Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

75 V  « < 55 56 57 58 59 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Paralia Katerini
alexica08
mesaj 30th May 2009, 08:20
Mesaj #1009

Junior

Grup: Members
Data înscrierii: 25-April 08
Locație: iasi
ID membru: 319 186

QUOTE (danecu @ 29th May 2009, 23:49) *
Am nevoie de niste sfaturi avand in vedere ca as vrea sa merg pentru prima oara in grecia.

- ati auzit / stiti ceva despre urmatoarele pensiuni / hoteluri : Appartments Cronos din Paralia sau Helena, Stavros si Vaso din Olimpic ?
- ce statiune preferati: Paralia sau Olimpic? (aglomeratie, preturi, calitatea plajei....)
- cam cat costa excursiile la Atena, Meteora si altele

Multumesc frumos

ca si comparatie intre statiuni, paralia este mai aglomerata si are o plaja mai ingusta iar olympic beach este mai aerisita si cu o plaja mult mai lata...excursiile, din cate imi aduc eu aminte sunt intre 30-45 euro/persoana dar se merita.

iar pentru cei care intrebau daca gasesc cazare la fata locului...in 2007 in septembrie am fost in paralia fara rezervare, cautand cazare pe cont propriu...m-am plimbat in vreo 10 hoteluri...majoritatea nu aveau camere libere, ba la receptie erau niste indivizi care nu vorbeau decat germana si cu care greu am reusit sa ma inteleg, ba imi cereau 80 euro pe camera...pana la urma am gasit o camera la hotel san antonio doar pentru 7 nopti ca atat aveau disponibil iar restul de 2 nopti mi-au aranjat cei de acolo sa ma mut la alt hotel, sawwidis parca (acest hotel abia fusese deschis la sfarsitul sezonului si nu avea contracte cu agentii si de aceea existau camere libere)...a fost destul de incomod sa mut bagajele si sa ma acomodez in noua locatie spre sfarsit de sejur dar asta a fost singura varianta...mai gasisem cazare la niste particulari insa nu vreti sa stiti cum aratau camerele
Go to the top of the page

+Quote Post
NUTI66
mesaj 31st May 2009, 14:53
Mesaj #1010

Junior

Data înscrierii: 28-March 08
ID membru: 307 828

QUOTE (alexica08 @ 30th May 2009, 06:20) *
ca si comparatie intre statiuni, paralia este mai aglomerata si are o plaja mai ingusta iar olympic beach este mai aerisita si cu o plaja mult mai lata...excursiile, din cate imi aduc eu aminte sunt intre 30-45 euro/persoana dar se merita.

iar pentru cei care intrebau daca gasesc cazare la fata locului...in 2007 in septembrie am fost in paralia fara rezervare, cautand cazare pe cont propriu...m-am plimbat in vreo 10 hoteluri...majoritatea nu aveau camere libere, ba la receptie erau niste indivizi care nu vorbeau decat germana si cu care greu am reusit sa ma inteleg, ba imi cereau 80 euro pe camera...pana la urma am gasit o camera la hotel san antonio doar pentru 7 nopti ca atat aveau disponibil iar restul de 2 nopti mi-au aranjat cei de acolo sa ma mut la alt hotel, sawwidis parca (acest hotel abia fusese deschis la sfarsitul sezonului si nu avea contracte cu agentii si de aceea existau camere libere)...a fost destul de incomod sa mut bagajele si sa ma acomodez in noua locatie spre sfarsit de sejur dar asta a fost singura varianta...mai gasisem cazare la niste particulari insa nu vreti sa stiti cum aratau camerele

QUOTE (alexica08 @ 30th May 2009, 06:20) *

Abia intoarsa din Paralia katerini, unde am stat la apartament hotel Cronos. In primul rand nu este in centrul statiunii, si in capat, in margine, pana la plaja faci 5-6 minute, si vreo 10 pana in centru.Nu are aer conditionat, nu stiu daca in oferta era scris, dar nu este. Este situat langa Alexander, unde se vedeau aparate de aer conditionat.Camera curata, nu foarte mare, cam putina vesela, era o cratita si o oala, pentru cei care vor sa gateasca sa stiti. Excursiile sunt mult mai ieftin cumparate din statiune decat ce ne-a anuntat ghidul pe noi, spre exemplu Skiatos 35 E la ghidul nostru, in statiune 28 E.Aceiasi diferenta de cel putin 5 E la toate excursiile.
mai revin cu mai multe amanunte.

+Quote Post
Hund
mesaj 31st May 2009, 15:01
Mesaj #1011

Junior

Data înscrierii: 4-July 08
ID membru: 344 341

Dintre cei care au fost de curand cu masina personala in Paralia Katerini puteti sa-mi spuneti va rog mult cat costa drumul pana acolo cu masina? Ce taxe sunt pe parcursul drumului pana acolo? Cam cat costa benzina dus-intors? Multumesc mult

+Quote Post
danecu
mesaj 1st June 2009, 10:33
Mesaj #1012

Junior

Data înscrierii: 1-November 04
Locație: bucuresti
ID membru: 25 153

QUOTE (NUTI66 @ 31st May 2009, 15:53) *
Abia intoarsa din Paralia katerini, unde am stat la apartament hotel Cronos. In primul rand nu este in centrul statiunii, si in capat, in margine, pana la plaja faci 5-6 minute, si vreo 10 pana in centru.Nu are aer conditionat, nu stiu daca in oferta era scris, dar nu este. Este situat langa Alexander, unde se vedeau aparate de aer conditionat.Camera curata, nu foarte mare, cam putina vesela, era o cratita si o oala, pentru cei care vor sa gateasca sa stiti. Excursiile sunt mult mai ieftin cumparate din statiune decat ce ne-a anuntat ghidul pe noi, spre exemplu Skiatos 35 E la ghidul nostru, in statiune 28 E.Aceiasi diferenta de cel putin 5 E la toate excursiile.
mai revin cu mai multe amanunte.

Mersi de informatii. Ai cumva o harta cu statiunea? Eu am gasit doar una dar care nu are numele hotelurilor pe ea. Imi poti spune cam pe unde sunt Appartments Cronos?

http://mappery.com/map-name/Paralia-Tourist-Map
Fișiere atașate
Fișier atașat  Paralia_Tourist_Map.jpg ( 457.17KB ) Număr de descărcări: 92

+Quote Post
Buhani73
mesaj 1st June 2009, 11:50
Mesaj #1013

Junior

Data înscrierii: 5-November 08
Locație: arad
ID membru: 386 061

intotdeauna preturile la excursii pe la agentiile din statiune sunt mai mici decat va spune ghidul!!!
nu va buluciti in prima zi la excursii-oricum va plimbati prin statiune si sunt o gramada de agentii care ofera cu cativa euro mai ieftin.si la 2 persoane poti economisi si 15-20 e

[quote name='danecu' date='1st June 2009, 11:33' post='6568622']
Mersi de informatii. Ai cumva o harta cu statiunea? Eu am gasit doar una dar care nu are numele hotelurilor pe ea. Imi poti spune cam pe unde sunt Appartments Cronos?

nu te stresa.oricum statiunea o parcurgi rapid pe jos (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
edbica2000
mesaj 2nd June 2009, 23:58
Mesaj #1014

Junior

Data înscrierii: 20-August 05
Locație: Greece
ID membru: 44 427

[quote name='Buhani73' date='1st June 2009, 10:50' post='6568970']
intotdeauna preturile la excursii pe la agentiile din statiune sunt mai mici decat va spune ghidul!!!
nu va buluciti in prima zi la excursii-oricum va plimbati prin statiune si sunt o gramada de agentii care ofera cu cativa euro mai ieftin.si la 2 persoane poti economisi si 15-20 e

INTOTDEAUNA.....foloseste acest cuvant numai pentru experientele proprii....nu ne-ai spus daca tu ai facut acele excursii cu acea GRAMADA de agentii din Paralia care ofera preturi mai mici.

Deci vorbesti din experienta proprie sau din auzite ori ai trecut pe strada si ai vazut doar ofertele expuse?

Acea ""GRAMADA"" este formata din 2 agentii din care una nu apuca sfarsitul sezonului, in sensul falimentului iar pentru cealalta te invit sa citesti topicurile cu Tramp Travel.

+Quote Post
edbica2000
mesaj 3rd June 2009, 00:41
Mesaj #1015

Junior

CITAT (danecu @ 1st June 2009, 09:33) *

http://mappery.com/map-name/Paralia-Tourist-Map

Peste drum de nr 33 (in diagonala).

+Quote Post
alexica08
mesaj 3rd June 2009, 08:00
Mesaj #1016

Junior

CITAT (edbica2000 @ 3rd June 2009, 00:58) *
Acea ""GRAMADA"" este formata din 2 agentii din care una nu apuca sfarsitul sezonului, in sensul falimentului iar pentru cealalta te invit sa citesti topicurile cu Tramp Travel.

mergand in paralia pe cont propriu, am gasit o agentie, de la biserica in partea stanga la vreo suta de metri...agentul de acolo, mirela o tipa foarte draguta si saritoare m-a trimis in niste excursii minunate la atena si meteora...ghizii au fost foarte documentati si simpatici...in mod deosebit mi-a placut ghidul de la atena, cristina care desi nu avea voie sa prezinte in siturile arheologice grecesti, a gasit o modalitate sa ne explice semnificatia fiecarui loc si pietricica...nu stiu cu ce agentie am mers, in sensul ca nu imi aduc aminte numele insa am fost foarte multumita...este posibil ca agentia sa se numeasca vasco da gama insa de asemenea e posibil ca memoria mea sa fie putin distorsionata caci am fost in 2007.

+Quote Post
daniweb
mesaj 3rd June 2009, 14:57
Mesaj #1017

Junior

Data înscrierii: 10-April 07
ID membru: 165 495

salutare
as vrea sa aflu niste pareri despre Vila Amor din Paralia, Grecia. Am gasit o oferta de cazare la aceasta vila si mi se pare atractiva. A mai fost cineva, ceva pareri .... ?

+Quote Post
Buhani73
mesaj 3rd June 2009, 17:26
Mesaj #1018

Junior

ce vorbesti????2 agentii in paralia????hai sa fim seriosi!!!ca dupa magazinele de blanuri si restaurante, agentiile de turism sunt cela mai dese acolo.
acuma naiba s-a pus sa le numere sau sa tin minte cum le cheama dar cu cat te departezi de strada paralela cu plaja preturile sunt tot mai mici.cand am ajuns insotitorii de grup ne-au prezentat oferta si preturile dar eu pe drum spre hotel am observat panouri cu preturi mai mici inca din parcarea aia de autocare.asa ca am mers pe cont propriu si am gasit pe langa parcul ala mai mare o agentie unde lucra o romanca si la 2 persoane am platit cu 10 e mai putin spre Olimp si cu 15 e mai putin spre Meteora
asta asa ca din experienta mea, nu din auzite sau alte bazaconii

Acest mesaj a fost modificat de Buhani73: 3rd June 2009, 17:27

+Quote Post
danecu
mesaj 3rd June 2009, 19:42
Mesaj #1019

Junior

Data înscrierii: 1-November 04
Locație: bucuresti
ID membru: 25 153

CITAT (Buhani73 @ 3rd June 2009, 18:26) *
ce vorbesti????2 agentii in paralia????hai sa fim seriosi!!!ca dupa magazinele de blanuri si restaurante, agentiile de turism sunt cela mai dese acolo.
acuma naiba s-a pus sa le numere sau sa tin minte cum le cheama dar cu cat te departezi de strada paralela cu plaja preturile sunt tot mai mici.cand am ajuns insotitorii de grup ne-au prezentat oferta si preturile dar eu pe drum spre hotel am observat panouri cu preturi mai mici inca din parcarea aia de autocare.asa ca am mers pe cont propriu si am gasit pe langa parcul ala mai mare o agentie unde lucra o romanca si la 2 persoane am platit cu 10 e mai putin spre Olimp si cu 15 e mai putin spre Meteora

La excursiile organizate de agentiile din statiune ghizii vorbesc doar in engleza? Sau depinde de nationalitatea turistilor majoritari care pleaca in acea excursie?

+Quote Post
lori_2001
mesaj 3rd June 2009, 21:43
Mesaj #1020

Member

Data înscrierii: 16-September 06
ID membru: 97 315

CITAT (danecu @ 3rd June 2009, 20:42) *
La excursiile organizate de agentiile din statiune ghizii vorbesc doar in engleza? Sau depinde de nationalitatea turistilor majoritari care pleaca in acea excursie?

Fiecare agentie organizeaza grupuri de nationalitate diferita. Insa asta e un motiv de a avea un pret mai mic. De exemplu, se poate pleca cu un grup de polonezi, cu ghid de limba engleza, si cu o reducere de 10 euro de persoana, fata de un grup de romani cu ghid de limba romana.
Trebuie incercat la diverse agentii (sunt destule, nu 2).

+Quote Post
Buhani73
mesaj 3rd June 2009, 21:45
Mesaj #1021

Junior

noi am fost intr-un autocar romani si maghiari.si erau ghizi de ambele nationalitati.inclusiv pe la agentii sunt angajati romani.de fapt in paralia nu ai de ce sa-ti faci probleme-vanzatori, meniuri peste tot se vb romaneste....

+Quote Post
alexica08
mesaj 4th June 2009, 08:17
Mesaj #1022

Junior

CITAT (Buhani73 @ 3rd June 2009, 18:26) *

da, sunt agentii la tot pasul in paralia...dar trebuie facuta diferenta intre agentiile revanzatoare si agentiile tur-operatoare...cand s-a spus ca sunt doar doua agentii s-a referit la cele care organizeaza efectiv excursiile...iar preturile difera in functie de adaosul pe care il practica fiecare in parte...daca te uitai cu atentie pe ofertele tuturor agentiilor observai ca spre meteora se pleca la toate in aceeasi zi, etc...tocmai pentru ca excursia era organizata prbabil de tramp travel si revanduta de toate agentiile mici din statiune.

+Quote Post
Buhani73
mesaj 4th June 2009, 13:21
Mesaj #1023

Junior

spre meteora se faceau excursii daca nu zilnic la 2 sigur.si daca sunt 2 agentii tur-operatoare care ar fi problema?cate ar trebui sa fie in paralia?parca la noi spre grecia nu e tot la fel cu agentiile astea...

+Quote Post
edbica2000
mesaj 5th June 2009, 17:11
Mesaj #1024

Junior

CITAT (Buhani73 @ 3rd June 2009, 16:26) *

N-ai citit atent ce-am scris. Am precizat ca din toate agentiile de aici (aproape 40) numai 2 s-au gasit sa faca dumping. Si subliniam ca una din cele 2 care au preturi mai mici, este aproape de faliment iar despre cealalta poti citi impresiile turistiilor referitoare la Tramp travel caci despre ea este vorba.

Acum cand ceilalti 40 au aceleasi preturi si se gasesc 2 mai cu mot nu ti se pare ca ceva e in neregula? S-au crezi ca aia 40 sunt mai prosti si s-au gasit 2 ""einsteini"" sau sunt astea 2 vreun TUI, Neckermann cu sute de autocare si angajati?

Nu ne-ai spus, daca tot ai facut Meteora, daca ai avut ghid inauntrul manastirilor? La cate manastiri ati fost la doua sau numai la una? Autocarul era ok cu aer conditionat, scaune in regula fara sa fii inghesuit, dvd, etc sau era vreo cazatura inchiriata in ultimul moment?

La Olimp ati vizitat si situ-ul de la DION, Manastirea Ag. Dionisios?

La Atena se intra cu ghid grec de lb romana la Akropole sau te lasa sa te uiti la pietre ca .......?

La Skiathos este inclus si biletul de vapor sau te trezesti in port ca iti cere alti bani?

Si culmea nimeni nu se intreaba cum de naiba reusesc astea 2 agentii sa iasa sub pretul curselor regulate interorasenesti. Adica cu KTEL (cursa greceasca Katerini-Salonic) platesti minim 11-12 euro dus-intors de persoana (nu mai pui la socoteala autobuzul pana in Katerini 2,60) si astea 2 agentii fac excursia cu 8 euro ?!

+Quote Post
teooo_t
mesaj 5th June 2009, 22:23
Mesaj #1025

Junior

Data înscrierii: 18-May 09
ID membru: 460 607

a fost cineva la vila olga din riviera olimpului? daca da astept pareri.
as vrea sa stiu si daca a inchiriat cineva o masina, cam cat a dat pe zi si cam care e pretu la benzina. ca eu una nu vreau agentii si as prefera sa inchiriez o masina si sa ma duc eu sa vizitez ce vreau.
multumesc si sper sa-mi raspunda cineva

+Quote Post
Buhani73
mesaj 6th June 2009, 14:23
Mesaj #1026

Junior

acuma la 10 euro ce ai vrea sa-ti ofere?????????????autocarul a fost ok, cu clima, ghid in limba romana, am fost la 3 manastiri, la marele meteor cu ghid care vb si romana.mai mult ce poti sa ceri?dvd pe autocar?pt ce?
la atena nu am mers pt ce e super obositor iar la skiathos nu am avut chef sa stau aiurea pe vapor.dar nu mai plateai nimik eventual masa pe insula.
eu nu inteleg care e problema ta.trebuie neaparat sa mergem cu ce e mai scump?concurenta iti spune ceva?te orientezi, simplu.restul sunt detalii care nu ma intereseaza

+Quote Post
Reclama
mesaj A minute ago
Mesaj #

Grup: Bot

Esti student? Beneficiaza acum de gratuitatile si reducerile de iarna!

75 V  « < 55 56 57 58 59 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 24th November 2009 - 03:59
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia