|
  |
Parchet laminat |
|
|
|
|
23rd August 2005, 15:47
|
Junior
Grup: Members
Data înscrierii: 16-May 03
ID membru: 3 801

|
QUOTE(kleampa @ Aug 23 2005, 11:56) tata pune parchet si laminat si lemn si mai si rascheteaza cu masina speciala 6 RON mp2 montat-laminat 7-8 RON - raschetat 15 RON - montat lemn 0723889811 nr de telefon daca credeti ca e reclama fara bun-simt puteti sa il stergeti,insa postul se refera la faptul daca stim pe cineva care se ocupa cu asa ceva. doar asa, de curiozitate: cat costa raschetat + dat cu lac pe m2 ? ca o sa trebuiasca sa dau banii pe asa ceva, dar nu acum.
Acest mesaj a fost modificat de alexalecu: 23rd August 2005, 15:47
|
|
|
|
|
|
|
|
23rd August 2005, 18:27
|
Junior
Data înscrierii: 4-June 05
Locație: bucuresti
ID membru: 38 171

|
7 sau 8 lei nu stiu sigur
in pretul asta se rascheteaza,paluxeaza,lacuieste cu materialul clientului | |
|
|
|
|
|
|
|
|
24th August 2005, 08:38
|
Junior
Data înscrierii: 16-May 03
ID membru: 3 801

|
ok, am retinut...
|
|
|
|
|
|
|
|
4th September 2005, 02:13
|
Active Member
Data înscrierii: 28-August 05
Locație: Timisoara
ID membru: 45 290

|
QUOTE(kleampa @ Aug 23 2005, 10:56) tata pune parchet si laminat si lemn si mai si rascheteaza cu masina speciala 6 RON mp2 montat-laminat 7-8 RON - raschetat 15 RON - montat lemn 0723889811 nr de telefon daca credeti ca e reclama fara bun-simt puteti sa il stergeti,insa postul se refera la faptul daca stim pe cineva care se ocupa cu asa ceva. Din ce oras e tata ? Eu stau in timisoara.
|
|
|
|
|
|
|
|
4th September 2005, 07:52
|
Junior
Data înscrierii: 4-June 05
Locație: bucuresti
ID membru: 38 171

|
bucuresti......mai face lucrari si in deplasare dar tm e prea departe...buzau a fost punctul extrem,terminus...... (IMG: style_emoticons/default/naughty.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|
16th September 2005, 16:14
|
Junior
Data înscrierii: 14-September 05
ID membru: 47 050

|
Se poate pune parchet laminat peste parchetul vechi? Banuiesc ca nu se recomanda, dar se poate? Daca exista ceva denivelari, cum s-ar putea face chestia asta? Nu vreau asta numai din comoditate, sa nu-l scot pe cel vechi, dar si pentru ca daca-l scot apare o diferenta de nivel de vreo 4 cm.
|
|
|
|
|
|
|
|
16th September 2005, 20:01
|
Junior
Data înscrierii: 29-July 05
ID membru: 42 614

|
QUOTE(Snowdance @ Sep 16 2005, 16:14) Se poate pune parchet laminat peste parchetul vechi? Banuiesc ca nu se recomanda, dar se poate? Daca exista ceva denivelari, cum s-ar putea face chestia asta? Nu vreau asta numai din comoditate, sa nu-l scot pe cel vechi, dar si pentru ca daca-l scot apare o diferenta de nivel de vreo 4 cm. laminat melaminat..urechi prinse-ale mele, in termeni.Am cumparat anul trecut parchet-1,5m lungime..de ala cu clic si adeziv.Am nivelat sapa cu mortar,apoi am aplicat o folie speciala,care uniformizeaza eventualele mici denivelari.Clic,clic si adeziv care la uscare devine transparent,incolor...Fara experienta de montator profesionist.Anul acesta mi-am vizitat parchetul, care arata satisfacator,si fara urme de tocuri, desi e permanent calcat in picioare,.... Eu aici pe unde stau, am sa-mi montez-podele. (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) (IMG:style_emoticons/default/coolspeak.gif) | |
|
|
|
|
|
|
|
|
19th September 2005, 10:07
|
Junior

|
Eu o sa platesc pe cineva sa-l monteze, dar nu stiu daca va rezista parchetul laminat montat peste parchet vechi de lemn, care nu e perfect nivelat. si cum l-as putea face sa fie nivelat perfect incat sa nu am probleme cu parchetul nou si diferente de nivel. Tot intreband am ajuns sa aflu pe cineva care si-a pus parchet laminat peste parchetul vechi din lemn, dar e pus recent si nu stiu cum se va comporta in timp. Desi am calcat pe el si nu se simte vreo diferenta de nivel, nu scartaie, nu pocneste... Mi-a spus ca a pus carton dedesubt. Adica peste cel vechi, sub cel laminat, a pus carton. Si peste carton folia aia speciala. (IMG: style_emoticons/default/confused.gif) (IMG: style_emoticons/default/blink.gif) Oare iese bine asa?
|
|
|
|
|
|
|
|
19th September 2005, 10:30
|
Active Member
Data înscrierii: 20-May 04
ID membru: 16 712

|
de ce nu scoti parchetul vechi si torni sapa peste? eu asa am facut... si era parchet vechi, pus pe barne de lemn; a facut o ditamai gaura in podea!
|
|
|
|
|
|
|
|
19th September 2005, 11:54
|
Junior
Data înscrierii: 3-August 05
ID membru: 42 952

|
Mi-am luat parchet laminat acum o luna, din ala care se moteaza cu adeziv si pentru pus dedesubt am luat sul de burete de 2 mm grosime. Acum, m-am gandit ca apartamentul fiind la parter ar fi bine sa pun placi din alea mai grosutze de 5 mm pentru izolatie termica. Intrebarea este se poate pune si buretelul si placile peste el si deasupra sa vina montat parchetul? Nu este cumva prea moale si risc sa se deformeze parchetul? A mai facut cineva asa ceva?
|
|
|
|
|
|
|
|
21st September 2005, 08:58
|
Junior

|
QUOTE(vektor12 @ Sep 19 2005, 10:30) de ce nu scoti parchetul vechi si torni sapa peste? eu asa am facut... si era parchet vechi, pus pe barne de lemn; a facut o ditamai gaura in podea! tocmai din cauza gaurii aleia (IMG: style_emoticons/default/smile.gif) si pentru ca ar dura mai mult sa si scot parchetul vechi. si pentru ca am impresia ca va fi mai cald daca-l pun peste cel vechi in loc sa-l pun direct pe ciment.
|
|
|
|
|
|
|
|
18th December 2005, 23:00
|
Active Member
Data înscrierii: 22-September 02
ID membru: 2 055

|
1. cum pot sa dezlipesc prenadezul de pe sapa (am scos linoleumul si a ramas o pelicula de prenadez)? vrea sa torn sapa si nu as vrea sa o stric degeaba (mai ales ca si costa al dracu de scump). 2. eventual, se poate turna sapa peste prenadezul ala? (e foarte greu de scos, se dezlipeste foarte greu si numai bucatele mici) 3. la sapa asta autonivelanta trebuie sa-i mai faci ceva dupa ce o torni? (adica sa o nivelezi cu o stinghie, ceva). sau e chiar "auto"nivelanta?
va multumesc
Acest mesaj a fost modificat de sapho: 18th December 2005, 23:01
|
|
|
|
|
|
|
|
18th December 2005, 23:32
|
blue balls
Grup: Super Moderators
Data înscrierii: 29-November 01
Locație: SP Team, Bucharest
ID membru: 87

|
|
|
|
|
|
|
|
|
18th December 2005, 23:42
|
Active Member
Data înscrierii: 5-March 03
Locație: București
ID membru: 3 146

|
Pt. cei care vor sa fie mesteri pe mosia lor: http://www.doityourself.com/
|
|
|
|
|
|
|
|
19th December 2005, 10:29
|
Active Member

|
QUOTE(Tyby @ Dec 18 2005, 23:32)  din cate am vazu este o sapa care se poate pune direct peste adeziv. banuiesc ca e foarte scumpa, si oricum am cumparat deja sapa, nu mai dau banii pe alta. inseamna ca trebuie sa-l curat pe tot... sper sa nu-mi ia prea mult... exista oare vreun fel de disc pentru flex cu care sa pot da jos prenadezul asta? amorsa pentru sapa este absolut necesara?
Acest mesaj a fost modificat de sapho: 19th December 2005, 10:35
|
|
|
|
|
|
|
|
20th December 2005, 16:25
|
Junior
Data înscrierii: 3-August 05
ID membru: 42 952

|
din cate am vazu este o sapa care se poate pune direct peste adeziv. banuiesc ca e foarte scumpa, si oricum am cumparat deja sapa, nu mai dau banii pe alta.
inseamna ca trebuie sa-l curat pe tot... sper sa nu-mi ia prea mult... exista oare vreun fel de disc pentru flex cu care sa pot da jos prenadezul asta?
amorsa pentru sapa este absolut necesara? [/quote]
Tocmai am terminat de montat parchetul laminat. Dupa ce am scos linoleumul am spalat bine pardoseala cu apa si am turnat sapa autonivelanta peste adezivul ramas lipit. A facut priza foarte buna. nu este necesar sa fie curatat complet. e teroare sa scoti prenadezul intarit. Pe o suprafata de 1 mp am ciobit cu ciocanul pardoseala, curatand astfel prenandezul. A durat insa mai bine de o ora. Dupa aia am turnat direct si a mers foarte bine. Nu am folosit nici o amorsa insa unde a fost stratul mai gros au aparut crapaturi fine. Nu cred ca asta va fi o problema. Traficul in locuinta este extrem de redus, comparativ cu un spatiu public.
Au ramas insa mici rosturi intre placile de parchet, pe care as vrea sa le umplu cu ceva ca mi-e frica ca s-ar putea sa intre apa cand il spal pe acolo. Stie cineva cu ce se pot umple aceste rosturi??? exista vre-o solutie speciala sau tot cu adezivul cu care am lipit parchetul?
|
|
|
|
|
|
|
|
20th December 2005, 22:25
|
Active Member

|
din cate stiu, parchetul montat cu adeziv trebuia strans cu niste chingi in momentul montarii, tocmai ca sa nu apara aceste rosturi. ai folosit asa ceva?
am auzit intre timp despre un produs decapant (Decanol, folosibil si pentru straturi vechi de vopsea) care cica ar deteriora prenadezul si il poti scoate mai usor dupa aia. inca nu m-am apucat de scos prenadezul, dar zilele astea o sa imi cumpar Decanol si ma apuc de treaba. va tin la curent.
|
|
|
|
|
|
|
|
A minute ago
|

Grup: Bot

|
In curand... autoevolution.roTeste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
|
|
|
|
|
|
|
  |
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:
|