare medicala, sunt probleme la vama ( desi este optionala ) ? o fac bulgarii sau grecii pe nebunii in unele privinte ?

Nu te intreaba nici dracu de ea,cel putin asa a fost cand am fost eu.

+Quote Post
andisimo
mesaj 16th June 2009, 20:39
Mesaj #1052

Junior

CITAT (zuv @ 16th June 2009, 20:50) *
Nu te intreaba nici dracu de ea,cel putin asa a fost cand am fost eu.

sa inteleg ca asta s-a intamplat demult?

+Quote Post
zuv
mesaj 16th June 2009, 20:44
Mesaj #1053

Active Member

QUOTE (andisimo @ 16th June 2009, 20:39) *
sa inteleg ca asta s-a intamplat demult?

Nu,exact acum un an.

+Quote Post
andisimo
mesaj 16th June 2009, 20:50
Mesaj #1054

Junior

CITAT (zuv @ 16th June 2009, 21:44) *
Nu,exact acum un an.

cum de "ai ratat" grecia anul asta? sau urmeaza sa pleci ?

+Quote Post
zuv
mesaj 16th June 2009, 21:27
Mesaj #1055

Active Member

QUOTE (andisimo @ 16th June 2009, 20:50) *
cum de "ai ratat" grecia anul asta? sau urmeaza sa pleci ?

??

+Quote Post
bubica
mesaj 17th June 2009, 08:57
Mesaj #1056

Junior

Data înscrierii: 8-March 09
Locație: Brasov
ID membru: 425 273

CITAT (andisimo @ 16th June 2009, 20:41) *
s-a intors cineva de curand din paralia katerini ? daca nu ai asigurare medicala, sunt probleme la vama ( desi este optionala ) ? o fac bulgarii sau grecii pe nebunii in unele privinte ?

Buna, m-am intors din Paralia Katerini la sfarsitul lunii mai. Nimeni nu te intreaba de asigurarea medicala. E bine sa o ai in cazul in care te imbolnavesti pe acolo.

+Quote Post
andisimo
mesaj 17th June 2009, 20:39
Mesaj #1057

Junior

CITAT (bubica @ 17th June 2009, 09:57) *
Buna, m-am intors din Paralia Katerini la sfarsitul lunii mai. Nimeni nu te intreaba de asigurarea medicala. E bine sa o ai in cazul in care te imbolnavesti pe acolo.

plecam pt prima data in grecia. am mai fost plecati in concedii "afara " dar niciodata in grecia. m-ar interesa impresii, preturi, locuri de vizitat... orice care sa ne fie de folos. mersi anticipat.

+Quote Post
zoltix1977
mesaj 18th June 2009, 14:42
Mesaj #1058

Junior

Data înscrierii: 12-May 09
ID membru: 457 679

Buna ziua,

Eu am fost in Olympic Beach prin Christian Tour. Drumul catre Grecia este f. obositor, autocarele sunt ale firmei si sunt ok, ghida la fel, opririle sunt din 3 in 3 ore, la granita nu am stat mult, cel mai mult am stat la romani, la bulgari si greci max 15 minute ( la intoarcere nu ne-a controlat nimeni). Am plecat pe la 20.30 si am ajuns la 10.00 in Olympic. Trebuie sa spun ca 80% din cei din autocar erau persoane intre 45-60 si 10% peste 60 ani, cam asa era si in statiune, am mai vazut polonezi, sarbi si rusi.
In Olympic am fost incredintati partenerilor de acolo, adica celor de la Mita Tour, cazarea s-a facut abia la ora 13-14 pentru ca desi camerele trebuiesc eliberate la 9.00 pana nu se face curatenie nu poti intra. Grecii s-au miscat f. incet.
Statiunea este f. frumoasa si linistita, plaja curatica iar apa curata. Multe magazine de suveniruri, supermarket-uri si taverne.
Preturi acceptabile in special la apa plata un bax de 6x1.5litri 1,5 e, o doza de bere 0.70 e, suvenirurile sunt mai ieftine fata de Paralia , aurul la cm si blanurile nu m-au interesat, de mancat poti manca indestulator cu bani putini, o ciorba 2-3 e, o friptura cu garnitura 5-5.5 e, fructele de mare 6-7e etc ( aproape fiecare taverna avea un chelner roman). In Paralia exista un hipermarket Lidl de la care poti sa te aprovizionezi la preturi bune. Distanta inte cele 2 statiuni poate fi parcursa in 15-20 min pe faleza, este o placere, intr-o parte muntele Olimpului intr-o parte marea.
Nu ratati excursiile optionale Skiathos 35 e, Athos 35 e ( ambele croaziere cu vaporasul ), Muntele Olimp 15 e si Meteora 35 e parca, m-am uitat si la alte agentii daca au preturi mai mici insa nu am gasit, asa ca am fost cu cei de la Mita Travel. Ghizi sunt jalnici, scot 2-3 cuvinte la o ora, total lipsiti de profesionalism. Insa cel mai mult m-au dezamagit romanii, majoritatea in varsta care in loc sa se urce in autocar in ordinea de pe lista se buluceau ca vitele in autocar cum se deschis usile, in plus simteau nevoia sa puna mana pe cate ceva, sa rupa o floare si cica s-o ia acasa, sa navaleasca ca lacustele pe cate un copac fructifer intalnit etc. Lasand la o parte aceste inconveniente aceste excursii au fost minunate.
La intoarcere am oprit la un duty-free la granita intre Grecia si Bulgaria, insa preturile nu sunt chiar asa avantajoase.

Voi revenii cu cateva poze.

+Quote Post
lorinvlad
mesaj 18th June 2009, 20:45
Mesaj #1059

Junior

Data înscrierii: 23-May 05
ID membru: 37 292

CITAT (zoltix1977 @ 18th June 2009, 15:42) *
Buna ziua,

Eu am fost in Olympic Beach prin Christian Tour. Drumul catre Grecia este f. obositor, autocarele sunt ale firmei si sunt ok, ghida la fel, opririle sunt din 3 in 3 ore, la granita nu am stat mult, cel mai mult am stat la romani, la bulgari si greci max 15 minute ( la intoarcere nu ne-a controlat nimeni). Am plecat pe la 20.30 si am ajuns la 10.00 in Olympic. Trebuie sa spun ca 80% din cei din autocar erau persoane intre 45-60 si 10% peste 60 ani, cam asa era si in statiune, am mai vazut polonezi, sarbi si rusi.
In Olympic am fost incredintati partenerilor de acolo, adica celor de la Mita Tour, cazarea s-a facut abia la ora 13-14 pentru ca desi camerele trebuiesc eliberate la 9.00 pana nu se face curatenie nu poti intra. Grecii s-au miscat f. incet.
Statiunea este f. frumoasa si linistita, plaja curatica iar apa curata. Multe magazine de suveniruri, supermarket-uri si taverne.
Preturi acceptabile in special la apa plata un bax de 6x1.5litri 1,5 e, o doza de bere 0.70 e, suvenirurile sunt mai ieftine fata de Paralia , aurul la cm si blanurile nu m-au interesat, de mancat poti manca indestulator cu bani putini, o ciorba 2-3 e, o friptura cu garnitura 5-5.5 e, fructele de mare 6-7e etc ( aproape fiecare taverna avea un chelner roman). In Paralia exista un hipermarket Lidl de la care poti sa te aprovizionezi la preturi bune. Distanta inte cele 2 statiuni poate fi parcursa in 15-20 min pe faleza, este o placere, intr-o parte muntele Olimpului intr-o parte marea.
Nu ratati excursiile optionale Skiathos 35 e, Athos 35 e ( ambele croaziere cu vaporasul ), Muntele Olimp 15 e si Meteora 35 e parca, m-am uitat si la alte agentii daca au preturi mai mici insa nu am gasit, asa ca am fost cu cei de la Mita Travel. Ghizi sunt jalnici, scot 2-3 cuvinte la o ora, total lipsiti de profesionalism. Insa cel mai mult m-au dezamagit romanii, majoritatea in varsta care in loc sa se urce in autocar in ordinea de pe lista se buluceau ca vitele in autocar cum se deschis usile, in plus simteau nevoia sa puna mana pe cate ceva, sa rupa o floare si cica s-o ia acasa, sa navaleasca ca lacustele pe cate un copac fructifer intalnit etc. Lasand la o parte aceste inconveniente aceste excursii au fost minunate.
La intoarcere am oprit la un duty-free la granita intre Grecia si Bulgaria, insa preturile nu sunt chiar asa avantajoase.

la ce vila ai stat?cum a fost vremea?

+Quote Post
bubica
mesaj 19th June 2009, 08:43
Mesaj #1060

Junior

Data înscrierii: 8-March 09
Locație: Brasov
ID membru: 425 273

CITAT (andisimo @ 17th June 2009, 21:39) *
plecam pt prima data in grecia. am mai fost plecati in concedii "afara " dar niciodata in grecia. m-ar interesa impresii, preturi, locuri de vizitat... orice care sa ne fie de folos. mersi anticipat.

Buna, Am mai scris pe pagina anterioara ceva ( 3 iunie). Incerc sa-ti spun ce nu s-a mai scris. Mie mi-a placut foarte mult pe insula Skiathos, meteora si Atena, deci eu zic ca se merita sa faci aceste excursii. Drumul a fost destul de lung pana la Atena dar parca nu merita sa mergi in Grecia si sa nu vezi Atena cu Acropole, schimbarea garzii evzonilor la parlament si chiar si portul Pireu. Noi am fost in excursii cu agentia Armira (despre care am scris parerea mea!). Preturile la excursii au fost urmatoarele :
Atena - 40 euro/ pers la care se mai adauga 12 euro pentru a intra pe Acropole
insula Skiathos - 35 euro/pers
Meteora - 25 euro/pers la care se mai adauga cate 2 euro pentru a intra la manastirea marele meteor si la manastirea rusanu
Preturile la mancare in statiune sunt pentru toate buzunarele. Noi am servit masa la restaurantul Pinakotekis (are un sevalet cu culori ca si semn distinctiv) unde preturile erau putin mai mari dar calitatea era mult mai buna decat in alte restaurante. Acest lucru l-am aflat acolo intreband ghida. Si asa a fost. Pe noi (2 pers) ne costa o masa pentru 2 pers in jurul a 30-35 euro, inclusiv berea. Sunt foarte multe restaurante la care esti invitat in timp ce te plimbi unde am inteles ca masa costa in jur de 8 - 10 euro. Nu pot sa-ti spun cum era pentru ca nu am servit masa la aceste restaurante.
Ca si statiune nu se poate compara cu alte statiuni din alte tari ca Egipt de exemplu (dau exemplu Egiptul pentru ca noi am fost in martie in Hurghada). Trebuie insa sa mai specific ca nici preturile nu se pot compara, deci nici conditiile.
In Paralia Katerini zona centrala a statiunii plaja este extrem de ingusta, latimea ei nu depaseste 5 m. Doar spre iesirea din statiune spre Olympic Beach se lateste, la fel si spre zona noua a Paraliei (in partea opusa).
Sezlongurile le poti ocupa dimineata platind consumatie la barul care administreaza bucata de plaja. Preturile sunt cele mentionate de ceilalti colegi de pe forum.
Atasez o poza de pe insula Skiathos. Nu pot atasa mai multe deodata deoarece sunt prea mari. Daca raspunsul meu nu este exact pe masura asteptarilor tale, te rog sa ma mai intrebi.

CITAT (zoltix1977 @ 18th June 2009, 15:42) *
Buna ziua,

Buna, si pe mine m-au dezamagit persoanele in varsta din grup!!!!! Credeam ca tineretul este mai obraznic dar se pare ca ne-am inselat. Si la vila Amor la care am fost cazat a intrat un grup de astfel de persoane care la ora 23 ascultau si dansau pe muzica populara data la maxim.... nu sunt un fan al acestei categorii de muzici dar nici nu ma deranjeaza daca o aud, dar la ora 23 parca era prea de tot. Pana nu m-am dus sa le bat in usa si sa-i rog sa nu ma mai deranjeze, nu s-au lasat. Mentionez ca la intrarea in vila erau specificate, in limba romana, orele de liniste. Dar degeaba.
La fel, in timpul excursiilor se buluceau sa se urce in autocar, rupeau cate o ramurica din leandru s-o ia acasa, rupeau fructele din copac chiar daca nu le mancau si multe altele. Sunt in acelasi sentiment cu tine.

Acest mesaj a fost modificat de bubica: 19th June 2009, 08:45
Fișiere atașate
Fișier atașat  IMG_1199.JPG ( 2.26MB ) Număr de descărcări: 65

+Quote Post
ionp
mesaj 19th June 2009, 20:36
Mesaj #1061

Junior

Data înscrierii: 16-September 06
ID membru: 97 339

cum e temperatura aerului si temperatura apei la inceputul lui iulie?

+Quote Post
nesi21
mesaj 20th June 2009, 17:18
Mesaj #1062

Junior

Data înscrierii: 20-June 09
ID membru: 473 857

...sal...plecam in 29 iunie in paralia...si as vrea sa stiu cate ceva despre vila NANA...daca a fost cineva acolo anul acesta sau in ani precedenti sa-mi scrie vreo 2-3 randuri despre conditii...
...suntem un grup de tineri (21-22 de ani) care merg pt prima oara in paralia si as mai vrea sa aflu daca seara avem unde sa iesim la un suc (sau o bere (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/smile.gif) )....si daca gasim cluburi sau discoteci in statiune??(IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post

75 V  « < 57 58 59 60 61 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 23rd November 2009 - 09:52
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia