Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

2 V   1 2 >  
Reply to this topicStart new topic
> Parchet laminat
roman
mesaj 15th August 2005, 13:57
Mesaj #1

Junior

Grup: Members
Data înscrierii: 16-December 04
ID membru: 27 306

Vreau sa parchetez un apartament de doua camere din zona Veteranilor. Stie cineva o firma care sa faca operatiunea. Costuri ? Materiale de calitate ? Multumesc !
Go to the top of the page

+Quote Post
Tzepi
mesaj 15th August 2005, 14:41
Mesaj #2

Active Member

Grup: Senior Members
Data înscrierii: 4-August 03
ID membru: 5 285

vezi k la bricostore au un parchet misto, nemtesc cu sistem SmartClick. este foarte rezistent, difera fata de celealte...

+Quote Post
pocris
mesaj 15th August 2005, 14:42
Mesaj #3

Junior

Data înscrierii: 28-July 05
Locație: Bucuresti, Militari
ID membru: 42 495

tocmai si-au pus socrii!

parchet de 8 mm, trafic domestic intens, click 2 click, la 220.000 mp, vreo 2.8 mp la cutie! Bricostore
Montajul: 2 tipi, 1 camera 4*3 [aprox], 1 milion, timp de lucru 2 ore!

Acest mesaj a fost modificat de pocris: 15th August 2005, 14:43

+Quote Post
vektor12
mesaj 16th August 2005, 08:31
Mesaj #4

Active Member

Data înscrierii: 20-May 04
ID membru: 16 712

gasesti si pe Valea Cascadelor, de care vrei tu... mai scump, mai ieftin... montajul ar trebui sa fie vreo 50-60.000 pe metrul patrat (cu cat ai mai mult, cu atat se ieftineste pretul, atata pentru parchet, cat si pentru montaj)

p.s. cunoaste cineva de unde pot sa cumpar parchet laminat de tip Wenge (culoare inchisa, cenusie, ca dusumeaua)? am vazut la PIRITEX, insa este 365.000 metrul patrat, si in plus trebuie sa stai 6 saptamani pana iti aduc comanda.

+Quote Post
Tyby
mesaj 21st August 2005, 16:04
Mesaj #5

blue balls

Grup: Super Moderators
Data înscrierii: 29-November 01
Locație: SP Team, Bucharest
ID membru: 87

am vazut ieri mai multe nuante pe la Cascadelor si in Brico ...

PS: apropo', eu m-am hotarat sa mi-l pun singur ... pentru cunoscatori: ce probleme as putea intalni? Evident, n-am mai facut niciodata, dar am oarece experiente conexe si ceva indemanare (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Acest mesaj a fost modificat de Tyby: 21st August 2005, 16:06

+Quote Post
Rodeo
mesaj 21st August 2005, 21:36
Mesaj #6

Junior

Data înscrierii: 11-August 04
ID membru: 21 219

Daca iei de ala cu click nu prea ai ce sa gresesti..ca repari usor. Ca sfat ai grija sa lasi distante fata de pereti. Parchetul nu trebuie sa fie rezemat de pereti, praguri sau alte chestii de astea (sa aiba loc de dilatat) ca altfel la caldura face "umflaturi". Si sa ai șapa perfect orizontala...daca nu esti sigur, mai bine mai torni o șapă. Eu mi-am montat in living, singurel, si a iesit bine. Si am folosit de ala lipit, ca ala cu click era scump pe atunci.

+Quote Post
Tyby
mesaj 21st August 2005, 23:32
Mesaj #7

blue balls

ok, multam.

Ce inseamna (costuri in principal) sa mai torn o sapa? La ~ 17 mp. Sau pot masura (relativ usor) planeitatea ei?

Am auzit o poveste ca ar fi bine sa las si linoleul actual, curata / lipit cum trebuie in prealabil. Ceva pareri?

+Quote Post
mufa
mesaj 21st August 2005, 23:44
Mesaj #8

Porc misogin

Data înscrierii: 13-January 05
Locație: București
ID membru: 28 770

QUOTE(Tyby @ Aug 21 2005, 23:32)
ok, multam.

Ce inseamna (costuri in principal) sa mai torn o sapa? La ~ 17 mp. Sau pot masura (relativ usor) planeitatea ei?

Am auzit o poveste ca ar fi bine sa las si linoleul actual, curata / lipit cum trebuie in prealabil. Ceva pareri?
*

Parcă există un aparat numit polobic cu care poți măsura (relativ ușor) planeitatea ei.

Sunt aproape sigur că dacă povestea ar fi fost adevărată, băieții care mi-au pus parchet ar fi lăsat și linoleumul. Scoate linoleumul și asigură-te ca șapa e dreaptă.

+Quote Post
cerbra
mesaj 22nd August 2005, 00:49
Mesaj #9

Active Member

Data înscrierii: 28-December 03
Locație: Bucuresti
ID membru: 9 477

boloboc ii spune! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
Rodeo
mesaj 22nd August 2005, 09:55
Mesaj #10

Junior

Lasati termenii boloboc, poloboc, polobic (IMG:style_emoticons/default/w00t.gif) pentru mesterii cu 3 clase primare si a caror singura lectura e numarul liniei RATB. Unealta respectiva se numeste nivelă.

+Quote Post
Rodeo
mesaj 22nd August 2005, 09:56
Mesaj #11

Junior

Masurarea planeitatii sapei in incaperi se face masurand cu furtunul de nivel si cu ruleta. Cumpara un furtun transparent mai lung cu 2-3m decat latimea incaperii. Umple-l cu apa. Aseaza unul din capete vertical langa un perete, celalat langa peretele opus, langa colt etc. Nivelul apei va fi acelasi in cele 2 ramuri ale furtunului. Da semn cu creionul la acel nivel. Mentine un capat nemiscat si nivelul apei la acelasi semn si mai da semne de jur-imprejur. Pui o sfoara intre semne si masori cu ruleta distanta pana la șapă. Diferentele di nivel trebuie sa fie mai mici de cativa mm/m (nu mai tin minte cat, scrie pe eticheta pachetului de parchet).

Acest mesaj a fost modificat de Rodeo: 22nd August 2005, 10:06

+Quote Post
Tyby
mesaj 22nd August 2005, 11:25
Mesaj #12

blue balls

aha, multam ... da' e mai simplu cu nivela si o sfoara ... cred (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Diferenta - AFAIK - nu trebuie sa fie mai mare de ~5 mm . Care e pericolul daca e 10 mm (de ex)?

+Quote Post
Rodeo
mesaj 22nd August 2005, 16:42
Mesaj #13

Junior

Riscul e sa sune a gol cand pasesti in locul respectiv si sa se miste parchetul. Daca miscarea e ampla, in timp se pot rupe piesele de imbinare a lamelor si sa se decupleze lamele cu necesitatea inlocuirii zonei afectate (sau, la cel lipit, a intregii suprafete).

P.S.: De ce nu te hotarasti sa intrebi in un singur loc? Esti moderator, de ce nu unifici threadurile?

+Quote Post
Rodeo
mesaj 22nd August 2005, 16:52
Mesaj #14

Junior

Daca vrei sa lucrezi cu nivela, cumpara o nivela lunga de minim 60cm. Lucrezi cu podele, nu montezi o masuta de telefon sa te joci cu una de 15cm. Verific-o! Verificare: se aseaza nivela lipita de un perete si se aduce la orizontala. Deasupra ei, cat e de lunga se trage o linie cu creionul. Intorci nivela cu 180grade (capatul din stg in dr) si mai trasezi o data. Daca liniile coincid, e bine reglata. Sfatul meu: mai ieftin iesi cu un furtun ordinar, pe care ulterior il poti folosi si la altceva.
Inlocuitor furtun nivel: nivela cu laser. E o nivela simpla care are un marcator laser. Sau una ordinara de care prinzi cu banda un breloc cu laser. Modelele bune pivoteaza in varful unui trepied. Plimbi raza pe pereti si dai semne cu creionul. Dupa aia procedezi identic.

+Quote Post
johnny bravo
mesaj 22nd August 2005, 16:57
Mesaj #15

Membru erect

Grup: Senior Members
Data înscrierii: 5-August 03
Locație: the other side...
ID membru: 5 296

Recomand magazinul Costamit www.costamit.ro
Eu am luat anul trecut de la ei parchet laminat cu click, si am avut si montajul inclus.

+Quote Post
Tyby
mesaj 22nd August 2005, 17:30
Mesaj #16

blue balls

hmmm ... am avut o cadere de net, si am pierdut ce am sicris (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) .

1. imi fac mea-culpa pentru post multiplu ... Voi rezolva cat de curand problema! Oricum, asa am descoperit ca se simte nevoia pentru o sectiune separata de tools & home-work & stuff... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

2. Nu voiam sa verific DOAR cu nivela ... ci cu o sfoara intinsa la orizontal cu ajutorul nivelei, si masurata diferenta de nivel ...

+Quote Post
Crash
mesaj 22nd August 2005, 18:31
Mesaj #17

Moderator

Grup: Moderators
Data înscrierii: 27-August 02
Locație: Ro. Bucharest
ID membru: 1 851

QUOTE(Tyby @ Aug 22 2005, 18:30)
hmmm ... am avut o cadere de net, si am pierdut ce am sicris (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) .

1. imi fac mea-culpa pentru post multiplu ... Voi rezolva cat de curand problema! Oricum, asa am descoperit ca se simte nevoia pentru o sectiune separata de tools & home-work & stuff... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

2. Nu voiam sa verific DOAR cu nivela ... ci cu o sfoara intinsa la orizontal cu ajutorul nivelei, si masurata diferenta de nivel ...
*

1) ar fi buna sectiunea

2)nu o sa ai sanse de reusita......nivela te "fura" pe distante mai lungi de 2-3m(daca vrei poti face o proba in camera plecand de pe un perete sa vezi daca dupa un tur de camera ajungi la acelasi nivel)

cea mai buna solutie este un fel de sapa foarte fluida(si scumpa) autonivelanta(poti intreba pe la brico) care se toarna f. subtire in functie de necesitati(daca ai sapa originala din constructia blocului stai linistit ca e denivelata ca dracu`)

+Quote Post
kleampa
mesaj 23rd August 2005, 10:56
Mesaj #18

Junior

Data înscrierii: 4-June 05
Locație: bucuresti
ID membru: 38 171

tata pune parchet si laminat si lemn si mai si rascheteaza cu masina speciala

6 RON mp2 montat-laminat
7-8 RON - raschetat
15 RON - montat lemn

0723889811 nr de telefon

daca credeti ca e reclama fara bun-simt puteti sa il stergeti,insa postul se refera la faptul daca stim pe cineva care se ocupa cu asa ceva.

+Quote Post
Reclama
mesaj A minute ago
Mesaj #

Grup: Bot

Esti student? Beneficiaza acum de gratuitatile si reducerile de iarna!

2 V   1 2 >
Reply to this topicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 23rd November 2009 - 14:03
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia